Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، محسن هاشمی، در مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در شهر تهران و هفتمن جشنواره پژوهش و آموزش شهری و روستایی، افزود: اجازه دهید به دو قرن قبل برگردم که تهران روستایی در مجاورت ری بود و از آن تاریخ تا به حال این روستا تحولات بسیار کم نظیری دیده است و در عرض کمتر از دویست سال وضعیت این چنینی پیدا کرده است، به یک ابرشهر گسترده و با جمعیت بسیار زیاد تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: علاوه بر جمعیت داخلی شهر تهران صحبت از چهل و سه شهر اقماری در اطراف تهران است که روی تهران اثر می‌گذارند و اگر تهران را بدون این جهل و سه شهر اقماری در نظر بگیریم اشتباه بزرگی کرده ایم چرا که هم اکنون مدیریت این شهرها هم در اختیار شهر تهران نیست و مخصوصاً حریم آنها می‌تواند مشکلات تهران را فراوان‌تر کند. لذا باید یک مدیریت یکپارچه در نظر گرفته شود.

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به روند افزایش جمعیت تهران بیان کرد: ما در جنگ جهانی دوم هفتصد هزار نفر جمعیت داشتیم و تهران تاریخی در انتهای قاجار در پایان سلطنت پهلوی دوم یک صد برابر شد و جمعیت از مرز ۵ میلیون عبور کرده است که هیچ کجای دنیا چنین گسترشی وجود نداشته است من تاریخ شهرها با قدمت چند ساله را هم که می بینم مثل قاهره یا توکیو و پکن این طور گسترش نیافته اند.

وی یادآور شد: به شکلی که تقریباً می‌شود گفت تمام روستاها و فضای سبز اطراف تهران بلعیده شده است و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با تمام مشکلات فرصتی پیش نیامد که بتوانیم درباره معضلات تهران برخورد عمیق و پژوهشی داشته باشیم و طوری عمل کنیم که به سمت حل مشکلات برویم

هاشمی تاکید کرد: می‌بینیم که جمعیت شهر تهران نزدیک به نه میلیون نفر است و اقمار تهران حدود سه تا ۴ میلیون نفر جمعیت دارند که جمعیت تهران را باید ۱۳ میلیون در نظر گرفت و در روز بیش از ده میلیون جمعیت است.

وی در ادامه با اشاره به مشکلات شهر تهران گفت: یکی از مسائل مهم در کنار شعار آقای حناچی تهران عنوان شهری برای زندگی را باید طرح کرد. تهران برای زندگی به مرور دچار مشکل می‌شود و باید کاری کنیم که شهری برای زندگی باشد. در نتیجه توصیه می‌کنم یک بررسی عمیق جامعه شناختی و راهیابی عاقلانه و بخردانه برای مسائل اجتماعی شهر و تاب آوری شهر چه در بعد بلایای طبیعی و چه در آسیب‌های اجتماعی داشته باشیم.

رئیس شورای شهر تهران افزود: آسیب‌های اجتماعی هم اهمیت بسیار دارد درست است در بلایای طبیعی به یک باره چند هزار نفر می‌میرند اما آسیب‌های اجتماعی به تدریج مردم را دچار مشکل می‌کند و در تاب آوری باید این را هم در نظر بگیریم. و پژوهش‌های عمیقی می‌طلبد و به هم کمک کنیم تا این مشکلات برطرف شود.

به اعتقاد هاشمی، تهران در کلانشهرهای دیگر اثر زیادی می‌گذارد و هر چه ما بهتر عمل کنیم باعث می‌شود که شهرهای دیگر ما هم از این موضوع اثر بگیرند.

وی با اشاره به بحران بیماری کرونا در شهر تهران ادامه داد: به سالگرد کرونا می رسیم چند نکته را باید در این زمینه تحقیق کنیم یکی بحث تضاد کاهش تقاضا و افزایش ظرفیت سیستم حمل و نقل عمومی شهری است الان تقاضا در حمل و نقل شهری کم شده است اما با این وجود هم حمل و نقل خطرناک است و ما باید افزایش ظرفیت دهیم

رئیس شورای شهر تهران بیان کرد: یکی هم تضاد دورکاری و کاهش حضور کارمندان با کارآمدی آنهاست اینکه چقدر این دورکاری کارآمد است در این زمینه تحقیق نشده است و باید پژوهش مناسبی شکل بگیرد.

هاشمی تاکید کرد: در نهایت تضادی است که بین کاهش درآمد و افزایش هزینه‌ها ایجاد شده است و بار هزینه پرسنلی و نگهداری بر دوش شهرداری است خواهش می‌کنم که در این سه مورد تحقیقات ویژه را انجام بدهند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران محسن هاشمی تهران شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۴۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد ورودی بنا‌های تجاری غیر مجاز در منطقه ۱۹ پایتخت

حسین اخگر پور سرپرست شهرداری منطقه ۱۹ تهران با اشاره به اهمیت صیانت از حقوق شهروندی و شهر در اراضی ناحیه سه و مقابله با سودجویان و برهم زنندگان انضباط شهری بیان کرد: در همین راستا طی دو عملیات نسبت به استقرار ۱۵ عدد نیوجرسی مقابل بنا‌های تجاری غیر مجاز در محله نعمت آباد خیابان‌های سهیل شمالی، شهید غفوری، شهید عبداللهی اقدام شد.

وی با اشاره به اینکه اغلب تصرفات به صورت غیرقانونی و بدون مجوز انجام می‌شود افزود: بی‌شک مشارکت شهروندان در تحقق شهری منظم و منسجم مطابق با قوانین شهرسازی، اجتناب‌ناپذیر بوده و در همین راستا از همه شهروندان می‌خواهیم تا در صورت مشاهده هرگونه ساخت و ساز غیر مجاز مراتب را به شهرداری منطقه اطلاع دهند و ما را در جلوگیری و برخورد با هرگونه تخلف یاری کنند.

سرپرست شهرداری منطقه خاطرنشان کرد: طی دو مرحله عملیات جلوگیری از ساخت و ساز‌های غیرمجاز ۷۰ متر سقف و ۲۰ متر تیغه چینی در بلوار شهید ورامینی خیابان میرزایی شمالی و درب ورودی و تیغه‌های طبقه همکف و اول درشهرک احمدیه خیابان گل‌ها رفع خلاف شد.

بر اساس این گزارش طی این دو عملیات علاوه بر مدیران شهری ۷۵ نفر نیرو‌های شهربان و معبربان نواحی و یگان حفاظت و نیروی انتظامی با به کارگیری ۲ دستگاه لودر و ۲ دستگاه جرثقیل حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • جنایت در لواسان تهران به سبک سریال مشهور آمریکایی‌
  • الگوی جدیدی برای جشن‌های خیابانی در تهران
  • رویداد ویژه ایمنی و حمل و نقل در پایتخت
  • این ۲ مشکلِ بزرگ در بازار مسکن ایران
  • آغاز رویداد «ایمنی حمل و نقل» در پایتخت از امروز
  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت
  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت 
  • انسداد ورودی بنا‌های تجاری غیر مجاز در منطقه ۱۹ پایتخت
  • جلسه درویش در مورد توسعه ورزشگاه درفشی‌فر
  • تجهیزات شهرداری اردکان با رشد جمعیت این شهر تناسب ندارد