Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-24@14:00:43 GMT

تولید طلای سفید در بشرویه حمایت شود

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۷۴۸۹۶

تولید طلای سفید در بشرویه حمایت شود

سرچاهی با بیان اینکه طلای سفید به عنوان یکی از محصولات اصلی خراسان جنوبی است که باید حمایت شود، گفت: سالانه ۹ هزار و ۸۰۰ تُن پنبه در این شهرستان برداشت می شود.

«حسین سرچاهی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند اظهار کرد: در شهرستان بشرویه سه هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی زیر کشت طلای سفید قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر جهاد کشاورزی بشرویه با بیان اینکه 491 هکتار سطح تکثیر بذری این محصول مهم در این شهرستان وجود دارد، ادامه داد: طی خرداد ماه امسال 800 تُن بذر طلای سفید از این مزارع برداشت شده است.

 

وی با اشاره به تعداد کارخانجات پنبه پاک کنی در بشرویه گفت: در این شهرستان 2 کارخانه پنبه پاک کنی فعال هستند و 6 دستگاه پنبه چینی نیز در شهرستان بشرویه وجود دارد.

 

سرچاهی با توجه به اینکه سالانه 9هزار و 800 تُن پنبه از مزارع کشاورزی بشرویه برداشت می شود، افزود: در سال جاری نیز این مقدار پنبه با کمک 1هزار و 300 کشاورز پنبه کار در این شهرستان برداشت خواهد شد.

 

مدیر جهاد کشاورزی بشرویه به مهم ترین مسائل پیش رو پنبه کاران این شهرستان اشاره کرد و گفت: پایین بودن قیمت تضمینی خرید پنبه، عدم حمایت از این محصول، نبود سم با کیفیت برای مبارزه با آفات و نبود انواع برگ ریز جدید از مهم ترین مسائل طلای سفید بشرویه است.

 

وی در خصوص پایین بودن قیمت تضمینی خرید پنبه اظهار کرد: قیمت پنبه اکنون در بازار بالاتر از قیمت تضمینی است و در این راستا دولت وارد خرید تضمینی نمی شود و امسال قیمت پنبه 12 هزار تومان است و نیازی نیست که دولت در این زمینه وارد شود.

 

سرچاهی با اشاره به موضوع عدم حمایت از طلای سفید در استان گفت: برخی افراد معتقد بودند که پنبه محصول پرآبی است اما این طور نیست و در این راستا صحبت هایی بیان شده تا پنبه به عنوان یک محصول نیمه مقاوم در برابر شوری به عنوان محصول اصلی استان شناخته شود و امیدواریم حمایت هایی از این محصول مهم صورت گیرد.

 

مدیر جهاد کشاورزی بشرویه در پایان اظهار کرد: کشاورزان معتقد هستند که سم های مبارزه با آفات کیفیت لازم را ندارند و این آمادگی را داریم تا نسبت به سموم آزمایشاتی انجام دهیم تا کیفیت آنان تایید و یا رد شود و اگر اصول سم پاشی رعایت نشود قطعا سموم اثربخش نخواهند بود.

پایان پیام/573

منبع: شبستان

کلیدواژه: طلای سفید پنبه کشاورزی بشرویه طلای سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۴۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت دانه‌های روغنی در کنگاور بیش از چهار هزار تن است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مدیر جهاد کشاورزی کنگاور با اعلام اینکه در سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ حدود یک هزار هکتار گیاه روغنی دیم کاملینا و یک هزار و پنج هکتار کلزا در زمین‌های کشاورزی این شهرستان کشت شده است، گفت: پیش‌بینی می‌شود از زمینهای زیر کشت بیش از چهار هزار تن دانه روغنی برداشت و تحویل مراکز خرید شود.
«محمدخزایی» اظهار کرد: این شهرستان با دارا بودن حدود ۵۰ درصد سطح زیر کشت کاملینا و حدود ۲۵ درصد سطح زیر کشت کلزای استان مهمترین قطب تولید دانه‌های روغنی در کرمانشاه محسوب می‌شود.
وی یادآور شد: محصول کاملیا و کلزا به صورت تضمینی با نرخ مصوب توسط مراکز خرید مستقر در شهرستان از کشاورزان خریداری می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی کنگاور با بیان اینکه دانه روغنی کاملینا از قابلیت بسیار خوبی برای کشت در مزارع دیم برخوردار است، ادامه داد: این محصول از جمله گیاهان دانه روغنی مقاوم به خشکی و سرما است که در برابر آفات و بیماری‌ها مقاومت قابل توجهی دارد.
خزایی با اشاره به امکان کاشت و برداشت مکانیزه این محصول گفت: کاملینا می‌تواند محصول مناسبی در چرخه تناوب زراعی غلات دیم باشد و بازده و سودآوری مناسبی در این اراضی داشته باشد.
شهرستان کنگاور در ۹۰ کیلومتری شرق کرمانشاه قرار دارد.

دیگر خبرها

  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • ۱۷ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود
  • برداشت کلزا از مزارع شهرستان کرخه
  • چالش تولید زعفران در سرزمین طلای سرخ
  • طلایی شدن مزارع کلزا در شهرستان میاندوآب 
  • آغازبرداشت نوبرانه گوجه سبز از باغات سرپل ذهاب
  • پیش‌بینی برداشت دانه‌های روغنی در کنگاور بیش از چهار هزار تن است
  • پیش‌بینی تولید ۶۰۰ هزار تن گندم در استان اردبیل