Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گلستان با تاکید بر اینکه راننده هیچ حق بیمه ای پرداخت نمیکند خاطرنشان کرد: شرکت حمل ونقل در زمان دریافت بارنامه توسط راننده، نیم درصد بابت حق بیمه تکمیلی رانندگان پرداخت میکند.

به گزارش خبرگزاری برنا از گرگان؛ مهدی میقانی در نشست مطبوعاتی  با اهالی رسانه استان گلستان به مناسبت هفته حمل و نقل و راهداری اظهار کرد: بخش زیربنایی بخش بسیار حساس حمل و نقل است و در صورت بروز اختلال اهمیت آن دو چندان و همچنین بارزمیشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در روزهای کرونایی بسیاری از مشاغل بیکار شدند اما قشری زیاد به چشم نمی آیند رانندگان کامیون می باشند و دغدغه هایی دارند که بایستی به خواسته های آنان توجه شود.

میقانی به تشکیل قرارگاه 17 ربیع که مسئولیت کارگروه حمل و نقل آن به اداره کل راهداری حمل و نقل جاده ای سپرده شده است اشاره کرد و گفت: در جلسه این کارگروه مشکل و دغدغه اصلی رانندگان لاستیک و لوازم یدکی ، سوخت و روغن بود.

وی با اشاره به اینکه در گذشته لاستیک با ارز 4200 وارد میشد بیان داشت: از سال 97 ، 71 هزار و 420 حلقه لاستیک در استان توزیع شده است در صورتی که در سال 60 هزار حلقه نیاز است.

وی اظهار کرد: در سامانه بر اساس پیمایش انجام شده، سوخت و لاستیک به رانندگان تعلق میگیرد بنابراین رانندگان برای اثبات فعالیت بایستی بارنامه دریافت نمایند.

وی همچنین به بیمه تکمیلی رانندگان نیز اشاره کرد و گفت : تعداد 10 هزار و 805 راننده بیمه تکمیلی هستند و بیش از 15 هزار نفر از خانواده های آنان تحت تکفل می باشند.

وی با تاکید بر اینکه راننده هیچ حق بیمه ای پرداخت نمیکند خاطرنشان کرد: شرکت حمل ونقل در زمان دریافت بارنامه توسط راننده، نیم درصد بابت حق بیمه تکمیلی رانندگان پرداخت میکند.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان خاطرنشان کرد: امسال شاهد رشد معنادار 8 درصدی جابجایی بار از ابتدای سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته از مبادی استان گلستان بودیم وهمچنین شاهد رشد 6 درصدی ورود بار به استان بودیم.

میقانی با اشاره به ناوگان حمل و نقل مسافر تصریح کرد: تعداد1600 انواع ناوگان حمل و نقل شامل 690 مینی بوس، 202 اتوبوس و 734 سواری در استان وجود دارد.

وی در پاسخ به خبرنگار برنا در خصوص نوسازی مینی بوس و اتوبوس گفت: معمولا رانندگان به دلیل قیمت بسیار بالای خودروی صفر برای نوسازی مراجعه نمیکنند.

 

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گلستان بیمه تکمیلی رانندگان حمل و نقل حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۸۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ بحران رانندگان عمومی جدی شد/ کوچ رانندگان سواری کرایه بین شهری از این شغل

تین نیوز

پس از خروج بخش زیادی از رانندگان اتوبوس بین شهری از این شغل که مسئولان را به استخدام فوری 10 هزار راننده مسافری واداشته است، اینک خبر رسیده که رانندگان ناوگان سواری کرایه بین شهری نیز به دلیل مشکلات موجود از این حرفه خداحافظی کرده و جذب تاکسی های  اینترنتی شده اند.

به گزارش تین نیوز، شماری از رانندگان سواری کرایه بین شهری با اشاره به مشکلات فراوانی که با آن مواجه هستند در گفت و گو با خبرنگار با تاکید کردند: افزایش هزینه های جاری ارایه خدمات حمل و نقل مسافری به گونه ای شده که دیگر امکان ادامه فعالیت برای بسیاری از رانندگان فعال در این حوزه وجود ندارد.

به گفته آنان، از طرفی هزینه های دولتی مرتبط با رانندگی ناوگان عمومی نیز هر سال متناسب با تورم افزایش می یابد و این اقدام در شرایطی صورت می گیرد که افزایش کرایه های حمل و نقل مسافر بدون توجه به تورم و با شرایط خاصی صورت می گیرد که معمولا میزان افزایش آن نیز قادر به جبران هزینه های رانندگان نیست.

آنان تاکید کردند: در کنار تمام این موارد باید به سخت گیری های پلیس راه نیز اشاره کرد که انگیزه کار رانندگان برای فعالیت در بخش مسافری ناوگان مسافری جاده ای را از بین می برد.

به گفته آنان، یکی از مواردی که بسیار بر معیشت رانندگان عمومی تاثیر منفی دارد و با وجود اقدامات متعددی که برای برطرف کردن این مشکل صورت گرفته، هنوز ادامه دارد، توقیف دفترچه های کار رانندگان عمومی بین شهری است که در بعضی اوقات راننده را تا 45 روز از ادامه کار و فعالیت باز می دارد.

رانندگان سواری کرایه بین شهری با بیان این که در کنار همه این مشکلات باید به حضور پر رنگ سواری های شخصی و تاکسی های اینترنتی در بازار کوچک حمل و نقل مسافری رانندگان پایه دوم نیز اشاره کرد، خاطرنشان کردند: رانندگان تاکسی های اینترنتی نه ملزم به اخذ کارت هوشمند ، سلامت و عدم اعتیاد هستند و نه با سختگیری های ماموران پلیس راه مواجه اند.

آنان تاکید کردند: باتوجه به این که یک راننده ناوگان عمومی سواری کرایه، خدماتی از دولت دریافت نمی کند، اغلب رانندگان با خروج از این حرفه تصمیم گرفته اند یا با تاکسی های اینترنتی همکاری کنند و یا به عنوان راننده شخصی و یاحرفه دیگری را انتخاب کنند چرا که به نظر می رسد حتی دست فروشی از این حرفه پردرآمدتر و راحت تر است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تاکسی‌های برقی بدون راننده ماند
  • ◄ سهمیه لاستیک دولتی برای رانندگان اتوبوس و سواری کرایه بین شهری؟
  • 10هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • ◄ بحران رانندگان عمومی جدی شد/ کوچ رانندگان سواری کرایه بین شهری از این شغل
  • ◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست
  • توضیح درباره افزایش کرایه‌ها در سال جدید
  • ۱۰ هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • سرپرست سازمان تاکسیرانی تهران: ۱۰هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • ◄ انتقاد رانندگان تاکسی از شرایط تبعیض آمیز با اسنپ و تپسی
  • ◄ عملکرد ضعیف بیمه تکمیلی رانندگان کامیون/ راز قرارداد مجدد با شرکت بیمه چیست؟