Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- یک تحلیلگر حوزه انرژی اظهار داشت: چه بایدن و چه ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا باشد، انتظار کاهش قابل توجه تولید نفت امریکا را نداشته باشیم.

مرتضی بهروزی‌فر  درباره احتمال تغییر رویکرد امریکا با توجه به روی کار آمدن دموکرات‌ها و سیاست تمرکز به انرژی‌های نو و تاثیر آن بر تقاضا در بازار نفت اظهار داشت: تاکنون امریکا صادرکننده خالص نفت نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نظر داشته باشیم جمهوری‌خواهان بیشتر دنبال تولید سوخت‌های فسیلی و دموکرات‌ها بیشتر طرفدار محیط‌زیست هستند، اما در کل استراتژی ایالات‌متحده فارغ از اینکه دموکرات و یا جمهوری‌خواهان بر سر کار باشند، افزایش تولید داخلی نفت چه متعارف و چه غیرمتعارف و کاهش وابستگی به خارج از کشور است.

وی افزود: بعد از دهه 70 و پس از اینکه مسئله تحریم کشورهای حامی اسرائیل در جنگ اعراب و اسرائیل پیش آمد، امریکا بشدت دنبال این بود که کاهش وابستگی به دنیای خارج بخصوص اوپک و خلیج‌فارس را داشته باشد، در نظر داشته باشیم چه بایدن و چه ترامپ رئیس‌جمهور امریکا باشد، انتظار نداشته باشیم کاهش قابل توجه تولید نفت امریکا را شاهد باشیم، این موضوع تقریبا غیرممکن و غیرواقعی است.

این کارشناس حوزه انرژی تصریح کرد: البته توسعه و تولید در زمین‌های قطبی آلاسگا حتما محدود خواهد شد و فشار دولت روی توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر بیشتر خواهد شد ولی کاهش تولید داخلی نفت امریکا و محدودیت عمده روی تولید نفت شیل غیر منطقی است.

وی با اشاره به کشف واکسن کرونا و تاثیر بر روند تقاضا و قیمت نفت گفت: اکنون چند شرکت واکسن کرونا را کشف کرده‌اند اما در نظر داشته باشیم اگر تغییرات مختصری روی قیمت‌ها داشته‌ایم صرفا به خاطر مسائل روانی بوده است. تا زمانی که واکسن در حد وسیع در دنیا توزیع و تزریق نشود، اثرگذار نخواهد بود.

بهروزی‌فر یادآور شد: باید برای 70 درصد جامعه جهانی تلقیح واکسن کرونا اتفاق بیفتد که جلوی پاندمی گرفته شود و تا آن زمان نمی‌تواند اثرات قابل توجهی روی بازار نفت داشته باشد، اگر جلوی شیوع گرفته نشود و مسافرت‌ها و حمل‌و‌نقل هوایی و خروج از رکود اقتصاد دنیا اتفاق نیفتد به رشد تقاضا نمی‌رسیم، اینکه انتظار داشته باشیم با کشف واکسن کرونا به حالت قبل برگردیم، دور از ذهن است.

وی تاکید کرد: بین 6 ت 9 ماه طول می‌کشد واکسن در حجم قابل توجهی تزریق شود تا جلوی پاندمی گرفته شود، بعد از آن می‌توان انتظار داشت قیمت نفت به قبل از 2019 برگردد. فعلا قیمت‌ها 40 تا 55 دلار باقی خواهد ماند و بعد از حل شیوع کرونا ممکن است به 60 دلار برسد، ولی در حالت فعلی قیمت 60 تا 65 دلار دور از ذهن است.

 

 ایلنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: داشته باشیم واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۰۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد. به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند. بنابراین برای این کشور واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان صرفه اقتصادی دارد. در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم. به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.

تفاوت مهم ۲ بیماری مقاربتی؛ زگیل و تبخال | تزریق واکسن HPV بعد از ابتلا تاثیر دارد؟ | این افراد حتما واکسن گارداسیل بزنند

وی ادامه داد: به‌طور مثال، ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند، اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره ضرورت استفاده از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی ۶ ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

کد خبر 846551 منبع: ایسنا برچسب‌ها زگیل وزارت بهداشت و درمان اچ پی وی واکسن

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • عوامل محیط زیستی، دلیل ۲۵ درصد مرگ و میر‌ها
  • شایع‌ترین بیماریهای متقاضیان حج تمتع خراسان رضوی فشارخون و دیابت است
  • تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی
  • سلاح شیمیایی در جنگ ایران و عراق / مصطفی چمران در جنگ چه کرد؟ / زندگی در روسیه پیش از جنگ جهانی / جنگ نفت کش‌ها در خلیج فارس / دره آراکو از نمای نزدیک / چگونه یک سخنرانی عالی داشته باشیم؟ / بوگاتی دیوو، خودروی ۵.۸ میلیون دلاری