Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، هادی قاسمی در نشست خبری با بیان اینکه طرح کاداستر و سنددار کردن اراضی ملی در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارد و تا پایان سال ۱۴۰۰ باید تمام اراضی ملی تحت پوشش طرح کاداستر قرار گیرد، اظهار داشت: با اجرای طرح کاداستر تفکیک اراضی اشخاص و ملی مشخص خواهد شد و از سوی دیگر اجرای این طرح مانع از سوء استفاده برخی سود جویی‌ها و تصرف‌های غیرقانونی در عرصه‌های ملی می‌شود و دولت می‌تواند ضریب کنترل و صیانت از عرصه‌های منابع ملی را بیش از پیش ارتقاء دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تلاش می‌شود ۹۰ درصد از اراضی ملی استان تحت پوشش طرح کاداستر قرار گرفته و سنددار شوند، تصریح کرد: از ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار هکتار اراضی ملی استان تا انتهای سال ۹۸ تنها ۵۴۰ هزار هکتار تحت پوشش طرح کاداستر قرار گرفته بود که در ۹ ماه امسال این میزان با افزایش یک میلیون و ۶۴۰ هزار هکتار به ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار رسیده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه در حال حاضر طرح کاداستر اراضی ملی در شهرستان‌های سلماس و چالدران خاتمه یافته است، عنوان کرد: امسال جشن انفال در ۱۰ شهرهای سلماس، چالدران، مهاباد، شوط، پلدشت، بوکان، میاندوآب، مهاباد، چایپاره و شاهین دژ با اتمام طرح کاداستر برگزار می‌شود.

قاسمی کم شدن اطاله دادرسی، امینت سرمایه‌گذاری، صیانت از اراضی ملی، دسترسی آسان و سهل به نقشه اراضی ملی را از مهمترین مزایای اجرای این طرح برشمرد و افزود: امسال طرح کاداستر در مناطق جنگلی سردشت و پیرانشهر که سرمنشا جنگل‌های زاگراس هستند نیز خاتمه می‌یابد.

وی با بیان اینکه ۱۰۶ هزار هکتار اراضی ساحلی در شهرهای نقده و میاندوآب، وجود دارد خاطرنشان کرد: تاکنون از این میزان ۹۶ هزار هکتار سنددار شده و مابقی تاپایان سال تحت پوشش این طرح قرار می‌گیرد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان‌غربی با بیان اینکه اجرای طرح کاداستر، مانعی جدی و مطمئن برای جلوگیری از تصرف و تخریب اراضی ملی خواهد بود، عنوان کرد: با اجرای طرح کاداستر خواهیم توانست تمام اسناد مالکیت اراضی ملی را با تعیین حدود دقیق استخراج و سند تک برگی برای آن‌ها صادر کنیم.

قاسمی از اجرای طرح آبخیزداری در ۲۴۰ هزار هکتار از مراتع استان تا دی ماه سالجاری خبر داد و یادآور شد: این میزان تا پایان امسال باید به ۲۶۰ هزار هکتار برسد که با رویکرد تاکید بر کشت گیاهان دارویی در دست اجرا است.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: هم اکنون در کشور ۳۲ هزار همیار طبیعت جذب سامانه همیار شده‌اند که استان با ۱۲ هزار و ۱۷۴ نفر رتبه اول را در این زمینه به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: جلوگیری از تخریب اراضی ملی و مرتعی، صیانت از منابع خدادادی به همراه حفاظت از جنگل‌ها و نیز فرهنگ‌سازی در بین مردم برای مشارکت در زمینه حفظ و احیای منابع طبیعی از مهمترین رویکرد جذب همیار طبیعت است.

قاسمی اذعان کرد: طرح ۹ در ۹۹ و طرح‌های محوری به‌عنوان اقدام عملی و نقشه راه مجموعه منابع طبیعی طی امسال به شمار می‌آیند که با اجرای این طرح‌ها شاهد جهش تولید در فعالیت‌های منابع طبیعی در تمام بخش‌ها خواهیم بود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان‌غربی اضافه کرد: کاداستر اراضی ملی، تعیین و تکلیف مدیریت پارک‌های جنگلی و ذخیره گاه‌ها، توسعه دولت الکترونیک، توسعه زراعت چوب و ساماندهی بهره‌برداری محصولات فرعی جنگلی و مرتعی، مدیریت و بهره برداری از مراتع و جذب همیاران طبیعت ، اجرای طرح مبارزه با افت جوانه خوار بلوط، توسعه و تقویت ارتباط با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی منابع طبیعی، ارتقای پوشش حفاظتی با تاکید بر بلوک بندی مناطق بحرانی و اخذ حقوق دولتی و تقویت منابع اعتباری جز این ۹ محور به شمار می‌روند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان غربی منابع طبیعی اراضی ملی آبخیزداری آذربایجان غربی طرح کاداستر منابع طبیعی هزار هکتار اراضی ملی اجرای طرح تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۲۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان ۳۲.۶ درصد است

روح الله حسنی رییس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان گفت: حدود ۱۰۰ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی استان مشغول به کار هستند که سالانه ۳۰۶ هزار و ۵۸۹ تن محصول تولید می کنند.

وی اظهار داشت: در زمان حاضر پنج درصد از اراضی کشاورزی کشور معادل ۸۳۹ هزار هکتار در استان زنجان است که این میزان شامل ۴۴۵ هزار هکتار اراضی زراعی و ۸۳ هزار و ۴۲۸ هکتار اراضی باغی است.

حسنی با بیان اینکه بیش از ۳۳۸ هزار هکتار از زمین های زراعی استان دیم و بیش از ۱۰۶ هزار هکتار آبی است، تصریح کرد: یک هزار و ۳۲۵ هکتار از سطح زیرکشت باغات استان نیز دیم ۸۲ هزار و ۱۰۳ هکتار آبی است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان سهم بخش کشاورزی از تولید ناخالص داخلی استان را ۲۶.۷ درصد بیان کرد و یادآور شد: این میزان در میانگین کشوری ۱۲.۵۷ درصد است.

وی کشاورزی را به عنوان محور پیشران اصلی توسعه اغلب شهرستانهای استان خواند و ادامه داد: ۳۷ درصد جمعیت استان زنجان ساکن مناطق روستایی هستند که این میزان نیز نسبت به میانگین کشوری بالاتر است.

حسنی گفت: همچنین استان دارای یک میلیون و ۵۹۰ هزا رو ۵۹۲ راس دام سبک و سنگین، ۷۹۱ واحد آبزی پروری، ۳۲۰ واحد طیور صنعتی، ۱۸۹ واحد صنایع تبدیلی است.

وی منابع آبی مورد استفاده در استان را شامل یک رشته رودخانه دائمی، حدود ۱۰ هزار حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق، هشت هزار و ۷۳۴ رشته چشمه و ۸۱۷ دهنه قنات بیان کرد.

حسنی با اشاره به شعار سال " جهش تولید با مشارکت مردم"، تاکید کرد: بهره برداران بخش کشاورزی استان رکوردهای بسیار خوبی را طی سالهای اخیر در میزان تولید گندم، توسعه سیستم های نوین آبیاری و بذور گواهی شده ثبت کردند و با توانمندی و ظرفیت های موجود به رکوردهای بهتر و چشم اندازهای تعیین شده در این بخش دست خواهند یافت.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۱۵ هکتار از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۱۱ هزار تُن کلزا در آذربایجان‌غربی
  • ۳۹۵ هکتار اراضی کشاورزی در آذربایجان شرقی واگذار شد
  • اجرای ۷۵ درصد از پروژه های مصوب سفر استاندار آذربایجان غربی توسط سازمان منطقه آزاد در شهرستان ماکو
  • سهم بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان ۳۲.۶ درصد است
  • ۷۵ درصد اراضی آذربایجان غربی در سه سال اخیر تعیین تکلیف شد
  • تعیین تکلیف ۷۵درصد اراضی آذربایجان غربی در کمیسیون رفع تداخلات
  • امسال ۱۶۷ هزار هکتار از شالیزارهای مازندران خزانه‌گیری شد
  • بررسی مدیریت خشکسالی در شورای حفاظت از منابع آبی مازندران
  • تشکیل ۱۳۳۳ پرونده تصرف غیرمجاز اراضی ملی و تخریب منابع طبیعی