Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران با بیان اینکه، رتبه سنجی مشتریان این بانک بر اساس سابقه آنها و به روز است، گفت: در بانک توسعه صادرات اعتبارسنجی مشتری بر وثیقه ارجحیت دارد و نقش تعیین کننده ای در اعطای تسهیلات به مشتریان ایفا می کند.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، علی صالح آبادی در ششمین اتاق فکر این بانک، افزود: علاوه بر اعتبارسنجی داخلی که در بانک توسعه صادرات ایران انجام می شود، رتبه اعتباری که "موسسه ایرانیان" به مشتریان بانک می دهد دارای اهمیت بسیار زیادی بوده و در روند اعطای تسهیلات نقش زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به کارآمدی بانکداری باز در رفع چالش های بانکداری، گفت: بانکداری باز این ظرفیت را دارد که در کنار سایر خدمات حتی مشکل منابع را در بانک تا حدی رفع کند.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران افزود: معیار ما برای ارائه خدمت به صادرکنندگان، بازگرداندن ارز حاصل از صادرات به چرخه تجاری کشور است.

وی گردش حساب مشتریان را در اعتبارسنجی، شاخصی با اهمیت خواند و گفت: اهمیت گردش حساب مشتری از نمونه بودن بیشتر است؛ شعب باید توجه داشته باشند که مشتری نباید صرف دریافت تسهیلات در بانک توسعه صادرات ایران، تنها حساب داشته باشد و لازم است که گردش حساب خود را در بانک متمرکز کند.

گفتنی است، به دستور مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران جلسه ای با کمیته خدمات ارزی این بانک با روسای شعب برای رفع ابهام و طرح موضوعات مرتبط تشکیل خواهد شد.

وی با تایید این موضوع که بخشی از منابع صندوق توسعه ملی نزد بانک های خصوصی است، گفت: دوهزار میلیارد تومان از منابع سرمایه صندوق توسعه ملی به سیستم بانکی تخصیص داده شده که بر اساس مذاکرات انجام شده با صندوق توسعه ملی و سازمان توسعه تجارت ،50 درصد این مبلغ، معادل 1000 میلیارد تومان به بانک توسعه صادرات ایران و مابقی به دیگر بانک ها تخصیص داده می شود.

صالح آبادی در مورد حمایت ویژه بانک توسعه صادرات ایران از شرکت های دانش بنیان گفت: طی دو سال اخیرارائه تسهیلات در قالب سرمایه درگردش و تسهیلات برای توسعه طرح های این حوزه در دستور کار بانک قرار دارد؛ سرعت اعطای تسهیلات و جذب مشتریان حوزه دانش بنیان در بانک بالاست اما با حد مطلوب آن فاصله داریم؛ ضروری است شعب در این زمینه تمرکز بیشتری داشته باشند.

به گفته صالح آبادی اعتبارسنجی شرکت های دانش بنیان با سایر شرکت متفاوت است، به همین منظور وظیفه اعتبارسنجی از این شرکت ها به شرکت های اعتبارسنجی خاص خود محول شده است.

وی گفت: قرارداد این فرایند با بانک بسته شده و لازم است شعب در این زمینه اطلاع رسانی لازم را به شرکت های دانش بنیان خواهان تسهیلات از بانک توسعه صادرات ایران داشته باشند؛ دانش بنیان ها این امکان را خواهند داشت که معادل 100 درصد ارزش وثیقه خود را در رهن بانک قرار دهند

صالح آبادی در مورد نسبت مالکانه 20 درصدی در مقررات صندوق توسعه ملی گفت: نسبت مالکانه از سوی بانک مرکزی برای شرکت ها تا 15 درصد کاهش داده شده؛ و در این خصوص می توان با صندوق توسعه ملی رایزنی کرد.

وی با اعلام اینکه در تسویه معوقات کمتر از ظرفیت های بازار سرمایه استفاده شده، گفت: هم افزایی بازار پول و بازار سرمایه می تواند در حل بخشی از مشکلات بانک در حوزه تسویه تعهدات و تسهیلات کمک کند؛ تجربه های موفقی از هم افزایی این دو بخش در وصول معوقات کلان بانک توسعه صادرات ایران از مشتریان داشته ایم.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران گفت: برخی شرکت ها توان بازپرداخت تسهیلات کلان بانکی را ندارند و به دلیل معوقات نمی توانند از سیستم بانکی تسهیلات سرمایه در گردش دریافت کنند؛ در این شرایط مالک شرکت بدهکار می تواند شرکت را واگذار کرده و پول حاصل از فروش آن به حساب سهامدار اصلی واریز کند؛ سهامدار اصلی می تواند بدهی بانک را از محل فروش سهام پرداخت و مابقی پول به مالک اصلی پرداخت می شود و از سوی دیگر شرکت علاوه بر پیدا کردن سهامدار جدید، ظرفیت وام گیری جدید از سیستم بانکی پیدا می کند؛ این واگذاری از طریق ظرفیت های بازار سرمایه انجام شده و به این ترتیب منجر به احیای شرکت می شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک توسعه صادرات ایران سرمایه درگردش صندوق توسعه ملی بانک توسعه صادرات پول نیوز تسهیلات سرمایه در گردش صندوق توسعه ملی مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران صندوق توسعه ملی اعطای تسهیلات دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۱۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف برداشت از حساب های بانکی چقدر شد؟

به گزارش جام جم آنلاین، بانک مرکزی ۲۷ اسفندماه سال ۱۴۰۲ مصوب کرد تا سقف برداشت از حساب‌های مشتریان حقیقی بانک‌ها بصورت غیر حضوری روزانه از ۱۰۰ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان و ماهانه به ده میلیارد ریال افزایش یابد. 

بانک‌ها و‌موسسات اعتباری یک ماه برای فراهم کردن مقدمات اجرایی فرصت داشتند و بانک مرکزی تاکید کرده بود تا پایان فروردین ماه زمان برای این مهم تعیین شده است.

اطلاعات جدید دریافتی خبرنگار تسنیم از بانک مرکزی نشان میدهد، بخشنامه اجرایی افزایش سقف برداشت از حساب مشتریان حقیقی بانک‌ها به مدیران بانک‌ها ابلاغ شده و این بخشنامه هم اکنون اجرایی شده است.

برهمین اساس، مبلغ برداشت از طریق غیرحضوری از کلیه حساب‌های غیرتجاری متعلق به مشتریان حقیقی بانک‌ها تا ۲۰۰ میلیون تومان به صورت روزانه و ده میلیارد ریال بصورت ماهانه افزایش یافته است.

دیگر خبرها

  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • سقف برداشت از حساب های بانکی چقدر شد؟
  • ترامپ محدودیت‌های جدید در پرونده کلاهبرداری خود را پذیرفت
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • آفریقا سرزمین فرصت‌ها برای شرکت‌های یزدی