Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس هیات مدیره نظام پرستاری مشهد و شهرهای تابعه گفت: اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری که  از ۱۵ سال قبل در مجلس مصوب شده و تا امروزبه دلایل مختلفی اجرایی نشده است، بر روند کار پرستاران تاثیر می‌گذارد و پرستاران حرفه‌ای‌تر خواهند شد.

محسن گچ‌پزان در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص پویش «چرا کار پرستار به نام پزشک ثبت می‌شود؟!» اظهار کرد: پرستاران مدعی هستند چرا دستمزد بخشی از خدماتی که انجام می‌دهند را پزشکان دریافت می­کنند؟ تا حدی دغدغه پرستاران قابل قبول است اما باید در نظر گرفت که بعضی از کارها را پرستار تحت نظارت پزشک انجام می‌دهد و مسئولیت کار با پزشک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درست است که فرایند توسط پرستار انجام می­‌شود اما مسئولیت اصلی با پزشک است.

وی افزود: با این وجود بنده معتقدم که هیچ‌گاه نباید کار پزشک را با پرستار مقایسه و یا کار پرستار را با سایر رده‌های شغلی مقایسه کرد. پزشک بر اساس شغل خود حقوقی را دریافت و پرستار هم کار خود را انجام داده و حقوق و مزایای خود را دریافت می‌کند. در سیستم پرستاری بحثی به نام تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری وجود دارد. قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری قانونی است که از ۱۵ سال قبل در مجلس مصوب شده و تا امروز به دلایل مختلفی اجرایی نشده است. اگر این قانون اجرا شود بسیاری از این مشکلات حل خواهد شد.

رئیس هیات مدیره نظام پرستاری مشهد و شهرهای تابعه افزود: در قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری ۲۵۰ فرآیندکاری مشخص و قیمت‌گذاری شده است. ممکن است از این مبلغ بخشی هم برای پزشک در نظر گرفته شده باشد ولی متاسفانه این قانون هنوز مسکوت مانده  و به آن پرداخته نشده است. اگر این قانون اجرا شود شاید کمی از مشکلات پرستاران حل شود.

رئیس هیات مدیره نظام پرستاری مشهد و شهرهای تابعه در مورد دلایل اجرا نشدن قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری بیان کرد: به نظر بنده بار مالی این قضیه باعث اجرا نشدن این قانون شده است. باید بدانیم هر چقدر که هزینه کنیم همان قدر هم منافع می‌بریم. اجرای قانون تعرفه‌گذاری پرستاران بر روند کار آنها تاثیر می‌گذارد و پرستاران حرفه‌ای‌تر خواهند شد. همیشه باید کفه‌های ترازو را بسنیجم. به نظر بنده کفه مثبت اجرای این قانون سنگین‌تر است. 

وی در رابطه با پرداخت حق و حقوق کرونای پرستاران خاطر نشان کرد: در این مورد دستورالعمل‌هایی از طرف وزارتخانه و دانشگاه علوم پزشکی آمده است. اعتباراتی نیز در نظر گرفته شده، اما تاخیر پرداخت حق کرونا قابل تحمل است زیرا کسی که در بخش بیماران کرونایی فعالیت می‌کند  نسبت به کسی که در بخش غیرکرونایی در حال فعالیت است حق متفاوتی دارد یا پرستاری که  مدت زمان بیشتری در بخش کرونا فعالیت کرده با پرستاری که مدت کمتری در این بخش خدمت کرده است، حق متفاوتی باید دریافت کند. به همین دلیل آماده شدن این سندها زمان می‌برد . هر بیمارستان باید گزارشی را در این خصوص ارائه دهد و مبلغ کرونا بین پرستاران باید دقیق تقسیم شود. حق کرونا مقدار مشخصی نیست و بستگی به ضرایب خاص خود دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پرستاران نظام پرستاری قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۳۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین بسته ماندگاری پرستاران برای رفع مشکلات معیشتی

معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: به منظور رفع چالش‌های پیش روی پرستاران "بسته ماندگاری پرستاران" که شامل رفع مشکلات رفاهی، معیشتی و تحصیلی این قشر فداکار است، نهایی شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عباس عبادی؛ معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست شورای هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی سمنان، بر تعهد دولت و وزارت بهداشت به حل مشکلات پرستاران تأکید و اظهار کرد: به منظور رفع چالش‌های پیش روی پرستاران "بسته ماندگاری پرستاران" که شامل درخواست‌های رفاهی، معیشتی و تحصیلی این قشر فداکار است، نهایی شده و به‌زودی اجرایی خواهد شد.

عبادی ضمن اذعان به وجود مشکلاتی در نظام سلامت، به دلایل مختلف از جمله تحریم‌های ظالمانه، از تلاش‌های دولت برای رفع این موانع و ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی خبر داد و با اشاره به هزینه‌های صرف شده برای آموزش نیروی انسانی، تأکید کرد که ثمره این هزینه‌ها باید رفاه، امنیت و سلامت جامعه باشد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری در ابتدای مسیر خود قرار دارد، از پویایی و قابلیت ارتقای این قانون خبر داد و به احصاء و رفع مشکلات اجرایی این قانون طی دو سال گذشته اشاره کرد و از آمادگی برای اصلاح و بهبود مستمر آن سخن گفت.

جزئیات تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری در سال 1403 اعلام شد

وی با تأکید بر لزوم پیگیری مطالبات از طریق مجاری قانونی و مدنی، از پرستاران خواست تا با ارائه نقدهای علمی و سازنده، به ارتقای فرآیندها و رفع چالش‌ها کمک کنند.

به گزارش تسنیم، پیش از این معاون پرستاری وزارت بهداشت درباره جزئیات بسته ماندگاری پرستاران اعلام کرده بود که این بسته، بر ارتقای وضعیت معیشت و کرامت همکاران تمرکز دارد. به طور مثال، پیشنهاداتی از جمله اصلاح فرمول محاسبه اضافه کار در آن ارائه شده است. بهبود اسکان همکاران پرستار نیز در این بسته در حال پیگیری است که شامل مسکن ملی و پانسیون‌های پرستاری است که ساخت پانسیون در 31 منطقه آغاز شده است. در این بسته همچنین تسهیلاتی برای ادامه تحصیل همکاران پرستار در نظر گرفته شده که ارتقای شغلی داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • آخرین جزئیات تعرفه‌های خدمات پرستاری در سال ۱۴۰۳
  • آخرین جزئیات تعرفه‌های پرستاری در سال ۱۴۰۳
  • تدوین بسته ماندگاری پرستاران برای رفع مشکلات معیشتی
  • پرستاران سر دو راهی؛ خانه نشینی یا تغییر شغل؟
  • تعرفه‌های خدمات پرستاری رشد قابل توجهی داشته است/ ماندگاری در مناطق محروم با اجرای تعرفه‌های ترجیحی
  • افزایش قابل توجه تعرفه‌های خدمات پرستاری
  • پرستاران سر دو راهی خانه نشینی و تغییر شغل
  • رئیس سازمان نظام پرستاری: تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری ۵۰ درصد افزایش یافته است