Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشکده فنی انقلاب اسلامی دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: با تقسیم نمره آزمون پایان ترم، سنجش دانشجویان در طول ترم تحصیلی و از طریق آزمون‌های میان دوره‌ای که انجام می‌شده‌است و براساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه سهم هر کدام از آزمون‌های میان ترم و پایان ترم در سهم نمره نهایی تعیین خواهد شد. اردشیر عبدی، رییس دانشکده فنی انقلاب اسلامی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در خصوص نحوه محاسبه امتحانات میان ترم و اجرای مجازی امتحان پایان ترم به میزان گفت: بر اساس این دستورالعمل باتوجه به برگزاری امتحانات میان ترم درس‌های تئوری و عملی به صورت مجازیاست، برنامه‌ریزی به گونه‌ای انجام شود که با تقسیم نمره آزمون پایان ترم، سنجش دانشجویان در طول ترم تحصیلی و از طریق آزمون‌های میان دوره‌ای که انجام می‌شده‌است و براساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه سهم هر کدام از آزمون‌های میان ترم و پایان ترم در سهم نمره نهایی تعیین خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عبدی ادامه داد: برنامه ریزی درسی به گونه‌ای باشد که دانشجویان ملزم به فعالیت غیرحضوری بوده و با تعیین وظایف و تکالیف درسی، پیشرفت دانشجویان در درس‌های ارائه شده، ارزیابی شود. امتحانات میان ترم به صورت غیرحضوری و به اختیار مدرسین دروس انجام شود و از تنوع روش‌های ارزیابی از جمله آزمون مجازی، تکلیف، کوئیز و ... استفاده شود.

وی ادامه داد: با تدریس مجازی بخشی از دروس عملی که امکان برگزاری آن‌ها به صورت مجازی با کیفیت لازم با توجه به سرفصل وجود دارد، انجام گیرد. در خصوص ارزیابی نهایی دانشجویان برای روش‌های برگزاری آزمون مواردی از قبیل روش ارزشیابی، نوع سوالات، زمان تخصیصی برای هر سوال، امکان برگشت به سوالات قبلی، تعامل با دانشجویانی که گرفتار اختلالات اینترنتی در حین آزمون می‌شوند و.... بطور کلی تحلیل آزمون‌های برگزار شده و اصلاح روش‌ها براساس نتایج حاصله و براساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه صورت می‌پذیرد.
رییس دانشکده فنی انقلاب اسلامی دانشگاه فنی و حرفه‌ای بیان کرد: برگزاری امتحانات میان ترم به صورت حضوری و اینکه برخی از اساتید به دانشجویان عنوان کرده اند که امتحان میان ترم را حضوری برگزار خواهند کرد، گفت: برگزاری امتحانات میان ترم به صورت حضوری، با توجه به شرایط موجود امکان پذیر نیست؛ و نمره پایان ترم را از ۷ الی ۱۰ نمره بر اساس امتحاناتی که بصورت مجازی برگزار خواهد شد و بقیه نمره‌ها که ۱۰ الی ۱۳ نمره است را بر اساس فعالیت‌های کلاسی صورت خواهد گرفت که این بصورت شناور است و صرفا اساتید بر اساس صلاح دید خود این نمره را بررسی کنند.

عبدی توضیح داد: طبق تقویم امتحانات دانشگاه که شروع امتحانات از ۱۳ دی ماه آغاز و تا ۲۷ دی ماه ادامه داشت و امسال هم با مجازی بودن امتحانات همچنان طبق روال سال‌های قبل می‌باشد، ولی برای ترم اولی‌ها یا ورودی‌های جدید سال ۹۹ شروع امتحانات از ۵ بهمن آغاز می‌شود.

همچنین وی توضیح داد: برای تقویت و جبران دروس عملی به دانشجویان توصیه می‌شود که برای فعالیت عملی و همچنین قسمت نظری و فرایند عملی را استاد مربوطه به طور کامل تشریح میکند، ولی برای انجام کار عملی، دانشجو می‌تواند در شهر محل زندگی خود به کارگاه‌های مربوطه برای دروس عملی است مراجعه کنند و روند و فرایند کار را در آنجا یاد بگیرندو در پایان مراحل یادگیری را بصورت کنفراس در اختیار بقیه و اساتید بگذارند.

از شیوه‌های متعدد ارزیابی دانشجویان استفاده شود

رییس دانشکده فنی انقلاب اسلامی دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: اعضای هیأت علمی باید با ارزشیابی‌های مستمر آموزشی به صورت غیرحضوری، پروژه‌های درسی، ارائه تمرین، تعیین تکالیف درسی، برگزاری آزمون‌های شفاهی مجازی یا سایر روش‌های خلاقانه، پیشرفت تحصیلی دانشجویان را ارزیابی کنند.

عبدی عنوان کرد: به اعضای هیات علمی توصیه می‌شود در صورت امکان از شیوه‌های متعدد ارزیابی دانشجویان مانند مصاحبه، امتحانات شفاهی و غیرحضوری، امتحانات تشریحی و آزمون‌های متعدد در کنار امتحانات رایج پایان ترم استفاده کنند.

وی اظهار کرد: در این صورت به دلیل فشردگی امتحانات و در صورت صلاحدید شورای آموزشی دانشگاه، تلاش شود درجه دشواری امتحانات متناسب با شرایط تنظیم و در صورت نیاز، بخشی از نمرات در قالب گزارشات و امتحانات تشریحی دیده شود به طوری که دانشجویان پس از ترک محیط دانشگاه بتوانند تکالیف مربوطه را انجام و پاسخ‌های خود را از طریق فضای مجازی به مدرس مربوطه ارسال کنند.

عبدی گفت: برای برگزاری امتحانات غیر حضوری حداکثر تدابیر لازم اندیشیده شده که کیفیت ارزشیابی حفظ شود، به عبارتی امتحان غیر حضوری نباید به شکلی سهل طراحی شود که دانشجویان دغدغه لازم برای مطالعه موثر جهت آمادگی امتحان را از دست بدهند.

رییس دانشکده فنی انقلاب اسلامی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در خصوص شناسایی هویت دانشجو در هنگام انجام آزمون غیرحضوری تا محرز شود، گفت: در صورتی که شرایط و امکانات دانشگاه اجازه می‌دهد تدابیر لازم اندیشیده شود تا شناسایی هویت دانشجو در هنگام انجام آزمون غیرحضوری محرز شود و زمینه بروز تخلفات امتحانی به حداقل برسد و برای آزمون‌های مجازی صرفاً در قالب سئوالات بسته به عنوان تنها گزینه ارزشیابی پایان ترم طراحی نشود.

بیشتر بخوانید:
کلاس‌های دانشگاه آزاد امروز و فردا تعطیل نیست
انتهای پیام/ برچسب ها: دانشگاه امتحانات میان ترم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دانشگاه امتحانات میان ترم شورای آموزشی دانشگاه امتحانات میان ترم برگزاری امتحانات آزمون های میان پایان ترم بر اساس روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۴۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران با هدف اشتغال دانشجویان

مهدی شهبازی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در نشست خبری دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران با اشاره به جشن ۹۰ سالگی دانشگاه تهران بیان کرد: دانشگاه تهران وظیفه پیگیری این سنت دانشگاهی را بر عهده دارد که با آموزش عالی نوین پیوند خورده است. 

او گفت: ۹۰ رویداد بزرگ در سال جاری در دانشگاه تهران برگزار می شود که یکی از رویدادها برگزاری نمایشگاه کار از ۲۱ تا ۲۳ خرداد است، هدف دانشگاه از برگزاری این نمایشگاه تکمیل چرخه مهارت، آموزش و اشتغال است. 

شهبازی با تاکید بر کسب مهارت‌های تخصصی توسط دانشجویان، مطرح کرد: در ترم جاری استقبال خوبی از درس یادگیری تجربی شد و نمایشگاه پیش رو نمایشگاهی است که ظرفیت ها را برای ذی نفعان امر پررنگ تر خواهد کرد، نماینده شرکت ها و صنایع در این نمایشگاه نیازهای خود را اعلام می کنند تا دانشجویان جذب بازار کار شوند. تلاش می کنیم با برگزاری اردوهای مهارتی علاوه بر ایجاد فضای تفریحی و شاد، حتما دانشجویان را از نزدیک با صنایع آشنا کنیم. 

او تاکید کرد: پیشنهاد می کنیم که وزارت عتف برگزاری نمایشگاه کار را به منظور تقویت بیشتر ارتباط صنعت با دانشگاه در تمام مراکز آموزشی و دانشگاه ها جدی بگیرد. 

در ادامه، فرشته امین، مدیر کل اداره مهارت دانشگاه تهران و دبیر علمی دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران با بیان اینکه، بحث انتخاب جذب نیروی انسانی یکی از موضوعات مهم سازمان ها و منابع انسانی است، اضافه کرد: سازما‌ن‌ها قصد دارند نیروی متعهد متخصص و با انگیزه برای خود جذب کنند، از طرفی یک دغدغه مهم برای دانشجویان، پیدا کردن شغل مناسب مرتبط با رشته تحصیلیشان است.

او بیان کرد: امسال هم مانند سال گذشته دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران را برنامه ریزی کرده و اجرا می‌کنیم. در سال گذشته بیش از صد سازمان داخلی، بین المللی و دانشگاهی در نمایشگاه کار حضور داشتند و بیش از ۱۰ هزار دانشجو در این نمایشگاه و کارگاه های آن شرکت کردند.

امین گفت: بعد از نمایشگاه سال گذشته، ارزیابی انجام دادیم و خوشبختانه در زمینه های مختلف اتفاقات خوبی شکل گرفت.

او با اشاره به شعار امسال که شبکه سازی با بهترین‌ها برای ساخت آینده است، گفت: ایجاد کنسرسیوم بین سازمان ها برای تبادل نیروی انسانی و دانش، دستاورد سال گذشته است.

امسال ارزیابی خاص تری روی سازمان هایی که تمایل دارند در نمایشگاه باشند خواهیم داشت.

دبیر نمایشگاه کار دانشگاه تهران با اعلام اینکه ثبت نام کارجویان و کارفرمایان برای حضور در نمایشگاه از امروز آغاز خواهد شد، مطرح کرد: ملاک ما برای حضور سازمان‌ها این است که اعتبار لازم را داشته باشند و فرصت‌های شغلی متنوع ارائه بدهند.

او همچنین از افتتاح اداره کل مهارت خبر داد و گفت: اولین دانشگاهی هستیم که با چنین عنوانی اداره‌ای را راه اندازی کرده ایم. قصد داریم با ایجاد این اداره کل و برنامه های متنوعی‌ که طراحی و تدوین می‌شود بتوانیم به دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و نسل جوان در کسب مهارت و تخصص و اشتغال کمک بکنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • محدودیت تردد در دانشگاه شریف در روزهای کنکور
  • برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • برگزاری مرحله دوم آزمون سنجش شایستگی های حرفه ای هنرجویان در شاخه تحصیلی فنی و حرفه‌ای
  • تردد در دانشگاه شریف محدود می‌شود
  • محدودیت تردد در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
  • برگزاری دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران با هدف اشتغال دانشجویان
  • برگزاری ۹۰ رویداد در نود سالگی دانشگاه تهران
  • آمادگی مازندران برای برگزاری امتحانات نهایی
  • نگرانی از حضور صلواتی دانشجویان در دانشگاه فنی و حرفه‌ای/ دانشگاه علمی کاربردی با دانشگاه فنی و حرفه‌ای ادغام می شود؟
  • برگزاری ۷ طرح ملی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر