Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@20:05:37 GMT

تعمیق، تحکیم و تثبیت سواد زندانیان نوسواد و کم سواد

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۹۶۳۵۱

تعمیق، تحکیم و تثبیت سواد زندانیان نوسواد و کم سواد

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست تبادل تفاهم نامه همکاری سازمان نهضت سوادآموزی و سازمان زندانها، اقدامات تامینی و تربیتی کشور در سالن جلسات سازمان زندانها با حضور معاونین و مدیران دو سازمان برگزار شد.

بر اساس این گزارش، شاپور محمدزاده، رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با بیان عملکرد ۴۰ ساله نهضت سوادآموزی و کارنامه درخشان و تاثیرگذار آن در رشد درصد باسوادی کشور به نقش ارزنده شرکای خود در این امر بخصوص سازمان زندانها اشاره کرد و گفت: تالیف کتب ویژه مخاطبان برنامه های سوادآموزی در زندانها از کارهایی بود که انجام شد همچنین با توجه به رشد باسوادی در کشور باید به تعمیق، تحکیم و تثبیت سواد زندانیان نوسواد و کم سواد نیز برنامه ریزی لازم صورت گیرد و علاوه بر سوادآموزی بی سوادان در توسعه سوادآنان نیز اقدام عملی انجام گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان نهضت سواد آموزی گفت: در تمام دنیا به صفر رساندن بی سوادی مقدور نبوده و نیست لذا ما نیز برنامه ریزی هایمان را در ۵ سال آینده برای سرانجام بخشی آن معطوف کرده ایم که نیازمند همکاری و همیاری همه آحاد ملت به خصوص سازمانها و نهادهای کشور هستیم.

در ادامه جلسه، حاج محمدی رئیس سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور با بیان اینکه سوادآموزی و ورزش در زندانها جزو تکالیف اصلی برای زندانیان است، گفت: با تمام قوت نسبت به آموزش و سوادآموزی زندانیان اقدام می کنیم. بیشتر مجرمین زندانی از سطح سواد کمی برخوردار هستند و نیازمند توسعه سواد و آموزش مهارت های اساسی زندگی هستند. باید برنامه ریزی مشترک برای مهارت آموزی و توسعه سواد آنان صورت پذیرد و برای تثبیت و تعمیق سواد و اجرای دوره انتقال سوادآموزی، توسعه و تجهیز قفسه های کتاب کتابخانه های زندانها با کتابهای ساده و ویژه نوسوادان و تربیت مربیان از کارکنان زندانها تاکید نمود.

شایان ذکر است، کتاب های درسی دوره سوادآموزی ویژه زندانیان که هر عنوان در شمارگان ۲۰ هزار نسخه به چاپ رسیده است با شروع هفته سوادآموزی در سراسر کشور توزیع و در زندانها مورد استفاده نوسوادان زندانی قرار خواهد گرفت.

همکاری مشترک بین دو سازمان از ابتدای شروع فعالیت های سوادآموزی در کشور به صورت خودجوش وجود داشت و با امضای تفاهم نامه های همکاری این روند ادامه داشت اما ویژگی بارز و متفاوت تفاهم نامه جدید با تفاهم نامه های قبلی؛ مشارکت در راه اندازی وتوسعه مرکز یادگیری محلی، راه اندازی، پشتیبانی و حمایت از مهارت آموزی در مراکز یادگیری محلی ایجاد شده در زندان ها، اجرای طرح های مکمل سواد در کلاس ها و تاکید بر مستند سازی و ارائه فعالیت های سواد آموزی پس از انقلاب در زندانها و انعکاس آن است.

کد خبر 5100630 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: شاپور محمدزاده سازمان زندان ها وزارت آموزش و پرورش نهضت سوادآموزی زندانیان شورای شهر تهران شهرداری تهران ویروس کرونا شب یلدا شهر تهران وزارت آموزش و پرورش شورای شهر یونسکو سازمان تامین اجتماعی روز پرستار شهرداری کمیته امداد امام خمینی وضعیت معابر نیروی انتظامی سازمان زندانها تفاهم نامه نهضت سواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۶۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در نشست امضای این تفاهم‌نامه رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعلی که دانشگاه صنعتی شریف دارد امیدواریم بتوانیم با همکاری موثر در حوزه‌های مختلف فناورانه و دانش بنیان به موفقیت‌های چشمگیری دست یابیم و با بومی‌سازی ملزومات وارداتی، ارتقای کیفیت و ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات پالایشی، با تحولات آینده در روند جهانی هم‌مسیر شده و توسعه یابیم تا گامی اساسی در فراگیری خودرو‌های الکتریکی و پیشرفت این صنعت برداریم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه صنعت روانکار صرفا اختصاص به خودرو ندارد و نقش اساسی در تمامی صنایع کشور ایفا می‌کند، امیدواریم با برنامه‌هایی که در زمینه داخلی‌سازی مواد اولیه و استفاده از فناوری‌های نوین در تولید محصولات شرکت نفت ایرانول داریم، بتوانیم با حداکثر توان موجود در این دانشگاه، در راستای ارتقای این شرکت در بازار‌های داخل و خارج از کشور همکاری کنیم.

در ادامه این جلسه اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن معرفی توانمندی‌های شرکت نفت ایرانول گفت: شرکت نفت ایرانول با سابقه‌ترین شرکت در صنعت روانکار کشور است که با دارا بودن دو پالایشگاه تهران و آبادان، ظرفیت بالایی در حوزه پیشرفت‌های دانش بنیان دارد. ما به دنبال تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و اجرایی شدن پروژه‌هایی در زمینه توسعه و ارتقای کیفیت محصولات، ایجاد ارزش افزوده در محصولات جانبی، بهبود و تحول در فرایندها، بومی‌سازی مواد اولیه، به کارگیری فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی و توسعه سرمایه انسانی متخصص هستیم.

وی افزود: با توجه به آینده صنعت روانکار و ورود خودرو‌های برقی در سال‌های آینده باید تحقیقات و پژوهش در راستای محصولات این حوزه از جمله؛ انواع روغن‌های دارای عمر روانکاری بالا و گریس‌های خاص را آغاز کنیم.

در ادامه تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین طرفین توسط سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و عیسی اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول به امضاء رسید.

گفتنی است در این پایان جلسه مقرر شد با تشکیل جلسات مشترک ماهانه روند توسعه و پیشرفت مفاد تفاهم‌نامه، بررسی شده و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی
  • تفاهم نامه میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی منعقد شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • عباس‌زاده: تعمیق و توسعه روابط ایران و پاکستان ضریب امنیت را بالا می‌برد/ سوءتفاهمات بین دو کشور باید برطرف شوند+ فیلم
  • استفاده حداکثری از ظرفیت «اسکاپ» برای اجرای برنامه‌های توسعه‌ای کشور
  • بیش از ۹۵۰ نفر در دوره‌های مختلف تحصیلی سوادآموزی بوشهر جذب شده‌اند