Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان رئیس سازمان صمت گیلان گفت: در استان گیلان ۴۰ درصد بار اشتغال و تولید بر عهده صنعت، معدن و تجارت است؛ شهرک‌ها و نواحی صنعتی پیشران توسعه استان در حوزه صنعت هستند.

فرهاد دلق‌پوش امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان اظهار کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی نقش محوری با ظرفیت ویژه و پتانسیلی که دارد می‌تواند به عنوان پیشران توسعه در کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صمت گیلان افزود: گیلان بهترین، نزدیکترین و آسان ترین مسیر صادرات و ورود به بازارهای اروپایی است، لذا تحرک شهرک‌های صنعتی در حوزه تولید، استقرار واحدهای توجیه پذیر و دانش بنیان و صادرات محور در استان زمینه رشد اقتصادی را فراهم می‌کند. اینکه بتوانیم صنایعی را در استان مستقر کنیم تا هزینه‌های تمام شده برای سرمایه گذاران و امنیت سرمایه گذاری را فراهم آورد تا بتوانند با کمترین دغدغه خاطر در دسترس باشند و به اهداف تعیین شده دست یابند.

وی گفت: در شرایطی سختی قرار داریم لذا هنر مدیریتی باید به گونه‌ای باشد که از ظرفیت‌ها خوب استفاده کنیم، در این راستا باید با یک درایت، هماهنگی و هم افزایی شرایط بحرانی را رد کنیم.

دلق‌پوش بیان کرد: گیلان در برخی از صنایع نظیر نساجی، سلولزی چوکا و اسالم زبانزد بود که به مرور با چالش‌هایی در این حوزه‌ها مواجه شد. در حال حاضر شهرک صنعتی سپیدرود که یکی از ۳ شهرک صنعتی خصوصی است و همچنین شهرصنعتی رشت یکی از ظرفیت‌های مهم استان است. عزم و اراده ما در شرایط فعلی هماهنگی، همدلی، همگرایی و هم‌افزایی باید در جهت رونق صنایع موجود گام برداریم.

وی خاطرنشان کرد: در استان گیلان ۴۰ درصد بار اشتغال و تولید بر عهده سازمان صنعت، معدن و تجارت است؛ شهرک‌ها و نواحی صنعتی پیشران توسعه استان در حوزه صنعت هستند.

رئیس سازمان صمت گیلان افزود: مشکلاتی داریم که مربوط به زیرساخت‌های شهرک‌ها و نواحی صنعتی است که باید در سطح ملی و استانی دیده شود.

دلق‌پوش گفت: یکی از چالش‌های گیلان مشکل زیست محیطی و تراکم جمعیتی است؛ صنایع مستقر در گیلان الزمات محیط زیستی را رعایت می‌کنند و انتظار می‌رود در این راستا استفاده از فناوری‌های نوین را در اولویت قرار دهند.

وی گفت: اتصال راه آهن تحولی است که فرصت‌های سرمایه گذاری را به سمت گیلان سرازیر می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سازمان صمت شرکت شهرک های صنعتی شهرک ها و نواحی صنعتی پیشران توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۸۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در نشست امضای این تفاهم‌نامه رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعلی که دانشگاه صنعتی شریف دارد امیدواریم بتوانیم با همکاری موثر در حوزه‌های مختلف فناورانه و دانش بنیان به موفقیت‌های چشمگیری دست یابیم و با بومی‌سازی ملزومات وارداتی، ارتقای کیفیت و ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات پالایشی، با تحولات آینده در روند جهانی هم‌مسیر شده و توسعه یابیم تا گامی اساسی در فراگیری خودرو‌های الکتریکی و پیشرفت این صنعت برداریم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه صنعت روانکار صرفا اختصاص به خودرو ندارد و نقش اساسی در تمامی صنایع کشور ایفا می‌کند، امیدواریم با برنامه‌هایی که در زمینه داخلی‌سازی مواد اولیه و استفاده از فناوری‌های نوین در تولید محصولات شرکت نفت ایرانول داریم، بتوانیم با حداکثر توان موجود در این دانشگاه، در راستای ارتقای این شرکت در بازار‌های داخل و خارج از کشور همکاری کنیم.

در ادامه این جلسه اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن معرفی توانمندی‌های شرکت نفت ایرانول گفت: شرکت نفت ایرانول با سابقه‌ترین شرکت در صنعت روانکار کشور است که با دارا بودن دو پالایشگاه تهران و آبادان، ظرفیت بالایی در حوزه پیشرفت‌های دانش بنیان دارد. ما به دنبال تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و اجرایی شدن پروژه‌هایی در زمینه توسعه و ارتقای کیفیت محصولات، ایجاد ارزش افزوده در محصولات جانبی، بهبود و تحول در فرایندها، بومی‌سازی مواد اولیه، به کارگیری فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی و توسعه سرمایه انسانی متخصص هستیم.

وی افزود: با توجه به آینده صنعت روانکار و ورود خودرو‌های برقی در سال‌های آینده باید تحقیقات و پژوهش در راستای محصولات این حوزه از جمله؛ انواع روغن‌های دارای عمر روانکاری بالا و گریس‌های خاص را آغاز کنیم.

در ادامه تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین طرفین توسط سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و عیسی اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول به امضاء رسید.

گفتنی است در این پایان جلسه مقرر شد با تشکیل جلسات مشترک ماهانه روند توسعه و پیشرفت مفاد تفاهم‌نامه، بررسی شده و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی ایلام
  • شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • اجرای ۳ پروژه پیشران در حوزه فناوری های نرم
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است