Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان اداری و استخدامی اعلام کرد: رییس این سازمان هیچ اظهارنظری در رابطه با اجرای قانون تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان شهدا و ایثارگر نداشته است و اخباری که در این خصوص منتشر می‌شود جعلی و کذب است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، در بند و ماده 44 قانون برنامه پنجم توسعه آمده است که دستگاه های اجرایی موظف هستند ۲۵ درصد نیاز استخدامی خود را از میان فرزندان شهدا و جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و فرزندان آزادگانی که حداقل پنج سال سابقه اسارت دارند بدون الزام به رعایت شرط سنی، تحصیلی و آزمونی تامین و از ابتدا آنان را به صورت رسمی قطعی استخدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفته گذشته یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان ایثارگران، گفت که سازمان اداری و استخدامی باید اجرایی شدن قانون تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان ایثارگران را به دستگاه‌ها ابلاغ و اجرایی کند.

البته این نماینده در ادامه مصاحبه با یکی از خبرگزاری‌ها مدعی شد که عدم ابلاغ این قانون به دستگاه‌ها به دلیل نبود منابع مالی مورد نیاز برای اجرای این قانون است.

سازمان اداری و استخدامی نیز چند روز پس از آن گزارشی منتشر اعلام کرد که ۱۵ آبان‌ ماه امسال قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه که مربوط به تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان و خانواده شهدا و ایثارگران است ابلاغ شده است و نیازی به  ابلاغ مجدد نیست و واجدان شرایط باید در سامانه کارمند ایران برای اخذ شماره مستخدم رسمی بارگذای شوند.

این سازمان توضیح داد که مسئولیت تامین منابع مالی مورد نیاز این قانون با سازمان اداری و استخدامی کشور نیست و در نتیجه، این سازمان در این خصوص اعلام نظری نکرده است و بنظر هم نمی­‌رسد دستگاه‌­های اجرایی در تامین بار مالی مورد نیاز اجرای این قانون با مشکل مواجه شوند و لازم است در نقل مطالب از سوی دستگاه‌­ها دقت بیشتری اعمال شود.

روز گذشته نیز سازمان اداری و استخدامی خبری منتشر کرد که طبق آن رییس جمهوری با درخواست استخدام مبنی بر استخدام ۱۲ هزار فرزند شهید و جانباز ۷۰ درصد و بالاتر در دستگاه‌های دولتی موافقت کرد.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: سازمان اداری و استخدامی کشور سازمان اداری و استخدامی خانواده شهدا تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان سازمان اداری و استخدامی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۳۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه مرحله مصاحبه آزمون استخدام آموزگار ۳ میلیون تومان است؟

طبق مصوبه دولت سقف هزینه ارزیابی تکمیلی و معاینات پزشکی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش، سه میلیون تومان است و اکنون این پرسش مطرح است که آیا پذیرفته‌شدگان مرحله اولیه باید این رقم را پرداخت کنند؟ - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نتایج اولیه آزمون استخدام آموزگار برای سال 1403 امروز دوشنبه سوم اردیبهشت اعلام شد.

متقاضیان پس از دریافت نتیجه آزمون، در صورتی که جزو معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت برای شرکت در مرحله ارزیابی تکمیلی و گزینش (بررسی اسناد و مدارک خوداظهاری، معاینات اولیه پزشکی، بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش و در نهایت فرآیند سنجش و ارزیابی تکمیلی) وزارت آموزش و پرورش باشند، موظفند برای اقدامات بعدی، 3 روز پس از اعلام نتایج اولیه از سوی سازمان سنجش یعنی از روز چهارشنبه 5 اردیبهشت به بعد، با مراجعه به درگاه my.medu.ir بخش جذب و استخدام (کارا) نسبت به اعلام آمادگی جهت حضور در فرایند مذکور و تکمیل اطلاعات نمون‌برگ‌های مورد درخواست، با رعایت مفاد دفترچه آزمون و این اطلاعیه اقدام کنند.

پذیرفته‌شدگان در مرحله اولیه باید در مراحل ارزیابی تکمیلی، معاینات پزشکی و گزینش شرکت کنند.

آغاز گزینش پذیرفته‌شدگان آزمون استخدام آموزگار از 5 اردیبهشت

قرار است 28 هزار نفر از طریق این آزمون برای مدارس ابتدایی استخدام شوند و با اعلام نتایج اولیه تا سه برابر ظرفیت برای مرحله مصاحبه و گزینش معرفی شده‌اند.

طبق مصوبه دولت، سقف هزینه ارزیابی تکمیلی به ازای هر داوطلب، 14000000 ریال و سقف هزینه بررسی صلاحیت‌های عمومی و سلامت پزشکی 14500000 ریال به ازای هر داوطلب است.

پیگیری برای تعیین مبلغ دریافتی از پذیرفته شدگان اولیه

پیگیری خبرنگار تسنیم برای بررسی این موضوع که آیا قرار است از پذیرفته شدگان مرحله اولیه آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در مجموع سه میلیون تومان برای ارزیابی تکمیلی و معاینات پزشکی دریافت شود؟ نشان داد که قرار نیست از داوطلبان 3 میلیون تومان دریافت شود و وزارت آموزش و پرورش در حال پیگیری موضوع است، تیمی از این وزارتخانه با دولت مذاکره خواهند کرد تا میزان رقم دریافتی از پذیرفته شدگان مشخص شود.

پیش از این درآمد حاصل از برگزاری آزمون‌های استخدامی وزارت آموزش و پرورش خبر ساز شده بود.

این وزارتخانه برای سال 1403، تعداد 3 آزمون استخدامی برگزار می‌کند؛ در آزمون استخدامی ویژه شغل آموزگار ابتدایی 28 هزار نفر، در آزمون استخدام دبیر و هنرآموز 24 هزار و 961 نفر و در آزمون استخدام مشاغل کیفیت بخش (مشاور، مربی پرورشی، مربی بهداشت و معلم ورزش) 19 هزار و 179 نفر استخدام می‌شوند.

با این احتساب آموزش و پرورش در سال 1403، بیش از 72 هزار نفر معلم برای مدارس کشور استخدام می‌کند.

طبق اطلاعات منتشر شده در دفترچه آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش، هزینه ثبت‌نام در این آزمون‌ها 368 هزار تومان بود و درآمدی حدود 500 میلیارد تومان از محل برگزاری این آزمون‌ها برای وزارت آموزش و پرورش به دست می‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از سربازی معاف می شوند
  • معافیت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی
  • هزینه مرحله مصاحبه آزمون استخدام آموزگار ۳ میلیون تومان است؟
  • شکایت سازمان بازرسی کل کشور از شورای شهر تهران
  • بیش از ۵ هزار عنوان خدمت در دستگاه‌های اجرایی ارائه می‌شود
  • بیش از ۵ هزار عنوان خدمت در دستگاههای اجرایی ارایه می شود
  • جزییات افزایش حقوق خانواده شهدا و جانبازان نیروهای مسلح
  • فیلم منتسب به شهردار فردیس تکذیب شد
  • تکذیب فیلم منتسب به شهردار فردیس
  • رییس‌جمهور یک قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد