Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-24@01:39:17 GMT

رادار‌های گنبد آهنین صهیونیست‌ها هک شد؟

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۰۵۷۹۱

رادار‌های گنبد آهنین صهیونیست‌ها هک شد؟

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، رسانه‌های رژیم صهیونیستی از زانو زدن مجدد ساختار پدافند سایبری خود در مقابل هکر‌هایی که به زعم خود آن‌ها را ایرانی خوانده‌اند، خبر دادند.

رسانه‌های مختلف رژیم صهیونیستی همچون یسرائیل هیوم، معاریو، کالکاسیت، کیکار، یدیعوت احارانوت و... همگی در خبری اعلام کردند هکر‌های ایرانی موفق شدند وارد سرور‌های سازمان هوایی اسرائیل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یسرائیل هیوم در گزارشی در این باره نوشت هنوز یک هفته از حملات سایبری سابق نمی‌گذرد که اسرائیل بار دیگر در مقابل یک تهاجم سایبری شکست خورد.

این رسانه ادعا کرد مجموعه ایرانی پی تو کی (Pay ۲ Key) شامگاه یکشنبه اعلام کرد رایانه‌های متعلق به شرکت ایلتا یکی از شرکت‌های وابسته به صنایع هوایی اسرائیل را هک کرده است. این شرکت تولید کننده رادار‌های نصب شده بر روی سامانه پدافندی گنبد آهنین است.

به نوشته رسانه‌های عبری زبان، مسئولین امنیت شبکه در اسرائیل تنها زمانی از این تهاجم مطلع شدند که گروه هکری (Pay ۲ Key) این مسئله را به اطلاع آن‌ها رساند و به آن‌ها خبر داد اطلاعات بسیار حساسی را از سرور‌های این شرکت تخلیه کرده است.

هکر‌ها با اشاره به شب یلدا به اسرائیلی‌ها گفتند شب بسیار طولانی تری را سپری خواهید کرد و به زودی اطلاعاتی در مورد شرکت‌های دیگر نیز اعلام می‌کنیم.

گروه هکری (Pay ۲ Key) برای اثبات ادعای خود نام کاربری یک هزار نفر از کاربران و برخی از اسناد شرکت را روی شبکه اینترنت قرار دادند.

به نوشته یسرائیل هیوم، سه روز قبل نیز این گروه هکری از کاربران اینترنت در اسرائیل (فلسطین اشغالی) خواست میزان امنیت شبکه وزارت خانه‌های راه و بهداشت و نیز صنایع هوایی اسرائیل را تست کنند.

به زعم این روزنامه اولین بار نام این گروه در نوامبر گذشته علنی شد و برخی از شرکت‌های امنیت شبکه آن را یک گروه ایرانی معرفی می‌کنند.

به اعتقاد کارشناسان، این هکر‌ها دو اقدام موازی با یکدیگر انجام می‌دهند، در کنار کدگذاری اطلاعات برای دریافت باج، اطلاعات را کپی کرده و با انتشار تدریجی برخی از آن قربانی خود را مجبور به تسریع در پرداخت باج می‌کنند. ‎

مدیر یکی از شرکت‌های امنیت شبکه اسرائیلی به نام «سایبرتی سیکورتی جویش» هم به این روزنامه عبری زبان گفت: با توجه به آوازه‌ای که این گروه هکری برای خود دست و پا کرده تصور می‌کنیم که پیام آن‌ها کاملا جدی است و به زودی هم عملی خواهد شد، شما به حملات چند روز اخیر توجه کنید، از اینتل و آمیتال گرفته تا شیریبیت همه نشان می‌دهد که اسرائیل مورد حمله قرار گرفته است.

«هاریل منشاری» یکی از کارشناسان بخش سایبری رژیم اسرائیل هم در این رابطه گفت: ایران یکی از قدرت‌های فضای سایبری است و ظاهرا به هر اقدام فیزیکی صورت گرفته در این فضا پاسخ می‌دهد و با استفاده از برتری که در این صحنه دارد، به رقبای خود ضربه وارد کرده و در عین حال هیچ کس نیز قادر به اثبات این کار نخواهد بود.

اما «اینات مرون» کارشناس امنیت شبکه نگرانی‌های بزرگتری دارد، او می‌پرسد میزان دسترسی گروه هکری (Pay ۲ Key) تا چه حد بوده است، به کدام یک از سرور‌ها دسترسی پیدا کردند؟

وی می‌افزاید، بدبختانه ما حتی نمی‌دانیم به کجا ضربه وارد شده است بلکه باید بنشینیم و ببینیم آن‌ها چه اطلاعاتی در اختیار ما خواهند گذارد؟

انتشار نام کاربران و فعالان در بخش صنایع هوایی یک امر بغرنج است، اما بغرنج‌تر آن است که باید در این مرحله ارزیابی کنیم چه اطلاعات امنیتی دیگری را از دست داده‌ایم. ‎

روزنامه عبری زبان معاریو هم در گزارشی در این زمینه ضمن اشاره به نظرسنجی انجام شده در صفحه گروه (Pay ۲ Key) در فضای مجازی برای ارزیابی توانمندی دفاع سایبری دو وزارتخانه و صنایع هوایی رژیم اسرائیل نوشت: باید اعتراف کرد که ما در معرض یک جنگ گسترده سایبری قرار گرفته ایم. کارشناسان بر این باورند که مهاجمان علاوه بر پول انگیزه‌های دیگری هم دارند امروز این جنگ چنان فراگیر شده است که دیگر نمی‌دانیم کدام شرکت یا کدام سازمان هدف بعدی خواهد بود به ویژه اینکه تنها شرکت‌های مالی نیستند بلکه نهاد‌های رسمی و امنیتی نیز آن را تجربه می‌کنند.

هفته گذشته گروهی از هکر‌ها اطلاعات شرکت Bana Labs که یک شرکت فعال در بخش هوش مصنوعی است را به سرقت بردند، در مورد اهمیت این اطلاعات همین بس که شرکت اینتل امتیاز آن را اخیرا خریداری کرده بود.

اطلاعاتی که هکر‌ها منتشر کرده اند نشان می‌دهد که آن‌ها دسترسی بسیار گسترده‌ای را پیدا کرده بودند، آن‌ها با انتشار برخی از این اطلاعات نوشتند: ما این را پیدا کرده ایم متعلق به چه کسی است؟

پایگاه اینترنتی واللا نیوز هم در گزارشی در این باره ضمن لیست کردن شکست‌های رژیم صهیونیستی در مقابل قدرت هکر‌ها و عدم فراموش کردن الصاق این حملات به هکر‌های ایران نوشت آنچه می‌توان در این زمینه به آن رسید آن است که ظرف سه ماه اخیر قربانیان زیادی را در اسرائیل (مناطق اشغالی) گرفته است که ۱۴ درصد از آن‌ها شرکت‌های اسرائیلی فعال در بخش فناوری هایتک و برنامه نویزسی بودند، ۱۱ و نیم درصد نهاد‌های رسمی و شهری بودند، ۷ درصد شرکت‌های بیمه بوده و ۶/۵ درصد هم شرکت‌های خدمات پزشکی و درمانی هستند در حالی که بقیه شرکت‌های و ساختار‌های موجود در شبکه اینترنت نیز به تساوی بقیه حملات را متحمل شده اند. ‎

منبع: تابناک

کلیدواژه: هفته پژوهش روز پرستار کارت اعتباری سهام عدالت کنت مک کنزی سنتکام رژیم صهیونیستی پدافند سایبری یسرائیل هیوم هفته پژوهش روز پرستار کارت اعتباری سهام عدالت کنت مک کنزی سنتکام صنایع هوایی امنیت شبکه گروه هکری هکر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۵۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت «وام فرزندآوری» ترفند جدید کلاهبرداران سایبری

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی اظهار داشت: بارها گفته شده که افراد سودجو همواره از هر فرصتی برای کلاهبرداری و سواستفاده از کاربران اقدام می‌کنند، یکی از این موارد سوء استفاده از موضوع ارائه تسهیلات و وام‌های بانکی است. در همین راستا نیز این احتمال وجود دارد که مجرمان سایبری تحت عنوان ثبت نام وام فرزندآوری یا دریافت خارج از نوبت این وام اقدام به درج تبلیغ در فضای مجازی کنند.

رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان افزود: مجرمان سایبری با روش های مختلف مانند ارسال لینک‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی با عناوینی همچون «برای ثبت‌نام وام فرزندآوری بر روی لینک زیر کلیک کنید» متقاضیان را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و اقدام به سرقت از حساب بانکی آن‌ها می کنند.

این مقام انتظامی ادامه داد:‌ هموطنان توجه داشته باشند که سایت ve.cbi.ir به عنوان تنها سامانه رسمی تسهیلات قرض الحسنه فرزند بوده و از مراجعه به لینک‌های ارائه شده در شبکه‌های اجتماعی خودداری کنند.

سرهنگ مرتضوی خاطر نشان کرد: پلیس فتا به ‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران می‌توانند در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک درفضای مجازی آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir بخش گزارش‌هایی مردمی و یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ با ما در میان بگذارند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898687

دیگر خبرها

  • پرداخت وام فرزندآوری؛ بهانه جدید کلاهبرداران سایبری
  • پرداخت «وام فرزندآوری» ترفند جدید کلاهبرداران سایبری
  • خزعلی: گنبد آهنین رژیم غاصب با قدرت رسانه فرو ریخت
  • افسانه‌ شکست‌ناپذیری گنبد آهنین صهیونیست‌ها در هم شکست
  • گنبد آهنین رژیم غاصب با قدرت رسانه فرو ریخت
  • گران‌ترین رادار آمریکایی چگونه در اسرائیل منهدم شد؟ + فیلم
  • لحظه انهدام گران‌ترین رادار آمریکایی در اسرائیل
  • ببینید | لحظه منهدم شدن گران‌ترین رادار آمریکایی در اسرائیل
  • گران‌ترین رادار آمریکایی چطور در اسرائیل منهدم شد؟
  • عکس/ اونا گنبد آهنین دارن ما گنبد طلا