Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، فرید براتی‌سده در بازدید از مرکز شبانه روزی جامع درمان و بازتوانی معتادین زنجان اظهار کرد: مبحث پیشگیری از اعتیاد در بهزیستی با جدیت دنبال شده و در این باره اقدامات بسیاری صورت گرفته است.

مدیرکل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت: تمام تلاش ما در بهزیستی بر این اصل استوار است که با استفاده از پزشک، مددکار، روانشناس و کادر دوره دیده و متخصص اقداماتی انجام شود که اثر بخشی بهتری داشته و ارائه خدمات به جامعه هدف این مرکز از لحاظ کیفیتی ارتقاء یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ۲۵ مرکز توانمندسازی برای معتادان بهبود یافته راه‌اندازی شده است که مکانی برای زندگی ندارد و علاوه بر اسکان خدمات آموزشی هم دریافت می‌کنند.

مدیرکل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور افزود: در حوزه درمان در سازمان بهزیستی در حال حاضر یک هزار و ۲۰۰ مرکز سرپایی، یک هزار و ۲۸۰ مرکز اقامتی وجود دارد و در مراکز ماده ۱۶، ۲۸ هزار نفر خدمات دریافت می‌کنند.

محمدی ادامه داد: در موضوع پیشگیری، برنامه سازمان بهزیستی به صورت اجتماع محور صورت می‌گیرد که به وسیله آن در مراکز آموزشی، مهدهای کودک، مدارس دانشگاه‌ها، ساختمان‌های اداری واحدهای صنعتی برنامه‌های پیشگیری انجام می‌شود که در این طرح ۱۸ میلیون نفر خدمات دریافت می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان نیز از آماده‌سازی مرکز شبانه‌روزی جامع درمان و بازتوانی معتادین خبر داد و افزود: این مرکز با هدف بهبود و بازتوانی افراد با اختلال مصرف مواد که به صورت داوطلبانه به این مرکز مراجعه می کنند در بخش مردان، شامل بخش‌های سم‌زدایی، سالن‌های مراقبتی و اقامتی، بخش درمان و اشتغال فعالیت خواهد کرد.

رویکرد اجتماع درمان مدار با تاکید بر تغییرات رفتاری و شناختی

محمد محمدی قیداری افزود: پس از پایان دوره سم‌زدایی و اقامت (چهار ماه)، فرد بهبودیافته بر اساس مدل درمان سرپایی و خودیاری در مدت هشت ماه و با شرکت در ۵۲ جلسه سه ساعته به صورت سرپایی با برنامه از قبل تعیین شده تحت نظر مدیر، در جلسات درمانی و آموزشی مرکز شرکت می‌کند.

وی گفت: در پایان اقامت افرادی که سرپناه و خانواده ندارند برای اسکان و اقامت به مراکز اقامتی توانمندسازی ارجاع داده می‌شوند و در صورت داشتن شغل با کمک مددکار به شغل سابق خود باز می‌گردند و در غیر این صورت با مهارت‌آموزی به اشتغال آنان کمک می‌شود.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: رویکرد اجتماع درمان مدار با تاکید بر تغییرات رفتاری و شناختی، شامل برنامه‌های ساختار یافته فردی و اجتماعی نظیر خدمات روانپزشکی، روانشناختی، مشاوره، آموزش خانواده، گروه درمانی، تشکیل گروه‌های خودیار خدمات مددکاری و پیگیری فعالیت خواهد کرد.

محمدی افزود: مددجویان پس از پذیرش در این مرکز از نظر مشخصات فردی، وضعیت خانوادگی و اجتماعی، بررسی انگیزه مددجو برای بهبود و بازتوانی، اطلاعات راجع به مصرف مواد، سابقه بیماری‌های جسمانی بیماری‌های روانپزشکی و سوابق قضایی و کیفری و.... بررسی برمی‌گردند.

کد خبر 5101338

منبع: مهر

کلیدواژه: بهزیستی اعتیاد ویروس کرونا شب یلدا شیراز روز پرستار آمار کرونا عکس استانها شهرکرد پرستار شیوع کرونا بوشهر گرگان کرمانشاه بارش برف قاسم سلیمانی سازمان بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۸۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟

مجتبی احمدلو با اشاره به تسهیلات درمانی درنظر گرفته شده در مصوبه تعرفه‌های درمانی سال ۱۴۰۳، اظهار کرد: ۲۶ فروردین‌ هیئت وزیران مصوبه تعرفه‌های خدمات پزشکی را در بخش‌های دولتی، خصوصی، خیریه و عمومی غیردولتی ابلاغ کرد که نسبت به سال گذشته با رشد متوسط ۳۰ درصدی همراه بوده است. در این مصوبه خودپرداخت (فرانشیز) خدمات درمانی برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و همچنین دهک‌های پایین درآمدی قابل ملاحظه است.

وی ادامه داد: براساس مصوبه هیئت وزیران، خودپرداخت (فرانشیز) مراجعه بیماران در طرح نظام ارجاع برای مددجویان شهری کمیته امداد تحت پوشش بیمه سلامت ایران ۱۳ هزار تومان است. حدود یک میلیون نفر از مددجویان شهری کمیته امداد دارای بیمه نظام ارجاع یک هستند.

مدیرکل بهداشت، بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد یادآور شد: دارو، ملزومات پزشکی و خدمات پیراپزشکی مورد نیاز بیماران نیز باید توسط مرکز ارائه کننده خدمت تامین شود و مراکز درمانی حق ارجاع بیماران برای تهیه اقلام و این خدمات را خارج از زنجیره ارجاع به بیرون از مراکز ندارند.

احمدلو با اشاره به دیگر موارد مهم در ابلاغ تعرفه‌های درمانی سال ۱۴۰۳ برای مددجویان، بیان کرد: سهم پرداختی سازمان بیمه سلامت برای بیمه‌شدگان آن سازمان در سه دهک درآمدی برای خدمات بستری و سرپایی (به استثنای داروی سرپایی) در مراجعه به مراکز دولتی و دانشگاهی ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی است و خودپرداخت (فرانشیز) بیماران سه دهک رایگان است.

وی با اشاره به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت (مصوبه سال ۱۴۰۰)، گفت: از سال گذشته هیئت وزیران تصویب کرده که خدمات بستری و سرپایی (به استثنای داروی سرپایی) برای کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان است که این موضوع در لایحه بودجه ۱۴۰۳ و این مصوبه نیز لحاظ شده است.

مدیرکل بهداشت، بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد با اشاره به فرانشیز مددجویان، تصریح کرد: همچنین مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی که دارای بیمه سلامت هستند در سال جاری نیز همچون سال گذشته خدمات بستری و خدمات اورژانسی که دارای پرونده هستند، با نظام ارجاع در مراکز دولتی ۹۵ درصد توسط بیمه و ۵ درصد از محل منابع تعیین شده در قانون بودجه تامین می‌شود و به عبارتی فرانشیز خدمات بستری و اورژانسی دارای پرونده برای مددجویان صفر است. برای خدمات سرپایی در تمامی مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت نیز سهم سازمان از ۷۰ درصد به ۸۵ درصد ارتقا یافته است و خودپرداخت بیماران خاص و صعب‌العلاج برای مددجویان کمیته امداد تحت پوشش بیمه سلامت ایران در قالب نظام ارجاع و مددجویان بهزیستی برای دارو و خدمات سرپائی مرتبط با بسته بیماری‌های مذکور رایگان است.

احمدلو در بخش دیگری از سخنان خود این را هم گفت که دولت همچنان در سال جاری بیمه سلامت را مکلف کرده که سهم بیمه برای افراد بدون بیمه درمانی در پنج دهک اول درآمدی همچنان رایگان باشد و دهک ۶‌، ۲۰ درصد حق بیمه، دهک ۷،‌ ۳۰ درصد حق بیمه، دهک ۸، ۴۰ درصد حق بیمه، دهک ۹، ۵۰ درصد حق بیمه سرانه درمان را پرداخت کنند. حق سرانه بیمه خدمات درمانی نیز در سال جاری ماهانه ۱۶۱ هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر نفر است.

منبع: خبرگزاری ایسنا جواد صبوحی

دیگر خبرها

  • تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟
  • دم‌کرده این گیاه مثل یک خواب‌آور قوی عمل می‌کند
  • توانمندسازی محلات شهر صرفا ایجاد اشتغال نیست
  • بهره‌مندی ۲۵۰۰ مددجو از خدمات هنری بهزیستی
  • بیماران سرطانی گروه هدف پویش ملی سرطان هستند
  • برگزاری جشنواره بازی های بومی و محلی مددجویان بهزیستی در بوکان
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • برنامه پیشگیری و درمان اعتیاد با رویکرد مردمی سازی
  • افزایش خودسرانه تعرفه‌های درمان خط قرمز علوم پزشکی همدان است
  • تولدی دیگر در شورآباد