Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،«بچه محل» به تهیه‌کنندگی مسلم آقاجانزاده و کارگردانی احمد درویشعلی‌پور و نویسندگی محمد درویشعلی‌پور تهیه شده است.

این مجموعه تلویزیونی هر روز ساعت ۱۹ با اجرای داریوش فرضیایی «عمو پورنگ» روی آنتن شبکه دو می‌رود و چهره‌های مطرح سینما و تلویزیون و بازیگران شناخته شده کمدی در آن به ایفای نقش می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«بچه محل» فضایی شادی را برای کودکانی که این روز‌ها در قرنطینه خانگی به سر می‌برند، فراهم می‌کنند.

به بهانه استقبال مخاطبان از این مجموعه، گفت‌و‌گویی با عوامل آن داشتیم که در ادامه می‌خوانید.

محمد درویش علیپور نویسنده «بچه محل» گفت: قصه این فصل از «بچه محل» برای بازه زمانی است که واکسن کرونا کشف شده، اما هنوز تأثیرات کرونا در زندگی مردم باقی مانده است. قرار بود این فصل به صورت نمایشی با حضور بچه‌ها باشد اما کرونا ساختار برنامه را تغییر داد.

وی ادامه داد: در بچه محل شخصیت‌های جدیدی به قصه اضافه شدند. در فصل جدید، نوع داستان‌ها از حالت کودکانه صرف، به خانواده ارتقاء پیدا کرده است. 

این نویسنده درباره محور‌های اصلی قصه توضیح داد: در روایت داستان به موضوع تفیک زباله، کاهش پسماند و توجه به محیط زیست تمرکز کردیم. نکته دیگر در نمایش توجه به موضوع ازدیاد جمعیت، معضل تک فرزندی و البته در کنار این‌ها سبک زندگی است.

علیپور افزود: تلاش کردیم بچه‌ها با محیط زیست مهربان باشند؛ حداقل مثل ما نباشند، چون ما با محیط زیست مهربان نبودیم. امیدواریم نسل‌های آینده نگاه بهتری به محیط زیست داشته باشد.

بیشتر بخوانید:
هیچکس برای حوزه کودک فرش قرمز پهن نمی‌کند/ پیشنهاد‌های زیادی برای بازی در فیلم سینمایی دارم

این نویسنده درباره حوزه کودک توضیح داد: متاسفانه کار کودک به دلیل نگاه نادرست مدیریتی از دست رفته است. حوزه کودک جدی گرفته نمی‌شود. بسیاری از بازیگران و کارگردانان کاربلد سینمای ایران ابتدای کارشان را با کودک آغاز کردند. شخصیت‌هایی مثل رضاعطاران، حمید جبلی، ایرج طهماسب و اکبر عبدی با کار کودک وارد این حرفه شدند. برنامه‌ساز، سریال‌ساز و بازیگر کودک و نوجوان برای اینکه بیشتر جدی‌ دیده شود، این عرصه را ترک می‌کند و وارد فعالیت دیگری می‌شود.

نعیمه نظام‌دوست درخصوص حضور خود در «بچه محل» گفت: با وجود اینکه چند سالی است در این مجموعه حضور دارم نمی‌دانم چه شد که احمد درویشعلی پور و محمد درویشعلی پور من را به عنوان مادر عموپورنگ انتخاب کردند.

وی ادامه داد: ابتدا فکر می‌کردم، نقش دیگری را برای من درد نظرگرفته باشند؛ حتی زمانی که درباره نقش مادر عموپورنگ با من صحبت کردند عصبانی شدم. بعد از یک هفته که فکر کردم و با چند نفر از دوستانم مشورت گرفتم، قبول کردم در این مجموعه حضور داشته باشم.

نظام دوست عنوان کرد: از این تجربه پشیمان نیستم واقعا نقشم را دوست دارم. نقش‌های مقابل من هم بسیار خوب هستند و روی کار من تاثیر مثبت می‌گذارند. احساس خوبی با این نقش دارم. عوامل ما شبانه روز کار می‌کنند و بدون اینکه نسبت به چیزی اعتراضی داشته باشند، هم دل هستند.

بازیگر فیلم «هزار پا» بیان کرد: اولین روزی که با ما برای بازی در فصل جدید تماس گفته شد، بسیار ترسیدم؛ چراکه ما به عنوان بازیگر نمی‌توانستیم ماسک بزنیم و شرایط خیلی سختی را تحمل کردیم.

نظام دوست بیان کرد: انتظارم از مردم، عوامل سینما، تلویزیون و هنرمندان این است که کار کودک را جدی بگیرند و به عواملی که کار کودک انجام می‌دهند، احترام بگذارند؛ چراکه کودکان آینده سازان کشور هستند و اگر به بچه‌ها اهمیت بدهیم، بی تردید، اتفاقات بهتری در جامعه رخ می‌دهد.

ابراهیم شفیعی درباره حضور در این مجموعه گفت:  حدود ۹ سال پیش با گروه عمو پورنگ همکاری داشتم. سال پنجم از همکاری من با بچه محل و قبل‌تر از آن محله گل و بلبل است. با استقبالی که بچه‌ها و حتی بزرگسالان از این برنامه دارند، انرژی می‌گیریم.

وی درباره کار‌های کودک ادامه داد: برنامه ریزی درستی برای کار کودک نشده است، که بودجه و زمان مناسبی برای این گروه سنی اختصاص دهند. البته کار کردن در زمینه کودک واقعا سخت است.

شفیعی اظهار کرد: من در طول فعالیتم همیشه کار کودک انجام دادم. حتی در شروع فعالیتم در شهرستان هم کار کودک کردم. در دوبله هم بیشتر به کار انیمیشن تیپ سازی علاقه دارم.

این بازیگر توضیح داد:گروه ما چند سال است که کار می‌کند و از این کار نتیجه می‌گیرند. هر لحظه و ساعت که در پشت صحنه حضور پیدا کنید، همان صمیمیت و شاد بودن را که سال‌های پیش در گروه حاکم بود، مجدد خواهید دید.

فرهاد بشارتی بازیگر نقش گیل خان گفت: سری جدید بچه محل با استقبال خوبی مواجه شده است. تلاش ما این بود که با شرایط کرونا لحظات شادی را برای بچه‌ها و خانواده آن‌ها فراهم کنیم.

وی عنوان کرد: خیلی خوشحالم در این گروه حضور دارم. چهارمین سال از همکاری من با این گروه است و امیدوارم این همکاری ادامه داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برنامه تلویزیونی رسانه ملی عمو پورنگ محیط زیست حوزه کودک کار کودک بچه محل بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۲۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت جواد محقق در همدان برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سیداحمد میرزاده دبیر پانزدهمین دوره جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی از بزرگداشت جواد محقق در همدان در روز ۱۳ اردیبهشت، همزمان با نقد و بررسی کتاب «این لحظه‌ها را دوست دارم» نوشته مریم زرنشان خبر داد.

وی با بیان اینکه جشنواره شعر کودکان و نوجوان رضوی امسال پانزدهمین دوره خود را می‌گذراند، گفت: این دوره تفاوت‌های عمده‌ای با دوره‌های قبل دارد که از جمله‌ی آن اجرای برنامه‌های استانی در خلال جشنواره است. در این راستا امسال فرصتی برای شهرها و استان‌های دیگر فراهم شد تا اهالی ادبیات کودک و نوجوان در سایر نقاط کشور نیز فرصت عرض ارادت به حضرت رضا (ع) را داشته باشند. در شهرهایی که به نوعی مرکزیتی در حوزه ادبیات کودک در کشور داشتند، نشست‌ها و برنامه‌هایی از جمله محافل شعرخوانی اجرا می‌شود که قم، همدان، کرمان، شیراز و تهران از این جمله‌اند.

دبیر پانزدهمین دوره جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی در ادامه گفت: در هر یک از این شهرها یک کتاب شعر کودک رضوی نیز نقد و بررسی می‌شود. علاوه بر این، در اغلب این شهرها از یک چهره‌ی پیشکسوت شعر کودک و نوجوان رضوی هم تجلیل می‌شود. نخستین برنامه در این زمینه در بیست و نهم فروردین ماه جاری در شهر مقدس قم که به نوعی مرکز ادبیات دینی کودک و نوجوان کشور محسوب می‌شود برگزار شد. در این برنامه حدود بیست نفر از شاعران کودک و نوجوان قم این فرصت را داشتند که شعرهایی که در حوزه رضوی و با مضامین زیارت و ارادت به ساحت حضرت رضا (ع) سروده بودند را بخوانند.

میرزاده گفت: دو کتاب شعر با عنوان «آمدی در شهر ما گل کاشتی» سروده آقای علی باباخانی درباره حضرت معصومه (ع) و کتاب «امام رضای مهربان» سروده آقای سید محمد مهاجرانی در این جلسه نقد و بررسی شد. از آقای محمد کاظم مزینانی پیشکسوت شعر و نوجوان نیز در قم تجلیل شد. آقای مزینانی در دهه هفتاد، مجموعه‌های متعددی در حوزه شعر آیینی کودک و نوجوان داشتند و همچنین یکی از نخستین کتب مستقل شعر کودک رضوی به نام هشت روز با امام هشتم نیز سروده ایشان است. مشابه این برنامه را نیز در روز ششم اردیبهشت در شهر کرمان خواهیم داشت که کتاب «کبوترها و آهوها» سروده‌ام در آن نقد و بررسی خواهد شد.

وی در پایان گفت: روز سیزدهم اردیبهشت نیز در شهر همدان نقد و بررسی کتاب «این لحظه‌ها را دوست دارم» نوشته مریم زر نشان را با بزرگداشت جواد محقق خواهیم داشت. مراسمی با همین سبک نیز در شیراز در نوزدهم و در تهران در بیست و سوم اردیبهشت برگزار می‌شود. روز ۲۹ اردیبهشت هم اختتامیه جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی در مشهد برگزار می‌شود.

کد خبر 6085156 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • مجری اسبق برنامه سینمایی هفت: با زور و تهمت و تهدید فیلمساز نمی‌شوید
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • بزرگداشت جواد محقق در همدان برگزار می‌شود
  • فرهنگسازی در حوزه پسماند با کمک گروه‌های اجتماعی بانفوذ در کشور
  • باخت تیلور برنامه‌های یزدانی را به هم ریخت!
  • صیانت از همه کودکان وظیفه مرجع ملی حقوق کودک است
  • تیلور، برنامه های یزدانی را بهم ریخت!
  • پخش «سرسفره خدا» همچنان از شبکه کودک
  • سپاه پاسداران؛ از سربلندی در آزمون کرونا تا امداد به سیل‌زدگان
  • ساختار و مبلمان شهری سعدآباد بهبود می‌یابد