Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-18@08:41:06 GMT

بازدید مدیرعامل بانک ملت از شرکت نفت بهران

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۱۳۶۸۱

رویداد۲۴ به گزارش روابط عمومی بانک ملت، دکتر محمد بیگدلی در این بازدید که عزیز آخوندی اصل، عباس جعفرلو و سیدابوطالب دیبایی معاونان مدیرعامل، حسن کمالوند و علی اکبر صابریان مدیران امور و مجید قاسمی فرید رییس شعبه ظفر بانکداری شرکتی، وی را همراهی می‌کردند، از خطوط مختلف تولید در شرکت نفت بهران بازدید کرد و با مراحل تولید انواع روغن در این شرکت آشنا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین در نشست با مدیرعامل شرکت نفت بهران، با ابراز خرسندی از حضور در این شرکت بزرگ و باسابقه، اظهار داشت: نفت بهران یکی از شرکت‌های بزرگ تولیدی صنعت نفت ایران است که در عرصه تولید روغن به عنوان برندی خوب و مرغوب برای همه شناخته شده است.
مدیرعامل بانک ملت، نفت بهران را مرغوب‌ترین برند در بین برند‌های مختلف تولید روغن در کشور خواند و افزود: ۵۵ هزار میلیارد ریال فروش و تولید ۱۵ هزار میلیارد ریال سود در شرایط سخت کنونی و انجام صادرات در شرایط تحریم هم باعث کمک به کشور در تامین ارز مورد نیاز شده و هم توانمندی‌های کشور را به جهان نشان داده است.
وی در عین حال بانک ملت را نیز یکی از بزرگ ترین، قدرتمندترین و پیشرفته‌ترین بانک‌های کشور دانست و ادامه داد: این بانک از لحاظ نقدینگی هم تقریبا بانک نخست کشور محسوب می‌شود و در چهار سال گذشته حتی یک ریال در یک روز، اضافه برداشت از منابع بانک مرکزی نداشته و حتی در برهه‌هایی بیش از ۵۰ درصد تسهیلات بین بانکی را تامین کرده است.
دکتر بیگدلی با بیان این نکته که بانک ملت در تمام پروژه‌های صنعتی کشور به ویژه در صنایع نفت، پتروشیمی و پالایشگاه‌های مختلف پارس جنوبی، مشارکت فعال داشته و ۲۲ میلیارد دلار در بخش انرژی کشور سرمایه گذاری کرده است، گفت: این بانک با تامین مالی شرکت نفت ستاره خلیج فارس، کشور را از لحاظ تولید بنزین به خودکفایی رساند.
وی با تاکید بر این نکته که نفت بهران از لحاظ برندینگ در سطح بالایی قرار دارد و حجم فروش و سهم از بازار خوبی را در زمینه تولید محصولات استراتژیک در اختیار دارد، تصریح کرد: این شرکت مورد قبول بانک‌های کشور است و این شرکت یکی از مشتریان ارزنده و استراتژیک بانک ملت است.
دکتر بیگدلی، آمادگی بانک ملت را برای تامین سرمایه ثابت و سرمایه در گردش شرکت نفت بهران در طرح‌های توسعه‌ای اعلام و بر ضرورت تقویت تعاملات فی ما بین تاکید کرد.
به گفته وی، این دو مجموعه بزرگ باید در سال جهش تولید در یک تعامل برد - برد به تولید محصولات بیشتر، افزایش صادرات و افزایش اشتغال در کشور کمک کنند.
مدیرعامل بانک ملت در عین حال از آمادگی این بانک برای انجام فعالیت‌های ارزی شرکت نفت بهران خبر داد و افزود: بانک ملت آماده انعقاد تفاهمنامه برای افزایش سطح همکاری‌ها و تامین تمام نیاز‌های مالی، سرمایه‌ای و نقدینگی شرکت است.
وی همچنین استفاده از سامانه سامیار بانک ملت را به مدیرعامل شرکت نفت بهران پیشنهاد کرد و گفت: این بانک همیشه در حوزه فناوری اطلاعات پیشگام بوده و سامانه‌هایی را برای مشتریان بزرگ خود طراحی کرده که سامانه سامیار نیز از جمله این سامانه‌ها است.
دکتر بیگدلی با بیان این نکته که محصولات بانک ملت با هدف کاهش هزینه‌های مشتری طراحی شده است، خاطرنشان کرد: انتظار داریم نتیجه این نشست، به افزایش تعاملات فی ما بین و انجام کار‌های بزرگ از سوی دو مجموعه منتهی شود و آثار و برکات آن نصیب کل ملت ایران شود.
اسعد عزیزی، مدیرعامل شرکت نفت بهران هم با بیان این نکته که این شرکت در پی یک رابطه برد- برد است، بر تمرکز فعالیت‌های مالی این شرکت در بانک‌های اصلی تاکید کرد و اظهار داشت: خوشبختانه بانک ملت در سال‌های اخیر همکاری خوبی با این شرکت داشته و نفت بهران نیز به همه تعهدات خود به موقع عمل کرده است.
وی با بیان این نکته که شرکت نفت بهران برنامه‌های زیادی را برای توسعه کسب و کار در بازار‌های منطقه دارد، گفت: بانک ملت هم در زمینه‌های مختلف، پیشتاز است و امیدواریم که یک همکاری خوب در زمینه‌های مختلف داشته باشیم.
عزیزی با اشاره به این نکته که نفت بهران با بیش از ۵۵ سال سابقه یکی از شرکت‌های قدیمی این صنعت است، اضافه کرد: بیش از ۴۳ درصد سهم بازار روغن موتور کشور در اختیار این شرکت است و ۹۵۰ نوع محصول این شرکت از طریق ۴۰۰ عامل فروش در سراسر کشور در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرد.
در این جلسه، مدیرعامل شرکت نفت بهران با اعطای لوح سپاس به تعدادی از مسوولان بانک ملت، از خدمات و تلاش‌های آنان در رفع نیاز‌های مالی این شرکت قدردانی کرد.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 بانک ملت بانک رفراندوم اصلاح قانون انتخابات انتخابات 1400 واکسن کرونا مدیرعامل شرکت نفت بهران بانک ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۳۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع دستی خراسان جنوبی هنری است به گستردگی ایران

ذاکریان مدیرعامل شرکت تعاونی روستایی زنان گفت: هنر پارچه بافی هنری بود که به استان‌های مختلف و سفره‌ایی بود به گستردگی ایران، چون در استان‌های دیگر مانند اصفهان، هرمزگان، سیستان بلوچستان و فارس برای آموزش می‌رفتیم تا آنها نیز از این هنر دست بهره‌مند شوند و درآمدزایی صورت گیرد.

 او افزود: در سال ۱۳۸۳ به عنوان مدیرعامل شرکت تعاونی روستای خراشاد معرفی شدم و هنر منسوخ شده پارچه بافی را که به دست بانوان هنرمند خراشاد درست می‌شد را احیا کردم.

ذاکریان ادامه داد: ابتدا پیشنهاد در این خصوص مورد تمسخر قرار گرفت و تنها ۴ خانم بودند که در این هنر فعالیت می‌کردند ولی طوری شد که به ۴ نسل بعد انتقال و در آن زمان ۷۵ نفر و در حال حاضر ۳۰۳ نفر در این حوزه مشغول به کار هستند.

مدیرعامل شرکت تعاونی روستایی زنان اظهار کرد: بدلیل احیاء هنر منسوخ شدة پارچه بافی سنتی و تولید انبوه حوله‌های دست بافت و ایجاد اشتغال برای زنان منطقه و معکوس کردن روند مهاجرت در روستای خراشاد، در سال ۱۳۸۷ به عنوان نخستین روستای هدف صنایع دستی کشور از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور معرفی شد و در سال ۱۳۹۶ حوله بافی خراشاد ثبت ملی شد.

او تصریح کرد: پس از ثبت ملی و جدی شدن مساله جهانی شدن این روستا، همدلی بین مردم بیشتر شد و هرکس به اندازه توان، پای کار آمد و در اوایل آذر ماه ۱۳۹۷ با همکاری مردم و مسئولین این روستا ثبت جهانی شد. 

ذاکریان گفت: تاکنون مسئولین این شرکت توانسته‌اند با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نسبت به برگزار کلاس‌های آموزشی پارچه بافی در سطح استان و کشور و ترویج این هنر در منطقه اقدام کند که با توجه به خشکسالی‌های متمادی در خراسان جنوبی و کاهش امکان فعالیت زارعی و باغی برای کشاورزان این استان، درآمد‌های حاصل از پارچه بافی توانست کمک شایانی به اقتصاد روستائیان فعال در این زمینه کند. 

 مدیرعامل شرکت تعاونی روستایی زنان اظهار کرد: میراث فرهنگی خراسان جنوبی مرکزی را که مال دوران قاجاریه است را در اختیار ما قرار داده و در این مرکز بیش از ۲ هزار نفر آموزش دیدند و مشغول به کار هستند و زمانی که این هنر منسوخ شده احیا شد روستای خراشاد نیز جهانی شد و باعث ایجاد اشتغال پایداری شد.

او بیان کرد: این هنر نیز به خانم‌های زندانی آموزش داده می‌شود و ۲۷ نفر تاکنون آموزش دیده‌اند و زمانی که دوره‌ی بند آنها تمام شود و به منزل بازگردند هنری نیز برای زندگی و معیشت خود می‌توانند کسب کنند.

 ذاکریان اظهار کرد: با این فضای سنتی که میراث فرهنگی در اختیار گذاشته است محصولات نیز به خارج کشور کشیده شد چرا که گردشگرانی که بازدیدی داشتند خریدی نیز می‌کردند و مجموعه ما آموزش، تولید و تقدیر را با هم دارد و لذا صفر تا صد کار را خودمان انجام می‌دهیم.

مدیرعامل شرکت تعاونی روستایی زنان تصریح کرد: حدود ۶ یا ۷ سال است که به کشور ایتالیا شال و کیف می‌فرستیم و برای آلمان، فرانسه، اتریش و اسپانیا و حتی کشور‌های مختلف محصولاتی فرستاده می‌شود.

او بیان کرد: صبر باید وجود داشته باشد چرا که ابتدای هر کاری سختی ولی به مرور زمان تجربه کسب شده باعث به دست‌آوردن موفقیت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • بهره برداری فاز توسعه یک شرکت شیمیایی/۳ بازدید انجام شد
  • بررسی روند خدمات‌رسانی آبفا به مناطق سیل‌زده بلوچستان
  • بیش از ۴۴ هزار کنتور برق در خراسان رضوی هوشمند شد
  • مراسم معارفه ‌و تکریم مدیرعامل هلدینگ بهپویان هوشمند امید برگزار شد
  • گازسوزی حداقلی در نفت و گاز مارون
  • برنامه های مدیرعامل شرکت مدیریت صنعت شوینده در سال ۱۴۰۳
  • صنایع دستی خراسان جنوبی هنری است به گستردگی ایران
  • احداث مگاپروژه سد و نیروگاه در سریلانکا بدست مهندسان ایرانی
  • نقش موثر شرکت سایپاگام به عنوان کانون تولید قطعات الکترونیکی گروه سایپا/ افزایش ظرفیت تولید سایپاگام از اواسط اردیبهشت ماه
  • تولید مرغ بیشتر از تقاضا شد