Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سید کاظم موسوی گفت: مزارع گندم بذری با طبقه بذری مادری و پرورشی سه در سطح ۵۵ هکتار از اراضی این شهرستان کشت شده است.

وی افزود: گندم بذری با طبقه مادری در سطح ۴۰ هکتار از اراضی روستاهای دهبرم و بایگان کشت شده و رقم کشت شده در این مزرعه رقم برات می‌باشد.

موسوی اضافه کرد: همچنین گندم بذری با طبقه پرورشی ۳ در سطح ۱۵ هکتار از اراضی روستای محمدآباد کشت شده و ارقام کشت شده در این مزرعه سیوند در سطح ۴ هکتار، رقم پارسی در سطح ۷ هکتار و رقم خلیل در سطح ۴ هکتار می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول یادآور شد: میزان بذر مصرفی ۲۷۰ کیلو گرم در هکتار بوده و با روش بارانی آبیاری می‌شود.

سرپرست جهاد کشاورزی فیروزآباد با بیان اینکه تولید بذر گواهی شده و با خلوص ژنتیکی بالا یکی از مؤلفه‌های اصلی موفقیت در تولید گندم است، اظهار کرد: همه برنامه‌های کاشت، داشت و برداشت گندم بذری با نظارت مستمر کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی، مدیران پهنه و کارشناسان شرکت‌های بذری صورت گرفته است.

وی بیان کرد: گندم بذری تولید شده پس از بوجاری و ضد عفونی و بسته بندی به منظور مصرف بذر در سال زراعی آینده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

موسوی به پتانسیل بالای شهرستان فیروزآباد در تولید گندم با کیفیت و مرغوب اشاره و خاطرنشان کرد: برخورداری از آب با کیفیت و دارا بودن کشاورزان پیشرو از جمله دلایل استقبال از کشت گندم بذری در این منطقه است.

سرپرست جهاد کشاورزی فیروزآباد از کشاورزان خواست به منظور افزایش کمی و کیفی محصول از بذور اصلاح شده و ارقام جدید و دارای گواهی سلامت مؤسسه ثبت و گواهی بذر استفاده کنند و از بذور نامرغوب که عملکرد مناسبی ندارند خودداری کنند.

کد خبر 5101711

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان فیروزآباد جهاد کشاورزی فارس شیراز ویروس کرونا شب یلدا روز پرستار شیراز آمار کرونا پرستار عکس استانها شهرکرد کرمانشاه بوشهر شیوع کرونا گرگان قاسم سلیمانی شهرستان کرج هکتار از اراضی گندم بذری کشت شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۴۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ هزار هکتار اراضی میامی زیر کشت غلات قرار گرفت

محمد حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه مزارع غلات شهرستان میامی روزانه مورد پایش آفت سن غلات و سایر عوامل خسارت زا قرار می‌گیرند، تاکید کرد: برای سال ۱۴۰۳ پیش بینی و تهیه و تدارک سموم توسط فروشندگی‌های سطح شهرستان انجام شده است.

وی افزود: بازدید از مزارع غلات شهرستان به منظور کنترل و مبارزه با آفت سن غلات به صورت روزانه در دستور کار جهاد کشاورزی شهرستان میامی قرار دارد.

مدیر جهاد کشاورزی میامی اراضی زیر کشت غلات در این شهرستان را ۲۵ هزار و ۵۰۰ هکتار دانست و تاکید کرد: بیشترین سطح زیر کشت غلات در این شهرستان در بخش کالپوش به میزان ۱۷ هزار و ۵۰۰ هکتار آبی و دیم است.

حسینی افزود: باتوجه به شروع ریزش سن مادری در تاریخ ۲۹ اسفند سال گذشته، پایش مزارع از اوایل فروردین ماه آغاز و مبارزه با این آفت (سن مادری) از ۱۹ فروردین ماه شروع شده است.

وی با بیان اینکه مبارزه با علف‌های هرز در پنج هزار هکتار از مزارع گندم و ۴۷۲ هکتار از مزارع جو صورت گرفته است افزود: سطح مبارزه با شته در غلات این شهرستان در سطح یک هزار و ۳۴۰ هکتار انجام شده است.

کد خبر 6076679

دیگر خبرها

  • مبارزه با علف‌های هرز سطح ۱۶۷ هزار هکتار از مزارع گندم و جو در لرستان
  • مبارزه با آفت زنگ زرد در ۴۰۰ هکتار از گندم زار‌های لرستان
  • اجرای ۶۵ هزار و ۳۰۰ هکتار کشاورزی قراردادی در هشترود
  • مبارزه با آفت «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از گندم‌ زارهای لرستان
  • برداشت محصول بیش از ۴۷۰ هکتار از اراضی دیم شهرستان سرباز
  • مبارزه با سن غلات در کشتزار‌های شهرستان کبودراهنگ
  • آغاز برداشت گندم از سطح بیش از ۱۳۰۰ هکتار مزارع در عنبرآباد 
  • راهنمای خرید رقم نهال گردو اصلاح شده و زودبارده 10 تنی
  • پیش‌بینی کاهش ۷۰ درصدی تولید گندم در استان بوشهر
  • ۲۵ هزار هکتار اراضی میامی زیر کشت غلات قرار گرفت