Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: ۶۴ درصد حقوق معلمان را در سال ۹۹-۹۸ افزایش داده‌ایم و این موضوع در ۶ سال گذشته بی‌سابقه بوده است.

به گزارش برنا به نقل از خانه ملت، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در  نشست علنی امروز (سه‌شنبه، 2 دی ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان سوال محمد حسن آصفری نماینده مردم اراک و کمیجان در مجلس، ضمن تشکر از هیأت رئیسه مجلس گفت: وظیفه خودم می‌دانم که در محضر نمایندگان مراتب قدرشناسی و سپاس جامعه فرهنگیان را تقدیم رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی کنم که بیشترین حساسیت را نسبت به نهاد تعلیم و تربیت دارند و همواره راهگشای راه پر فراز و نشیب آموزش و پرورش بودند و از نمایندگان مجلس هم تشکر می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به این سوال که چرا در پرداخت حق‌الزحمه معلمان رسمی و پیمانی و بازنشسته تأخیر شده است، مطرح کرد: ما دونوع معلم در سراسر کشور داریم؛ معلمین که حقوق از ما دریافت می‌کنند و معلمینی که علاوه بر حقوق موظفشان از ما بابت کار اضافه‌ای که انجام می‌دهند اضافه کار دریافت می‌کنند. با اطمینان خدمت نمایندگان می‌گویم حقوق هیچ معلمی در سراسر کشور با تأخیر پرداخت نمی‌شود و همه معلمان آموزش و پرورش حقوقشان را سر ماه مانند تمامی کارکنان دولت دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: آن میزانی که با تأخیر مواجه می‌شود اضافه کار معلمان رسمی، معلمان بازنشسته و معلمانی که بابت ساعت مورد نیازی که ما به خدمات آنها نیاز داریم، داده می‌شود. در عرف سازمان برنامه و بودجه و مقررات اداری کشور این حقوق تلقی نمی‌شود و اضافه کار محسوب می‌شود البته در شرایط سخت اقتصادی آن ها نیاز دارند که اضافه کار خود را به موقع دریافت کنند.

حاجی میرزایی تأکید کرد: مشکل اینجاست که این پرداختی ها حقوق محسوب نمی‌شود و بخش دیگر آن به دلیل محدودیت منابع که در کشور وجود دارد و ما همواره متقاضی این مبلغ بودیم و سازمان آن را به پس از پرداخت حقوق کارکنان رسمیموکول کرده است.

وی با بیان اینکه 95 درصد از پولی که هر ماهه پرداخت می‌کنیم بابت حقوق بدون یک روز تأخیر انجام می‌شود آنچه که با تأخیر همراه است 5 درصد از میزانی حقوقی است که بابت اضافه کارپرداخت می‌شود، مطرح کرد: در سال تحصیلی گذشته و سالی که در آن هستیم عملکرد آموزش و پرورش در این موضوع از 6 سال گذشته بهتر بوده است یعنی هیچ زمانی این اضافه کار ماهانه پرداخت نشده و همیشه با تأخیر پرداخت شده است و ما تأخیر را به کمترین میزان رسانده‌ایم و در پایان سال 98 آن را تسویه کرده‌ایم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه 64 درصد حقوق معلمان را در سال 99-98 افزایش داده‌ایم و این موضوع در 6 سال گذشته بی‌سابقه بوده است، تأکید کرد: اگر حقوق فرهنگیان افزایش پیدا کند شرایط کار آنها بهتر می‌شود البته نه اینکه حقوق فرهنگیان امروز خیلی زیاد است اما ما کسری‌هایی را که در سال‌های گذشته بوده است جبران کردیم و فاصله و تفاوت حقوق فرهنگیان با دیگر کارکنان دولت را کم کرده‌ایم.

حاجی میرزایی گفت: در سال 99، 6 هزار میلیارد تومان برای اجرای فصل 10 و افزایش حقوق معلمان اختصاص یافت و 7 هزار و 800 میلیارد تومان برای تأمین حقوق اختصاص داده‌ایم و رتبه‌بندی و فوق‌العاده تخصصی مشاغل فرهنگیان انجام شده است. 5 هزار و 400 میلیارد تومان در یک مرحله و در شهریور ماه بابت پرداخت پاداش بازنشستگان که در سال گذشته در دو نوبت انجام شده بود، در سال تحصیلی جاری در شهریور 99 یک جا پرداخت کرده‌ایم. حدود 13 هزار و 200 میلیارد تومان اعتبار خارج از بودجه مصوب در طول یک سال گذشته به آموزش و پرورش تزریق شده و این اتفاق بسیار مهمی است که در مورد حقوق فرهنگیان انجام شده است.

عضو کابینه دولت دوازدهم ادامه داد: لایحه رتبه‌بندی معلمان را به درخواست نمایندگان مجلس تولید کردیم و به دولت ارائه شد و فردا در دستور کار کمیسیون دولت است و بلافاصله پس از اینکه در کمیسیون به تصویب رسید در دولت مطرح می‌شود و تقدیم مجلس خواهد شد. از آنجا که اعتبار آن در لایحه بودجه 1400 پیش‌بینی شده سال 1400 برای فرهنگیان سال بهتری خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به نیروهای خرید خدمت تأکید کرد: بخشی از نیروهای ما نیروهای خرید خدمت هستند که حدود 21 هزار و 700 نفر نیرو در ازای حدود 900 هزار نیروی ما، کسانی هستند که حقوقشان را با تأخیر دریافت می‌کنند، به استناد مجوزی که مجلس داده در مناطقی که ما نیرو نداریم می‌توانیم خرید خدمات از بخش خصوصی انجام دهیم، پرداخت حقوق آنها جزو وظایف ما نیست و جزو تعهدات شرکتی است که آنها را به کار گرفته است. ما در چند نوبت مطالبات آنها را پرداخت کرده‌ایم.

وی تأکید کرد: اجرای این اختیار قانونی با مسائل و مشکلاتی همراه است که به نفع معلمان فرهنگی ما نیست. در درجه اول دستور‌العمل را اصلاح کردیم، در گذشته معلمان خرید خدمات اگر 24 ساعت کار می‌کردند به مقیاس 44 ساعت در هفته، خدمات آنها را نیمه وقت محاسبه کرده و به آنها نیمه وقت حقوق پرداخت می شد، با اصلاحی که انجام شد کار نیروهای خرید خدمات 24 ساعت تمام وقت تلقی می‌شود و باید حقوق کامل دریافت کنند و حقوق آنها تابع قانون کار است. تأکید کردیم با شرکت‌هایی قرارداد ببندند که حقوق آنها را سر ماه پرداخت کنند.

حاجی میرزایی تأکید کرد: از توسعه طرح خرید خدمت جلوگیری کردیم و الان در شرایطی هستیم که وضعیت نیروهای خرید خدمات نسبت به گذشته بهتر شده است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به نیروهای خارج از کشور تأکید کرد: بخش عظیمی از مطالبات نیروهای خارج از کشور که از سال‌های گذشته انباشته شده بود، پرداخت شده، همه تلاشمان را کردیم که در سال گذشته بخش عظیمی از آن را تسویه کنیم. بخش بسیار مهم این موضوع به این دلیل است که حکم دیوان عدالت اداری صادر شده است و باید بر اساس حکم دیوان طلب آنها محاسبه شود و در بودجه 1400 منظور شود. خدمات فرهنگیان را اندازه‌گیری کردیم و بر اساس آن میزانی که اندازه‌گیری شده میزان طلب افراد معلوم شده است و چون به دیون منتقل شده الزاما نمی‌توانیم از حقوق جاری‌مان پرداخت کنیم و به سال آینده موکول شده است و ان شاء الله این کار انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه 50 هزار نفر از معلمینی که کار اضافه انجام می‌دادند و حق‌التدریس محسوب می‌شوند و باید به صورت اضافه کار می‌گرفتند با سازمان امور اداری و استخدامی تفاهم کردیم و آنها را تحت عنوان معلم تمام وقت و افزودن 6 ساعت به ساعت کاری آنها حقوقشان را 17 درصد افزایش دادیم و الان 50 درصد از آنها حقوقشان را سر موعد دریافت می‌کنند.

وزیر آموزش و پرورش در پایان مطرح کرد: تمام تلاش خود را می‌کنیم که این مشکلات حل شود اما بخشی از آن از حیطه اراده ما خارج است ، ظرفیت بودجه ما محدود است، حقوق اولویت دارد، ما در حقوق هیچ کسی تأخیر ایجاد نمی‌کنیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزیر اموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش دریافت می کنند حقوق فرهنگیان حاجی میرزایی نیروهای خرید خرید خدمات سال گذشته خرید خدمت اضافه کار انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۵۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات استان همدان، گفت: سال گذشته حدود ۱۲۰ واحد تولیدی مورد بازدید و بررسی قرار گرفت و حدود ۳۰۰ مشکل را در سطح واحدهای تولیدی شناسایی و برطرف شد. - اخبار استانها -

ابوالفضل برات‌زاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، در آستانه هفته کارگر ضمن تبریک این مناسبت به جامعه کارگری استان و خانواده‌هایشان، اظهار داشت: در این ایام 80 عنوان برنامه در حوزه‌های فرهنگی، ورزشی، سیاسی، خدمت‌رسانی و جهاد تبیین در استان برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: یکی از برنامه‌های شاخص این هفته ویژه برنامه گرامیداشت بسیج کارگران و کارخانجات، گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کارگر استان است که در آن از هر شهرستان یک خانواده شهید و پنج فرمانده پایگاه مقاومت موفق تقدیر می‌شود، همچنین پیاده‌روی 200 نفر از بسیجیان کارگری استان از مسیر مریانج به امامزاده محسن همراه با برنامه‌های جانبی پیش‌بینی شده است.

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات استان همدان گفت: در طول هفته بسیج کارگری پویش "من کارگر ایرانیم" را در فضای مجازی همزمان با سراسر کشور داریم که در راستای فرهنگ‌سازی و شعار سال انجام می‌شودف ضمن اینکه در سطح حوزه‌های مقاومت و پایگاه‌های بسیج برنامه‌های ورزشی، مسابقات قرآنی، مسابقات فرهنگی برای خانواده‌های کارگران و تجلیل از کارگران نمونه انجام خواهد شد.

برات‌زاده با بیان اینکه مهمترین برنامه‌های ما در طول سال در دو بخش مهم انجام می‌شود، افزود: در بخش نخست در راستای تحقق ارتش ده‌ها میلیونی و بسیج در کار و تولید استان است که 67 پایگاه بسیج در سطح واحدهای تولیدی و خدماتی در استان با بیش از 21 هزار بسیجی فعال است.

وی عنوان کرد: در بخش دوم در راستای کمک به جامعه اسلامی است برنامه‌هایی را برای خدمت‌رسانی و کمک به تولید استان در سطح پایگاه‌ها و حوزه‌های مقاومت انجام می‌دهیم که مهمترین آن کمک به رفع موانع تولید با حضور در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان است و در طول سال گذشته حدود 120 واحد تولیدی را مورد بازدید و بررسی قرار دادیم و حدود 300 مشکل را در سطح واحدهای تولیدی شناسایی کردیم.

برات زاده بیان کرد: به روش‌های مختلف در صدد رفع موانع تولید بودیم بسیجیان در سطح پایگاه‌های مقاومت بر آمدیم ضمن اینکه تشکیل گروه‌های جهادی را در واحدهای تولید خدماتی با برگزاری شیفت ایثار و بدون دریافت حقوق توسط بسیجیان داشتیم.

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات استان همدان کمک به رفع محرومیت در سطح جامعه را از دیگر اقدامات مهم این جامعه بر شمرد و افزود: از جمله این اقدامات مرمت و بازسازی منازل در روستاها و کارخانجات، توزیع بسته‌های معیشتی و غیره بوده است.

وی گفت: طرح "شهید برونسی" در راستای فرهنگ‌سازی تولید، توزیع و مصرف کالاهای ایرانی در سطح واحدهای تولیدی در حال انجام است. از کارهای عمده این حوزه بازدید اقشار و آشنایی آنها از واحدهای تولیدی موفق استان داریم تا بریا مصرف کالای داخل استان تشویق و ترغیب شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • کمک دولت اسپانیا به رئال مادرید برای خرید امباپه
  • معلمی با حقوق ۳۰ هزار تومانی!
  • سپاه برای برطرف کردن مشکلات لرستان در کنار دولت ایستاده است
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • فرصت یک‌ماهه برای خرید بسته ۶۰۰ هزار تومانی مادران دارای فرزند زیر دو سال
  • فرصت یکماهه برای خرید بسته ۶۰۰ هزار تومانی مادران دارای فرزند زیر دو سال
  • ماموریت مجلس به سازمان محیط زیست برای رفع مشکلات زیستی
  • توسعه پتروپالایشگاه‌ها بخشی از مشکلات حوزه انرژی را برطرف می‌کند