Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه و شهرسازی از توافق با روسیه و آذربایجان برای بازسازی خط‌آهن نخجوان خبر داد و گفت: به این ترتیب راه‌آهن ایران به راه‌آهن اروپا متصل خواهد شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد اسلامی در حاشیه افتتاح آزادراه تبریز-سهند اظهار کرد: یکی از آرزوهای دیرینه در شهر تبریز بهره‌برداری از آزادراه تبریز-سهند بود که امروز برآورده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزادراه تبریز-سهند افتتاح شد

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی ادامه داد: این آزادراه گِره بزرگی را از بخشی از ترافیک تبریز باز می‌کند، ضمن این‌که دسترسی به شهر جدید سهند و شهرک‌های اقماری را تسهیل و تسریع می‌کند.

وی با قدردانی از شرکت عمران شهرهای جدید ایران و نمایندگان مجلس برای پیگیری به ثمر رسیدن این پروژه، افزود: موضوعی که در وزارت راه مطرح است، استان آذربایجان شرقی یک منطقه کانونی ترافیکی برای ترانزیت بار و مسافر است. به همین دلیل وزارت راه پروژه‌های متعددی را در این استان در حزه زیرساخت‌های حمل‌ونقل در دست اجراست.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: مهم ترین پروژه بعد از آزادراه تبریز-سهند،‌ خط‌آهن سراسری است که از بستان‌آباد به ایستگاه خاوران متصل خواهد شد. موضوع مهم‌تر اتصال ایستگاه خاوران به ایستگاه راه‌آهن موجود تبریز متصل کنیم، چراکه این خط‌آهن خط اروپایی (شمال قفقاز) ماست.

اسلامی یادآور شد: با توجه به تفاهم با کشورهای روسیه و آذربایجان به‌زودی با بازسازی خط‌آهن نخجوان، مسیر ریلی ایران بازگشایی خواهد شد و از این مسیر می‌توانیم ترافیک عبوری بار و مسافر را به سمت شمال قفقاز و از آنجا به سمت اروپا برقرار کنیم.

وی اضافه کرد: حجم اعتبار مورد نیاز برای اتصال ایستگاه بستان‌آباد به خاوران که امیدواریم منابع مالی آن تامین شود. پروژه دیگر آزادراه تبریز-مرند است که امیدواریم تا پایان سال آینده آنرا به اتمام برسانیم. آزادراه تبریز-ارومیه، مراغه-هشترود و... است که در مجموع بیشترین پروژه‌های آزادراهی کشور را در استان آذربایجان شرقی داریم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محمد اسلامی راه آهن محمد اسلامی راه آهن آزادراه تبریز سهند راه آهن خط آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۹۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران

وزرای خارجه اتحادیه اروپا بر سر گسترش تحریم‌ها بر صنایع پهپادی و موشکی ایران به توافق رسیدند. قرار است مسئول سیاست خارجی اتحادیه فهرستی مشخص از این تحریم‌ها آماده کند.

به گزارش عصر ایران به نقل از دویچه وله؛ جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، دیروز دوشنبه، سوم اردیبهشت، با تصمیم مشترک ۲۷ وزیر خارجه این اتحادیه مأموریت یافت تا پیشنهادات مشخصی را برای تشدید تحریم ایران تهیه و ارائه کند.

بما به این گزارش؛ این تحریم‌ها باید ناظر بر محدودسازی تجارت با ایران باشند، به گونه‌ای که این کشور در ساخت و توسعه پهپادها و موشک‌های خود با مشکل روبه‌رو شود. علاوه بر این باید تحریم متوجه اشخاص، نهادها و شرکت‌هایی شود که در تولید پهپادها و موشک‌ها و نیز ارسال آنها برای نیروهای شبه‌نظامی متحد جمهوری اسلامی در منطقه مشارکت دارند.

توافق اولیه بر سر تشدید تحریم‌های ایران هفته پیش در پی بالا گرفتن تنش میان ایران و اسرائیل صورت گرفت.

به گفته آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان، در حاشیه اجلاس وزاری خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ: «مسئله بر سر این است که همه امکانات تحریمی برای ممانعت از حمله ایران و متحدانش به اسرائیل به کار گرفته شود.»

بورل خود نیز به خبرنگاران گفت که تحریم‌های پیشنهادی، ممانعت از انتقال قطعات مورد نیاز برای تولید پهپاد و موشک در ایران و تحویل آنها به "گروه‌های نیابتی ایران" را شامل می‌شود.

او با اشاره به توافق قبلی اتحادیه اروپا بر سر تحریم‌ پهپادی و موشکی ایران در ارتباط با همکاری این کشور با روسیه در جنگ با اوکراین، گفت که حالا حوزه تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی باید بر اساس تصمیم جدید به کل منطقه خاورمیانه و دریای سرخ گسترش یابد.

بعد از حمله ایران به اسرائیل در روز ۲۵ اردیبهشت که در جریان آن بیش از ۳۰۰ پرتابه از جهت‌های مختلف به سوی اهدافی در اسرائیل شلیک شد، اتحادیه اروپا درباره رشته‌ تحریم‌هایی برای گسترش محدودیت تولید پهیادهای ایران و نیز ایجاد دشواری در ساخت موشک از سوی این کشور به توافق رسید.

بزرگترین و متنوع‌ترین زرادخانه موشکی در منطقه خاورمیانه 

برآورد می‌شود که ایران دارای بزرگترین و متنوع‌ترین زرادخانه موشکی در منطقه خاورمیانه است، با بیش از سه هزار موشک که تا ۲۰۰۰ کیلومتر برد دارند. 

گرچه بخش عمده تولید موشکی و پهپادی ایران بومی است، ولی این کشور مثل گذشته به قطعات و اجزایی از خارج نیز نیازمند است. در همین رابطه جمهوری اسلامی در سال‌های گذشته شبکه‌ای پیچیده از خرید و فروش این قطعات ایجاد کرده است که از طریق آن می‌تواند به کالاهایی فنی دست یابد که دارای استفاده دوگانه، هم برای مصارف غیرنظامی و هم کاربرد در عرصه نظامی، هستند. با کمک این شبکه پیچیده ایران تحریم‌های بین‌المللی را دور می‌زند. تصمیمات جدید در اروپا و آمریکا ناظر بر دشوارساختن این دور زدن‌هاست.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: رویترز : اتحادیه اروپا امروز (دوشنبه) درباره تحریم ایران تشکیل جلسه می‌دهد توافق اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم های بیشتر علیه ایران

دیگر خبرها

  • نبود تیر برق در محله ای از روستای اوغلی تبریز
  • اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق | مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • اتصال سرویس کارت‌های اعتباری ایران و روسیه/ مسکو از تجربه دهه‌ها مقاومت ایران در برابر تحریم بهره می گیرد
  • مسیرگشایی خیابان انقلاب تبریز جزو پروژه‌های شاخص کشور اعلام شد
  • مسیرگشایی‌های تبریز از پروژه‌های شاخص کشور در حوزه بازآفرینی است
  • تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • افتتاح فاز نخست پروژه‌های نهضت ملی مسکن در شهر سهند
  • انگلیس از بزرگ‌ترین بسته کمک نظامی به اوکراین رونمایی می‌کند
  • توافق اروپا برای تحریم‌های بیشتر علیه ایران