Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،اخبار پرچمدار بعدی شیائومی مدت طولانی است که به صدر اخبار دنیای گوشی‌های هوشمند تبدیل شده است و این شرکت به تازگی اعلام کرده است که قصد دارد در پرچمدار بعدی خود یعنی گوشی Mi 11 از پردازنده رده بالا عرضه شده توسط شرکت کوالکام یعنی Snapdragon 875 استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما موضوع بسیار مهم‌تری که شرکت ریلمی درباره آن حرف زد، مربوط به معرفی این گوشی در ۲۸ دسامبر می‌شود. انتظار می‌رود گوشی جدید ریلمی در دو نسخه وارد بازار شود که احتمالا یک مدل Mi 11 Lite و دیگری Mi 11 Pro خواهد بود.

در این گوشی از نمایشگر QHD+ با نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز استفاده شده است. بر اساس اطلاعات منتشر شده در این وب سایت، این گوشی از سیستم عامل اندروید ۱۱ استفاده می‌کند و حافظه رام موجود در آن ۶ گیگابایت است. بر اساس آنچه که در حال حاضر در بازار‌های گوشی دیده می‌شود، شرکت شیائومی در این گوشی از پردازنده گرافیکی Adreno 660 استفاده کرده است که توانایی بسیار بالایی در اجرای بازی‌های رایانه‌ای دارد و می‌توان از آن به عنوان یک گوشی بسیار سطح بالا استفاده کرد.

نتایج بچمارک پردازنده Mi 11

در حال حاظر شیائومی اطلاعات بیشتری از این گوشی را منتشر نکرده است و از تنها اطلاعات منتشر شده به صورت رسمی درباره این گوشی باید به نتایج بنچ مارک‌های منتشر شده از سوی وب سایت گیگابنچ اشاره کرد که بر اساس آمار‌های منتشر شده گوشی Mi 11 در حالت تک هسته امتیاز ۱۱۰۵ و در حالت چند هسته امتیاز ۳۵۱۲ را به دست آورده است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این گوشی باید تا دوشنبه هفته آینده و زمان معرفی گوشی Mi 11 منتظر ماند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: شیائومی پرچمدار گوشی هوشمند منتشر شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۲۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین اطلس کامل تنها قمر زمین منتشر شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، چین نخستین مجموعه از اطلس‌های زمین‌شناسی کره ماه که بر اساس داده‌های کشف پروژه اکتشاف ماه چین (پروژه چانگ ئه) که شامل نسخه‌های چینی و انگلیسی اطلس کامل مطالعاتی سطح ماه و نقشه چهار گوش آن است را منتشر کرد. 

این اطلس نخستین اطلس مطالعاتی قمری با کیفیت بالا در جهان است که داده‌های اولیه را برای تحقیقات و اکتشافات تنها قمر کره زمین را ارائه می‌دهد.

به گفته مؤسسه ژئوشیمی، آکادمی علوم چین، این مجموعه از اطلس‌هایی که به زبان‌های چینی و انگلیسی منتشر شده، شامل اطلس مطالعاتی کره ماه است.

 دانشمند فعال در حوزه اکتشاف ماه این سازمان می‌گوید: اطلس مطالعاتی سطح ماه  برای مطالعه تکامل ماه، انتخاب موقعیت مناسب برای ایجاد ایستگاه تحقیقاتی روی آن و استفاده از منابع ماه اهمیت زیادی دارد. همچنین می‌تواند به دانشمندان کمک کند زمین و سایر سیارات منظومه شمسی مانند مریخ را بهتر درک کنند.

لیو جیان ژونگ، محقق ارشد موسسه ژئوشیمی نیز توضیح می‌دهد، جهان در دهه‌های گذشته شاهد پیشرفت قابل توجهی در زمینه اکتشافات و تحقیقات علمی ماه بوده است که درک ما از ماه را بسیار بهبود بخشیده است.

با این حال، نقشه‌های مطالعاتی سطح ماه منتشر شده در دوران ماموریت آپولو حدود نیم قرن است که تغییر نکرده‌اند و هنوز هم برای تحقیقات مطالعاتی قمری مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما اطلس جدید شامل اطلاعات دقیق و جزئی از ساختار‌های سنگی و منابع معدنی موجود در سطح ماه است و به عنوان یک ابزار مهم برای مطالعات ژئولوژی و علوم فضایی در ماه به کار گرفته می‌شود.

این اطلس شامل تصاویر با وضوح بالا از سطح ماه است که از پروژه‌های ماهواره‌ای و اکتشافی چین به دست آمده‌اند و اطلاعات جدیدی را ارائه می‌دهند و شامل نقشه‌های دقیق از طول و عرض جغرافیایی نقاط مختلف ماه، ارتفاعات و ژرفای خطوط کره و همچنین اطلاعات در مورد تشکیلات سنگی و ساختار‌های ژئولوژی موجود در ماه است.

اطلس یاد شده می‌تواند به محققان و دانشمندان در مطالعات ماه و فضا کمک کند و مبنایی مهم برای تحقیقات آتی در این زمینه باشد. این اقدام نشان از تلاش‌های چین برای پیشبرد علم و فناوری در زمینه مطالعه فضا و سیارات است و نشان می‌دهد که چین به عنوان یکی از کشور‌های پیشرو در اکتشافات فضایی شناخته می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • 5 دلیل برای خرید میان رده های شیائومی
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ قیمت نوبرانه سامسونگ چقدر است؟
  • برادر رائفی‌پور در افغانستان و یمن کیسه های آرد و برنج و خرما خیرات می کند /افشای هویت شرکای رائفی‌پور /پرچمدار دشمنی با قالیباف چه کاره است؟
  • تصاویر واقعی از گوگل پیکسل ۸A منتشر شد/ پرچمدار گوگل در رنگ‌های جدید در راه است
  • نگاهی به بدترین گوشی های هوشمند جهان؛ از آیفون ۶ تا گلکسی نوت ۷ انفجاری (+عکس)
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ بهترین پرچمدار سامسونگ چند؟
  • خبر خوش برای طرفداران شیائومی/ اطلاعات بیشتری از پرچمدار ردمی لو رفت!
  • افراد ۱۴۴ بار در روز تلفن‌های خود را چک می‌کنند!
  • نخستین اطلس کامل تنها قمر زمین منتشر شد
  • پرفروش‌ ترین گوشی شیائومی+ دانلود لیست قیمت جدیدترین و ارزان‌ترین موبایل امروز(۳ اردیبهشت)