Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از اتحادیه واردکنندگان ایران، سیدروح اله لطیفی افزود: فعالان اقتصادی و تاجران ایرانی در شرایط سخت تحریمی با استفاده از اعتبار خود در عرصه تجارت بین المللی کالاهای اساسی و مورد نیاز کشور را به اماکن گمرکی می رسانند.
وی افزود: تبعات تحریم های کشور در عرصه اقتصادی بر کسی پوشیده نیست، اما در چنین شرایطی واردکنندگان و تجار خوشنام با استفاده از اعتبار خود در بازارهای بین المللی تلاش می کنند تا مایحتاج مورد نیاز کشور را تامین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


لطیفی اضافه کرد: گمرک جمهوری اسلامی ایران با درک این شرایط و سختی های فعالیت در دوران تحریم ها همواره تلاش داشته تا با تسهیل فرآیند واردات و ترخیص کالا امکان تامین کالا و تداوم فعالیت تجاری را مهیا کند.
سخنگوی گمرک جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: کالاهایی که به اماکن بندری رسیده است تا زمانی که تخصیص ارز آنها انجام نشود، امکان اظهار گمرکی و ترخیص را ندارند اما از آنجایی که مقصود گمرک تسهیل فرآیند تجاری و تامین کالای اساسی مورد نیاز کشور است، سعی شده با همراهی بیشتر مدت زمانی که برای واردکنندگان کالاهای اساسی جهت ترخیص کالا لحاظ می کنیم به شرط سلامت کالا و همراهی صاحب کالا و دستگاه‌های مرتبط بیشتر از مدت زمان تعیین شده باشد تا بدین ترتیب کالاهای مورد نیاز وارد کشور شود.
سخنگوی گمرک خاطرنشان کرد: بخشی از کالاهای اساسی به شیوه اعتباری و بدون کد رهگیری ترخیص می شوند،اما از آنجایی که تمامی واردکنندگان امکان استفاده از این شیوه را به دلیل ظرفیت مالی نداشته و نیاز به تخصیص ارز دارند، بنابراین منتظر تخصیص ارز می مانند و طولانی شدن این فرآیند امکان متروکه شدن کالاهای آنها را افزایش می دهد.
لطیفی درباره دلایل متروکه شدن کالاهای اساسی از جمله نهاده های دامی اظهار کرد: اگر اقدام لازم برای  اصلاح روش های مرتبط با تامین و تخصیص  ارزی صورت نگیرد و میزان ترخیص کالاها به صورت اعتباری و یا تخصیص ارز افزایش پیدا نکند، تمامی هزینه هایی که برای رساندن کالاها به اماکن بندری و گمرکی صرف شده است از بین می رود و کالاهای مورد نیاز کشور به دلیل مدت زمان طولانی ماندگاری در کشتی یا انبارها کیفیت خود را از دست داده و یا فاسد شده و از بین می روند که این عوامل باعث متروکه شدن کالاها می شود.
به گزارش ایرنا، در ماه‌های گذشته موضوع ترخیص کالا برای تامین مواد اولیه تولیدکنندگان و رفع نیازهای مصرف کنندگان صدر فعالیت ها و دستورات دولت قرار گرفت تا به سرعت مواد غذایی که به دلایل مختلف در گمرک باقی مانده است با تعیین شرایطی ویژه و صدور مجوزهای لازم وارد کشور شوند.
بر همین اساس در مهرماه، معاون اول رییس جمهوری بازدیدی از گمرک هرمزگان داشت تا دستورات مناسب با شرایط فعلی برای خروج کالاها را صادر کند و از سوی دیگر رییس جمهوری نیز در جلسه ستاد اقتصادی دولت، ترخیص کالاها را در دستور کار نهادهای مختلف از جمله بانک مرکزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، گمرک و وزارت جهاد کشاورزی قرار داد.

 بر همین اساس گمرک جمهوری اسلامی ایران از روز ۱۷ آبان ماه امسال اعلام کرد: صاحبان کالا می توانند به ترخیص کالاهای باقی مانده در گمرکات کشور اقدام کنند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه صادرات توسعه اقتصادی لطیفی گمرک جمهوری اسلامی ایران تجارت بانک مرکزی صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه صادرات توسعه اقتصادی لطیفی گمرک جمهوری اسلامی ایران تجارت بانک مرکزی صادرات غیر نفتی وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه صادرات توسعه اقتصادی لطیفی گمرک جمهوری اسلامی ایران تجارت بانک مرکزی صادرات غیر نفتی اخبار کنکور گمرک جمهوری اسلامی ایران مورد نیاز کشور کالاهای اساسی ترخیص کالا تخصیص ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۴۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج میلیارد و ۷۳۰ میلیون دلار میزان مبادلات تجاری مرز رسمی پرویزخان

رضا قربانی مدیرکل گمرک پرویزخان گفت : مبادلات تجاری مرز رسمی پرویزخان شامل صادرات، واردات، ترانزیت مبدا، ترانزیت مقصد و دیگر رویه‌های گمرکی است و این حجم از مبادلات نشان دهنده اهمیت این گمرک مهم و راهبردی و نقش آن در رونق اقتصادی کشور است.

وی اظهار کرد: پارسال در مجموع در حوزه صادرات، یک میلیارد و ۲۳۴ هزار دلار انواع کالا به وزن ۲ میلیون و ۷۸۹ هزار تن از گمرک پرویزخان به عراق صادر شد که در هم سنجی با سال قبل از آن از نظر ارزشی ۲۷ درصد و از نظر دلاری رشد ۱۱ درصدی دارد.

مدیرکل گمرک پرویزخان گفت: این شاهراه اقتصادی و مرز مهم، سهم ۳۶ درصدی صادرات استان کرمانشاه را به خود اختصاص داده است ضمن اینکه در حوزه ترانزیت شاهد رشد ۳۱۶ درصدی ارزش دلاری و ۳۴۶ درصدی وزنی از این گمرک هستیم.

قربانی ادامه داد: ارزش دلاری ترانزیت مبدا در گمرک رسمی پرویزخان یک میلیارد و ۶۹۰ هزار دلار به وزن چهار میلیون تن عنوان کرد و ادامه داد: مازوت، نفتا، روغن صنعتی، بیتومین مهمترین کالا‌های ترانزیتی این مرز هستند و ترانزیت این مرز به بنادر جنوبی کشور و از آنجا به کشور‌های امارت و هند انجام می‌شوند.

وی گفت: بنا بر اعلام رییس کل گمرک ایران پرویزخان مرز نوظهور ترانزیت در کشور است و حجم مبادلات تجاری گویای این واقعیت است.

وی اضافه کرد: روزانه بیش از یک هزار تانکر سوخت رسان خالی و پُر از مرز پرویزخان از کشور خارج و یا وارد کشورمان می‌شوند ضمن اینکه صادرات روزانه این مرز به اقلیم کردستان عراق به طور میانگین بیش از ۴۵۰ کامیون انواع کالا است که عمده کالا‌های صادر شده از این مرز رسمی شامل میوه و تره بار، لبنیات، کیک و کلوچه، مصنوعات فلزی، مصنوعات پلاستیکی، سنگ، کاشی و مصالح ساختمانی است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • رشد ۹ درصدی عملیات کانتینری تخلیه و بارگیری کالا در بنادر کشور
  • تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در بنادر کشور
  • ۱۹۰هزارتن کالا از گمرک ریلی رازی به خارج از کشور ترانزیت شد
  • افزایش ترانزیت ریلی کالا از گمرک رازی در مرز ایران وترکیه 
  • بیش از پنج میلیارد دلار مبادلات تجاری درمرز رسمی پرویزخان
  • پنج میلیارد و ۷۳۰ میلیون دلار میزان مبادلات تجاری مرز رسمی پرویزخان
  • آخرین وضعیت تردد کامیون ها در گمرک مرزی آستارا | تردد به حالت عادی برگشت
  • اعلام میزان تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی
  • قاچاق ۴۰ تُن کود شیمیایی در گونی‌های گچ ساختمانی
  • دلار تلگرامی بر قیمت کالاهای وارداتی تاثیر ندارد