Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،غلامرضا نازپرور، نایب رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی مشهد در نشست مشترک دو کمیسیون تخصصی اتاق بازرگانی مشهد گفت: طبق بررسی ما از ابتدای سال تاکنون، ۱۳۰ درصد افزایش هزینه‌های حمل در بخش معدن داشته ایم که این ارقام غیرمنتظره بود و متولی خاصی در این زمینه مشخص نیست تا هشداری به تولیدکننده داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: موضوع دیگر، توزیع عادلانه کامیون هاست؛ همه کامیون‌ها به سمت سنگان خواف هجوم می‌برند و معادن کوچک ما در این زمینه آسیب پذیرند. این موضوع جای تاسف دارد. آسیبی که در دو سال اخیر مجموعه معدنی ما از این حوزه دیده، بسیار زیاد است. همچنین، برای افزایش قیمت‌ها هیچ اطلاعی داده نمی‌شود تا بتوانیم برنامه ریزی کنیم.
بیشتر بخوانید سنگ اندازی بخشنامه ها بر معادن سنگ خراسان رضوی/ خروج ایران از بازار جهانی با تعرفه های سنگین صادراتی
نایب رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی مشهد ادامه داد: از خانه صنعت و معدن درخواست دادیم که برای حل این موضوع اقدام کند، اما تاکنون پاسخی نگرفته ایم. افزایش کرایه‌ها در حالی اتفاق می‌افتد که افزایش قیمت سوخت فقط یکبار امسال رخ داده است و باید هزینه‌های استهلاک هم محاسبه و بر اساس آن کرایه حمل تعیین شود.   دلایل افزایش کرایه حمل

ابراهیم عطایی نایب رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترانزیت و عضو هیات مدیره انجمن صنفی حمل و نقل بین المللی خراسان رضوی گفت: موضوع عرضه و تقاضا در کرایه کامیون‌ها اثرگذار است؛ هرگاه تقاضای واحد‌های معدنی برای حمل بار افزایش یابد، کرایه‌ها بالا می‌رود. از طرفی، باید به این نکته توجه داشت که افزایش قیمت ارز، هزینه‌های ویزا، هزینه‌های دلاری رانندگان، قیمت لاستیک، روغن هم بر افزایش کرایه حمل اثرگذار است.

او افزود: همچنین، در استان ما شلوغی مرز‌ها بر موضوع بهای کرایه کالا‌های صادراتی موثر واقع می‌شود. معطلی کامیون‌ها در مرز و ورود رانندگان افغانستانی به خاک استان ما به علاوه قیمت گذاری غیرکارشناسانه حمل، عامل افزایش کرایه کامیون‌های داخلی در استان است.

نایب رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترانزیت استان با اشاره به سودجویی برخی افراد در حوزه حمل و نقل ادامه داد: بارنامه‌هایی دیده می‌شود که ۲۰ درصد از مبلغ آن‌ها به دلالان و سودجویان تعلق گرفته و نه به جیب مدیران شرکتی رفته و نه به رانندگان تعلق گرفته است.

انتهای پیام//ف. ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل و نقل بخش معدن صادرات کالا نایب رئیس کمیسیون افزایش کرایه کامیون ها حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۲۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل

تین نیوز

فعالان صنف روغن موتور گفتند: روغن موتورهای ایرانول و بهران در بازار ۵۰ درصد گران شد، عدم عرضه روغن موتور این شرکت ها در بازار منجربه ایجاد «بازار سیاه» شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، روغن موتورهای ایرانول و بهران در بازار ۵۰ درصد گران شد، اعلام این خبر از سوی فروشندگان روغن موتور در بازار لوازم یدکی تهران بیانگر آن است که شبکه توزیع یا احتمالا تولیدکنندگان مسیر رشد قیمت روانسازها را دنبال می کنند. قیمت گذاری دستوری برای هر محصولی سبب ایجاد زیان برای تولید کننده و عدم دسترسی مناسب مشتریان برای خرید می شود، اگر وزارت صمت و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان نسبت به اصلاح قیمت روانکارها طی روزهای آتی اقدامی انجام ندهند، باید منتظر ایجاد التهاب شدید در بازار این محصول بود. ظاهرا تغییر مدیران عامل نفت بهران و ایرانول تاثیری در بهبود عرضه روغن موتور از سوی این دو شرکت روانساز به بازار نداشته است.

گرانی اهرم فشار به دولت

بررسی های میدانی خبرنگار «بازار» حاکی از آن است که سه شرکت بزرگ تولید کننده روغن موتور از جمله نفت بهران و ایرانول از ابتدای سال جاری تا امروز اقدام به عرضه روغن موتور در سطح بازار نکردند. فعالان این صنف معتقد هستند که تولیدکنندگان محصولات را به شبکه توزیع تحویل و این شبکه از توزیع آن در سطح بازار خودداری می کند. به نظر می رسد شبکه توزیع با عدم عرضه روغن موتور به بازار، مسیر تحمیل رشد قیمت روغن موتور به دولت را دنبال می کند.

فعالان این صنف در خصوص ایجاد چالش در بازار روغن موتور توسط شبکه توزیع و فقدان نظارت به این شبکه، بیان کردند: اگر شرکت های ایرانول و نفت بهران نسبت به عدم عرضه محصولات خود توسط شبکه توزیع مطلع هستند، چرا اقدام به پخش مویرگی در بازار لوازم یدکی تهران نمی کنند؟

یک فروشنده روغن موتور که نخواست نامش فاش شود، در خصوص عدم عرضه روغن موتور توسط شرکت های مذکور، به «بازار» توضیح داد: درحال حاضر برای روانسازها بازار سیاه ایجاد شده و به نظر می رسد اگر این شرایط تداوم داشته باشد، باید منتظر ورود روغن موتورهای تقلبی به بازار بود.

مجوز گرانی صادر شده؟

سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان مدعی است که هر گونه افزایش قیمت روغن موتور منوط به اخذ مجوز از کارگروه تنظیم بازار است، این مجوز فقط مشمول تولیدکنندگان روغن موتور می شود. آیا سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان یا سایر نهاده های نظارتی، عملکرد شبکه توزیع در رشد قیمت روغن موتور را مورد بررسی قرار دادند؟ آیا شبکه توزیع یا «مافیایی روغن موتور» این قدرت را دارد که بدون ابلاغ مجوز گرانی، قیمت روغن موتور در بازار را افزایش دهند؟

تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل

روغن موتور به عنوان یک قطعه استراتژیک شناخته می شود، در صورت گرانی انواع روانکارها باید منتظر رشد قیمت کرایه حمل و نقل بود. زیرا سهم روانکارها در رشد نرخ کرایه ها حدود ۲۰ درصد است، باتوجه به افزایش قیمت ۵۰ درصدی روانسازها و نگرانی مالکان خودروها به ویژه رانندگان ناوگان حمل ونقل عمومی شاید بزودی کرایه ها بیشتر از ابلاغ دولت، رشد کند.

باتوجه به رشد نهاده های تولید و افزایش نرخ ارز، اصلاح قیمت کالاهای مانند روغن موتور که مشمول قیمت گذاری دستوری هستند، امری ضروری است. چرا که فقدان این مساله می تواند منجربه کاهش کیفیت، کاهش عرضه و ایجاد التهاب در بازار شود. به نظر می رسد که «مافیایی روغن موتور» بیشتر از هر زمان دیگری به بازار این محصول مسلط شدند، در سایه نبود نظارت ها اختیار تعیین نرخ در دست شبکه توزیع است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • گلایه اهالی بازارهای سیار از افزایش اجاره‌ها
  • بررسی لایحه کمک‌هزینه شهرداری شیراز برای کرایه سفر
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • برای حج تمتع هیچ نماینده‌ای از مجلس اعزام نمی‌شود/ افزایش قیمت ارز نرخ حج را گران کرده است
  • برخورد ویژه با ۵ گروه کالایی قاچاق در تهران
  • ◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست
  • ابلاغ تعرفه‌های خدمات دارویی/ جدول افزایش قیمت نسخه‌ها
  • ◄ گرانی خدمات دولتی برای رانندگان کامیون؛ گمرک هم هزینه ایکس ری را افزایش داد
  • اینفوگرافیک| افزایش قیمت کرایه ها