Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از زومیت، روز گذشته رویترز گزارشی منتشر کرد که جزئیات برنامه‌ی اپل برای ارائه‌ی خودروی خودران را بازگو می‌کرد؛ خبر مهمی که به‌سرعت به تیتر نخست تمامی خبرگزاری‌ها تبدیل و موجب افزایش سهام اپل و سقوط سهام بعضی از تولیدکنندگان خودروهای الکتریکی از جمله تسلا شد. این امر باعث شد ایلان ماسک در توییتی به اطلاعات منتشرشده درباره‌ی فناوری باتری خودرو خودران اپل واکنش نشان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال یکی دیگر از مهم‌ترین اشخاص صنعت خودرو، مدیرعامل فولکس‌واگن، از آمدن اپل به این صنعت و رقابت با آن استقبال کرده است.  
هربرت دیس (مدیرعامل گروه فولکس‌واگن) به شایعات اخیر درباره‌ی تولید Apple Car پاسخ داده و گفته است این خودروساز بزرگ آلمانی از رقابت استقبال می‌کند و باور دارد که ورود بازیگران جدید به این صنعت موجب نوآوری‌ بیشتر خواهد شد. دیس در پاسخ به سؤال یکی از کاربران لینکدین (LinkedIn) با محوریت پروژه‌ی تیتان، می‌گوید:
ما منتظر رقبای جدیدی هستیم که مطمئنا تغییر و پیشرفت در صنعت ما را دوباره تسریع می‌کنند و مهارت‌های جدیدی به ارمغان می‌آورند.
ارزش‌گذاری باورنکردنی [رقبای جدید] و در نتیجه، دسترسی تقریبا نامحدود آن‌ها به منابع، توجه‌ بیشتری به صنعت ما جلب می‌کند. این یک چالش واقعی خواهد بود؛ چالشی که ابعادی بزرگ‌تر از آنچه در صنعت ما وجود دارد، خواهد داشت. چندی پیش گفته بودم باارزش‌ترین شرکت جهان دوباره می‌تواند یک شرکت خودروسازی مثل  تسلا، فولکس واگن و شاید اپل باشد. 
به گفته‌ی رویترز، اپل قصد دارد در سال ۲۰۲۴ خودروی خودران را با فناوری به‌اصطلاح سطح بعدی باتری‌ روانه‌ی بازار کند. باتری یادشده مبتنی بر طراحی «تک‌سلولی» است و این امکان را به مهندسان می‌دهد که سلول‌های منفرد را در یک باتری جمع و فضای بسته و غیر قابل استفاده در باتری را آزاد کنند. این طراحی به معنای ماده‌ای فعال‌تر است که می‌تواند پیمودن مسافت بیشتر را به ارمغان آورد. همچنین گفته می‌شود اپل در حال ساخت یک ترکیب شیمیایی جدید برای استفاده در باتری به نام لیتیوم فسفات آهن (LFP) است که ایمنی بیشتری دارد و احتمال گرم شدن آن کمتر است. طبق شواهد به‌دست‌آمده، احتمالا خودروی خودران اپل برای تصویربرداری از محیط اطراف و تشخیص موانع از حسگر لایدار بهره می‌گیرد که به‌نوعی نقش چشم‌ هوشمند را برای خودروهای خودران ایفا می‌کنند.  
گروه فولکس‌واگن از سال ۲۰۱۶ به‌عنوان بزرگ‌ترین خودروساز جهان از نظر فروش محسوب می‌شود. غول صنعت خودرو، وسایل نقلیه‌ با برندهای آئودی، بنتلی، بوگاتی، لامبورگینی، پورشه، اسکانیا، اشکودا، MAN و فولکس‌واگن به ‌فروش می‌رساند؛ نام‌های بزرگی که این خودروساز را به یکی از غنی‌ترین و باارزش‌ترین شرکت‌های دنیا تبدیل کرده است. دیدگاه مدیرعامل این شرکت نشان می‌دهد شایعات اخیر در مورد اتومبیل اپل تا چه حد صنعت خودرو را فراگرفته است. همان‌طور که گفته شد، به ‌دنبال گزارش رویترز، سهام غول فناوری کوپرتینو در بورس نَزَدک حدود چهار درصد صعود و سهام تسلا حدود شش درصد سقوط کرد.
روز گذشته ایلان ماسک اعلام کرد که در تاریک‌ترین روزهای توسعه‌ی تسلا مدل ۳، با اپل و شخص تیم کوک (مدیرعامل اپل) تماس گرفته است تا تسلا را به قیمت یک‌دهم ارزش کنونی، به غول فناوری کوپرتینو پیشنهاد بدهد؛ اما در نهایت تیم کوک از حضور در جلسه برای مذاکرات احتمالی صرف ‌نظر کرده است.
بر اساس اطلاعات منتشرشده، کوپرتینویی‌ها با معرفی Apple Car قصد دارند بازار انبوه را هدف قرار دهند و گفته می‌شود سیاست آن‌ها در این صنعت مانند تسلا خواهد بود. با این ‌اوصاف، می‌توان حدس زد که در آینده‌ای نه‌چندان دور، دو شرکت یادشده رقیب مستقیم یکدیگر خواهند بود و رقابت جذابی در صنعت خودروهای خودران آغاز خواهد شد و به پیش‌برد این صنعت نوظهور کمک شایانی خواهد کرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: خودرو اپل تسلا باتری فولکس واگن صنعت خودرو صنعت ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۵۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات و عوارض باتری به باتری خودرو

در دنیای کنونی، خودرو‌ها به مجموعه‌ای پیچیده از سیستم‌های الکترونیکی تبدیل شده‌اند. همان‌طور که می‌دانید، هر دستگاه الکترونیکی در برابر افزایش ناگهانی ولتاژ آسیب‌پذیر است. این دقیقا همان چیزی است که در هنگام باتری به باتری کردن ماشین‌های مدرن ممکن است رخ دهد. یک اتصال اشتباه یا رعایت نکردن دستورالعمل‌های ایمنی می‌تواند منجر به آسیب‌های جدی و هزینه‌های تعمیر گزاف شود. برقکاران باتجربه بار‌ها شاهد خودرو‌هایی بوده‌اند که پس از باتری به باتری شدن، دچار مشکلات مختلفی شده‌اند. در ادامه به خطرات این کار به نقل از «بانک خودرو» اشاره می‌کنیم.

آسیب‌های خودرو در اثر باتری به باتری 

۱. سوختن کامپیوتر خودرو ECU|افزایش ناگهانی ولتاژ ناشی از باتری به باتری کردن، می‌تواند به ECU آسیب جدی وارد کند. این موضوع بر عملکرد آلترناتور، پمپ بنزین و حتی فیوز‌ها تأثیر می‌گذارد و ممکن است به خرابی این قطعات منجر شود.

۲. اختلال در سیستم کنترل کشش و پایداری| در خودرو‌های مجهز به سیستم کنترل پایداری و کشش، رعایت دقیق دستورالعمل‌های سازنده در باتری به باتری کردن ضروری است. در غیر این صورت، این سیستم ممکن است دچار اختلال شده و منجر به بی‌ثباتی در کنترل خودرو و به خطر افتادن امنیت راننده و سایر سرنشینان شود.

۳. آسیب به سیستم فرمان برقی| رعایت نکردن دستورالعمل‌ها در باتری به باتری می‌تواند به سیستم فرمان برقی آسیب وارد کند. در نتیجه، فرمان سفت و کنترل خودرو دشوارتر می‌شود که مسلما این مسئله می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

۴. عملکرد نادرست کیسه هوا|پس از باتری به باتری کردن، ممکن است سیستم ایربگ دچار اختلال شود و در صورت تصادف، به درستی عمل نکند. عواقب چنین اتفاقی می‌تواند بسیار وخیم باشد و شاید نتوان آن را به هیچ طریق جبران کرد.

۵. آسیب به خودروی دارای باتری سالم| گاهی اوقات از خودرو‌های مدرن برای باتری به باتری کردن خودرو‌های قدیمی استفاده می‌شود. این کار می‌تواند منجر به افزایش ناگهانی ولتاژ در خودروی مدرن و آسیب به سیستم‌های الکترونیکی گران‌قیمت آن شود.

چه باید کرد؟

اگر به باتری به باتری کردن خودرو نیاز دارید، بهترین کار این است که ابتدا با متخصص برق خودرو تماس بگیرید. او یک بررسی کامل از باتری و علایم خرابی دینام ماشین انجام می‌دهد و بعد از تشخیص سلامت دینام، درباره انتخاب باتری مناسب برای خودروی شما نیز مشاوره لازم را خواهد داد. با این حال اگر نیاز بود خودتان این کار را انجام دهید، به ادامه مطلب توجه فرمایید.

شارژ باتری ماشین از خودروی دیگر

هنگامی که باتری ماشین شما خالی شده است، راه‌های مختلفی برای احیای آن وجود دارد. ساده‌ترین راه برای خروج از چنین وضعیتی، شارژ باتری ماشین توسط خودروی دیگری است. به این فرایند، باتری به باتری یا جامپ استارت گفته می‌شود. برای این کار، به خودروی دیگری با باتری سالم و چند وسیله ضروری نیاز دارید.

لوازم مورد نیاز| کابل باتری به باتری، دستکش لاستیکی، خودرویی با باتری کاملاً شارژ شده.

بررسی‌های اولیه

 قبل از شروع فرایند باتری به باتری، برای جلوگیری از هرگونه حادثه‌ای، باید وضعیت باتری را بررسی کنید. مطمئن شوید که باتری نشتی اسید ندارد. همچنین، هرگونه ترک قابل مشاهده روی بدنه باتری را بررسی کنید. اگر همه چیز خوب بود، می‌توانید با کمک خودروی دیگر، فرایند روشن کردن ماشین را شروع کنید.

مراحل باتری به باتری

 خودروی سالم یا ماشین با باتری شارژ شده، باید به صورت موازی یا مقابل ماشین شما پارک شود. سپس، کاپوت هر دو ماشین را باز کنید و ترمینال‌های مثبت و منفی باتری را که به ترتیب با نماد‌های + و - مشخص شده‌اند، پیدا کنید. در تشخیص ترمینال‌ها اشتباه نکنید، زیرا اتصال نادرست سیم‌ها ممکن است منجر به حادثه‌ای مرگبار و انفجار باتری شود. پس از تشخیص ترمینال‌ها، کابل باتری به باتری را بیرون بیاورید و فرایند اتصال را شروع کنید. کابل باتری مثبت (معمولاً به رنگ قرمز) را به ترمینال مثبت باتری خالی وصل کنید. حالا، انتهای دیگر کابل باتری مثبت را به ترمینال مثبت باتری شارژ شده وصل کنید. کابل باتری منفی (معمولاً به رنگ مشکی) را به ترمینال منفی باتری سالم وصل کنید. اکنون، این مرحله را با دقت دنبال کنید. انتهای دیگر کابل منفی را به هر سطح فلزی موجود در ماشین خود وصل کنید. به عنوان مثال، شاسی یا سطح زیر کاپوت. مطمئن شوید که سطح عاری از زنگ زدگی و رنگ باشد. ماشین با باتری شارژ شده را روشن کنید تا کابل باتری شروع به شارژ باتری خالی می‌کند. اجازه دهید موتور حدود ۲-۳ دقیقه کار کند. اکنون ماشین با باتری خالی را روشن کنید و هر دو ماشین را حداقل به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در حالت آرام نگه دارید. این کار به باتری خالی کمک می‌کند تا کمی شارژ شود. توجه داشته باشید که شارژ کامل باتری زمان زیادی طول می‌کشد. موتور هر دو ماشین را خاموش کنید و کابل‌های باتری را به ترتیب معکوس (برداشتن از منفی) جدا کنید تا از جرقه یا آتش‌سوزی جلوگیری شود. موتور ماشین با باتری خالی را روشن کنید و اجازه دهید حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه در حالت آرام کار کند تا بتواند از طریق دینام مقداری شارژ ایجاد کند. پس از باتری به باتری، بهتر است برای شارژ بهتر باتری، به یک رانندگی کوتاه بروید. اجازه دهید باتری کمی بیشتر شارژ شود تا دفعه بعد که ماشین خود را بیرون می‌آورید، با همان مشکل باتری خالی مواجه نشوید. البته باید از سلامت دینام ماشین خودتان هم مطمئن شوید.

نکاتی برای جلوگیری از خطر انفجار

باتری به باتری اگر به درستی انجام شود، فرایندی آسان و ساده است. اگر مراقب نباشید و سیم‌ها را به درستی وصل نکنید، ممکن است منجر به حادثه شود. در این جا نکاتی برای جلوگیری از هرگونه اتفاق ناخوشایند هنگام شارژ باتری ماشین شما آورده شده است: ۱. اطمینان حاصل کنید که قبل از شروع، تمام ابزار‌های مورد نیاز را در اختیار دارید. ۲. وضعیت ترمینال‌های باتری را بررسی کنید. ۳. کابل باتری منفی را به سطحی عاری از زنگ زدگی و رنگ وصل کنید. ۴. بدون بررسی وضعیت باتری، فرایند باتری به باتری را شروع نکنید. ۵. هنگام اتصال کابل‌های باتری، ترمینال‌های مثبت و منفی را اشتباه نگیرید. ۶. زمانی که موتور ماشین روشن است، کابل‌های باتری را جدا نکنید.

منبع: خراسان

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • فولکس واگن های ارزان می آید؟
  • ورود واگن‌های وارداتی به تهران به اما و اگر رسید
  • فولکس‌واگن‌های ارزان‌قیمت آماده ورود به بازار
  • جزئیات مسابقات لیگ ربات‌های خودرو خودران در هجدهمین دوره ربوکاپ آزاد ایران
  • ورود واگن های وارداتی مترو امسال
  • هوش مصنوعی پشت فرمان صنعت خودرو می‌ نشیند!
  • آمار جدید از ورود خودروهای وارداتی به کشور | وزیر صنعت: مردم برای خرید خودرو خارجی عجله نکنند؛ سرعت تحویل به زودی افزایش می‌یابد
  • تسلا ۱۰ درصد کارکنان جهانی خود را اخراج می‌کند
  • خطرات و عوارض باتری به باتری خودرو
  • چگونه باتری ماشین را شارژ کنیم؟