Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت VMware در بیانیه‌ای از وجود چندین نرم‌افزار آلوده در شبکه داخلی خود خبر داد و برای مقابله با این آسیب‌پذیری در کشور لازم است، تمام سازمان‌ها در گام اول از عدم آسیب‌پذیری سیستم‌های خود اطمینان حاصل کنند و مانع از نفوذ این بدافزار در سامانه خود شوند.

چندی پیش خبری مبنی بر ‫آسیب‌پذیری SolarWinds و خطرات احتمالی آن در کشور مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر اطلاعات بیشتری از این حملات در اختیار رسانه‌ها قرار می‌گیرد.

مرکز ماهر (مدیریت امداد و هماهنگی رخدادهای‌ رایانه‌ای) اعلام کرد اکنون بعد از خبر تحت تاثیر قرار گرفتن اینتل، مایکروسافت و موارد مشابه، VMware و سیسکو نیز تصدیق کرده‌اند که تحت تاثیر زنجیره حملات SolarWinds قرار داشته‌اند.

شرکت VMware در بیانیه‌ای از وجود چندین نرم‌افزار آلوده در شبکه داخلی خود خبر داد و بیان کرد که این آسیب‌پذیری‌ها اکسپلویت نشده‌اند. این شرکت تاکید کرد که آسیب‌پذیری روز صفر این شرکت با شناسه آسیب‌پذیری CVE-2020-4006 به عنوان یک روش حمله مضاعف در کنار آسیب‌پذیری SolarWinds جهت تحت تاثیر قرار دادن اهداف مهم استفاده می‌شود.

بخشی از محصولات VMware از جمله (VMware Workspace One Access (Access و (VMware Workspace One Access Connector (Access Connector تحت تاثیر این آسیب‌پذیری روز صفرم قرار دارند و به کاربران این محصولات توصیه می‌شود با مراجعه به این سایت محصولات خود را به‌روزرسانی کنند.

همچنین سیسکو بیان کرده با وجود اینکه از Solarwinds برای مدیریت شبکه و مانیتورینگ آن در شبکه شرکت خود استفاده نمی‌کرده‌، چندین نمونه نرم‌افزار آلوده Solarwinds را در محیط آزمایشگاهی و سیستم نهایی کارمندان خود یافته است.

متاسفانه شرکت‌های تحت تاثیر این آسیب‌پذیری بسیار زیاد هستند و برای مقابله با این آسیب‌پذیری در کشور لازم است، تمام سازمان‌ها در گام اول از عدم آسیب‌پذیری سیستم‌های خود اطمینان حاصل کنند و سپس با استفاده از اقدامات پیش‌گیرنده مانع از نفوذ این بدافزار در سامانه خود شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رايانه آسیب پذیری تحت تاثیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۹۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارشناس سازمان ملل: سیستم سلامت غزه به طور کامل نابود شده است

به نقل از خبرگزاری فرانسه, تلالنگ موفوکنگ، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد حق سلامت افزود که اسرائیل حقوق بشر را به عنوان یک "گزینه انتخابی" تلقی می‌کند.

او به خبرنگاران در ژنو گفت که تنها چند روز پس از جنگ در غزه، "زیرساخت‌های پزشکی آسیب‌های جبران‌ناپذیری دیدند. "

وی ادامه داد که در میان بمباران بی امان غزه توسط اسرائیل، کارمندان بخش سلامت ماه‌ها تحت شرایط وخیم با دسترسی بسیار محدود به تجهیزات پزشکی کار کرده اند.

موفوکنگ که توسط شورای حقوق بشر سازمان ملل منصوب شده است، تاکید کرد: این جنگ از ابتدا بر سر حق سلامت بوده است.

پیش از این فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر با صدور پیامی فجایع بیمارستان‌ها و مراکز درمانی غزه را به شدت محکوم کرد.

همچنین، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در فلسطین اعلام کرد که کاروان‌های کمک‌های بشردوستانه به دلیل مانع تراشی رژیم صهیونیستی قادر به رساندن سوخت به بیمارستان‌های نوار غزه نیستند.

پیش از این نیز دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد از دست و پنجه نرم کردن بیش از یک میلیون فلسطینی با قحطی و ناامنی غذایی به دلیل حملات شدید ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه و مانع تراشی این رژیم برای ورود کمک‌های بشر دوستانه به آن خبر داده بود.

این دفتر اضافه کرد: موانع دسترسی برای ارائه کمک‌های بشردوستانه همچنان پابرجا بوده و زمان در حال از دست رفتن است.

در همین راستا، «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل در جمع خبرنگاران گفته بود: بر اساس گزارش برنامه جهانی غذا، تقریباً ۷۰ درصد از جمعیت شمال غزه با گرسنگی فاجعه بار روبه‌رو هستند.

دوجاریک تصریح کرد: با این حال، تلاش‌ها برای ارائه کمک‌های حیاتی به شمال این منطقه به دلیل محدودیت‌های دسترسی و درگیری‌های جاری با مانع مواجه شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی از بدو حمله به غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر) به طور مداوم نوار غزه را آماج حملات هوایی، زمینی و دریایی خود قرار داده و علاوه بر شهادت بیش از ۳۴ هزار فلسطینی و مجروح کردن بیش از ۷۶ هزار نفر از ساکنان آن زیرساخت‌های این منطقه را هدف قرار داده و یک فاجعه انسانی بی‌سابقه علیه مردم غزه رقم زده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • اشتراک‌پذیری بیش از ۱۰۰۰۰ مشترک جدید گاز در مناطق شهری و روستایی ایلام
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • بادبان خورشیدی ناسا به مدار زمین رفت
  • اعلام قیمت و شرایط پرداخت تاکسی‌های برقی
  • وزش باد شدید به تاسیسات آب ایلام آسیب زد
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد
  • آشنایی با یک تاثیر منفی کم خوابی
  • تمامی تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری مجهز شده است
  • کارشناس سازمان ملل: سیستم سلامت غزه به طور کامل نابود شده است