Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-20@05:29:45 GMT

چگونه در ترکیه شرکت ثبت کنیم؟

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۵۵۷۷۴

چگونه در ترکیه شرکت ثبت کنیم؟

ثبت شرکت در ترکیه دغدغه بسیاری از افراد برای راه‌اندازی یا توسعه یک کسب و کار در این کشور است. برخی می‌خواهند بدانند آیا نیازی به داشتن اقامت ترکیه دارند تا بتوانند در این کشور شرکت ثبت کنند و برخی به دنبال هزینه‌های ثبت شرکت در این کشور هستند. پاسخ این سوالات به همراه بررسی روش ثبت شرکت در ترکیه و مراحل آن، مواردی است که در این مطلب به آن پرداخته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس اگر سوالاتی در این زمینه‌ها ذهنتان را مشغول کرده، تا پایان این مقاله همراه باشید و خواندن هیچ بخشی از آن را از دست ندهید.

وضعیت اقتصادی در کشور ترکیه

پیش از انجام سرمایه گذاری در هر منطقه‌ای، نخستین پیش نیاز دریافت اطلاعاتی از وضعیت اقتصادی آن کشور است. در این زمینه باید گفت که اقتصاد کشور ترکیه، آمیخته‌ای از صنعت‌های بومی و صنعتی است و روز به روز هم در حال گسترش است.

افرادی که خواهان ثبت شرکت در ترکیه هستند باید بدانند که ترکیه در سال‌های اخیر جزو 20 کشور برتر به لحاظ اقتصادی قرار گرفته است. هرچند تزلزل‌هایی در سال‌های اخیر در اقتصاد این کشور باعث کاهش ارزش لیر در برابر دلار شده است، اما برای افرادی که قصد ثبت شرکت در ترکیه را دارند، جای نگرانی نیست چرا که دولت ترکیه قوانین سرمایه گذاری در این کشور را تسهیل کرده تا بدین وسیله اقتصاد کشورش را سالم نگاه دارد.

چرا ثبت شرکت در ترکیه بین ایرانی‌ها محبوبیت دارد؟

در بازار کسب و کار توصیه برای ثبت شرکت در ترکیه بارها شنیده می‌شود و اینجاست که سوالی پیش می‌آید که علت این محبوبیت و توصیه‌های متعدد چیست؟ جالب است بدانید که اتفاقا در ترکیه هم به لحاظ آماری، ایران بیشترین شمار ثبت شرکت نسبت به دیگر کشورها را دارد.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید برای ثبت شرکت در ترکیه نیازی به داشتن اقامت ترکیه نیست، ولی هر کسی در این کشور شرکتی ثبت کند، می‌تواند به مدت یکسال اقامت ترکیه را دریافت کند. این روند اگر تا 5 مرتبه تمدید شود، باعث دریافت کسب اقامت دائمی ترکیه می‌شود. البته اگر کسی بخواهد ثبت شرکت در ترکیه را با هدف گرفتن اقامت ترکیه به صورت دائم انجام دهد راه‌های دیگری هم پیش پای او قرار دارد. 

به نقل از http://wtthome.com اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت برای تبعات خراجی در ترکیه امکان پذیر است. اما دقت داشته باشید اگر صرفا به دلیل اخذ اقامت می خواهید در ترکیه ثبت شرکت انجام دهید؛ باید گفت کار عقلایی نیست! چرا که هزینه مالی و زمانی ثبت شرکت بیشتر از سایر روش ها می باشد. ثبت شرکت در ترکیه مناسب افرادی است که می خواهند یک سرمایه گزاری مقرون به صرفه در خارج از کشور داشته باشند.

مزایای ثبت شرکت در ترکیه برای ایرانی‌ها چیست؟

بسیاری افراد از خود می‌پرسند چرا ترکیه آنقدر محبوب شده است؟ پاسخ این سوال در چند نکته زیر است؛ اول اینکه ترکیه به لحاظ اقتصادی و بین‌المللی موقعیتی مناسب دارد. دوم اینکه برای شروع سرمایه گذاری در کشور ترکیه محدویت‌ها برای خارجیان در حداقل قرار دارد. سومین مزیت مربوط به حداقلی بودن مالیات پرداختی از سوی شرکت‌ها در ترکیه است. مزیت چهارم هم مربوط به بودجه مورد نیاز برای ثبت شرکت در ترکیه است که نسبت به بسیاری از کشورها بسیار کمتر است. از دیگر مزایای ثبت شرکت در ترکیه هم باید به سهولت دریافت کردن حساب و کارت بانکی شخصی در ترکیه، موقعیت جغرافیایی ترکیه و همسایگی این کشور با ایران است.

برای ثبت شرکت در ترکیه باید چه مراحلی را طی کنیم؟

برای انجام ثبت شرکت در کشور ترکیه باید مراحلی را به شرح زیر انجام دهید؛

در گام نخست وضعیت اقتصادی ترکیه را در نظر بگیرید، سپس در صورت مساعد بودن اوضاع اقتصادی، یک موقعیت جغرافیایی برای شرکت مشخص کنید. در گام بعدی باید اساسنامه‌ای برای شرکت تنظیم کرده و البته فرم‌های مربوط به ثبت شرکت در ترکیه را هم دریافت و پر کنید. گام‌های بعدی ثبت شرکت در ترکیه عبارتند از مراجعه به اداره امور دارایی این کشور برای اخذ شماره مالیات شرکت و بردن اساسنامه به دفتر رسمی ترکیه برای تایید نهایی.

پیشنهاد می‌شود برای موفقیت بیشتر در این کار در اتاق بازرگانی کشور ترکیه هم ثبت نام کنید و شرکت را در روزنامه رسمی هم ثبت نمایید.

در ادامه هم بایستی از دفتر رسمی کشور ترکیه تاییدیه اساسنامه را دریافت کنید و بعد از آن یک فرم خزانه داری را ایجاد نمایید. در گام‌های بعدی هم باید فرم پیش ثبت نام برای تایید به اداره دارایی ترکیه ارسال کنید تا بعد از آن بازرسان دفتر املاک برای تایید کردن آدرس شما به بازدید شرکت بیایند.

دست آخر می‌توانید و پس از بررسی نهایی، می‌توانید شماره مالیات، کارت بازرگانی، حساب بانکی مربوط به شرکت و همین‌طور گواهینامه دفاتر حسابرسی را دریافت کنید.

برای ثبت شرکت در ترکیه چه مدارکی نیاز داریم؟

مدارکی که برای ثبت شرکت در ترکیه نیاز هست به شرح زیر است؛

چهار قطعه عکس رنگی در قطع سه در چهار چهار نام برند مناسب برای نام‌گذاری شرکت تعیین نمودن حوزه فعالیتی شرکت تعیین نمودن شرکا جهت شروع فعالیت اصل گذرنامه تمامی شرکا که دارای اعتباری بیش از شش ماه باشد مشخص کردن درصد سرمایه گذاری هر یک از شرکا مشخص کردن سطح کاری و مدیریت توسط شرکا

 

منبع: فردا

کلیدواژه: سرمایه گذاری ترکیه اقامت ترکیه برای ثبت شرکت در ترکیه سرمایه گذاری اقامت ترکیه کشور ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۵۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۶.۶ میلیون نفر از جاذبه‌های گردشگری خوزستان بازدید کردند

به‌گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین ارسطوزاده با بیان اینکه در بازه زمانی ۲۴ اسفندماه ۱۴۰۲ تا ۲۴ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ متوسط بازدید از هر جاذبه در استان خوزستان بیش از ۸۸ هزار نفر ثبت شده است، گفت: در بازه زمانی یادشده، ۲۶ میلیون و ۶۱۸ هزار و ۲۳۲ بازدید از جاذبه‌های گردشگری خوزستان صورت گرفت که از این تعداد، هفت میلیون و ۹۲۳ هزار و ۴۸۱ بازدید مربوط به جاذبه‌های تاریخی، هفت میلیون و ۵۸۳ هزار و ۵۲۲ بازدید مربوط به جاذبه‌های طبیعی، سه میلیون و ۱۲۵ هزار و ۲۷۹ بازدید مربوط به جاذبه‌های دست‌ساز، دومیلیون و ۷۳۳ هزار و ۳۹۸ هزار و ۶۰۲ بازدید مربوط به جاذبه‌های مذهبی، چهار میلیون و ۸۴۲ هزار و ۹۱۳ بازدید مربوط به جاذبه‌های تفریحی، ۲۲۳ هزار و ۷۰۳ بازدید مربوط به جاذبه‌های فرهنگی، یک‌هزار و ۴۸۷ بازدید مربوط به گردشگری سلامت و ۶۸ هزار و ۳۲۳ بازدید نیز مربوط به موزه‌های استان بودند؛ ضمن اینکه در این مدت آمار ۴۵۰ هزار و ۹۲۲ نفر بازدید نیز برای نمایشگاه‌های دائمی و غیردائمی مربوط به صنایع‌دستی به ثبت رسید.

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر نوروز خوزستان با بیان اینکه میزان بازدید از جاذبه‌ها امسال حدود ۴۲ درصد افزایش داشت، ادامه داد: بر اساس جمع‌بندی انجام شده، دزفول با ثبت ۱۰ میلیون و ۵۶۸ هزار و ۳۴۹ نفر بازدید اولین شهر پربازدید استان در بازه زمانی یک‌ماهه لقب گرفت و شوشتر با ثبت پنج‌میلیون و ۶۰۳ هزار و ۸۲۷ نفر بازدید در رتبه دوم قرار گرفت؛ همچنین اندیکا با بازدید دو میلیون ۳۱۷ هزار و ۱۲۰ نفری، شوش با یک میلیون و ۲۶۰ هزار و ۵۹۹ بازدید و کارون با یک میلیون و ۱۷۴ هزار و ۱۸۰ نفر بازدید هم در رده‌های سوم تا پنجم پربازدیدترین شهرستان‌ها جای گرفتند.

وی اضافه کرد: بر اساس آمار ثبت‌شده نیز شهرهای ایذه، مسجدسلیمان، شادگان، لالی، بندر ماهشهر، بهبهان، اندیمشک، امیدیه، اهواز، گتوند، باوی، دزپارت، باغ‌ملک، هندیجان، رامهرمز، حمیدیه، رامشیر، هفتکل، دشت‌آزادگان، هویزه و آقاجری در جایگاه‌های بعدی بیشترین تعداد بازدید قرار گرفتند.

ارسطوزاده در ادامه میزان اقامت گردشگران در اقامتگاه‌های رسمی، غیررسمی و اضطراری سطح استان تا ۲۴ فروردین‌ماه را در مجموع سه میلیون و ۶۳۱ هزار و ۱۹۹ نفرشب‌اقامت عنوان و با اشاره به اشغال حدود ۸۰ درصدی ظرفیت هتل‌ها و دیگر تأسیسات اقامتی در این ایام بیان کرد: ۶۳ درصد از گردشگران در اقامتگاه‌های غیررسمی، ۱۶ درصد در اقامت‌گاه‌های رسمی و ۲۱ درصد در اقامت‌گاه‌های اضطراری اقامت کردند.

وی تصریح کرد: میزان اقامت در اقامت‌گاه‌های رسمی در مجموع ۵۷۱ هزار و ۵۷۷ نفر شب اقامت بود که از این تعداد، ۷۱ هزار و ۶۹۲ نفر در هتل‌ها، هشت هزار و ۳۵۱ نفر در هتل‌آپارتمان‌ها، دو‎ هزار و ۹۰۹ نفر در هتل‌سراهای سنتی، ۱۸ هزار و ۴۰۳ نفر در مهمان‌پذیرها، ۳۲ هزار و ۳۷۳ نفر در اقامت‌گاه‌های بوم‌گردی، ۱۴۸ هزار و ۳۳۸ نفر در خانه‌مسافرها، ۳۰ هزار و ۵۱۰ نفر در مجتمع‌های گردشگری، ۶۷ هزار و ۶۸۰ نفر در زائرسراها، ۴۵ هزار ۸۳۶ نفر در اردوگاه‌ها، ۱۱۳ هزار و ۴۹۷ نفر در مناطق نمونه گردشگری، ۳۱ هزار و ۶۶۶ نفر در مجتمع‌های خدمات بین‌راهی و ۳۲۲ نفر در پارک‌های ملی طبیعت‌گردی اقامت داشتند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان ادامه داد: از میزان سه میلیون و ۶۳۱ هزار و ۱۹۹ اقامت ثبت‌شده در سطح استان خوزستان، شهرستان دزفول با ثبت یک میلیون ۷۰۴ هزار و ۴۰۸ نفرشب‌اقامت، بیشترین میزان اقامت از سوی گردشگران در سطح استان را به خود اختصاص داد و شوشتر با ۵۹۰ هزار ۸۳۷ نفرشب‌اقامت و اهواز با ۳۵۵ هزار و ۱۹۸ نفرشب‌اقامت در رده‌های دوم و سوم جای گرفتند.

وی گفت: در این بخش، اندیکا، ایذه، امیدیه، ماهشهر، بهبهان، اندیمشک، لالی، دزپارت، شوش، کارون، باغ‌ملک، مسجدسلیمان، هندیجان، گُتوند، هفتکل، رامهرمز، شادگان، باوی، دشت‌آزادگان، آقاجری، حمیدیه، رامشیر و هویزه در رده‌های چهارم تا ۲۶ قرار گرفتند.

ارسطوزاده در ادامه عنوان کرد: در بازه زمانی یک‌ماهه، ۲۶ میلیون و ۴۹۷ هزار و ۷۰۵ تردد در جاده‌های مواصلاتی استان به ثبت رسید؛ ضمن این‌که میزان ترددهای ورودی به استان یک میلیون و ۳۰۸ هزار و ۴۱۷ و ترددهای خروجی نیز یک میلیون و ۲۴۹ هزار و ۹۳۰ مورد بود.

وی در ادامه به ۲۴۴ مورد بازدید نظارتی انجام‌شده در سطح استان طی مدت‌زمان نوروز تا عید فطر اشاره کرد و گفت: از این تعداد، ۱۰۹ مورد بازدید از مراکز اقامتی، ۶۶ مورد از دفاتر و شرکت‌های خدمات مسافرتی و ۴۴ بازدید از رستوران‌ها، مراکز پذیرایی و بین راهی انجام شده است؛ ضمن این‌که در این مدت درمجموع ۹ فقره تشویق به مراکز اقامتی و مراکز پذیرایی اعطا شده است. همچنین ۱۵ واحد تأسیسات گردشگری شامل مراکز اقامتی و دفاتر و شرکت‌های خدمات مسافرتی نیز در این مدت تذکر دریافت کردند.

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر نوروز خوزستان همچنین اضافه کرد: طی این مدت تعداد ۱۰ فقره شکایت از مراکز اقامتی، هشت فقره از جاذبه‌های گردشگری و ۱۳ فقره شکایت نیز از دفاتر خدمات مسافرتی و گشت‌ها در سطح استان دریافت شد و این در حالی بود که شکایتی از مراکز پذیرایی و بین‌راهی تا پایان نوروز واصل نشد.

وی با بیان این‌که طی ایام نوروز، همکاران ما و بازرسان مخفی به طور مستمر از کمپ‌ها، ظرفیت اقامتگاه‌ها و امکانات گردشگران بازدید می‌کردند و در خصوص آسیب‌های احتمالی که ممکن بود برای مسافران اتفاق بیفتد به صورت روزانه رصد و پیگیری می‌کردند، گفت: جریان مسافرت به استان خوزستان در تعطیلات بهاری ۱۴۰۳، نشان داد که کیفیت خدمات‌رسانی در سطح استان خوب بود و همه هدف ما نیز این بود که رضایت مردمی را جلب کنیم.

کد خبر 6081538

دیگر خبرها

  • سفر گروه پزشکی ترکیه به کابل
  • ایرانی ها چه تعداد خانه در ترکیه خریدند؟/ اتباع این کشور رتبه اول را دارند
  • بیش از ۲۶.۶ میلیون نفر از جاذبه‌های گردشگری خوزستان بازدید کردند
  • اردوغان به عراق سفر می‌کند
  • رشد دیپلماسی منطقه‌ای سیاست دولت است
  • دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران‌ در ترکیه با وزیر امور خارجه
  • توصیه‌های امیرعبداللهیان برای پیگیری اسناد و تفاهمات بین ایران و ترکیه
  • دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران‌ در ترکیه با امیرعبداللهیان
  • بررسی مناسبات ایران و ترکیه در دیدار سفیر با امیرعبداللهیان
  • مطالبه ۲۶۳ میلیون دلاری برقی ایران از ترکیه