Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه از صندوق نوآوری و شکوفایی، مهدی وطنی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در مورد کارکرد این دستگاه پیشرفته (های‌تک) افزود: تکنولوژی فلوفرمینگ که از خانواده شکل‌دهی چرخشی محسوب می‌شود، یک تکنولوژی مدرن شکل‌دهی فلزات است که برای تولید قطعات سیلندری شکل دقیق بکار می‌رود.

وی بیان کرد: درحال حاضر فلوفرمینگ و شکل‌دهی چرخشی، پیشرفته‌ترین روش تولید قطعاتی نظیر رینگ چرخ خودرو، انواع پولی‌های دقیق، قطعات سیلندری با چرخ دنده داخلی و هزارخاری، کلاچ و پوسته جعبه دنده اتوماتیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  طراحی و ساخت این دستگاه فلوفرمینگ که Monster FCH۲۱۰۰/۱۲۰۰۰ نام دارد، تنها دستگاه فلوفرمینگ چهار غلطکه در ایران است.

وطنی گفت: این دستگاه غول پیکر با وزنی بالغ بر ۲۰۰ تن، قادر به تولید لوله‌ها و سیلندرهای جدار نازک دقیق بدون درز تا قطر ۲۱۰۰ میلی‌متر و طول ۱۲ هزار میلی‌متر است.

وی ادامه داد: از دیگر کاربردهای این تکنولوژی، تولید لوله‌های بدون درز و سیلندرهای دقیق جدار نازک است که در صنایع مختلف به‌ویژه صنعت نفت و گاز قابل استفاده است. لوله‌ها و سیلندرهای دقیق در ساخت سیلندرهای پنوماتیک و هیدرولیک نیز به طور گسترده کاربرد دارد. 

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان افزود: مزیت استفاده از تکنولوژی فلوفرمینگ برای این سیلندرها، امکان تولید فلنج‌ها و قسمت‌های اضافی به صورت یکپارچه با سیلندر است. علاوه بر این فلوفرمینگ در کنار سایر دستگاه‌های اسپینینگ، ماشین‌کاری و شکل‌دهی فلزات و همراه با دانش فنی کسب شده باعث شده تا تمام نیازهای تکنولوژیک محصول مورد نظر مشتریان را تامین کنیم.

وطنی در مورد بازار محصولات این شرکت گفت: با هدف رفع نیازهای کشور در زمینه ماشین‌آلات و قطعات پیشرفته صنعتی به‌ویژه در زمینه شکل‌دهی فلزات فعالیت خود را آغاز کردیم و اکنون توانایی تولید تمامی ماشین‌آلات مرتبط با تولید لوله‌های بدون درز به‌ویژه لوله‌های بدون درز ضد خوردگی (CRA) را در اختیار داریم که در صنایع مختلف به‌ویژه صنعت نفت و گاز، پتروشیمی، نیروگاهی و خودروسازی قابل استفاده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در مورد مزیت رقابتی این محصول نسبت به نمونه‌های خارجی افزود: در طراحی این دستگاه از ابتکارات و نوآوری‌های متعددی استفاده شده که آن را نسبت به سایر رقبایش متمایز و برتر کرده است،  همچنین قیمت مشابه خارجی آن نزدیک به ۶ میلیون دلار است که بعد از بهره‌برداری از نمونه ساخته شده در شرکت استقبال بسیار گسترده شد.

وی در مورد دستاوردهای بین‌المللی دستیابی به دانش تولید فلوفرمینگ گفت: این دستگاه غول پیکر ۲۰۰ تنی در یونسکو به عنوان بزرگترین دستگاه فلوفرمینگ جهان مورد تقدیر قرار گرفته است. همچنین در سال ۹۷، در طرحی که از طرف وزارت اقتصاد آلمان در ۲۰ کشور جهان اجرایی شد، به عنوان یکی از ۲۳ شرکت برتر صنایع کوچک و متوسط آلمان برای انجام فعالیت‌های اقتصادی مشترک با کشور آلمان برگزیده و موفق به اخذ گواهی GIZ شد.

وطنی از پیوستن این شرکت به بازارهای جهانی خبر داد و گفت: لزوم ارتقای فرهنگ کیفیت، اخذ استانداردهای کیفی و صادرات در دستور کار ما قرار دارد، به همین منظور استانداردهای کیفیتی نظیر ISO۹۰۰۱، ISO۱۰۰۰۴، CE، IMS، GMP، ISO۱۴۰۰۱ و ISO۴۵۰۰۱ اخذ شده است.  

وی افزود: برای ساخت بزرگترین دستگاه فلوفرم دنیا مبلغ یک میلیارد تومان تسهیلات قبل از تولید صنعتی از صندوق نوآوری دریافت کردیم. البته این میزان علاوه بر ۷ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شخصی بود که در شرایط بسیار پیچیده اقتصادی امروز کشور، ماموریت خود را بر طراحی و ساخت دستگاه‌های پیشرفته تولیدی مورد نیاز کشور و تدوین دانش فنی و تولید انبوه قطعات پیشرفته صنعتی قرار داده‌ایم تا با دانش فنی، نوآوری و جسارت، سهم کوچکی در خلق ثروت ملی و اعتلای کشور داشته باشیم.

برچسب‌ها صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت دانش بنیان دانش‎ بنیان ‎ها نوآوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت دانش بنیان دانش بنیان ها نوآوری صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت دانش بنیان دانش بنیان ها نوآوری اخبار کنکور شرکت دانش بنیان بدون درز شکل دهی لوله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۰۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش‌بنیان راهی میان‌بُر برای رشد تولید هستند

جلسه هیئت دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد و در آن برنامه عملیاتی دولت برای تحقق شعار سال مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول، جلسه هیئت دولت صبح امروز _چهارشنبه بیست و نهم فروردین_ به ریاست محمد مخبر برگزار شد و در آن برنامه عملیاتی دولت برای تحقق شعار سال مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

معاون اول رئیس جمهور در این جلسه با تاکید بر ضرورت رسیدگی هر چه سریع‌تر به سیل زدگان در مناطق جنوبی کشور تصریح کرد: همه دستگاه‌های مسئول از جمله وزارتخانه‌های کشور، نیرو و راه و شهرسازی موظف هستند همه امکانات خود را برای کمک و جبران خسارات وارده به سیل زدگان بسیج کنند.

مخبر با اشاره به برگزاری نمایشگاه کتاب در اردیبهشت ماه تاکید کرد: نمایشگاه کتاب یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی است و ضروری است بخش‌های مربوط، در برگزاری هر چه بهتر این نمایشگاه همکاری کنند تا زمینه توسعه فرهنگ کتاب خوانی در کشور فراهم شود.

معاون اول رئیس جمهور همچنین به بازدید روز گذشته خود از پارک فناوری پردیس اشاره و تاکید کرد: با تلاش‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدامات و دستاوردهای بزرگی در این پردیس انجام شده تعداد زیادی از نخبگان جوان که سرمایه کشور هستند با پارک‌های علمی همکاری می‌کنند.

مخبر با اشاره به عملیات افتخارآمیز و مقتدرانه اخیر سپاه پاسداران و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، تاکید کرد: در دنیای امروز در اختیار داشتن علم منبع قدرت است و آنچه دشمنان ما را در عملیات اخیر از قدرت ایران دچار ترس و دلهره ساخته، داشتن علم و دانش ساخت تکنولوژی‌های جدید است و نه صرف در اختیار داشتن این محصولات.

وی ادامه داد: قطعاً سرمایه و آینده کشور همین جوانانی هستند که رشد اقتصادی باید با تکیه بر همت و تلاش آنان صورت پذیرد. برای تحقق شعار سال و رشد تولید شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری باید فعال شوند چرا که این شرکت‌ها راه میانبر برای رشد تولید هستند و جهش اقتصادی مدنظر مقام معظم رهبری با دانش و تکنولوژی محقق می‌شود.

مخبر در خصوص مطالبات عقب افتاده حق‌التدریس اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها به سازمان برنامه و بودجه دستور داد تا هرچه سریع‌تر مطالبات آنان تأمین و پرداخت شود.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با قدردانی از سازمان صداوسیما و رسانه‌ها برای اطلاع رسانی اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم، از سازمان صدا و سیما خواست تا زمینه انعکاس بیشتر خدمات بخش‌های مختلف دولت فراهم شود.

همچنین در این جلسه معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در خصوص پروژه ملی قطار شهری گفت: این پروژه با کمک شهرداری تهران و وزارت کشور به ثمر رسیده است و به زودی متروی تهران شاهد استفاده از قطار ملی خواهد بود.

پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما نیز با تأکید بر ضرورت حمایت سازمان صداوسیما از تلاش‌ها و اقدامات دولت ادامه داد: طرح حمایت مالی معاونت علمی از برنامه‌های رسانه‌ای دانش بنیان‌ها اثر خوبی برای تقویت و رشد تولید شرکت‌های دانش بنیان داشته است.

در این جلسه، هیأت دولت برنامه عملیاتی تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم در سال ۱۴۰۳» را تصویب کرد.

کد خبر 745493

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • رونمایی از دستگاه پرس گرم عایق بندی شینه‌های ژنراتور‌های نیروگاهی
  • حفاری زیر دریای عمان با ماشین حفاری دانش‌بنیان ایرانی
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در بزرگترین نمایشگاه پزشکی آسیا
  • شرکت‌های دانش‌بنیان راهی میان‌بُر برای رشد تولید هستند
  • شرکت‌های دانش بنیان راه میانبر برای رشد تولید هستند
  • ضعف ایران در کاربرد خودروهای برقی با وجود تولید محصولات با کیفیت و ارزان توسط دانش‌بنیان‌ها
  • طراحی دستگاهی برای آنالیز توزیع فشار در کف پا
  • بزرگترین مزیت جمهوری اسلامی وجود نیروی جوان و نخبه است