Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، نیما شمساپور مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در مورد ویژگی‌های این محصول دانش بنیان گفت: «ماسکینو» با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و الگوریتم‌های یادگیری ماشین و یادگیری ژرف توسعه داده شده است،  ماسکینو دومین محصول شرکت ما در حوزه احراز هویت است،  اولین محصول ما با نام تجاری «یوآیدی» به بازار ایران معرفی شده است که در حال حاضر ۲۰ هزار احراز هویت در روز انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: ماسکینو نمونه توسعه‌یافته از یوآیدی است که دوربین هوشمند آن قادر است با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی شامل تشخیص چهره  Face Detection، شناسایی Recognition و تطبیق چهره  Face Matching، فرد را شناسایی کند، با تعریف شدن چهره افراد در سیستم ماسکینو، به محض عبور فرد از مقابل دوربین، حتی با وجود پوشیدن ماسک، چهره وی تشخیص داده شده و متناسب با نیاز، کسب و کارها، ماموران امنیتی و مسئولان مربوطه را از ورود فرد مطلع می‌سازد.

شمساپور در مورد کارکرد این محصول نیز بیانکرد: کاربردهای عملیاتی این محصول شامل تشخیص پوشش ماسک و جلوگیری از ورود افراد بدون ماسک، شناسایی سارقان و افراد لیست سیاه در فروشگاه‌ها با وجود ماسک، کنترل حضور و غیاب پرسنل با وجود ماسک و مدیریت و کنترل دسترسی به مراکز حساس مانند اتاق سرور است.

مدیر عامل این شرکت با یادآوری اینکه این شرکت برای تولید این محصول از تسهیلات نمونه‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی به میزان ۵۰۰ میلیون تومان استفاده کرده است، گفت: علاوه بر تسهیلات نمونه‌سازی برای ساخت ماسکینو، در حال حاضر تقاضای اخذ تسهیلات ودیعه رهن محل کار را نیز ارائه کرده‌ایم که در مرحله ارزیابی قرار دارد.

وی در مورد مزیت رقابتی محصول تولیدی این شرکت با نمونه‌های خارجی آن گفت: در حال حاضر نمونه کره‌ای این محصول در کشور به قیمت ۳۳ میلیون تومان به فروش می‌رسد که قیمت تمام شده ما بسیار کمتر از نمونه خارجی است. این مزیت رقابتی موجب شده تا برای صادرات این محصول نیز برنامه‌ریزی کنیم.

جلوگیری از Shoplifting با شناسایی مظنونین قبل از ارتکاب جرم
وی  در مورد شناسایی مظنونین قبل از ارتکاب جرم از طریق سیستم ماسکینو گفت: بسیاری از فروشگاه‌ها و مراکز خرید با توجه به ساختار فروشگاه‌ها، تعداد زیاد راهروها و ساختار پیچیده و ورودی‌های مختلف، نیاز است تا با تعداد زیادی دوربین، فضاهای مختلف فروشگاه‌ها را پوشش دهند و هیچگونه نقطه کوری باقی نماند،  این یعنی تعداد زیاد دوربین و به واسطه آن تعداد زیادی نیروی انسانی نیاز است.

علاوه بر این، بازنگری فیلم‌های ضبط شده با توجه به حجم بالای آنها کاری زمانبر خواهد بود،  در حال حاضر بسیاری از مراکز خرید استرالیا، کره جنوبی، انگلیس و بسیاری دیگر از کشورهای پیشرفته از دوربین‌های هوشمند با قابلیت تشخیص چهره استفاده می‌کنند. بهره‌گیری از الگوریتم‌هایی نظیر یادگیری ژرف (Deep Learning)  و یادگیری ماشین (Machine Learning)کمک می‌کند چهره افراد شناسایی (Face detection)  و هویت سارقان Face recognition احراز شود.

وی ادامه داد: فروشگاه‌های زنجیره‌ای و مجتمع‌های تجاری با استفاده از دوربین‌های هوشمند ماسکینو قادر خواهند بود تا سارقانی که دوباره به فروشگاه مراجعه می‌کنند را شناسایی کنند. با تعریف کردن چهره مظنونین به سیستم، دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی ماسکینو بلافاصله چهره مظنون را شناسایی و با مقایسه چهره او با آن‌چیزی که در سیستم تعریف شده است، اخطاری را به نیروی حراست ارسال می‌کند.

مدیریت کنترل ورود و خروج با ویژگی تشخیص چهره با ماسک
شمساپور ضمن بیان کارکرد دیگر این محصول یعنی تشخیص چهره با ماسک به شرایط پاندمی کنونی و عدم امکان شناسایی افراد با ماسک اشاره کرد و گفت: با سیستم حضور و غیاب مبتنی بر تشخیص چهره، سازمان‌ها و کارکنان دیگر لازم نیست نگران امنیت و سلامتی کارکنان باشند. سیستم حضور و غیاب ماسکینو قادر است تا با حذف روش‌های دسترسی سنتی و کارآیی کمتر، یک روش پیشرفته تکنولوژیکی و ایمن برای انجام کارهای روزانه را جایگزین کند. ماسکینو با استفاده از هوش مصنوعی و بهره‌گیری از الگوریتم‌هایی نظیر یادگیری ماشین و یادگیری ژرف چهره کارمندان را حتی با ماسک تشخیص داده و بدون هیچگونه تماس، ورود و خروج کارمندان را ثبت کند. مزایای استفاده از این محصول شامل ثبت حضور و غیاب چهره حتی با ماسک، نصب آسان با هزینه کم، مدیریت ایمن و قابلیت مقیاس‌پذیری و مزیت بدون لمس بودن است.
 

برچسب‌ها احراز هویت صندوق نوآوری و شکوفایی دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: احراز هویت صندوق نوآوری و شکوفایی دانش بنیان ها احراز هویت صندوق نوآوری و شکوفایی دانش بنیان ها اخبار کنکور حال حاضر حضور و غیاب هوش مصنوعی فروشگاه ها تشخیص چهره احراز هویت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۳۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مراکز نوآوری» اولین حلقه زنجیره زیست بوم و فناوری/ رشد اقتصاد در گروی مسیر فناوری است 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکترمسعود ابراهیمی، معاون رئیس جهاددانشگاهی و رئیس سازمان تجاری سازی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان در نخستین گردهمایی مدیران مراکز نوآوری دانشگاهی و مراکز نوآوری پارک‌های علم و فناوری کل کشور که امروز صبح در کارخانه نوآوری امیدینو برگزار شد، گفت: دنیا مدت هاست از مدل‌های رشد اقتصادی مبتنی بر کار، صنایع و منابع گذشته است. اکنون رشد اقتصادی مبتنی بر افزایش بهره وری را تجربه می‌کند که از مسیر نوآوری‌ها رخ می‌دهد. 

وی افزود: اکنون گوشی‌های آیفون در بازار‌های خرده فروشی با قیمت هزار دلار یا بیشتر خرید و فروش می‌شود، قیمت قطعات داخل آن ۷۵ دلار است. مابقی ناشی از ارزش افزوده‌ای است که نوآوری‌ها ایجاد کرده اند.

وی گفت: صادرات شرکت لویی ویتون فرانسه در حوزه عطر نزدیک به ۶۰ میلیارد دلار بود در صورتی که سال گذشته ما به زحمت ۲۰ میلیارد دلار نفت فروخته باشیم. با این نگاه از سال‌های یک تا دو دهه گذشته کشور نیز به واسطه فعالیت‌های معاونت علمی و فناوری  وارد این فضا‌های مبتنی بر نوآوری شکل گرفته اند. امروز مراکز نوآوری و شتاب‌دهنده‌ها، پارک‌های علم و فناوری از حجم برگشت پذیر گذشته اند و دیگر زمانی فرا رسیده که آنها را به سمت کیفی سازی و کیفیت بخشی سوق دهیم. 

وی تاکید کرد: مراکز نوآوری را می‌توان به عنوان اولین حلقه زنجیره در حوزه زیست بوم و فناوری نام ببریم. 

رئیس سازمان تجاری سازی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی گفت: جهاددانشگاهی طی ۴ دهه گذشته با رویکرد حل مساله در کشور شکل گرفته است و فعالیت‌های پرشماری در حوزه‌های مختلف را داشته است. پژوهشگاه رویان سنبل جهاددانشگاهی در حوزه سلول‌های بنیادی و درمان‌های ناباروری فعالیت دارد. در حوزه‌های فنی، مهندسی، کشاورزی و ... نیز دستاورد‌های فاخری مبتنی بر نیاز کشور انجام شده است.

وی عنوان کرد: جهاددانشگاهی مبتنی بر این تجربیات، سازمان تجاری سازی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان این نهاد شکل گرفته است تا تجارب جهانی و ملی ترکیب و به شکل موثرتر در زیست بوم نوآوری و فناوری بکار ببرد. در حال حاضر این مرکز علاوه بر سه پارک علم و فناوری، بیش از ۷۰ مرکز رشد و مراکز رشد و شتاب‌دهی در سطح کشور دارد. حدود ۱۷۰۰ صاحب ایده، تیم پژوهشی و شرکت‌های فناور و دانش بنیان در این زنجیره فعالیت دارند.

ابراهیمی عنوان کرد: جهاددانشگاهی تمام المان‌های یک زیست بوم نوآوری و فناوری را در خود جذب کرده است. دو مرکز بزرگ دانشگاه و ۱۵۰ گروه پژوهشی داریم. این سازمان به عنوان نهاد واسطه در این اکوسیستم قصد دارد این مراکز و گروه‌ها را به یکدیگر مرتبط سازد.

وی گفت: همکاری بین جهاددانشگاهی و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان وجود دارد. به واسطه این همکاری، کار ارزیابی مراکز نوآوری در سطح کشور به جهاددانشگاهی واگذار شده است. بر اساس این ارزیابی‌ها و شاخص ها، خدمات معاونت علمی‌و فناوری به مراکز نوآوری ارائه خواهد شد. در این مسیر تجربیات جهانی و داخلی را تطبیق خواهیم کرد. اکنون شاخص‌های آن استخراج شده و در حال تکامل است

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟ | باورهای اشتباه مردم درباره آبلیموهای سنتی
  • هشدار وزارت راه : مسدود شدن بخش املاک دیوار و شیپور
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • صدور اولین سند اعیانی توسط سازمان ثبت
  • هشدار وزارت راه: مسدود شدن بخش املاک دیوار و شیپور
  • «مراکز نوآوری» اولین حلقه زنجیره زیست بوم و فناوری/ رشد اقتصاد در گرو مسیر تکنولوژی است 
  • «مراکز نوآوری» اولین حلقه زنجیره زیست بوم و فناوری/ رشد اقتصاد در گروی مسیر فناوری است 
  • اولین واکنش ایران خودرو به فروش پژوپارس با قیمت جدید