Web Analytics Made Easy - Statcounter

  امتداد - رئیس گروه بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت تأمین اجتماعی از واریز مقرری بیمه بیکاری برای ۹۱هزار جامانده در هفته آینده خبر داد و گفت:اطلاعات ۱۵هزار نفر مشکل دارد که برای رفع اشکال به ادارات کار ارجاع می‌شود.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، همزمان با شیوع ویروس کرونا؛ بسیاری از مشاغل به ناچار تعطیل شدند و برخی دیگر نیز با کمترین ظرفیت به کار خود ادامه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین باعث شد که بخشی از نیروی کار به سمت بیمه بیکاری بروند.

مشاغلی مانند هتل داری؛ باشگاه‌ها ورزشی، مراکز گردشگری و در کل مجموعه خدمات از جمله مشاغلی بودند که آسیب بیشتری دیدند و همین مسئله باعث شد تا به روایت آمار مرکز آمار حدود ۲ میلیون نفر در اثر پیامد‌های کرونا بیکار شدند و به روایت مرکز پژوهش‌های مجلس این آمار بین ۲ تا ۶ میلیون نفر است.

در اسفند ما بود که دولت به منظور حمایت از صنوف و کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا، مبلغ ۵۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای کمک به صندوق بیمه بیکاری اختصاص داد که با حمایت سازمان برنامه و بودجه، همکاری وزارت کار و تأمین اجتماعی روند پرداخت مقرری بیمه بیکاری آغاز شد.

اما هنوز هستند افرادی که از عدم پرداخت مقرری بیمه بیکاری ابراز نارضایتی دارند و می‌گویند که علی رغم ثبت شماره حساب در سامانه بیمه بیکاری در فروردین و اردیبهشت تا کنون مقرری بیمه بیکاری دریافت نکرده اند.

محمد بایندریان رئیس گروه بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت امور فنی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی درباره آخرین اخبار از پرداخت بیمه بیکاری کرونا به مشمولان می‌گوید: بخشی از بیمه بیکاری کرونا که برای ماه‌های اسفند، فروردین و اردیبهشت برای بیکاران کرونایی در نظر گرفته شده بود، پرداخت شده است.

 

وی با بیان اینکه ۹۱ هزار نفر هنوز بیمه بیکاری کرونا را دریافت نکرده‌اند، گفت: در دو مرحله لیست این افراد را برای سازمان برنامه و بودجه ارسال کرده‌ایم و برای هفته آینده به احتمال زیاد پرداخت آن‌ها صورت خواهد گرفت.

بایندریان با اشاره به اینکه افرادی را که بعد از خرداد همچنان بر سر کار نرفته بودند و بیکاری آن‌ها ادامه دار بود، بیمه بیکاری کرده‌ایم، ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی بیمه بیکاری به آن‌ها پرداخت کرده است، هرچند تعدادی از این افراد هنوز برای ماه‌های اسفند، فروردین و اردیبهشت بیمه بیکاری کرونا را دریافت نکرده‌اند.

رئیس گروه بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا پرونده بیمه بیکاری کرونا تاکنون بسته نشده است؟ تصریح کرد: بر اساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا پرداخت مقرری بیمه‌بیکاری کرونا بر عهده دولت بود و از محل صندوق توسعه ملی تامین اعتبار شد، اما دولت با مشکل تامین اعتبار در پرداخت بیمه بیکاری روبرو شد به همین دلیل بیمه بیکاری کرونا به تمامی افراد واریز نشده است.

وی با بیان اینکه هفته آینده بیمه بیکاری کرونا برای ۹۱ هزار نفر از جاماندگان واریز خواهد شد، بیان کرد: گروهی از افراد که شماره شبا آن‌ها ناقص بود و لیست آن‌ها پس از ارسال به خزانه مجدد به سازمان تامین اجتماعی ارجاع داده شده بود، هنوز پرداخت نشده است.

بایندریان اضافه کرد: حدود ۱۵ هزار نفر به دلیل ایراد در اطلاعاتشان موفق به دریافت بیمه بیکاری نشده اند و هفته آینده لیست آن‌ها به ادارات کار برای رفع اشکال ارجاع داده می‌شود.

رئیس گروه بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت سازمان تامین اجتماعی افزود: امیدوار هستیم تا ۱۰ روز آینده اطلاعات این افراد اصلاح شده و به خزانه دولت برای واریز ارسال شود.


منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۸۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام دستمزد غیرواقعی حقوق بیمه‌شدگان تامین اجتماعی را ضایع می‌کند

 میرهاشم موسوی در نخستین نشست نظارت ستادی سال ۱۴۰۳ که با حضور معاونان و مدیران بیمه‌ای این سازمان و مشارکت ویدئوکنفرانسی مدیران‌کل استانی و با هدف بررسی راهبرد‌ها و اولویت‌های حوزه بیمه‌ای این سازمان برگزار شد، با اشاره به نقش، جایگاه و اهمیت سازمان تأمین‌اجتماعی در تحقق «جهش تولید» به عنوان شعار سال، گفت: حوزه بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی مهم‌ترین حوزه‌ای است که در راهبری و تحقق شعار سال در حکمرانی تأمین‌اجتماعی می‌تواند اثرگذار باشد و از این حیث امسال در این حوزه وظیفه مهمی در مشارکت در تحقق شعار سال داریم.

وی با تاکید بر این که اجرای کامل پروژه‌های لیست هوشمند و خوداظهاری، از اولویت‌های سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جاری است، گفت: در نشست‌هایی که با شرکای اجتماعی، فعالان کارفرمایی و بخش خصوصی داریم، با توجه به مسائل و چالش‌های مطرح شده در خصوص نقش تأمین‌اجتماعی در رونق فعالیت‌ها و کسب و کارها، متوجه می‌شویم علاوه بر دستاورد‌های زیادی که داشته‌ایم، راه‌های نرفته‌ای زیادی هم داریم که ورود به هر کدام، حوزه کسب و کار را، به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم، متأثر و متحول می‌کند.

وی افزود: پایداری منابع همچنان اولویت اصلی سازمان تأمین‌اجتماعی به‌عنوان یک سازمان درآمد - هزینه‌ای با تعهدات بین‌نسلی است و در این مسیر و برای گسترش پوشش بیمه‌ای در سال جاری توسعه پوشش بیمه اتباع و بیمه فعالان پلتفرمی و سکو‌های مجازی را باید با جدیت دنبال کنیم.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی همچنین گفت: در سال جاری اهدافی که برای رشد و تعالی سازمان دیده شده نه صرفاً تحولی که جهشی است. یعنی نه تنها نباید اجازه بدهیم ضریب پشتیبانی کاهش یابد بلکه باید آن را ارتقاء دهیم.

موسوی با یادآوری اهمیت کنترل و مدیریت مصارف، تأکید کرد: همزمان با تلاش برای توسعه پوشش بیمه‌ای و افزایش منابع، نباید اجازه داد حفره‌هایی مانند اجرای نادرست قانون مشاغل سخت و زیان‌آور منابع بیمه‌شدگان را ببلعد.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در خصوص اهمیت فناوری و هوشمندسازی در این سازمان تأکید کرد: باید همچنان برای بخش فناوری اطلاعات و هوشمندسازی، جایگاه پیشران را قائل باشیم. این جایگاه البته با صحبت کردن به دست نمی‌آید و نیاز به تلاش بیشتر و اقدام و عمل و همچنین تعامل حوزه بیمه‌ای استان‌ها با واحد فناوری اطلاعات دارد. بحمدالله در این حوزه، موفقیت‌های خوبی داشته‌ایم و جزو دستگاه‌های برتر شده‌ایم ولی همچنان از نقطه مطلوب فاصله داریم.

وی با اشاره به اهمیت اعلام دستمزد واقعی به عنوان مبنای تعیین و کسر حق بیمه، گفت: همکاران ما امسال علاوه بر بحث‌های مختلف بیمه‌ای، چالش بین‌نسلی بسیار مهمی را مورد توجه قرار دادند که اعلام دستمزد غیرواقعی است.

موسوی تاکید کرد: اعلام دستمزد غیرواقعی به‌عنوان مبنای کسر حق بیمه هم حقوق بیمه شدگان و هم سازمان تأمین‌اجتماعی را ضایع می‌کند. تلاش برای واقعی‌سازی دستمزد‌های مبنای کسر حق بیمه که به سود کارگران هم خواهد بود از اولویت‌های سال جاری در حوزه بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی است.

منابع تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۲ از مصارف آن پیشی گرفت

در این نشست همچنین محمد محمدی معاون بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی با ارائه گزارشی از اقدامات سال گذشته این حوزه، برنامه سال جاری این معاونت را با توجه به بودجه ابلاغی و برنامه‌های تحولی در خصوص وصول مطالبات معوق و جاری و تعهدات، تشریح و تبیین کرد.

معاون بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی با ارائه نمودار‌های آماری و مقایسه سه سال گذشته در حوزه منابع و مصارف گفت: بررسی‌های آماری حکایت از آن دارد که برنامه‌های تحولی پیگیری شده در دوره جدید مدیریتی سازمان تأمین‌اجتماعی، موفقیت‌های ارزشمندی در پی داشته است.

به گفته وی، به عنوان نمونه در حالی‌که در سال ۱۴۰۰ مصارف سازمان بیش از منابع بوده و مطابق آمار‌ها منابع ورودی تنها ۹۸ درصد مصارف را پوشش داده، در سال ۱۴۰۱ منابع و مصارف تقریباً برابر شده و در ۱۴۰۲ با احتساب وصولی اسفند ماه، منابع سازمان از مصارف اندکی پیشی گرفته است.

محمدی همچنین افزود: اعلام دستمزد غیرواقعی به‌عنوان مبنای کسر حق بیمه از مسائلی است که در عین آن‌که بهره‌مندی بیمه‌شدگان از مزایای بیمه‌ای مانند انواع مستمری‌های بازنشستگی، ازکارفتادگی و بازماندگان و برخی تعهدات کوتاه‌مدت مرتبط با دستمزد مبنای کسر حق بیمه را تهدید می‌کند، منابع سازمان تأمین اجتماعی را نیز تحدید می‌کند و به همین دلیل در سال جاری یکی از اولویت‌های اصلی حوزه بیمه‌ای تأمین‌اجتماعی، واقعی‌سازی دستمزد‌های مبنای کسر حق بیمه خواهد بود که نیازمند نظارت و پیگیری جدی و مستمر در واحد‌های اجرایی است.

همچنین در ادامه این نشست، برخی از مدیران استانی از طریق ویدئوکنفرانس به ارائه نظرات، چالش‌ها و مشکلات حوزه بیمه‌ای استان خود پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • واریز بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌ اجتماعی
  • سرپرست سازمان تاکسیرانی تهران: ۱۰هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • خبر مدیرعامل تامین اجتماعی درباره سن بازنشستگی
  • اعلام جزییاتی از بیمه تامین اجتماعی اصحاب فرهنگ و هنر در سال ۱۴۰۳
  • خبر مدیرعامل تامین‌اجتماعی درباره سن بازنشستگی/ متوسط سن بازنشستگی چه تغییری کرد؟
  • اعلام دستمزد غیرواقعی حقوق بیمه‌شدگان تامین اجتماعی را ضایع می‌کند