Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: پروژه شناسایی پهنه‌های اکتشافی مواد معدنی در شهرستان سراوان با پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصد به اتمام رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سراوان، داود شهرکی در جریان حضور در سراوان و بازدید از شهرک صنعتی این شهرستان اظهار داشت: در مدت 9 ماه نخست سال جاری میل به سرمایه‌گذاری  در سراوان به میزان 446 میلیارد ریال و سرمایه‌گذاری در بخش پروانه‌های بهره‌برداری صنعتی برابر با 150 میلیارد ریال بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان سیستان و بلوچستان ادامه اداد: در این مدت 21 جواز تاسیس صنعتی با پیش‌بینی سرمایه‌گذاری 446 میلیارد ریال و اشتغال 285 نفر برای شهرستان سراوان صادر شده است.

«نشست سوت‌زنی در حوزه معدن»| از بروز فساد خانوادگی در معادن کرمان تا آسیب‌های محیط زیستی در معادن طلا/ حوزه معدن خلأهای قانونی داردرئیس سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن: شبکه اطلاع‌رسانی جهت عارضه‌یابی عرصه تولید کشور ایجاد می‌شودچرا 4700 معدن در کشور غیرفعال است؟

وی خاطرنشان کرد: در 9 ماه نخست امسال تعداد 6 پروانه بهره‌برداری صنعتی  با پیش‌بینی سرمایه‌گذاری 150 میلیارد ریال و اشتغال 45 نفر در شهرستان سراوان صادر شده است.

شهرکی ادامه داد : میل به سرمایه‌گذاری در بخش معدن و صنایع معدنی یا به عبارتی درخواست صدور پروانه اکتشاف، 14 فقره بوده که هم‌اکنون در حال انجام امور اداری و فنی هستند.

رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: طرح‌های مهم در دست اجرا در این شهرستان شامل  درب تولیدی از  یو پی وی سی، شن و ماسه دانه‌بندی است.

شهرکی خاطرنشان کرد: پروژه شناسایی و پی‌جویی پهنه‌های اکتشافی مواد معدنی در شهرستان سراوان با اشتغال 55 نفر و پیشرفت فیزیکی 100 درصد با مساحت 14 هزار و 328 کیلومترمربع  توسط شرکت ایمیدرو انجام شده که نتایج آن به زودی اعلام می‌شود.

انتهای پیام/392/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان شهرستان سراوان میلیارد ریال سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۲۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی کشتکار ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه حداقل حمایت مورد انتظار سرمایه‌گذاران صنعتی تأمین امکانات زیربنایی سرمایه‌گذاری از قبیل آب، برق و گاز است، اظهار داشت: برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) باید دستگاه‌های اجرایی مرتبط تعامل و همکاری بیشتری نظیر تکمیل ملزومات و بسترهای لازم در سطح شهرستان را مدنظر قرار دهند.

وی اضافه کرد: در راستای کمک به افزایش واحدهای صنعتی دشتستان اقدامات مهم و مؤثری نظیر اولویت قرار دادن پیگیری روند اجرایی طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و غیره در حال پیگیری و اقدام است.

کشتکار با اشاره به تکمیل و راه‌اندازی واحدهای صنعتی عنوان کرد: حمایت ویژه از واحدهای تولیدی، توجه به فعال‌سازی بنگاه‌های صنعتی راکد در شهرک‌‏ها و نواحی صنعتی شهرستان از دیگراولویت‌های مهم اداره صمت دشتستان است.

وی با بیان اینکه شهرستان دشتستان دارای یک شهرک صنعتی در برازجان و ۲ ناحیه صنعتی در گزبلند و خوشاب است، ابراز داشت: در دولت سیزدهم شاهد افزایش بیش از ۲ برابری اراضی صنعتی در شهرستان بودیم و مجموعاً ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی این شهرستان طی این مدت اضافه شده است که توانسته زمینه سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش‌های مختلف این شهرستان را فراهم نماید.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دشتستان با اشاره به اهمیت الحاق ۷۵ هکتار زمین به شهرک صنعتی برازجان گفت: ایجاد ناحیه‌های صنعتی تخصصی سیلیکا، وحدتیه و شبانکاره در این شهرستان نقش بسزایی در اشتغال و افزایش تولید خواهد داشت.

وی با اشاره به احیا یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان تشریح کرد: پروانه بهره‌برداری این واحد تولیدی شن و ماسه در سال ۱۳۹۰ با سرمایه گذاری هفت هزار و ,۳۰۰ میلیون ریال و اشتغال ۱۲ نفر به دلیل عوامل مختلف راکد شده بود، که با پیگیری و اقدامات متعدد مجدد فعال سازی شد.

کشتکار در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با توجه به حمایت‌های مسئولان به‌صورت ویژه در بخش تولید و اشتغال، شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در استان باشیم.

کد خبر 6086638

دیگر خبرها

  • اصناف متخلف محلات هفت میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال جریمه شدند
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • برخورد ویژه با ۵ گروه کالایی قاچاق در تهران
  • راه اندازی نخستین هنرستان جوار صنعت در شهرستان البرز
  • اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه
  • برگزاری نخستین رویداد استارت‌آپی سال در صنعت نساجی اصفهان
  • سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد