Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون با اشاره به اینکه شبکه فاضلاب شهری دو شهر لواسانات و فشم مراحل پایانی را طی می کند، گفت: رفع حریم ۱۵۰ متر رودخانه جاجرود از خواسته های دیرینه مردم رودبارقصران است.

صفت الله عباسی در گفت وگو با ایسنا، در تشریح تلاش شوراهای بخش رودبارقصران و لواسان برای منتفی شدن حریم ۱۵۰ متر رودخانه در این دو بخش گفت: در مصوبه شورای عالی امنیت ملی که در سال ۱۳۸۴ به تصویب رسیده است تعیین حریم برای رودخانه هایی همچون هراز، دشت ورامین و جاجرود به وزرات نیرو سپرده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام در جهت این بوده که آب شرب سالم به دست تهرانی ها برسانند، لذا حریم ۱۵۰ متری از لبه رودخانه برای هر دو طرف در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در دی ماه سال گذشته آیین نامه ای برای مصوبه حریم رودخانه در دو بخش لواسانات و رودبارقصران به شهرداری ها، شوراها و ... ابلاغ شد که تحت هیچ شرایطی در این حریم ها مجوزهایی صادر نشود و حتی مجوز تجدید بنا هم صادر نشود. ما از زمانی که وارد شورای شهر شدیم با حجم گسترده ای از درخواست های مردمی برای رفع این معضل شهروندان مواجه بودیم لذا پیگیری موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: با توجه به وجود معضل مشترک شهروندان در هر دو بخش رودبارقصران و لواسان با شورای شهر لواسان، بخش و شهرستان جلسات مشترکی را برگزار کردیم و در همین راستا نیز برای بررسی و پیگیری موضوع حریم ۱۵۰ متر رودخانه کارگروه مشترکی با عضویت شوراهای شهر و شرستان تشکیل شد که بنده هم به عنوان دبیرکارگروه انتخاب شدم همچنین دبیرخانه ای در شورای شهر فشم تشکیل شد که تمامی مستندات موجود در مسیر پیگیری این موضوع در این دبیرخانه جمع آوری شود.

وی تاکید کرد: در این کارگروه چهارکمیته حقوقی، امور مجلس، رسانه و وزارت نیرو تشکیل و کار خود را آغاز کرده اند. بر اساس آیین نامه مصوبه حریم باید ظرف مدت سه سال طرح فاضلاب شهری در این شهرها اجرا می شد تا از این محدودیت حاشیه رودخانه ها آزاد شوند. طرح فاضلاب شهری برابر آخرین استعلام ما از آب منطقه ای در فشم تا حدود ۹۰ درصد اجرایی شده است و در لواسانات نیز کامل شده است اما همچنان این محدودیت برای این شهر درنظر گرفته شده است، مشکل کهنه ای که مردم لواسان و رودبارقصران را آزار می دهد.

رئیس شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: حریم ۱۵۰ متر به نوعی کل شهر فشم را دربر می گیرد و به این شکل هویت مردمانی که زمین های اجدادی آنها در حریم قرار دارد نادیده گرفته می شود و برابر تخرین بررسی های ما، بر اساس دستورالعملی که برای سازمان ثبت اسناد و املاک صادر شده مقرر است زمین های موجود در حریم رودخانه به نام سازمان آب سند زده شود، البته با ریاست ثبت صحبت شد و قرار شده موضوع در جلسات مشترک بررسی شود تا حقوق شهروندان و هویت آن ها با این عمل نادید گرفته نشود.

وی افزود: از طریق کمیته حقوقی وکیلی گرفته شده که شکایتی را در دیوان عدالت اداری برای تغییر آیین نامه اجرایی مصوبه حریم مطرح کنیم. امیدواریم مسئولین برای حل این مشکل دیرینه شهروندان دو بخش رودبارقصران و لواسان نگاه ویژه ای داشته باشند.

عباسی در تشریح اقدامات عملی کارگروه حریم ۱۵۰ متر نیز به جلسات مشترک با سازمان حفاظت محیط زیست اشاره کرد و ادامه داد: جلسات مشترک دیگری با وزارت نیرو، سازمان های آب و کمیسیون های تخصصی مجلس شورای اسلامی داشته ایم و این معضل به اطلاع مسئولین رسیده است تا این آیین نامه مربوط به مصوبه حریم در هر دوبخش رودبار قصران و لواسان به جد تا رفع آن پیگیری شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر تهران جاجرود حریم رودخانه لواسان شهرداری اوشان فشم و میگون متر رودخانه جلسات مشترک مصوبه حریم آیین نامه دو بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۳۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه‌جمعه کشور با بیان اینکه توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست، گفت: پیام اجلاسیه منطقه‌ای، وحدت است و معنایش این است که باید هم‌افزایی فکری، برنامه ای و امکاناتی شکل بگیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، حجت‌الاسلام محمدجواد حاج‌علی‌اکبری صبح امروز در دومین گردهمایی منطقه‌ای ائمه‌جمعه کشور با موضوع "عهد حضور2" با حضور استان‌های مازندران، گلستان و خراسان شمالی به میزبانی استان گلستان با اشاره به اینکه پیام اجلاسیه منطقه‌ای، وحدت است و معنایش این است که باید هم افزایی فکری ، برنامه ای و امکاناتی شکل بگیرد اظهارداشت: بصیرت مردم استان گلستان و علما و روحانیون شیعه و سنی این استان در وحدت و اتحاد زبان‌زد بوده و می‌تواند الگوی عملی خوبی برای دیگر استان‌ها باشد‌.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه‌جمعه کشور تاکید کرد: یکی از اولویت‌های مهم شورای سیاست‌گذاری کشور در برنامه‌ها و فعالیت‌های خود و همچنین تشکیل گردهمایی‌های منطقه‌ای، ایجاد وحدت، همگرایی و وفاق بین ائمه‌جمعه کشور در راستای اهداف مشترک توحیدی و الهی است و ارتقاء مسائل سیاسی، اجتماعی و ارتقاء جامعه از منظر اخلاقی، مهم‌ترین مسئولیت ائمه‌جمعه شیعه و سنی کشور است و درک این مسئولیت خطیر و به انجام دادن آن، مسئولیت بسیار بزرگی است.

علی‌اکبری  تصریح‌کرد: هدف از برگزاری این گردهمایی‌ها، بهره‌مندی از همگرایی، همفکری و تجربیات یکدیگر در ماموریت‌های مشترک، به‌روز شدن متناسب با شرایط جامعه و نیازهای جامعه و در نتیجه تولید محصولات خوب برای ادامه مسئولیت بزرگ ما در جهات مختلف فکری، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی و پیام تشکیل این گردهمایی‌ها، وحدت، وفاق، همدلی بین ائمه‌جمعه کشور در راستای اهداف مشترک توحیدی و الهی است‌.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه‌جمعه کشور با اشاره به وحدت علما و ائمه‌جمعه شیعه و سنی استان گلستان تاکید کرد: وحدت و وفاق می‌تواند زمینه بسیار خوبی برای تحقق اهداف و برنامه‌های دولت سیزدهم باشد و شاهد رشد و پیشرفت در گلستان هستیم و این پیشرفت، رشد و توسعه بدون وحدت، وفاق و همگرایی بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نخواهدبود.

حاج علی اکبری تاکید کرد: با خردمندی و بصیرت مثال زدنی شاهد تحقق و توسعه وحدت میان شیعه و سنی در استان گلستان هستیم که باید الگویی برجسته برای همه کشور باشد.

انتهای پیام/581/.

دیگر خبرها

  • مسئولان روش‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال را تبیین کنند
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد/ حال رودخانه خوب نیست
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد
  • مسئولان فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • کوثری:‌ بزرگترین مشکل آمریکا در ایران آیت‌الله خامنه‌ای است
  • بزرگترین مشکل آمریکا در ایران حضور یک ابرحریف به نام آیت‌الله خامنه‌ای است
  • صدور سند برای ۵۶ هزار هکتار از بستر و حریم رودخانه‌ها در خوزستان
  • پاکسازی حریم رودخانه زاینده رود
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست
  • مسوولان قضایی ملارد با برپایی میز خدمت پاسخگوی مطالبات مردم شدند