Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@12:40:31 GMT

تاثیر اپلیکیشن ایوا در قطع زنجیره کرونا

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۸۸۱۶۰

تاثیر اپلیکیشن ایوا در قطع زنجیره کرونا

مدیر عامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد با اشاره به اینکه تردد غیر ضروری مردم به شعب بانکی را کاهش می‌دهیم، افزود: یک بانک دیجیتالی در قالب یک اپلیکیشن پرداخت، ایجاد شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی شرکت پرداخت الکترونیک سداد، «محمدعلی محمودزاده» مدیر عامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد در دیدار با دکتر «محمد مهدی قاسمی» مدیر شبکه سلامت سیما با اشاره به شیوع و گسترش ویروس کرونا در جهان و ایران، اظهار کرد: کرونا سرعت و لزوم بهره‌گیری از امکانات حاضر در فضای مجازی و دنیای دیجیتال را بیشتر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا سبب شد تا پیشرفت عدیده‌ای در ایران در حوزه دنیای دیجیتال و خدمات آن حاصل شود، افزود: از آنجایی که حفظ جان مردم و تلاش برای جلوگیری از شیوع کرونا وظیفه تک تک آحاد جامعه است، شرکت پرداخت الکترونیک سداد به عنوان یکی از شرکت‌های فعال در حوزه پرداخت، به سهم خود امکاناتی را برای سلامتی مردم مهیا کرد تا در شبکه سلامت کشور سهمی داشته باشد.

مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد «فراهم کردن امکانی به منظور عدم مراجعه مردم به بانک‌ها و شعبات بانکی» را از جمله خدمات این شرکت به مردم برای جلوگیری از شیوع کرونا در کشور برشمرد و تاکید کرد: ما تلاش می‌کنیم تا در شرایط کرونایی بتوانیم سهمی در حفظ سلامتی و جان مردم کشورمان داشته باشیم.

وی اضافه کرد: در حال حاضر با ایجاد امکاناتی از طریق اپلیکیشن ایوا اولین شعبه دیجیتالی بانک ملی ایران، تمام خدمات را تحت عنوان نشان بانک مهیا کرده‌ایم که مردم را از حضور در شعبات بانکی بی‌نیاز می‌کند.

محمودزاده به تشریح خدمات سرویس نشان بانک اپلیکیشن ایوا پرداخت و خاطرنشان کرد: در سرویس نشان بانک شعبه دیجیتال بانک ملی ایران، مردم می‌توانند پس از احراز هویت الکترونیکی و امضای دیجیتال خدماتی همچون افتتاح حساب، دریافت دسته چک، دریافت کارت بانکی، و حتی سخت‌ترین پروسه بانکی یعنی دریافت تسهیلات را دریافت کنند که این خدمات سبب کاهش تردد غیر ضروری در سطح شهر در شرایط کرونایی و سهولت بیشتر مردم در دسترسی به خدمات شده است.

وی تاکید کرد: برای نخستین مرتبه است که در کشور یک بانک دیجیتالی در قالب یک اپلیکیشن پرداخت، ایجاد شده تا تمامی خدمات بانکی و نیازهای مردم در حوزه پرداخت به صورت تمام دیجیتالی انجام شود.

در ادامه این جلسه، دکتر «محمد مهدی قاسمی» مدیر شبکه سلامت سیما نیز مساله سلامت در جامعه را یکی از مهمترین اولویت‌ها دانست و گفت: کشور ما از حیث امکانات و اقداماتی که لازم است در حوزه سلامت انجام شود، از شرایط خوبی برخودار است.

وی ایران را از جمله کشورهایی برشمرد که سواد سلامت جامعه آن در منطقه خاورمیانه زبان زد عام و خاص بوده و نقش رسانه ملی را در افزایش سواد سلامت جامعه بسیار موثر و پررنگ دانست.

مدیر شبکه سلامت سیما با تاکید بر اینکه شبکه سلامت سیما بعد از شیوع کرونا حدود ۱۱۰ درصد رشد مخاطب داشته که عمده آنان جوانان بوده‌اند، تصریح کرد: نمونه بارز این ادعا، برنامه "مافیا" شبکه سلامت سیما است که با استقبال فوق‌العاده و بی‌نظیر جوانان روبه‌رو شده است.

قاسمی، تولید برنامه‌های پرنشاط ترکیبی و حتی سریال‌های آموزشی و مستند را از جمله اقدامات در حالت طراحی و پخش در این شبکه عنوان کرد و گفت: آمادگی این را داریم تا همکاری لازم برای تعامل دراز مدت با شبکه پرداخت از طریق شرکت پرداخت الکترونیک سداد و معرفی محصولات آن را داشته باشیم.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیشگیری از شیوع ویروس کرونا ویروس کرونا کرونا شرکت پرداخت الکترونیک سداد شبکه سلامت سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۸۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما دکتر محمدصادق خیاطیان در نشست مشترک با مدیرعامل بانک ملت یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۱۴۰۳ را حرکت هدفمندتر و اولویت‌بندی دقیق برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه‌ها خواهد بود. سال ۱۴۰۲ همکاری خوبی را با ۳ بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود ۷ هزار میلیارد تومان (۷ همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که ۳ هزار میلیارد تومان (۳ همت) پرداخت و منجر به ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانش‌بنیان شد که رقم قابل‌توجهی در راستای کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ است.

وی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و افزود: فرآیند این کار نیاز به تسهیل‌گری دارد و بانک ملت می‌تواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد.

خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری می‌کند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب می‌شود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.

بحث تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ و همچنین موضوع سرمایه‌گذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه این نشست، مدیرعامل بانک ملت تاکید کرد: همه ما به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی مهم این شرکت‌ها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخش‌های مورد توجه دولت، توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. بانک ملت تلاش می‌کند در راستای سیاست‌های نظام و متناسب با ظرفیت‌های مجموعه بانک، به وظایف خود در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌ها عمل کند.

دکتر فرشید فرخ نژاد افزود: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال ۱۴۰۳ اتفاقات خوبی را در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره ۱۸) تلاش می‌کنیم به تعهدات خود عمل کنیم.

وی تصریح کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی نیز از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب می‌شوند و تلاش می‌‎کنیم در قالب چند تفاهم‌نامه، دامنه فعالیت‌های مشترک در این حوزه‌ها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش می‌کند بیش از پیش از ظرفیت‌های موجود برای کمک به توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده کند.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان نقش‌آفرینی می‌کنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد.

دکتر روح‌الله ذوالفقاری افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و طی دو سال اخیر ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است؛ همچنین ۱۰۰۰ میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها صادر شده است. شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌های بسیار خوش‌حسابی در شبکه بانکی کشور محسوب می‌شوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیت‌هایی است که در انتخاب و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات صورت می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • سعید احمدی پویا سرپرست معاونت نظارت شرکت شاپرک شد
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • رای مثبت سنای آمریکا به ممنوعیت تیک تاک
  • امام جمعه بوشهر: پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری تسریع شود