Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@01:48:10 GMT

سمساری در تهران، سمسارچی

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۹۰۳۳۳

سمساری در تهران، سمسارچی

سمساری را می توان از دسته شغل‌هایی نام برد كه مهارت در آن به آشنایی با یك وسیله خاص محدود نیست. سمساران باید همواره با كلیه لوازم منزل آشنایی کامل داشته باشند و با همه مارك‌ها آشنایی داشته باشند و همواره به خوبی از ارزش‌ و کیفیت اجناس اطلاع داشته باشند. بدون آشنایی اولیه با این صنف ، وارد شدن در این شغل کاملا اشتباه می باشد، مگر اینكه از قبل پیش‌زمینه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(شعبه تهران پارس: 09122725127 ( سمساری در شمال تهران 

جستجو در سطح کلان شهر تهران برای یافتن سمساری زمان بر و دشوار است ، کافی است با ما تماس بگیرید ، در کوتاهترین زمان ممکن در محل شما حاضر خواهیم بود.

با سمسار و سمساری بیشتر آشنا شوید

سمسار و سمساری همواره باید در حوزه دادوستدهای اقتصادي و معاملات بين مردمي، چند قدم جلو تر باشند كه همزمان با تغییر و تحولات و پيشرفت ها در سطوح و عمق مناسبات و گردش توليدات خريد و فروش اجناس و احتیاجات روزمره در زندگي مردم، باشند.

امروزه مردم سمسار ها را به عنوان آنتيك و عتيقه فروش مي شناسند؛ كساني كه در سنوات دور به امانت فروشی شهره بودند. البته هنوز برخي از سمساران یا بهتر بگوییم خريداران و فروشندگان اشياء و اجناس مختلف، روي تابلو سردر مغازه شان خود را  "امانت فروش" يا "سرای امانت" معرفی می کنند.

اما این شغل همواره بسیار وسیع بوده و می باشد. اجناسی كه یك سمسار باید بشناسد، بسیار گسترده است و به هیچ عنوان نمیتوان آنها را محدود کرد. به عنوان مثال در یك خانه انواع مختلف لوازم وجود دارد و همین لوازم در خانه دیگراحتمالا از نوع متفاوت وجود دارد؛ پس باید سمسار با همه اینها آشنایی داشته باشد.

بیشتر: سمساری در میرداماد

صنف سمساری از صنف های متداول محسوب می‌شود و قدمت بالایی دارد و همواره در همه اعصار وجود داشته است. معمولا بدین صورت بوده كه بازنشستگان و کارکران فنی كه از كار افتاده می‌شدند و به طور كلی افرادی كه سن و سالی از آنها گذشته، علاقه به بازگشایی واحد سمساری در محل خانه و کاشانه خودشان داشتند و به این کار دست میزدند. این افراد از همان ابتدا دارای سن و سال بالایی بودند و به مرور زمان این موضوع تشدید هم می‌شد. پس به لحاظ سنی صنف‌ها میانگین سنی بالایی دارند كه این روند کماکان ادامه دارد.

وقتی که کالای قدیمی برای فروش دارید و سریعا نیاز به پول نقد دارید ، میتوانید به طور آنلاین به سمساری زعفرانیه تهران اطلاع بدهید . شما میتوانید این کار را به صورت آنلاین انجام دهید. درصورتیکه به فروش به صورت آنلاین علاقه ای ندارید و یا اینکه نمی خواهید هیچگونه هزینه ای برای فروش اینترنتی پرداخت کنید ،  فروش به طور محلی شما را از پرداخت هزینه و تمام مشکلات مربوط به بسته‌بندی و حمل و نقل حفظ می‌کند و البته در برخی موارد ، فروش محلی مانع نگرانی ما در مورد حمل و نقل کالاهای شکستنی می شود . پیش از اینکه نزد یک سمسار بروید ، داشتن اطلاعات کافی درمورد فروش کالاهای قدیمی، از جمله کالاهایی که شما قصد فروش آن را دارید این اطلاعات می‌تواند شما را در داشتن یک معامله ی رضایت بخش یاری کند .

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. سمسارچی، سمساری در زعفرانیه تهران 

سمساری محلی است که در آن کالاهای دست دوم خرید و فروش می شوند.

اکثر مردم حداقل یک بار تجربه خرید یا فروش کالای دسته دوم را داشته اند. زمانی که شما نیاز دارید کالایی را با قیمت مناسب خریداری کنید و یا نیاز دارید یکی از وسایل منزل، اداره و یا فروشگاه خود را تعویض کنید، اولین گزینه ای که به ذهن می رسد مراجعه به یک سمساری است. برای مراجعه به یک فروشگاه سمساری به خصوص در شهرهای بزرگی مانند تهران باید هزینه و زمان زیادی صرف کنید، که ممکن است حتی برای برخی از ما دشوار و هزینه بر باشد.

برای حل این موضوع دیگر نیازی به نگرانی نیست، چون فروشگاه سمسارچی این امکان را با یک تماس تلفنی برای شما فراهم کرده است، عوامل فروشگاه سمسارچی در کوتاه ترین زمان ممکن در هر جای شهر که باشید به محل مورد نظر شما می آیند و کالای شما را با قیمت مناسب خریداری می کنند.

اعضای تیم سمسارچی در تمام ایام هفته و روزهای تعطیل، آماده ارائه خدمات به همشهریان در شمال و جنوب، شرق و غرب و سایر نقاط شهر تهران هستند. برای اطلاع از شماره های تماس شعب مختلف سمسارچی در سراسر تهران می توانید به بخش اطلاعات تماس سایت مراجعه کنید.

معرفی و پیشینه سمسارچی

قبل از هر چیز در مورد پیشینه، سابقه و شروع به کار این فروشگاه و صاحبان آن اطلاعاتی را با هم مرور می کنیم. صاحب فروشکاه سمسارچی در حال حاضر آقای مجید جعفری هستند. به نقل از آقای جعفری شغل سمسارچی، شغلی است که از پدر برای ایشان باقی مانده است.

پدر آقای جعفری شغل سمسارچی را از سال 1342 با کار کردن در مغازه یکی از آشنایان در تهران آغاز کردند و بعد از گذشت 5 سال توانستند مغازه ای را برای شروع شغل سمساری و ضایعاتی در خیابان تهران نو خریداری کنند. این نقطه شروع افتتاح فروشگاه سمسارچی بود که بعد از گذشت این سال ها هنوز هم نام و آوازه خود را در میان مشتریان به قوت قبل حفظ کرده است.

آقای جعفری از همان کودکی در کنار درس برخی از ایام هفته را در کنار پدر به شغل سمساری مشغول شد. با گذشت زمان کم کم علاقه زیادی در ایشان نسبت به این شغل ایجاد شد که حاصل مراوده با انسان های مختلفی بود که برای خرید و فروش اجناس و لوازم خودشان به مغازه پدر می آمدند. از طرفی وجود اجناس قدیمی و آنتیک مغازه پدر که بسیار هم کمیاب بود، باعث جذابیت بیش تر این شغل برای آقای جعفری در همان ایام کودکی شد.

علاقه ای که نسبت به شغل سمساری در آقای جعفری در دوران کودکی ایجاد شده بود، با گذشت زمان نه تنها کمرنگ نشد بلکه این علاقه تا حدی بود که ایشان بعد از اتمام تحصیل و سربازی، تصمیم گرفتند این شغل را به عنوان یک حرفه تمام وقت ادامه دهند.

در ابتدای راه آقای جعفری جوان با پس انداز خود و کمک مالی پدر، موفق به خرید یک مغازه همراه با مجوز اتحادیه صنف سمساری و امانت فروشی شدند. آقای جعفری به دلیل علاقه وافری که به شغل سمساری داشتند در همان ابتدا تصمیم گرفتند برای معرفی و تبلیغ حرفه خود به دیگران از روش های تبلیغاتی رایج در آن زمان استفاده کنند.

در اوایل کار آگهی خرید لوازم منزل برای فروشگاه سمسارچی در روزنامه کیهان منتشر شد که با استقبال زیادی از سمت همشهریان تهرانی مواجه شد. در ادامه راه و با افتتاح دفتر روزنامه همشهری در تهران باز هم آگهی های جدیدی در این روزنامه منتشر شد که مشتری های جدید و بیش تری را برای فروشگاه سمسارچی به ارمغان آورد.

مشتری های جدید و بیش تر باعث دلگرمی و ایجاد انگیزه بیش تر در آقای جعفری شد، بسیاری از مشتری های آقای جعفری بعد از گذشت سال ها هنوز هم برای خرید یا فروش لوازم خود به ایشان مراجعه می کنند و این یعنی ایشان در سال های زیادی که در این حرفه فعالیت داشته است، توانسته اعتماد مردم را جلب کند و با تعیین قیمت های مناسب برای خرید و فروش وسایل آنها، جواب اعتماد چند ساله آنها را به بهترین وجه بدهد.

منبع: فردا

کلیدواژه: سمساری سمساری در تهران رپرتاژ آگهی آقای جعفری بیش تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۰۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یخ دارم! یخ بلوری! | بهای یک جرعه آب خنک در تهران قدیم

همشهری آنلاین- بهاره خسروی : «یخ دارم! یخ بلوری دارم...» این گزاره آهنگین را اغلب یخ‌فروش‌های دوره‌گرد تهران قدیم در روزهای گرم سال، وقتی کوچه‌پسکوچه خاکی تهران را گز می‌کردند، فریاد می‌زدند. در آن روزها، برای خوردن یک جرعه آب خنک و گورا، از اهل خانه گرفته تا خود یخ‌فروش، باید راه پرمشقتی را طی می‌کردند. فروشندگان دوره‌گرد یخ را از یخچال‌ها، جایی که به‌طور طبیعی یخ‌ها در آن بسته می‌شد، تهیه می‌کردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

البته آماده شدن یخ و رسیدن به دست فروشندگان دوره‌گرد برای خودش مسیر جالب و پرماجرایی داشت. یخچال‌ها چیزی شبیه به آب‌انبار بودند در عمق ۱۵ متری زمین. در همسایگی این یخچال‌ها انباری تعبیه می‌شد که محوطه بزرگی داشت و کارگران تکه‌های یخ را در آنجا می‌ریختند. یک دیوار گلی ۶ متری هم دور این محوطه می‌چیدند که روی سقف آن طاق ضربی و کاهگلی سایه می‌انداخت تا آفتاب داغ تابستان یخ‌ها را آب نکند.

آخر زمستان که انبار یخچال پر از یخ می‌شد، با کاهگل روی یخ‌ها را برای استفاده در تابستان می‌پوشاندند. فصل گرما که از راه می‌رسید، فروشندگان دوره‌گرد راهی این یخچال‌ها می‌شدند و پس از خرید، یخ را بار چهارپایان می‌کردند. این یخ‌ها هم دو نوع بودند؛ یکسری یخ‌های معمولی با قیمت ارزان‌تر که بیشتر فقرا و افراد معمولی خریداری می‌کردند و نوع دوم، یخ‌ تمیزی بود معروف به یخ بلوری که گران‌تر بود و سهم ثروتمندان.

در تهران قدیم معیرالممالک، حاجی‌باقر، حاجی‌آقامحمد، وزیرحاجی علی‌اکبر، حاجی‌شیخ‌رضا، حاج‌آقارضا فرزانه،حاجی‌رجب تختی (پدرجهان‌پهلوان غلامرضا تختی) و حاج حسن شمشیری از معروف‌ترین یخچال‌داران بودند تا اینکه در دهه ۴۰ نخستین کارخانه یخ‌های قالبی در حوالی سه‌راه جمهوری امروزی راه‌اندازی شد. این یخ‌ها سالم‌تر و تمیزتر از یخچال‌های طبیعی بودند و از طرفی یخ‌فروش‌های دوره‌گرد هم کسب و کارشان ارتقا پیدا کرد و هرکدام صاحب دکه یخ‌فروشی در سر چهارراه‌ها شدند.

با راه‌اندازی کارخانه مدرن یخ‌سازی عده‌ای هم با خودرو هر روز صبح یخ‌های آماده را با گونی‌های کنفی می‌پوشاندند و برای فروش به دکه‌داران منتقل می‌کردند. کسب و کار دکه‌های یخ‌فروشی تقریباً تا دهه ۷۰ در تهران رونق داشت تا اینکه در همان سال‌ها با دستور شهرداری جمع‌آوری شدند.

کد خبر 844287 برچسب‌ها مشاغل هویت شهری تهران

دیگر خبرها

  • مزایده هفت هزار تن چای خارجی اموال تملیکی
  • مزایده ۷ هزار چای تن خارجی بلاتکلیف
  • پرفروش‌ترین سینماهای کشور در فروردین اعلام شد + آمار
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد
  • پرفروش‌ترین سینماهای کشور در فروردین اعلام شد
  • جزئیات فروش آنلاین میوه و سبزیجات از میادین و میوه و تره‌بار شهرداری تهران
  • فروش آنلاین میوه و تره‌بار در میادین پایتخت
  • فروش امتیاز تیم والیبال هورسان رامسر
  • قیمت یک جرعه آب خنک در تهران قدیم
  • یخ دارم! یخ بلوری! | بهای یک جرعه آب خنک در تهران قدیم