Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین ، گزیده ای از مهم ترین اخبار مربوط به ویروس کرونا در رسانه های سراسر جهان را اینجا بخوانید.

*هشت آلمانی در شهر استرالسوند در اثر اشتباه پزشکی واکسن کرونا را در یک بار تزریق پنج برابر بیشتر از حد استاندارد دریافت کردند. این اتفاق عجیب مورد پیگرد قرار گرفته است. آنها واکسن فایزر/بایونتک را زده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هشت فرد در یک خانه مراقبت از سالمندان کار می کنند.

*هند به عنوان دومین مرکز کرونا در سراسر جهان با یک اتفاق خوب روبرو شد. برای نخستین بار در شش ماه اخیر در این کشور تعداد مبتلایان به ویروس در این کشور رو به کاهش گذاشته است. در یک شبانه روز تست کرونای 16 هزار و 432 تن دیگر در این کشور مثبت اعلام شد که کمترین میزان ممکن در شش ماه اخیر در طول یک روز است.

*گونه جدید و جهش یافته ویروس کرونا که قدرت سرایت بسیار بالایی هم دارد در ژاپن دیده شد. وزارت بهداشت ژاپن اعلام کرد زنی 30 و چند ساله با این گونه جهش یافته از کرونا شناسایی شده است.

*ووهان به عنوان نخستین شهری که کرونا در آنجا شیوع پیدا کرد شهری خواهد بود که واکسیناسیون در آن آغاز می شود.

*رکورد بستری شدن در بیمارستان به دلیل ابتلا به کرونا بار دیگر در ایالات متحده آمریکا شکسته شد. در یک شبانه روز 121 هزار و 235 نفر دیگر در بیمارستان های این کشور بستری شدند.

*آزمایشات بالینی واکسن کرونای شرکت نواوکس آغاز شد. بعد از فایزر، بایوتک، مدرنا و آکسفورد این پنجمین واکسنی است که در مقیاس گسترده مورد آزمایش انسانی قرار می گیرد.

*شمار اسرای فلسطینی مبتلا به کووید ۱۹ بار دیگر افزایش پیدا کرد.

*8 درصد از مردم بریتانیا تمایلی ندارند واکسینه شوند. نظرسنجی ها نشان می دهد این افراد به شدت از عوارض کرونا می ترسند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۶۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه افرادی بیشتر در معرض خطر سرخک هستند؟

سازمان جهانی بهداشت در آخرین گزارش خود در اواسط سال گذشته (۲۰۲۳) منتشر کرد: میزان مرگ و میر ناشی از سرخک در سراسر جهان در سال ۲۰۲۲ میلادی ۴۳ درصد افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شعبه اروپایی سازمان جهانی بهداشت نیز پیش‌تر نسبت به افزایش چشمگیر موارد ابتلا به سرخک در قاره سبز هشدار داد.

سرخک یک بیماری ویروسی بسیار مسری است و می‌تواند منجر به عوارض جدی شود و حتی می‌تواند کشنده باشد.

پزشکان می‌گویند به افرادی که دو دُز واکسن سرخک دریافت نکرده‌اند، توصیه می‌شود مراقب باشند به این بیماری مبتلا نشوند.

بنابر گزارش ان‌اچ‌کی، برای مثال در ژاپن بیشتر افراد ۵۰ ساله یا مسن‌تر در دوران کودکی به دلیل فقدان سامانه‌های معمول واکسیناسیون در آن روزها، واکسن دریافت نکردند. برای نسل‌های بعد از این افراد، سامانه‌های واکسیناسیون معمولی حدود ۳۰ سال تنها یک واکسن ارائه می‌کردند به این معنی که احتمال دارد این نسل‌ها مصونیت کافی به دست نیاورده باشند.

متخصصان تاکید دارند اگر نمی‌دانید که آیا ایمنی کافی در برابر سرخک دارید یا خیر، به شما توصیه می‌شود که آزمایش آنتی‌بادی را در مراکز پزشکی انجام دهید و تأیید کنید که آیا واکسیناسیون ضروری است یا خیر.

همچنین زنان باردار به ویژه باید در مقابل ابتلا محتاط باشند. گفته می‌شود زنان باردار در صورت ابتلا به سرخک در معرض خطرات بالای عوارض آن قرار خواهند گرفت. ابتلا به این بیماری می‌تواند خطر سقط جنین و زایمان زودرس را افزایش دهد. برای زنانی که قصد بارداری دارند مهم است که خطر ابتلای خود را از قبل با انجام اقداماتی مانند آزمایش آنتی‌بادی بررسی کنند و از آن‌ها خواسته می‌شود که در صورت لزوم، واکسینه شوند.

علاوه به این، هنگامی که به کشور‌های خارجی و مناطقی سفر می‌کنید که موارد بیشتری از ابتلا به سرخک در آن‌ها گزارش شده است به شما توصیه می‌شود اقداماتی مشابه اقدامات مربوط به زنان باردار انجام دهید و پس از بازگشت به کشور خود، وضعیت جسمانی‌تان را به دقت بررسی کنید.

دیگر خبرها

  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • گردانهای الأقصی مرکز فرماندهی صهیونیست‌ها در غزه را درهم کوبید
  • اعدام هولناک 400 فلسطینی در بیمارستان شفا غزه/حمله حزب الله به تیپ گولانی در مرز لبنان/ شمار شهدای غزه به ۳۳ هزار و ۷۹۷ نفر رسید
  • سقوط آزاد ین ژاپن
  • افزایش شمار شهدای غزه به 33 هزار و 792 شهید
  • چه افرادی بیشتر در معرض خطر سرخک هستند؟
  • افزایش ابتلا به عفونت‌های حاد تنفسی در استان بوشهر
  • افزایش بیماران عفونت‌های حاد تنفسی در استان بوشهر
  • کشور در محاصره ۳ ویروس و مسئولان در بیخیالی | در هفته چند نفر می‌میرند؟