Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- ۱۵۰ واحد‌ راکد در استان کرمانشاه وجود دارد که در انتظار گشایش و تحقق شعار جهش تولید هستند و می‌طلبد دستگاه‌های مرتبط همکاری کامل و هدفمندی داشته باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، احیای واحد‌های تولیدی راکد و ارتقای توان واحد‌های تولیدی موجود یک اولویت اصلی است که می‌تواند نقش مهمی در کاهش آمار بیکاری استان داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس اعلام متولیان صنعت و معدن استان اولویت احیا با واحد‌های راکدی است که با 60 درصد پیشرفت فیزیکی نیمه کاره مانده‌اند و چنانچه وارد چرخه تولید شوند عده‌ای را نیز مشغول به کار می‌کنند.

بنابر آمار سازمان صمت استان هدف‌گذاری سال گذشته احیای 50 واحد تعطیل و نیمه تعطیل صنعتی و معدنی برای بازگشت به چرخه تولید بوده و بازگشت 200 میلیارد تومان سرمایه و جذب 758 نفر نیروی کار ثمره احیای این واحدها است.

علاوه بر ضرورت حمایت اداره مالیات، تأمین اجتماعی و بانک‌ها، فراهم سازی و تقویت زیرساخت‌ها به کمک دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله آب، برق، گاز و مخابرات نیز برای عملیاتی شدن راه‌اندازی دوباره واحد‌های راکد استان و تحقق شعار تولید بسیار کارساز خواهد بود.

17 واحد تولیدی راکد در اردبیل فعال شداحیای واحدهای تولیدی راکد شهرستان رشت اهتمام جدی مسئولان را می‌طلبد

اداره مالیات و تأمین اجتماعی بدهی واحد‌های راکد را تقسیط کنند

فرهاد مرزی دبیر اجرایی خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: بانک‌ها باید از واحد‌های راکد و تعطیل شده که نیازمند سرمایه برای بازسازی ماشین‌آلات دارند حمایت و کار را تسهیل کنند.

وی عنوان کرد: دستگاه‌های دیگر همچون تأمین اجتماعی بدهی واحدها را به صورت بلندمدت مدت قسط‌بندی کنند و همچنین اداره امور مالیاتی غیر از تقسیط بدهی واحدها جرائم آن‌ها را ببخشد.

20 درصد واحد‌های استان راکد هستند

صلاحی معاون امور صنایع سازمان صمت استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه یکی از اهداف سازمان صمت در سال جهش تولید احیای واحد‌های راکد صنعتی و تولیدی بود اظهار داشت: واحد‌های راکد شناسایی و مشکلات آن‌ها احصا شد.

وی با اشاره به اینکه در گام بعد در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مشکلات این واحدها مطرح شد عنوان کرد: بیشتر این واحدها به دلیل مشکلات مدیریتی یا بانکی در قالب بدهی‌های معوق تعطیل بودند و بعد از بررسی انجام شده تا پایان آذر ماه 26 واحد صنعتی و 16 واحد معدنی به چرخه تولید برگردانده شدند.

صلاحی با بیان اینکه واحد اسید سیتریک کرمانشاه که 10 سال تعطیل بود به چرخه تولید بازگشت گفت: در نتیجه فعالیت مجدد این واحدها 1200 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری احیا و زمینه اشتغال 1000 نفر نیز فراهم شد.

وی افزود: سازمان صمت اعلام آمادگی می‌کند که چنانچه هر کدام از این واحد‌های تولیدی با دستگاه‌های اجرایی مشکلاتی دارند مطرح کنند که مشکلات آن‌ها رفع شود و تسهیلاتی نیز با سودی کمتر از سود جاری پرداخت می‌شود.

معاون صنایع سازمان صمت استان کرمانشاه با بیان اینکه 150 واحد راکد در استان وجود دارد عنوان کرد: 870 واحد صنعتی و تولیدی در استان وجود دارد و کمتر از 20 درصد واحد‌های راکد هستند.

انتهای پیام/832/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تولید ملی تولید ملی استان کرمانشاه واحد های راکد چرخه تولید سازمان صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۶۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود سیجانی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران امروز در نشست خبری اظهار کرد: در حوزه صادرات سال گذشته ۱.۵ میلیارد دلار صادرات داشتیم که پیش‌بینی امسال ۲ میلیارد دلار از محل گمرکات تهران است ضمن اینکه کالاهای این استان از سایر مرزهای استان نیز صادر می‌شود. همچنین ۱۷ درصد صادرات کشور برای صادرات تهران است.

سیجانی در مورد احیای واحدهای راکد گفت: سال گذشته ۲۰۰ واحد راکد در استان تهران احیا شد که با احیای این تعداد واحد، به صورت میانگین ۵ تا ۲۰۰ نفر نیروی کار در هر کارخانه مشغول به کار شدند. برای امسال هم ۲۰۰ واحد دیگر پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: ۴۰۰ واحد راکد دیگر در استان تهران داریم که به خاطر قدیمی بودن تجهیزات و سایر موارد است ضمن اینکه تعدادی از خود واحدهای اقتصادی و سرمایه‌گذار تمایلی به احیای واحدهای اقتصادی ندارند که وضعیت این گونه واحدها تعیین تکلیف می‌شود.

این مقام مسؤول با اشاره به افزایش واحدهای تولیدی در استان تهران، گفت: تأمین نقدینگی و حمایت‌های مالی، بازارسازی و تأمین مواد اولیه در دستور کار قرار گرفته است. همچنین برای واحدهایی که توان تولید دارند و صاحبان برند هماهنگی ایجاد می‌شود تا با استفاده از ظرفیت‌های یکدیگر تولید افزایش پیدا کند در همین زمینه مجوز گواهی تولید کارخانه صادر می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: در حوزه معدن نیز احیای واحدهای معدنی در دستور کار است؛ این امر در راستای افزایش راندمان معادن است.

مدیرکل صمت استان تهران تاکید کرد: در حوزه تجارت خارجی افزایش صادرات را سیاست‌گذاری کرده‌ایم و به دنبال ایجاد بازار جدید هستیم که این امر ضمن تقویت ارزآوری و نشانگر قدرت تولید و کیفیت کشورمان در عرصه جهانی است.

وی در ادامه با اشاره به توسعه شرکت‌های دانش بنیان، گفت: یکی از هدف‌گذاری‌ها توسعه شرکت‌های دانش بنیانی و تبدیل شرکت‌های دانش بنیان کوچک به تولیدی است. ۱۰۷ کارخانه مجوز دانش بنیانی گرفتند؛ همچنین افزایش ظرفیت اسمی ۵۶۸ واحد را شاهد هستیم.

سیجانی با بیان اینکه صنعت به بخش خودتامین برق رفته است، گفت: آمادگی مشارکت با واحدهای تولیدی و صنعتی داریم دنبال منابع انرژی‌های جدید هستیم مشوق‌هایی در تولید برق و جلب سرمایه‌گذاری‌ها بخش خصوصی داریم ضمن اینکه خانواده‌های کارگران آماده هستند که توازن در مصرف انرژی ایجاد و با تولید همراهی کنند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران خاطرنشان کرد: تقاضای ما این است که بخش‌های دیگر در مدیریت مصرف انرژی و بهینه‌سازی آن همراهی کنند.

سیجانی تصریح کرد: عمده مصرف انرژی کشور در بخش‌های مسکونی و تجاری است. تقاضای ما این است که این بخش‌ها هم بهینه مصرف کنند زیرا اگر تولید آسیب ببیند اشتغال و صادرات هم آسیب خواهد دید.

وی با اشاره به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: آسیب‌ها و چالش‌ها در بخش صنعت بررسی می‌شود همچنین به پیشنهادها و نقش مشارکت‌های مردمی نیز پرداخته می‌شود.

سیجانی خاطرنشان کرد: شورای مشورتی بخش خصوصی با حضور انجمن‌ها، اتحادیه‌ها، کارآفرینان برتر و مدیران اتاق‌های بازرگانی، اصناف و تعاون تشکیل داده‌ایم تا از ظرفیت سرمایه و ایده مردم بهره ببریم.

کد خبر 6086427 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد