Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، محمدجواد حق‌شناس در دویست و شصتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران و در واکنش به تخریب سینما ایران لاله‌زار، گفت: در حالی که کشور های منطقه عمرشان نیمی از عمر لاله‌زار هم نیست، در تلاش هستند برای خودشان نماد فرهنگی آنچنانی تعریف کنند؛ در چنین شرایطی که ما داشته‌های فرهنگی‌مان را تخریب می‌کنیم، به کجا می‌خواهیم برویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حق‌شناس گفت: سینمایی که در سال ۱۳۰۵ ساخته شده و در سال ۱۳۱۹ بازسازی شده است را داریم با دست خودمان تخریب می‌کنیم.

 رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: وزارت ارشاد مجوز انحلال می‌دهد، وزارت میراث فرهنگی دفاع نمی‌کند و دیوان عدالت اداری هم دستور تخریب می‌دهد. داریم به کجا می‌رویم؟ امیدواریم این سخن ناصحانه باشد تا به گونه‌ای دیگر رفتار نکنیم.

واکنش به حکم تخریب سینما ایران | جلوی تخریب سریالی ۱۸ سینما در لاله‌زار را بگیریم کد خبر 576458 برچسب‌ها شورای شهر تهران سینمای ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شورای شهر تهران سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۷۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلیت موزه‌ ها برای چه کسانی رایگان و نیم‌بهاست؟

وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پس از افزایش نرخ ورودی موزه‌ها، گروه‌هایی را که مشمول بلیت رایگان و نیم‌بها می‌شوند، اعلام کرد.   به گزارش ایسنا، نرخ بلیت ورودی موزه‌ها، بناها و پایگاه‌های تاریخی تا پایان سال گذشته برای شهروندان ایرانی بین ۵ تا ۱۰ هزار تومان بود، که از اول فروردین‌ماه ۱۴۰۳ از ۲۰ تا ۵۰ هزار تومان افزایش یافته است. این بها برای اتباع خارجی نیز از ۵۰ و ۱۰۰ هزار تومان به ۲۵۰ و ۴۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.    تا پیش از این، افزایش و یا اصلاح بهای موزه‌ها و اماکن تاریخی به پیشنهاد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و با مصوبه هیأت وزیران اتفاق می‌افتاد، اما در این دوره، برای افزایش نرخ ورودی موزه‌ها هنوز مصوبه‌ای ارائه نشده است و نرخ‌نامه مشخصی وجود ندارد.   وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درحالی که افزایش بهای موزه‌ها بدون تغییر در وضعیت خدمات رخ داده و با اعتراض‌هایی نیز مواجه شده است، گروه‌هایی را که مشمول بلیت «رایگان» و بازدید «نیم‌بها» می‌شوند اعلام کرد. در این دسته‌بندی خانواده‌هایی با ۵ فرزند و بیشتر از امتیاز «بازدید رایگان» اماکن تاریخی تحت پوشش این وزارتخانه بهره‌مند شده‌اند، درحالی‌که خانواده‌های دارای سه و چهار فرزند، مشمول «بلیت نیم‌بها» شده‌اند. در سال ۱۴۰۱ نیز در قالب «طرح جوانی»، برای خانواده‌ها و مادران دارای سه فرزند، امکان تماشای موزه‌های این وزارتخانه با بلیت نیم‌بها فراهم شده بود.   گروه‌هایی که اکنون مشمول «بازدید رایگان» موزه‌ها و اماکن تحت پوشش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی می‌شوند به این ترتیب اعلام شده‌اند:   ۱ ـ خانواده‌های دارای ۵ فرزند و بیشتر   ۲ ـ کودکان و نوجوانان تا ۱۲ سال   ۳ـ پیشکسوتان، استادکاران و هنرمندان میراث فرهنگی، صنایع دستی و راهنمایان گردشگری   ۴ ـ پژوهشگران و محققان   ۵ ـ افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی   ۶ ـ تمام دانش‌آموزان، دانشجویان، معلمان و اساتید (فقط) در ایام دهه فجر و روزهای دانش‌آموز، دانشجو و معلم   ۷ ـ اشخاصی که به منظور فرایض و آیین‌های دینی در ساعات مقرر وارد مساجد و اماکن متبرکه می‌شوند   ۸ ـ مدعوین و مهمانان رسمی دولت   ۹ ـ کارکنان سایر دستگاه‌های اجرایی   ۱۰ ـ کارکنان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سازمان‌های وابسته به همراه خانواده آنها   گروه‌هایی که از «بلیت نیم‌بها»ی موزه‌های وزارت میراث بهره‌مند می‌شوند نیز به این ترتیب اعلام شده‌اند:   ۱ ـ خانواده‌های دارای سه و چهار فرزند   ۲ ـ دانش‌آموزان و دانشجویان به صورت انفرادی و گروهی به همراه معلمان و سرپرستان   ۳ ـ خبرنگاران   ۴ ـ بازنشستگان به همراه افراد تحت تکفل کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نگاه وزارت میراث فرهنگی، تسهیلگری در جذب سرمایه‌گذاری گردشگری است
  • نگاه وزارت میراث فرهنگی، تسهیل‌گری در جذب سرمایه‌گذاری گردشگری است
  • جلسه شصتم شورای توسعه فرهنگ قرآنی برگزار شد
  • تالاب مره قم ثبت ملی شد
  • زبان فارسی میراث مشترک ایران و افغانستان
  • رایزن فرهنگی ایران: زبان فارسی میراث مشترک با افغانستان است
  • بلیت موزه‌ ها برای چه کسانی رایگان و نیم‌بهاست؟
  • برگزاری جشنواره‌های متنوع در بوستان لاله تا پایان ماه رمضان
  • تخریب یک بنا در دزفول برای حفظ جان شهروندان
  • «سند ملی هنرهای تجسمی» در ۱۴۰۳ به سرانجام می‌رسد/ حضور ایران در دوسالانه ونیز و اکسپوی ژاپن