Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا دکتر مهدی حسینی روز سه‌شنبه در بازدید از کشتارگاه طیور زاهدان با هدف کنترل مراحل کار و بررسی مشکلات موجود اظهارداشت: با توجه به ایجاد تحولات چشمگیر و گسترش ارتباطات سامانه‌های دامپزشکی با سامانه‌های سایر دستگاه‌ها در راستای بسترسازی و تحقق دولت الکترونیک در کشور و همچنین تاکید بر الزام دریافت نهاده در مرغداری ها مشروط بر حمل مرغ پایان دوره به کشتارگاه‌های طیور، بررسی مشکلات و رفع موانع موجود بر سر راه فعالیت و راه‌اندازی این کشتارگاه‌ها ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با الزام حمل مرغ پایان دوره به کشتارگاه نیاز به وجود و فعالیت کشتارگاه‌های طیور بیش از پیش احساس می‌شود و خلا ناشی از فعالیت کشتارگاه‌ها را می‌توان با رفع موانع موجود و فعالیت مجدد کشتارگاه‌های غیرفعال در استان تا حدودی برطرف کرد.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان افزود: با عنایت به سیاست سازمان دامپزشکی کشور در زمینه کنترل و پیشگیری از وقوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در سطح کشور، وضعیت رخداد بیماری مذکور در برخی کشورها و از سویی عرضه گسترده مرغ زنده در سطح استان، یکی از مهمترین راهکارهای پیشگیری از وقوع بیماری‌های طیور از جمله بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و همچنین مقاومت دارویی، اعزام مرغ پایان دوره به کشتارگاه های طیور است.

در این بازدید، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین سجادی نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بر حمایت از فعالیت کشتارگاه‌ها به دلیل استحصال گوشت حلال و عاری از بیماری تاکید کرد و افزود: دستگاه‌های حوزه فرهنگی بویژه ائمه جمعه استان باید بر ترویج و فرهنگ سازی در زمینه مصرف مرغ بسته بندی شده به دلیل اطمینان از حلیت و سلامت آن و عدم خرید و فروش مرغ زنده تاکید کرد.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان سازمان دامپزشکی کشور زاهدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سازمان دامپزشکی کشور زاهدان سیستان و بلوچستان سازمان دامپزشکی کشور زاهدان اخبار کنکور فعالیت کشتارگاه ها کشتارگاه های طیور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۸۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصد ۳۰ نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان 

محمود زین الدینی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: بر اساس ضوابط و دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی نمونه گیری تصادفی از محصولات خوراک دام در دستور کار شبکه دامپزشکی شهرستان قرار دارد و در همین زمینه کارخانجات خوراک دام و طیور مورد رصد قرار گرفتند.

وی افزود: رعایت نکردن تامین نهاده‌ها از مراکز معتبر و دارای پروانه بهداشتی، نگهداری نامناسب و غیر بهداشتی و رعایت نکردن مسائل بهداشتی در خط تولید خوراک دام می‌تواند به عنوان عامل مهم و خطر ساز در سلامت و بهداشت دام باشد.  

 رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: با توجه به اهمیت سلامت خوراک دام و طیور در تولید فرآورده‌های خام دامی طرح پایش محصولات کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان به صورت دوره‌ای از سوی شبکه دامپزشکی کرمان انجام می‌شود.

زین الدینی عنوان کرد: نمونه برداری‌های ادواری از محصولات خوراک دام و طیور بیشتر به منظور سنجش عوامل میکروبی، افلاتوکسین، کپک، مخمر و... انجام می‌شود. 

وی با اشاره به اینکه بالا بودن هر کدام از شاخص‌های مورد ارزیابی شده می‌تواند صدمات جبران ناپذیری به چرخه تولید، سلامت دام و افراد جامعه وارد کند، افزود: در صورت مغایرت هر کدام از آیتم‌ها در واحد‌های تولیدی خوراک دام و طیور ضمن توقف کامل خط تولید نسبت به شناسایی نقاط ضعف، پاکسازی و شست و شو و ضدعفونی همه تجهیزات چرخه تولید و انجام سایر اقدامات قانونی طبق ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشتی برای رفع نقص و ارتقای بهبود کیفیت خوراک دام و طیور اقدامات لازم صورت می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • رصد ۳۰ نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان 
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • بانه ، قطب تولید گوشت مرغ در استان
  • هشدار دامپزشکی تربت‌حیدریه به دامداران در خصوص مبارزه با انگل‌های خارجی
  • ۲ کشتارگاه دامی نیازی به حدفاصل با یکدیگر ندارند
  • فرصت سوزی ممنوع! /نوآوری و خلاقیت، کلید فتح بازار‌های جهانی است
  • هشدار دامپزشکی تربت حیدریه در خصوص خطر شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو
  • واکسیناسیون ‌۸۷۵ هزار قطعه طیور بومی در سیستان و بلوچستان
  • واکسیناسیون ۱۰ هزارقطعه طیور روستایی علیه بیماری نیوکاسل در نائین
  • سطح کشت گلخانه‌ای در استان بوشهر افزایش می‌یابد