Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- زمین لرزه‌ای به قدرت 6.3 ریشتر کرواسی را لرزاند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از اسپوتنیک، زمین لرزه‌ای به قدرت 6.3 ریشتر کرواسی را لرزاند.
در پی وقوع زلزله در کرواسی، اسلوونی در اقدامی پیشگیرانه یک نیروگاه هسته‌ای را تعطیل کرد.
 
احساس زمین لرزه کرواسی در اتریش
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما از وین؛ بخش زمین لرزه انستیتو هواشناسی و ژئودینامیک اتریش اعلام کرد در بخش‌هایی از اتریش مانند شهر گراتس به مدت دو دقیقه این زمین لرزه احساس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خبرگزاری اتریش نوشت در استان‌های کرنتن و اشتیرمارک هم این زمین لرزه احساس شده است.
کانون این زلزله در عمق 10 کیلومتری زمین و در اطراف شهر زاگرب کرواسی بوده است.

ایتالیایی‌ها هم زمین لرزه کرواسی را احساس کردند
زمین لرزه شش ریشتری در کرواسی در ایتالیا هم احساس شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما از رم، رسانه‌های ایتالیایی اعلام کردند شدت این زلزله به حدی بود که در مناطق گسترده‌ای از شمال و مرکز ایتالیا نیز احساس شد. بر اساس این گزارش در این زمین لرزه که خسارت‌های زیادی در کرواسی داشته، دست کم یک نفر جان خود را از دست داده است.
روز دوشنبه نیز مرکز لرزه نگاری اروپا - مدیترانه اعلام کرد زمین لرزه ای که کانون آن حوالی زاگرب بودبا قدرت 5.2 ریشتر به وقوع پیوست. طبق گزارش‌های اولیه این زمین لرزه قربانی نداشت.
کانون این زلزله در 49 کیلومتری جنوب شرقی زاگرب با 700 هزار نفر جمعیت و 13 کیلومتری جنوب غربی سیساک با 35 هزار نفر جمعیت بود و ساعت 6 و 28 دقیقه بامداد به وقت محلی رخ داد. کرزمیر کوک مسئول موسسه لرزه شناسی کرواسی که بزرگی زمین لرزه را 5 ریشتر اعلام کرد گفت ما هنوز گزارشی در مورد خسارات وارد شده دریافت نکردیم. رسانه‌های از خسارت‌های جزئی در سیساک مانند ریختن نمای ساختمان‌ها خبر دادند.
زمین لرزه 5.3 ریشتری ماه مارس در زاگرب خسارات قابل توجهی در این شهر برجای گذاشت. منطقه بالکان منطقه فعالی به لحاظ زمین لرزه است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: وقوع زمین لرزه زمین لرزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۱۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای مقابله با وقوع سیلاب‌ها راهی جز آبخیزداری و آبخوان‌داری وجود ندارد

محمدحسن نامی در نشستی که با حضور اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم برگزار شد، اظهار داشت: سدهای زیرزمینی آب را در سفره‌های زیرزمینی نگه می‌دارد و از فرونشست زمین جلوگیری می‌کند همچنین سد زیرزمینی از تبخیر آب نیز جلوگیری می‌کند.

وی یادآور شد: امروزه مدیریت بحران به عنوان مهمترین موضوع در دنیا مطرح است و ۱۲۳ کشور موضوع بحران را به عنوان اولین و راهبردی ترین موضوع می دانند.

وی ادامه داد: اکنون در دنیا مشکلاتی از جمله بیابان‌زایی، تغییر اقلیم تغییر و کمبود آب شیرین وجود دارد که این مشکلات موجب شده است تا موضوع پیشگیری در بحران مورد تاکید و توجه قرار گیرد.

نامی با اشاره به قانون مدیریت بحران افزود: این قانون ناظر به اقدامات پیشگیرانه است و روح حاکم بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب نیز در حوزه مدیریت بحران بر پیشگیری تاکید دارند.

به گفته رئیس سازمان مدیریت بحران، اکنون از خط قرمز برداشت آب‌های زیرزمینی عبور کرده‌ایم و در برخی مناطق حتی بین ۸۰ تا ۸۵ درصد برداشت آب‌های زیرزمینی صورت گرفته است.

وی به ناپایداری ساخت و سازها اشاره کرد و در این باره توضیح داد: حدود ۶۲ درصد جغرافیای کشور روی گسل یا در حاشیه گسل‌ها قرار دارد؛ بنابراین باید بتوانیم اقدامی انجام دهیم که زندگی ایمن داشته باشیم.

نامی با تاکید بر لزوم افزایش مقاومت مصالح ساختمانی، افزود: باید مقاومت مصالح ساختمانی را حداقل به ۸ ریشتر برسانیم همچنین سازه ها به‌گونه‌ای باشد که مقاومت در برابر هشت ریشتر داشته باشد.

وی با اشاره به وقوع زلزله در ترکیه و تخریب‌های گسترده ناشی از آن، اظهار داشت: وقتی مصالح ساختمانی استحکام لازم را نداشته باشد با زلزله‌ای بالای ۶ ریشتر فرو می‌ریزد.

رئیس سازمان مدیریت بحران یادآور شد: در ۲۲۰ سال گذشته ۱۲ زلزله بالای هفت ریشتر در کشور ما رخ داده است و به طور متوسط سالانه حدود دو هزار زلزله به وقوع می‌پیوندد و به عنوان نمونه حدود ۱۸ هزار زلزله در سال گذشته در کشور به وقوع پیوست.

نامی تصریح کرد: دستگاه قضایی می‌تواند در امر پیشگیری از بحران‌ها اقدامات موثری انجام دهد و از وقوع جرایم جلوگیری کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • از خط قرمز برداشت از آب‌های زیرزمینی عبور کرده‌ایم
  • رئیس سازمان مدیریت بحران : از خط قرمز برداشت از آب‌ های زیرزمینی عبور کرده‌ایم
  • ۶۲ درصد جغرافیای ایران روی گسل یا در حاشیه گسل‌ها قرار دارد
  • برای مقابله با وقوع سیلاب‌ها راهی جز آبخیزداری و آبخوان‌داری وجود ندارد
  • زلزله ۳.۲ ریشتری «خرم‌آباد» را لرزاند
  • زلزله ۳.۲ ریشتری «خرم‌آباد» لرستان را لرزاند
  • زلزله ۴.۲ ریشتری خوی را لرزاند / جزییات
  • خوی لرزید
  • اعزام تیم های ارزیاب به مناطق زلزله زده خوی/خسارتی گزارش نشده است
  • زمین لرزه ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر خوی را لرزاند