امسال ۳۴ نقطه حادثه خیز در استان کرمانشاه رفع شده است
تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۰۳۹۹۱
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مهرداد سالاری در جلسه امروز (۹ دی) کمیسیون ایمنی راهها و شورای ترافیک استان با اشاره به سیرکاهشی تصادفات امسال استان، گفت: خوشبختانه کرمانشاه توانسته رتبه چهارم کشور را در بحث کاهش تلفات جادهای به خود اختصاص دهد که جای تقدیر دارد.
او افزود: اقدامات بسیاری از جمله رفع نقاط حادثه خیز برای کاهش تلفات جادهای استان صورت گرفته، بطوریکه امسال ۳۴ نقطه حادثه خیز در سطح استان رفع شده است.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
او بیان کرد: نصب تابلوهای علائم و هشدار دهنده، خط کشی جاده ها، نصب دوربینهای ثابت و سیار و تعمیر دوربینهای قبلی و حضور موثر پلیس راه و پوشش مناسب جادهها از دیگر عوامل موثر در سیر کاهشی تلفات جادهای امسال بوده است.
او با اشاره به پرخطر بودن محور کرمانشاه-کوزران گفت: اصلاح این محور و روکش کامل آن در دستور کار قرار دارد و اعتباری برای آن اختصاص داده شده و حتی بخشی از این محور سال گذشته اصلاح شده است.
سالاری در ادامه با اشاره به ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم شهر گفت: همین ساخت و سازها یکی از عوامل اصلی تصادفات در محدوده حریم شهرها هستند و شهرداری باید نظارت بیشتری بر آنها داشته باشد.
او افزود: حفاظت حریم شهر کار شهرداری است و باید جلوی ساخت و سازهای غیرمجاز در این محدودهها را بگیرد.
او یادآور شد: اگر امروز جلوی این ساخت و سازهای غیرمجاز و گسترش آنها را نگیریم، فردا نمیتوانیم حریم شهر را کنترل کنیم.
سالاری همچنین با تاکید بر لزوم تغییر جانمایی پلهای عابر پیاده، گفت: متاسفانه از پلهای عابر پیاده چندان استفادهای که باید نمیشود. باید از این پلها در نقاط جمعیتی شلوغ که ظرفیت بالایی برای استفاده از آنها وجود دارد، بهره گرفته شود.
انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران
کلیدواژه: تصادف رانندگی سوانح رانندگی نیروی انتظامی ساخت و ساز ها حریم شهر
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۳۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
کمبود زمین برای ساخت مسکن واقعیت ندارد/ با بانکهای متخلف در تامین مالی برخورد میشود
توهم محدودیت زمین به دلیل سیاست غلط تعیین خط حریم شهری ایجاد شده است در صورتی که حجم بالایی از زمینهای داخل حریم در اختیار دولت قرار گرفته است؛ به گفته عضو کمیسیون عمران مجلس هیچ گونه کمبودی در تامین زمین وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو: با نزدیک شدن به زمان نقل و انتقالات مستاجران، مسئله مسکن و وعده ساخت ۴ میلیون مسکن دولت نیز با ضریب بیشتری مطرح میشود؛ یکی از عوامل اصلی تورم مسکن عدم اعطای زمین برای ساخت آن و ایجاد قفل انحصاری برای زمین در یک محدوده مشخص است.
توهم محدودیت زمین به دلیل سیاست غلط تعیین خط حریم شهری ایجاد شده است و اگر به مستندات دولتی رجوع کنیم متوجه خواهیم شد حجم بالایی از زمینهای موجود در همین خط حریم شهری در اختیار دستگاههای دولتی قرار دارد و درقانون جهش تولید و تامین مسکن نیز ظرفیت قانونی استفاده از زمینهای دولتی برای ساخت مسکن وجود دارد و برای کاهش تلاطمات بازار مسکن، ساخت مسکن جدید و عرضه بیشتر مسکن در اقتصاد، به عنوان اصلی ترین راهکار مطرح است.
اقبال شاکری، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تلاطمات بازار مسکن و ارائه راهکار وزارت راه و شهرسازی برای عبور از وضعیت موجود، گفت: یکی از شناخته شده ترین و سریعترین راهها برای صاحب خانه شدن مردم، واگذاری زمین با هدایت تسهیلات به سمت ساخت مسکن به دست خود مردم با مدل ویلاییسازی است، در ضمن کشور ما هیچ نگرانی بابت تامین زمین ندارد و این راهکار علاوه بر بهبود سبک زندگی مردم، صرفهی اقتصادی نیز دارد.
شاکری گفت: امیدواریم وزارت راه و شهرسازی در مرتبط کردن دیگر وزارتخانهها برای ساخت مسکن و عرضه مسکن جدید موفق عمل کند و ارگانهای ذیربط برای گسترش زیرساختها همکاری لازم را داشته باشند.
عضو کمیسیون عمران مجلس در خصوص قانون جهش تولید مسکن و ضعف عملکرد بانکها گفت: همانطور که میدانید تمامی بانکها همکاری لازم را نداشتهاند؛ برای اصلاح عملکرد بانکهای خاطی تمهیداتی نظیر اعمال قانون و مجازات در نظر گرفته شده است، امیدواریم هرچه سریعتر تمام ارگانها متعهد به وظایف خود در راستای اجرایی شدن این اهداف قدم بردارند.
شاکری در پایان به تشریح تفاوت بلندمرتبه سازی و یک طبقه سازی پرداخت و گفت: در تمام مقالات و تحقیقات جهانی، به آسیبهای اجتماعی ناشی از بلندمرتبه سازی تاکید شده است. طبق برآوردهای وزارت راه و شهرسازی و متخصصان، گسترش شهرهای افقی هزینههای اضافه بر برنامهریزیهای قبلی و بلندمرتبه سازی ندارد. همچنین این راهکار که بافرهنگ ایرانی و اسلامی مطابقت دارد، با کمک و همکاری تمام ارگانهای مربوطه باید اجرایی شود تا مردم کشورمان طعم شیرین صاحبخانه بودن را بچشند.