Web Analytics Made Easy - Statcounter

چاکرالحسینی گفت: طی ۹ ماهه سال جاری سه میلیارد و ۶۴۰ میلیون تومان وام از طریق صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت و بانک‌های عامل به مددجویان تحت حمایت این شهرستان پرداخت شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، کاظم چاکر الحسینی ابرقویی با اشاره به رویکرد این نهاد برای توانمندسازی جامعه هدف تحت حمایت از طریق ایجاد اشتغال پایدار، گفت: طی 9 ماهه سال جاری سه میلیارد و 640 میلیون تومان وام از طریق صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت و بانک‌های عامل به مددجویان تحت حمایت این شهرستان پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امسال 84 فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت این نهاد در زمینه‌های شغلی کشاورزی، دامداری، صنایع‌دستی، صنفی و خدمات با ارائه تسهیلات بانکی و امدادی ایجاد شد.

رئیس کمیته امداد شهرستان ابرکوه همچنین از کارفرمایان دعوت کرد برای تأمین نیروی انسانی خود از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استفاده کنند و از بسته تشویقی این نهاد در این زمینه بهره‌مند شوند.

 

پایان پیام/449

منبع: شبستان

کلیدواژه: شبستان یزد وام اشتغال کمیته امداد مددجویان تحت حمایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۷۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوم‌گردی کلید تحقق اشتغال روستاها/جوانان کارآفرین حمایت مالی شوند

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها – سولماز پورنعمت؛ صنعت گردشگری و تبع آن بوم‌گردی صنعت سبزی است که می‌تواند مولد و اشتغالزا بوده و کمترین آسیب را به محیط زیست وارد کند.

با گسترش و حمایت‌های دولت از صنعت بوم گردی می‌توان روستاها را از فقر، مهاجرت و مشکلات اجتماعی و اقتصادی نجات داد و در صورت وجود درآمد پایدار قطعاً مهاجرت معکوس نیز اتفاق خواهد افتاد.

دولت با واگذاری زمین رایگان یا واحدهای بلااستفاده دولتی به جوانان، شرایطی را فراهم کند تا جوانان با ابتکار خود نسبت به ایجاد واحدهای گردشگری و بوم گردی اقدام کرده و کسب و کار جدیدی را راه اندازی کنند.

در سال‌های اخیر در چند منطقه از شهرستان نمین از جمله روستای «آرپاتپه»، روستای «نوشنق» و روستای توریستی «عنبران علیا» واحدهای بوم گردی ایجاد شده است.

بوم گردی روح جدید بر تن اقتصاد روستایی

برای اینکه در جریان کم و کیف صنعت بوم گردی در شهرستان نمین قرار بگیریم سراغ جوان دهه هشتادی رفتیم که در یکی از روستاهای نمین اقدام به ایجاد اقامتگاه بوم گردی کرده است.

این جوان اهل شهرستان نمین در گفت وگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه واحد بوم گردی را با توجه به علاقه‌ای که به این صنعت داشتم ایجاد کردم و جوانان از شروع کار واهمه نداشته باشند، اظهار کرد: منطقه جنگلی «فندوقلو» پتانسیل و ظرفیت ایجاد واحدهای بوم گردی را دارد.

محمد اصغری با بیان اینکه در سال ۹۸ شروع به کار کردم و بعد از ایجاد واحد بوم گردی رشته تحصیلی گردشگری را برای پیشرفت کارم انتخاب کردم، افزود: اول کار را با یک واحد شروع کردم و محوطه اقامتگاه چیزی برای ارائه به مهمان نداشت.

وی با اشاره به اینکه اکنون چهار واحد اقامتی آماده پذیرایی از مهمانان است، خاطرنشان کرد: در ادامه کار محوطه واحد بوم گردی روستای «آرپاتپه» را برای استراحت و استفاده مهمان‌ها تجهیز کردیم.

این جوان کارآفرین اهل نمین با بیان اینکه به مهمانان خدمات تور امن گردشگری در سطح شهرستان ارائه می‌دهیم، افزود: به کمک دیگر اعضای خانواده با غذاهای محلی از مهمانان پذیرایی می‌کنیم.

اصغری با بیان اینکه بوم گردی در منطقه ما توجیه اقتصادی خوبی دارد، ادامه داد: بعضی از سال‌ها از جمله دوران کرونا، درآمد اقامتگاه نسبت به هزینه پایین‌تر بود.

وی با تاکید بر اینکه اقامتگاه‌های بوم گردی باید برنامه ریزی پویا داشته و در راستای راه اندازی تورهای گردشگری و سفرهای امن برنامه‌ریزی شود، گفت: بنده در اقامتگاه بوم گردی به دنبال حفظ ساختارهای بومی هستم.

گرانی زمین مانع ایجاد اشتغال روستایی است

اصغری نحوه جذب گردشگران را بیشتر از طریق فضای مجازی عنوان کرد و گفت: از جمله خدماتی که در واحد بوم گردی ارائه می‌دهیم کمپ، موسیقی زنده، شب نشینی به سبک قدیم و بازی‌های بومی و محلی است.

این جوان اهل نمین با بیان اینکه به دنبال افزایش واحد اقامتی و افزایش کیفت خدمات هستم، افزود: با مدیریت درست جنگل‌ها و مناطق گردشگری استقبال نیز بیشتر خواهد شد از دولت و سازمان‌های مردم نهاد می‌خواهیم نسبت به پاکسازی و حفاظت از مناطق گردشگری اقدام کنند.

اصغری یکی از عوامل عدم گسترش کار خود به گرانی زمین‌های روستا اشاره و افزود: گرانی زمین‌های روستا یکی از موانع پیشرفت کار بنده و دیگر اهالی روستاهای شهرستان نمین است.

وی به کمبود منابع مالی و منابع انسانی اشاره کرد و افزود: بخاطر دوری از شهر کسی برای کار در روستا راغب نیست و آموزش و عدم تمایل به آموزش یکی دیگر موانع مدیریت بوم گردی در روستاها است.

وی در پایان اظهار کرد: جذب و سرمایه‌گذاری برای کارآفرینان جوان نه تنها راهی برای پایدار نگه داشتن اقتصاد و رشد آن است بلکه با اقتصاد پایدار روستاها توانمند خواهند شد.

شهرستان نمین به دلیل قرار گرفتن در محدوده جنگل‌های هیرکانی فرصت‌های اشتغال‌زایی «بوم محور» را دارد در صورت حمایت دولت، ساکنین روستاها می‌توانند با بستر سازی و ایجاد بوم‌های محلی نتایج مطلوبی را کسب کنند.

بوم گردی در برابر هزینه‌های کلان ایجاد واحدهای اقتصادی، می‌تواند فرصت ایجاد کسب و کارهای کوچک را فراهم کند قدمی برای مهاجرت معکوس و کاهش آسیب‌های اقتصادی و اجتماعی در روستاها شود.

کد خبر 6082439

دیگر خبرها

  • اختصاص ۲۰۰ میلیاردتومان تسهیلات اشتغال مددجویان مازندران
  • ۷۵۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان ایلام پرداخت شد
  • راه‌اندازی صندوق «ضمانت» تسهیلات اشتغال مددجویان در سال جاری
  • احداث و تعمیر ۱۰۹۳ واحد مسکونی مددجویان در البرز
  • اختصاص بیش از ۴۸ میلیارد تومان به مسکن مددجویان البرزی
  • کمیته امداد امام خراسان شمالی از نوغانداران حمایت ویژه می‌کند
  • اشتغال مددجویان کمیته امداد میامی با ۳۳۰ میلیارد ریال محقق شد
  • توزیع ۱۵۰۰ جعبه تخم نوغان بین مددجویان کمیته‌امداد خراسان‌شمالی
  • توزیع ۱۵۰۰ جعبه تخم نوغان میان مددجویان خراسان‌شمالی
  • بوم‌گردی کلید تحقق اشتغال روستاها/جوانان کارآفرین حمایت مالی شوند