Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - نماینده سابق استان اصفهان گفت: هدف از تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه، تغییر مدیرعامل آن است. کاش نمایندگان به جای مانع‌تراشی در مسیر کار فولاد مبارکه، به حل مشکلات این صنعت یا پیگیری مشکلات استان اصفهان کمک کنند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از ایلنا؛ علی بختیار در خصوص مطرح شدن تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه از سوی نمایندگان مجلس با سیاسی دانستن این مساله، در سخنانی گفت: این نوع تحقیق و تفحص‌ها دردی از کشور دوا نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته رویکرد اینگونه اقدامات حل مشکل نیست بلکه بیشتر مشکلات با مدیریت مجموعه فولاد مبارکه آقای عظیمیان دغدغه این تحقیق و تفحص است و به دنبال این هستند که مدیریت کارخانه فولاد مبارکه را تغییر دهند که می‌شود به نمایندگان محترم گفت برای تغییر مدیریت راه‌های ساده‌تری هم وجود دارد و نیاز نیست که این اندازه هزینه بر دوش کشور و نظام بگذارند و تحقیق و تفحص را مطرح کنند.
وی با تاکید بر اهمیت و جایگاه صنعت فولاد در چرخه اقتصادی و صنعتی کشور افزود: باید بدانیم فولاد مبارکه یکی از صنایع استراتژیک کشور و هم‌شأن نفت است که یک نقش بسیار تعیین کننده‌ای در ارزش افزوده و ارزآوری دارد. با توجه به اینکه امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «جهش تولید» نامگذاری شده است بسیار بهتر بود که نمایندگان به‌جای تحقیق و تفحص از فولاد، به سراغ کارخانه بروند و ببینند که فولاد مبارکه اصفهان به عنوان بزرگترین بنگاه اقتصادی استان با چه مشکلاتی مواجه است و بخواهند که آن مشکلات را حل کنند تا هم نمایندگان و هم فولاد مبارکه گامی مهم و مثبت در راستای تحقق شعار سال بردارند. برای انجام این امر هم نماینده‌های اصفهان می‌توانند محوریت این کار را در دست بگیرند و به سمت حل مشکلات بروند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس دهم در ادامه اظهار داشت: اکنون در ماه‌های پایانی دولت هستیم و دنبال کردن تغییر مدیرعامل آن هم از مسیر تحقیق و تفحص مشکلی را نمی‌کند و ای‌کاش نمایندگان محترم این رویکرد‌های سیاسی را در سال جهش تولید کنار بگذارند و برای بزرگترین تولید کننده فولاد در منطقه که ارزش تولیدات آن به 391 هزار میلیارد ریال می‌رسد، مانع‌تراشی نکنند.
وی افزود: البته من در جای دیگری هم گفته‌ام که پشت پرده این موضوعات بیشتر معطوف به مساله تغییر مدیرعامل است. به عبارت دیگر بیشتر از آنکه دلیل فنی و تخصصی داشته باشد، سیاسی است و دنبال کنندگان استیضاح به دنبال حل مسائل و برطرف کردن مشکلاتی که این تولید کننده بزرگ با آن مواجه است، نیستند.
بختیار با اشاره به سایر مشکلات روزانه استان اصفهان، بیان داشت: امروز یکی از مشکلات اصفهان مساله آب است که با کمک همین کارخانه فولاد مبارکه و کمک سایر بنگاه‌های اقتصادی استان قابلیت حل شدن دارد، یکی از راه‌های حل آن هم انتقال آب است که الحمدلله اکنون شده است و به‌نظر من بهتر است که نمایندگان بیشتر وقت خود را به واحد‌های تولیدی اختصاص دهند.
این نماینده سابق مجلس با اشاره به مشکلاتی که در مسیر کاری مجموعه‌های صنعتی در کشور وجود دارد، اظهار داشت: البته نمایندگان فعلی بهتر از بنده که رای نیاوردم و بیرون گود هستم بر موضوعات واقف هستند و اطلاع دارند که مساله تحریم چقدر مهم است و چه اثرات مخربی داشت که می‌توان به حق آن را یک جنگ اقتصادی دانست، اکنون که بعد از سه سال تحریم‌ها تا حد زیادی بی‌اثر شده است و کشور در حال خروج از وضعیت شرایط بحران است. اما تولیدکنندگان ما امروز با فشارهای زیادی مانند انتقال ارز یا تهیه مواد اولیه مواجه هستند و حتی در داخل هم فضای کسب و کار فضای مناسبی نیست.
وی ادامه داد: یکی از مشکلاتی که دنبال کنندگان تحقیق و تقحص به آن اشاره می‌کنند تفاوت و فاصله قیمت میان قیمت کشف شده در بورس و در بازار است و این را می‌توان پذیرفت که چنین اشکالی وجود دارد و این تفاوت قیمت به جیب برخی افراد می‌رود. اما راه چیست؟ راه این است که شفاف سازی صورت گیرد و به نظر من در شرایط سخت تحریم و شرایطی که تحریم های بانکی بر ما اعمال می‌شود و مشکلاتی هم برای فروش و صادرات فولاد مبارکه وجود دارد، بهتر است که در یک فضای تعاملی این مشکل با پییگری نمایندگان و مدیریت مجموعه حل شود. نمایندگان محترم توجه داشته باشند که مدیریت این مجموعه هم سیاسی نیست و به دنبال حل این مشکلات است و اگر هم نمایندگان بخواهند کمک قابل توجهی به حل مشکلات این صنعت داشته باشد یک تعامل و همکاری خوبی پدید خواهد آمد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تحقیق و تفحص از فولاد تغییر مدیرعامل فولاد مبارکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۲۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس گزارش تفحص از وزارت جهادکشاورزی را به قوه قضاییه ارجاع کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان بررسی گزارش کمیسیون کشاورزی درباره تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در خصوص عملکرد سازمان حفظ نباتات در ممانعت از تولید سموم کشاورزی داخلی و واردات نمونه خارجی آن در اجرای ماده ۲۱۲ آیین نامه داخلی مجلس، با ۱۶۷ رای موافق، ۱۹ رای مخالف و ۷ رای ممتنع از مجموع ۱۹۳ رای ماخوذه، گزارش مذکور را به قوه قضاییه ارجاع دادند.

علیرضا نظری سخنگوی کمیسیون کشاورزی در جریان قرائت این گزارش در صحن علنی گفت: سازمان حفظ نباتات به طور مستقیم و غیرمستقیم با ایمنی غذایی و سلامت مردم و ایجاد بیماری‌های مردم اعم از جهش ژنتیکی، نقص جنین و مشکلات تنفسی ارتباط داشته و عوارض سموم شیمیایی و به تبع آن عوارض زیست محیطی و جانوری از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی با تاکید بر ضرورت اصلاح قانون حفظ نباتات گفت: قطعاً بدون این تغییرات و تحول اساسی استمرار وضعیت گذشته و فعلی بر وخامت بیشتر به ویژه در افزایش امراض انسانی و به تبع آن افزایش هزینه‌های درمانی جامعه قطعی خواهد بود.

نمایندگان مجلس در جلسه ۴ مرداد ۱۴۰۱ صحن مجلس با انجام تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان حفظ نباتات موافقت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن
  • ارسال گزارش تحقیق و تفحص سازمان حفظ نباتات به قوه قضائیه
  • گزارش تحقیق و تفحص درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات به قوه قضائیه ارسال شد
  • متن کامل گزارش نهایی تحقیق و تفحص درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات
  • مجلس با تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات موافقت کرد
  • مجلس گزارش تفحص از وزارت جهادکشاورزی را به قوه قضاییه ارجاع کرد
  • ارجاع گزارش تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات به قوه قضاییه
  • گزارش تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی به قوه قضاییه ارجاع شد
  • تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در دستورکار امروز مجلس