Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، عصر امروز مهرزاد حمیدی در گفتگوی تخصصی هفته که با حضور وزیر آموزش‌وپرورش و مدیران کل و معاونان تربیت‌بدنی استان‌ها از طریق ویدئو کنفرانس و در بستر شاد برگزار شد، با اشاره به اهمیت اجرای بسته تحولی کنترل وزن و چاقی دانش آموزان (کوچ) اظهار کرد: رواج زندگی ماشینی و آپارتمان‌نشینی، پیروی از عادات نامناسب تغذیه‌ای، کمبود فعالیت بدنی و به‌خصوص شیوع ویروس کرونا که اخیراً منجر به سکون بیشتر دانش آموزان و تعطیل شدن مدارس و اماکن ورزشی شده است، تأثیر به سزایی در رشد درصد اضافه‌وزن و چاقی در بین دانش آموزان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: ۶ درصد از کل دانش آموزان لاغر و خیلی لاغر، ۶۳، ۹ درصد دانش آموزان دارای وزن طبیعی و ۳۰، ۱ درصد دانش آموزان نیز دارای اضافه‌وزن و چاقی هستند این در حالی است که بر اساس مطالعات قبلی؛ ۲۱/۲ درصد دانش آموزان دارای اضافه‌وزن و چاق بودند.

حمیدی تصریح کرد: در دامنه وزن طبیعی، ۶۷، ۹۶ درصد دانش آموزان دختر و ۵۹، ۷۶ درصد دانش آموزان پسر دارای شاخص توده بدنی مناسبی هستند. تفاوت تقریباً ۸ درصدی بین دانش آموزان دختر و پسر نشانگر این است که دختران بیشتر از پسران به بحث سلامت و تناسب‌اندام اهمیت می‌دهند. همچنین میزان فعالیت بدنی در بین دختران کمتر از پسران است، علت این تفاوت می‌تواند در کمتر غذا خوردن دختران (به علت ترس از چاقی) باشد.

او ادامه داد: تفاوت بین دانش آموزان دختر و پسر در داشتن اضافه‌وزن و چاقی آشکارتر است به‌طوری‌که ۲۶، ۲۸ درصد دختران دارای اضافه‌وزن و چاقی هستند این در حالی است که ۳۴ درصد دانش آموزان پسر دارای اضافه‌وزن و چاقی می‌باشند. بااینکه اضافه‌وزن و چاقی در بین هر دو گروه دختران و پسران بالا است، اما این درصد در بین دانش آموزان پسر بسیار قابل‌توجه است.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت به حساسیت کمتر دانش آموزان پسر و خانواده‌ها در زمینه اضافه‌وزن و چاقی اشاره و خاطرنشان کرد: درگذشته فعالیت بدنی دانش آموزان فقط محدود به درس تربیت‌بدنی و فعالیت‌های مکمل در مدرسه بود که با توجه به شیوع ویروس کرونا، میزان فعالیت بدنی دانش آموزان محدود به منزل شده و از میزان آن کاسته شده است، بنابراین از علت‌های مهم داشتن اضافه‌وزن و چاقی در بین دانش آموزان می‌تواند همین مورد باشد.

او اظهار کرد: در زمینه مقایسه شاخص توده بدنی، استان‌هایی که کمتر توسعه‌یافته می‌باشند، دارای بیشترین میزان دانش آموزان خیلی لاغر و لاغر و کمترین دانش آموزان دارای اضافه‌وزن و چاق می‌باشند. همچنین استان‌های که توسعه‌یافته هستند و دارای تراکم جمعیتی بالا می‌باشند، بیشترین میزان دانش آموزان دارای اضافه‌وزن و چاق و کمترین میزان دانش آموزان خیلی لاغر و لاغر می‌باشند.

حمیدی تصریح کرد: به نظر رواج زندگی ماشینی، کاشانه نشینی، یکجانشینی، کمبود فعالیت بدنی، شیوع بیشتر ویروس کرونا در استان‌های برخوردار عدم رعایت اصول تغذیه‌ای مناسب در ایجاد اضافه‌وزن و چاقی در دانش آموزان آن‌ها تأثیرگذار است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طرح کوچ اضافه وزن و چاقی وزن طبیعی اضافه وزن و چاقی دانش آموزان دارای دارای اضافه وزن درصد دانش آموزان دانش آموزان پسر بین دانش آموزان فعالیت بدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۶۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلی که آرزوهای دانش آموزان را با خود برد

سیل در زیرکوه خراسان جنوبی خسارات زیادی را بر جای گذاشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، طی روزهای پنجم و ششم اردیبهشت، شاهد بارش نزولات آسمانی در استان کویری خراسان جنوبی بودیم که در برخی مناطق به بیش از ۵۰ میلی متر رسید و موجب شکسته شدن بند خاکی و سد ۱۲ امام و تخریب برخی جاده‌های مواصلاتی و آبگرفتگی منازل و معابر این شهرستان شد.

محمدعلی کاووسی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: از همان ابتدا وقوع سیل ۱۶ تیم امدادی از شهرهای استان و اکیپ‌های کامل امدادی به مناطق اعزام شدند و تا پایان بارندگی در منطقه به خدمت رسانی می‌پردازند.

با وجود شکرگزاری برای بارش نعمت الهی، اما سیل در برخی شهرهای خراسان جنوبی خرابی زیادی به بار آورد، نکته تلخ نرسیدن دانش آموزان شهرستان محروم «زیر کوه» به امتحان کنکور بود که سیل زحمات یک ساله آنها را به آب داد.

چون سیل جز بلایای طبیعی و حوادث غیر مترقبه است، نمی‌شود به مسئول یا ارگانی ایراد گرفت اما تکلیف این بچه‌ها چی می‌شود؟

کد خبر 747976

دیگر خبرها

  • سیلی که آرزوهای دانش آموزان را با خود برد
  • وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها/ مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است
  • ماهیت برنامه‌های سلامت محور از جنس برنامه‌های فرهنگسازی است
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد + فیلم
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد
  • ۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند
  • ۲۹ درصد از ناوگان باری در جاده‌های استان بوشهر دارای اضافه بودند
  • چاق ها، عصرها ورزش کنند
  • ورزش عصرگاهی برای افراد چاق مفیدتر است