Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معاون امور تعاون وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت:یکی از اصلی‌ترین رویکرد‌های این معاونت دنبال کردن قوانین معطل مانده با جدیت است.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی محمد کبیری،در نهمین جشنواره ملی تعالی مدیریت تعاونی که با حضور وزیر تعاون،کار ورفاه اجتماعی و به صورت ویدئو کنفرانسی با تعاونگران برگزار شد ، نبود قانون و نقص در قوانین را عامل مشکلات در حوزه تعاون دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون امور تعاون وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: اگر باور داریم بخش تعاون یکی از راه‌های باز تولید ثروت و رویکرد اقتصادی است که توسعه اجتماعی به دنبال دارد، باید به ضرورت‌هایی توجه کنیم.
کبیری تصریح کرد: یکی از سیاست‌های معاونت امور تعاون ، توسعه شفافیت و دولت الکترونیک بود که به دنبال آن سامانه جامع تعاون ایجاد شد و مقاومت‌های بسیاری نیز در حوزه توسعه شفافیت و الکترونیکی شدن امور وجود داشت.
معاون امور تعاون وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اگر اتاق در بسته‌ای داشته باشیم، فقط تعدادی از افراد از ظرفیت‌های بخش تعاون مطلع می‌شوند، گفت: اگر وزار تخانه شیشه‌ای داشته باشیم حتما افراد در بخش دولتی و غیر دولتی از ظرفیت‌های بخش تعاون مطلع و اعتماد عمومی احیا می‌شود . ورود سرمایه‌های خرد حاصل اعتماد به بخش تعاون است که در این حوزه تاثیر زیادی خواهد داشت.
معاون امور تعاون وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد : طی دو سال اخیر در گفت و گو با مجلس و سایر دستگاه برای افزایش ظرفیت تعاونی‌ها صحبت کردیم و از این موضوع استقبال شد .
وی گفت: حاصل تصمیم نگرفتن پشت درهای بسته ، ثبت نام تعاونی‌ها در سامانه جامع و توسعه خود تعاونی هاست.
معاون تعاون وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: تاسیس مراکز نوآوری تعاون یکی از رویکرد‌های ما بود. خطوط اعتباری را برای برخی از تعاونی‌ها راه اندازی کردیم.
کبیری خاطرنشان کرد: به دنبال افزایش میزان تسهیلات بانک توسعه تعاون برای تعاونی‌ها هستیم .از سال 96 تا 98 نیزمیزان تسهیلات پرداختی بانک توسعه تعاون 2 برابر شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تعاون وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی معاون امور تعاون وزارت تعاون تعاونی ها بخش تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۲۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۹ هزار شغل جدید در استان مرکزی ایجاد شد

به گزارش خبرنگار مهر، جمشید امیدی صبح سه شنبه در نشست با اصحاب رسانه به مناسبت هفته کار و کارگر اظهار کرد: هفته کارگر امسال با شعار «مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی» از فردا با تجدید میثاق آرمان‌های امام خمینی آغاز و تا ۱۱ اردیبهشت نیز ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در این هفته بیش از ۴۰۰ برنامه برگزار خواهد شد که از جمله این برنامه‌ها می‌توان به دیدار کارگران با مقام معظم رهبری، نشست خبری، همایش پیاده روی جامعه کار و تولید، برگزاری میز خدمت، همایش ایمنی و بهداشت، نشست تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، بازدید از بیمارستان تأمین اجتماعی، بازدید دانش آموزان از واحدهای تولیدی اشاره کرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: مراسم هفته کارگر امسال از چندین هفته قبل با فراخوان جشنواره امتنان آغاز شده است و از دهم مهر تا یکم آذرماه سال گذشته ۴۴۰ نفر کارگر، ۵۹ گروه کار و ۱۲۱ واحد در این سامانه ثبت نام کرده‌اند.

انتخاب یک کارگر نخبه ملی از استان مرکزی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با اشاره به انجام ۱۰۸ بازدید میدانی توسط کمیته ارزیابی تصریح کرد: ارزیابی‌ها منجر به انتخاب ۸ واحد، ۳ کارگر و ۲ گروه کار نمونه به تعداد ۸ نفر شد که این افراد تجلیل می‌شوند همچنین امسال برای نخستین بار یک کارگر نخبه ملی و واحد نمونه ملی از استان مرکزی انتخاب شده‌اند.

امیدی بیان کرد: تعداد شاغلان استان مرکزی در سال ۱۳۹۶ بالغ بر ۴۲۵ هزار نفر بوده و تا سال ۹۹ روند نزولی داشته است به طوری که ۵۱ هزار فرصت شغلی در این بازه زمانی از دست رفته است اما خوشبختانه از سال ۱۴۰۰ این مهم روند صعودی داشته و تا سال ۱۴۰۲، ۱۵ هزار و ۷۲۰ به تعداد شاغلان این استان اضافه شده است.

رتبه نخست استان مرکزی در جذب تسهیلات و اشتغال زایی

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: استان مرکزی در جذب تسهیلات و اشتغال زایی رتبه نخست و دوم را در سطح کشور به خود اختصاص داده است.

امیدی نرخ بیکاری استان مرکزی در سال ۱۴۰۰ را ۷ و هشت دهم درصد برشمرد و گفت: بر اساس میانگین گیری این نرخ در سال ۱۴۰۲ با ۸ درصد کاهش به ۷ درصد تقلیل یافته است.

وی اضافه کرد: ضریب پوشش بیمه تأمین اجتماعی استان مرکزی نسبت به سال ۹۹ بالغ بر ۶.۵۶ درصد افزایش داشته است، همچنین تعداد بیمه شدگان اجباری نیز در پایان بهمن سال قبل نسبت به پایان بهمن سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۷.۱۷ درصد افزایش داشته و در این بازه زمانی ۱۰ هزار نفر نیز بازنشسته شده‌اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰ نرخ مشارکت اقتصادی استان ۳۶.۶ درصد بود که این نرخ بر اساس میانگین گیری سال گذشته ۳۶.۳ درصد شده است و این مهم مورد توجه باشد که به دلیل سخت و زیان آور بودن مشاغل، کارگران زودتر از موعد از محیط کار خارج می‌شوند و این مهم از دلایل پایین بودن نرخ مشارکت اقتصادی است.

تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی به ۱۴۸۲ مورد افزایش یافت

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: تعداد کارگاه‌های فعال در پایان بهمن ماه سال ۱۴۰۲ نسبت به پایان بهمن ۱۴۰۱، با ۶.۲۵ درصد معادل ۱۴۸۲ کارگاه افزایش یافته است.

امیدی تاکید کرد: سال ۱۳۹۹ بالغ بر ۴۵۶۵ نفر بیمه بیکاری دریافت می کرده‌اند که پایان سال گذشته به ۲ هزار و ۹۴۲ نفر رسیده است همچنین برای ۴۵۸۷ نفر نیز، مجوز مشاغل خانگی صادر شده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: سال گذشته، ۱۹ هزار و ۶۰۷ شغل جدید در استان مرکزی ایجاد شد در حالی که تعهد ایجاد اشتغال ۱۰ هزار و ۹۹۶ فرصت شغلی بود که در این راستا ۸۶۱۱ شغل بیشتر ایجاد شد.

امیدی عنوان کرد: در بهار پارسال رقم شاخص پایش محیط کسب و کار استان مرکزی ۵ و ۱۷ صدم درصد بوده و در این شاخص رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

کد خبر 6086140

دیگر خبرها

  • خزعلی: در زمینه حجاب دنبال فرهنگ سازی هستیم
  •  اخبار رسمی کالابرگ‌ فقط از مراجع رسمی وزارت رفاه پیگیری شود
  • هشدار وزارت کار درباره پیامک‌های جعلی کالابرگ
  • افزایش ۴۹ درصد صادرات تعاونی های خراسان جنوبی
  • ۲۸۰ برنامه ویژه کارگران در همدان برگزار می‌شود
  • اعتلای ورزش کارگری با استفاده از ظرفیت‌های موجود
  • بیش از ۱۹ هزار شغل جدید در استان مرکزی ایجاد شد
  • صادرات تعاونی های خراسان جنوبی ۴۹ درصد افزایش یافت
  • ۱۲۰ هزار نخبه جامعه کارگری در ۳ سال اخیر شناسایی شدند
  • شناسایی ۱۲۰ هزار نخبه جامعه کارگری در ۳ سال اخیر