Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با اشاره به اینکه امروزه شاهد تغییر نسلی در این دانشگاه هستیم و نگاه کارآفرینی در بین مجموعه دانشگاه وجود دارد، گفت: خوشبختانه در حال حاضر، همه زیرساخت‌ها برای تبدیل ایده به محصول در این دانشگاه ایجاد شده است.

دکتر علی نجفی‌نژاد امروز در جلسه شورای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با حضور دکتر رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم اظهار کرد: با توجه به فشارهای تحمیلی از سوی کشورهای استکباری و خصومت‌های دشمنان ایران اسلامی، دانشگاه‌ها باید با جهاد علمی و با استفاده از علم و دانش جوانان و نخبگان کشور، زمینه‌های پیشرفت را برای کشور فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر اگر سیر تحول نسلی دانشگاه‌های کشور را بررسی کنیم، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، یکی از موفق‌ترین دانشگاه‌ها در کشور است.

نجفی‌نژاد با بیان اینکه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان جزو اولین دانشگاه‌های کشور بوده که موفق به تهیه سند دانشگاه کارآفرین شده است، گفت: این دانشگاه، به‌عنوان دانشگاه تخصصی، امکاناتی چون ۹۲ آزمایشگاه و کارگاه، دو مزرعه آموزشی و پژوهشی و جنگل آموزشی و پژوهشی را داراست.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان خاطرنشان کرد: این دانشگاه در موضوعات کلان کشور و استان، از جمله طرح مدلسازی امنیت غذایی کشور تا سال ۲۰۵۰، طرح کلان مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز، مطالعه نیمه تفصیلی حوزه‌های آبخیز جنگلی شمال کشور، طرح آمایش سرزمین استان، طرح نجات خلیج گرگان، طرح سازگاری با کم‌آبی استان گلستان و طرح ماهیان خاویاری مشارکت خوبی داشته است.

وی بیان کرد: توسعه گلخانه‌های آموزشی و پژوهشی، راه‌اندازی مرکز نوآوری و تحقیقاتی امنیت آب، غذا و انرژی، راه‌اندازی موزه تاریخ طبیعی، تأسیس شرکت دانش‌بنیان دانشگاهی، راه‌اندازی مدرسه اشتغال تخصصی کشاورزی و راه‌اندازی پردیس تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی از جمله برنامه‌های آتی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گلستان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۲۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به تولید ۱۷ هزار تن انواع ارقام توت فرنگی در مازندران جایگاه دوم این استان سطح زیر کشت این محصول در کشور مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی، امروز_سه‌شنبه چهارم اردیبهشت _ در حاشیه بازدید از مزارع توت فرنگی شهرستان سیمرغ، مازندران را یکی از قطب‌های اصلی تولید انواع محصولات کشاورزی بیان و عنوان کرد: این استان با دارای یک هزار و ۷۰۰ هکتار سطح زیرکشت توت فرنگی حدود ۱۷ هزار تن تولید انواع ارقام توت فرنگی امسال برداشت داشته است.

وی افزود: با توجه به این میزان تولید مازندران رتبه دوم کشور را در سطح زیر کشت و تولید توت فرنگی دارد.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه کشاورزان و باغداران در سال‌های اخیر علاوه بر عرضه این محصول در فصل بهار، کشت خارج فصل آن را در دستور کار دارند، گفت: سیاست‌های حمایتی بخش کشاورزی مازندران در رویکرد دولت مردمی سیزدهم، نگاه حمایتی به محصولاتی است که ارزش اقتصادی بالایی دارند و کشاورزی را در سبد اقتصاد دانش‌بنیان حفظ می‌کنند و ارتقا می‌دهند.

مؤمنی با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی داریم بتوانیم توسعه کشت گلخانه‌ای توت فرنگی را در استان داشته باشیم، اظهار داشت: در این راستا سیاست‌های حمایتی و اعطای تسهیلات سرمایه در گردش از سوی استانداری مازندران و سازمان جهاد کشاورزی استان در دستورکار قرار گرفت.

وی توسعه مکانیزاسیون و سیستم‌های نوین آبیاری و اصلاح سیستم‌های سنتی کشت در ارتقا عملکرد محصول توت فرنگی را مؤثر دانست و گفت: در این امر جهاد کشاورزی استان حمایت جدی می‌کند.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: بازار عرضه محصول توت فرنگی در صدد تدوین راهبردهایی هستیم که بتوانیم صادرات این محصول را دنبال کنیم و به بازار کشورهای منطقه اوراسیا و cis محصولات کشاورزی استان را عرضه کنیم.

کد خبر 747332

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان میزبان حدود ۱۷۰۰ نفر از داوطلبان خواهد بود
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • ۹۰ طرح تحقیقات کشاورزی در دست اجرا
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود
  • کاشت ۲۰۰ اصله نهال در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری رویداد ریورس پیچ صنعت حمل و نقل
  • تبدیل دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی
  • زلفی گل: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود