Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اداره کل بانک توسعه صادرات ایران با تاکید بر اهمیت تامین سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی گفت: تسهیلات اعطایی در قالب سرمایه در گردش طی 7 ماه اول سال جاری نسبت به دوره مشابه سال گذشته از رشدی بالغ بر 50 درصد برخوردار بوده است.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، طاهره نورسته اعلام کرد: از کل تسهیلات سرمایه در گردش اعطایی بانک توسعه صادرات ایران، 50% به بخش صنعت و معدن، 35 درصد به بخش محصولات نفتی و پتروشیمی و مابقی به بخش کشاورزی و سایر خدمات تخصیص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی یادآور شد: سقف پرداخت تسهیلات تابعی از نتایج حاصل از فرآیند اعتبارسنجی متقاضی است که بر اساس عملکرد مالی و کیفی سنوات گذشته شرکت، سقف مانده تسهیلات سرمایه درگردش نزد سیستم بانکی به حداکثر 90% فروش، مطابق با آخرین بخشنامه ابلاغی بانک مرکزی ج.ا.ا محاسبه می شود.

نورسته اظهار داشت: بانک توسعه صادرات ایران با اشراف برارزش افزوده بالا و اهمیت صادرات متکی بر صنایع فناوری محور بر دیگر بخش های اقتصادی و این شرکت ها در توسعه و رشد اقتصادی، تأمین مالی شرکت های دانش بنیان و مکمل زنجیره صادرات را طی سال جاری با همکاری معاونت علمی و فناوری و صندوق پژوهش و شکوفایی در دستور کار خود قرار داده است.

به گفته معاون اداره کل صادرات کالای بانک توسعه صادرات ایران نرخ سود تسهیلات اعطایی در خصوص منابع بانک براساس آخرین بخشنامه های شورای پول و اعتبار 18% و برای تسهیلات پرداختی از محل منابع تلفیقی بانک و صندوق به صورت ترکیبی 14.5% است و با توجه به همکاری های بعمل آمده از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نرخ سود تسهیلات تلفیقی مذکور برای شرکت های دانش بنیان 12% خواهد بود.

طاهره نورسته با اشاره به اینکه بانک توسعه صادرات، مراقبت و همراهی بیشتر با مشتریان صادراتی و اقدامات حمایتی در شرایط اخیر کشور را در دستور کار دارد، افزود: بر اساس مهمترین شاخص های اعتبارسنجی ازجمله میزان صادرات و میزان برگشت ارز حاصل از صادرات، ارزش افزوده ایجاد شده کالای صادراتی، نوع و تعداد بازارهای هدف صادراتی و برنامه های آتی متقاضی، تسهیلات ارزان قیمت به شرکت های صادراتی پرداخت می شود.

وی خاطرنشان کرد: براساس اخرین بخشنامه های ابلاغی از جمله "دستورالعمل اجرایی ماده (3) بسته حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی سال 1399" عملکرد مثبت شرکت ها درخصوص برگشت ارز حاصل از صادرات یکی از ملاک های اصلی در تصمیم گیری های اعتباری بوده و رعایت آن برای صادرکنندگان بعنوان مشتریان اصلی بانک ضروری است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک توسعه صادرات ایران بانک توسعه صادرات پول نیوز صادرات غیر نفتی ارزش افزوده نرخ سود بانک توسعه صادرات ایران سرمایه در گردش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۹۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد

امتداد - عضو هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران گفت:عملکرد چند ماه اخیر بانک نشان می دهد که در مسیر جهش تولید، درست گام موثر برمی داریم و امیدوارم در ادامه راه، تحول بزرگی برای این بانک رقم بخورد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سید مرتضی ذکاوت عضو هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران در دومین همایش سراسری بانک توسعه صادرات ایران که در مشهد برگزار شد، تغییر سیاست های مدیریتی و حضور نیروی متخصص را فرصت مناسبی برای یک شروع دوباره بانک توسعه صادرات ایران عنوان کرد.
وی، ضمن تبیین جایگاه این بانک در سیستم بانکی در سه بازه زمانی مختلف، گفت: بانک توسعه صادرات ایران در بدو تاسیس در دهه هفتاد تا سال ۱۳۸۶، با بهره مندی از نیروی انسانی جوان و سرمایه قابل توجه ارزی و ریالی مسیر بالندگی را طی کرد.
ذکاوت افزود: در دهه اول فعالیت بانک توسعه صادرات ایران، عمده سرمایه بانک شامل منابع ارزی بود که با تکیه بر این منابع ارزی غنی، دایره فعالیت های بین المللی بانک، نیز گسترده و قابل توجه بود.
به گفته عضو هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران، از سال ۸۸ به بعد فعالیت بانک تحت تاثیر تحریم ها قرار گرفت که موجب ایجاد تنگناهایی در مسیر نیل به مقاصد و اهداف بانک گردید.
ذکاوت تصریح کرد: از سال ۱۴۰۲ با حضور مدیر عامل بانک جناب آقای دکتر خانی، روح تازه ­ای به کالبد بانک دمیده شد که نوید تغییرات مثبت در روندهای بانک را می دهد.
وی، دوران جدیدکه از میانه سال ۱۴۰۲ آغاز شده است را دوره احیاء و خیزش بانک نامید و افزود: بر این باورم که آثار و نتایج این دوره را به زودی خواهیم دید.
عضو هیات مدیره بانک در این همایش با بررسی نمودار رشد صادرات غیرنفتی و اعطای تسهیلات در بازه زمانی ۱۳۸۳ تا ۱۴۰۰، گفت: شباهت این دو نمودار نشان می­ دهد که انباشت تسهیلات ارزی بالا و گردش پایین است که تحریم ها آن را تشدید کرده است.
وی با بیان اینکه در رویکرد جدید بانک، هدف افزایش گردش تسهیلات ریالی است، گفت: در سیاست- های جدید، جذب منابع در دستور کار قرار گرفته و این فرصت بسترساز ظرفیت های جدید برای بانک توسعه صادرات ایران است تا بتواند جایگاه خود را در شبکه بانکی به عنوان یک بانک توسعه ای بازیابی کند.
ذکاوت با اشاره به اینکه بانک توسعه صادرات ایران تا پیش از ۱۴۰۲ ، سیاست حفظ وضعیت را در پیش گرفته بود،گفت: خوشبختانه با مدیریت جدید و در پیش گرفتن سیاست جذب منابع به جای سیاست تخصیص صرف، فرصت یک جهش دوباره برای بانک فراهم شده است.
این مقام ارشد بانک توسعه صادرات ایران، یادآور شد: بحران ناترازی در بانک های کشور، باعث ایجاد یک ظرفیت خالی در حوزه بانکداری تجاری شده و در ادامه مشتریان اقبال بیشتری به بانک توسعه صادرات ایران نشان می­دهند و این یک فرصت مناسب برای جذب منابع برای بانک است.
ذکاوت در پایان «تغییر نگرش مدیریتی در بانک»، «برخورداری از نیروی متخصص وکارآمد» و «ایجاد ظرفیت جدید در سیستم بانکی» را فرصتی مناسب برای جهش بانک عنوان کرد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • نمایش توانمندی‌های صادراتی نخبگان کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • ارائه تسهیلات ۹۰ درصدی در گمرک قزوین
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • رشد ۱۰ درصدی صادرات ایران به چین از ابتدای ۲۰۲۴
  • ۴۰ درصد معادن نیشابور فعال است
  • میزان صادرات زنجان در سال جاری ۶۵۸ میلیون دلار هدفگذاری شد
  • شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خوزستان