Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، محمد داوودی مدیر عامل یک شرکت دانش‌بنیان، گفت: «واگن برگردان»، «‏انباشت و برداشت»، «گندله‌سازی»، «‏احیاء‌ مستقیم»، «طراحی و اسملینگ سیستم تهویه جرثقیل‌های سقفی»، «فولادسازی و ریخته گری» و «نورد گرم و سرد» از جمله اقداماتی است که در این شرکت انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طراحی، ساخت و نصب تجهیزات و سیستم‌های غبارگیر، انواع سیستم‌های انتقال مواد، تجهیزات اسکلت فلزی، انواع خطوط سیالات، تجهیزات تبریدی تراکمی، تجهیزات درایر و غیره از جمله خدمات ما به صنایع است.

این فعال دانش‌بنیان بیان کرد: طراحی، ساخت و نصب تجهیزات بازیافت، تجهیزات و ماشین‌آلات خاص، طراحی، تجهیزات و ماشین‌آلات سیستم های هیدرولیک و پنوماتیک و سیستم‌های اعلام و اطفاء حریق هم از دیگر خدماتی است که ارائه می‌کنیم.

به گفته وی، گندله یعنی گلوله‌های تولید شده از نرمه سنگ آهن و سایر مواد افزودنی که نخست خام و سپس پخته شده و سخت می‌شود، و برای احیاء به روش سنتی تولید آهن در کوره بلند و یا روش‌های متعدد احیای مستقیم به کار می‌رود، در این شرکت تولید و به صنایع ارائه می شود.

این فعال فناور خاطرنشان کرد: جرثقیل‌های سقفی برای جابجایی بار در انبارها و سالن‌های صنعتی کاربرد دارند. این جرثقیل ها معمولاً دارای دو ریل موازی هستند که به صورت افقی در طول سالن جرثقیل به صورت (محدود در شش جهت) بر روی آن حرکت می‌کند. سیستم تهویه این نوع از جرثقیل‌ها را در شرکت طراحی کرده‌ایم و به فروش می رسانیم.

داوودی ادامه داد: واگن برگردان انباشت و برداشت گندله (کاردامپر) هم برای تکمیل زنجیره انتقال مواد به پارک‌های انباشت و برداشت صنایع فولادسازی کاربرد دارد. محصولی که با توان دانشی مجموعه فناور ما به تولید رسیده است.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان اضافه کرد: متداول ترین روش تولید محصولات فلزی صنعت نورد به صورت نورد گرم و نورد سرد است. در روش نورد کردن، شمش و اسلب و بیلت را با غلتک به ورق های باریک تر تبدیل می کنند. این محصولات هم از جمله تولیدات شرکت است.

کد خبر 5112649 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فولاد واکسن کرونا ویروس کرونا قاسم سلیمانی نوآوری حاکمیت سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان همراه اول شبکه ملی اطلاعات واکسن فایزر فناوری نانو تحقیقات علمی صندوق نوآوری و شکوفایی فرهنگستان علوم پزشکی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۵۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات مالی ۴۰۰ میلیاردی به دانش‌بنیان‌های اقتصاد دیجیتال

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری فناوری‌های نوظهور دیجیتال از ارائه ۴۰۰ میلیارد تومان انواع خدمات مالی و اعتباری به بیش از ۳۵۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور حوزه اقتصاد دیجیتال در سال ۱۴۰۲ خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمد موسی‌زاده موسوی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی فناوری‌های نوظهور دیجیتال درباره فعالیت‌های این صندوق در حوزه اقتصاد دیجیتال در سال 1402 گفت: در طی سال گذشته به بیش از 350 شرکت دانش‌بنیان و فناور حوزه اقتصاد دیجیتال، انواع خدمات مالی و اعتباری مورد نیاز ارائه شده است که در تلاشیم این میزان رشد قابل توجهی را در سال 1403 تجربه کند.

وی افزود: ارائه حدود 400 میلیارد تومان انواع خدمات مالی و اعتباری شامل ارائه تسهیلات، خدمات کارگزاری مالی و فنی، صدور ضمانت‌نامه‌های مورد نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، بخش دیگری از فعالیت‌های صندوق پژوهش و فناوری فناوری‌های نوظهور دیجیتال در سال گذشته است.

موسی‌زاده موسوی خاطرنشان کرد: در کنار خدمات مالی و اعتباری فوق، حمایت از ارائه خدمات زیرساختی مورد نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال، حمایت از توسعه محصولات و خدمات اولویت‌دار در حوزه‌های کلیدی و راهبردی، کمک به اشتغال و توانمندسازی نیروی انسانی این حوزه در کشور، از جمله فعالیت‌های اثرگذاری بوده که با همکاری ستاد توسعه  اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری انجام شده است.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری فناوری‌های نوظهور دیجیتال درخصوص برنامه‌های این صندوق در سال جدید گفت: امیدواریم در سال 1403 با توسعه خدمات تخصصی مورد نیاز شرکت‌های فعال در حوزه اقتصاد دیجتال و همچنین ورود به حوزه‌هایی همچون ارتقای توان صادراتی شرکت‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و کمک به شکل‌دهی اکوسیستم زیرساخت‌های کلیدی حوزه هوش مصنوعی که در برنامه توسعه صندوق پیش‌بینی شده است، بتوانیم نقشی اثرگذار در کنار سایر بازیگران این حوزه داشته باشیم و به توسعه زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال کشور کمک کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید پیشرفته‌ترین چاپگر خط بریل در اصفهان توسط دانش‌بنیان‌ها
  • افزایش صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به ۱.۵ میلیارد دلار
  • خدمات مالی ۴۰۰ میلیاردی به دانش‌بنیان‌های اقتصاد دیجیتال
  • افزایش صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به یک و نیم میلیارد دلار در سال گذشته
  • صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به یک و نیم میلیارد دلار افزایش یافت
  • صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به یک و نیم میلیارد دلار افزیش یافت
  • طراحی شبیه‌ساز آموزش پزشکی با قابلیت ویزیت مجازی بیماران
  • ۴۰۰ میلیارد انواع خدمات مالی به دانش‌بنیان‌های حوزه اقتصاد دیجیتال ارائه شد
  • ارائه ۴۰۰ میلیارد تومان انواع خدمات مالی به دانش‌بنیان‌های حوزه اقتصاد دیجیتال
  • ارائه ۴۰۰ میلیارد تومان خدمات مالی به دانش‌بنیان‌های اقتصاد دیجیتال در سال گذشته