Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@11:06:28 GMT

روغن مورد نیاز در شهرستان طبس توزیع می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۶۰۸۷۳

روغن مورد نیاز در شهرستان طبس توزیع می‌شود

محمود زارع روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: روغن به صورت سهمیه وارد شهرستان و بین فروشگاه‌های معتبر توزیع می‌شود.

وی از مردم خواست از این بابت نگران نباشند و به میزان نیاز و مصرف خانوار، روغن بخرند.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت طبس با بیان اینکه این اداره به جد پیگیر تامین روغن مورد نیاز شهرستان است، درباره علت کمبود روغن گفت: میزان تولید روغن در کارخانجات کشور به دلیل کمبود مواد اولیه، به ۵۰ درصد کاهش یافته و موضوع کمبود روغن در بازار نیز مختص به طبس نبوده و یک مشکل سراسری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کمبود روغن ارتباط مستقیم با تحریم‌ها و نوسانات دلار دارد، چرا که مواد اولیه برای تولید روغن از خارج کشور تامین می‌شود.

زارع گفت: طی ماه گذشته نیز با افزایش قیمت مرغ مواجه شدیم که از سه هفته پیش و با راه‌اندازی کشتارگاه طیور در طبس، قیمت مرغ در این شهرستان کنترل شد و اکنون مرغ مورد نیاز با قیمت مصوب توزیع می‌شود.

وی اضافه کرد: اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان طبس برای برخورد با گران‌فروشی و کنترل قیمت‌ها، کارگروه‌های ویژه‌ای تشکیل داده است که به‌طور مستمر بر قیمت‌ها نظارت دارند و با تخلفات برخورد می‌کنند.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت طبس گفت: مردم نیز در صورت مشاهده تخلف گران‌فروشی، مراتب را از طریق تماس با شماره ۱۲۴ اطلاع دهند.

خبرنگار ایرنا با حضور در عمده‌فروشی‌ها و فروشگاه‌های عرضه محصولات غذایی با تعدادی از کسبه و مردم به گفت و گو پرداخت که براساس شواعد عینی، تنها دغدغه کسبه و مردم کمبود یا گاهی نبود روغن در طبس است؛ در زمینه سایر اقلام اساسی از قبیل مرغ، گوشت و برنج کمبودی در شهرستان طبس دیده نمی‌شود.

کسبه طبس میزان سهمیه روغن برای فروشگاه‌های عرضه مواد غذایی را کم می‌دانند، به طوری که طی یک هفته گذشته نتوانسته‌اند نیاز همه متقاضیان را رفع کنند و در واقع میزان عرضه روغن کمتر از میزان تقاضا برای این کالاست.

به گفته عمده‌فروشان مواد غذایی برای تامین روغن از مراکز پخش باید یک کالای دیگر را نیز به‌صورت تحمیلی خریداری کنند.

کسبه می‌گویند موضوع کمبود روغن را چند بار از طریق مکاتبه یا تماس تلفنی با مسوولان مربوطه پیگیری کرده‌ اما تاکنون پاسخ روشنی نگرفته‌اند.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت خراسان جنوبی روغن خوراکی طبس ستاد تنظیم بازار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت خراسان جنوبی روغن خوراکی وزارت صنعت معدن و تجارت خراسان جنوبی روغن خوراکی طبس ستاد تنظیم بازار اخبار کنکور معدن و تجارت کمبود روغن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۰۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

3 اشتباه دیگر فروش

 عصر ایران ؛ امیر حسین داودی* - در مقاله قبلی به سه اشتباه رایج در فروش  پرداختیم. در این مقاله هم قصد داریم که ادامه آن‌ها را با هم مرور کنیم.
مواردی که در این مقالات خدمتتان عرض می‌کنم، تجربه‌های چندین ساله خودم، تیم‌های فروشم و مشاوره‌هایی است که در مجموعه‌های مختلف داشتم و واقعاً هر کدام از این نکات برای همه عزیزانی که فروشنده هستند یا به نحوی در عرصه کسب و کار حضور دارند، می‌تواند شدیداً اثرگذار باشد و ای‌کاش ما هم در اوایل شروع به کار، این نکات رو می‌دانستیم. پس امیدوارم این مطالب برای شما هم اثرگذار باشد.

4. بیش از حد صحبت کردن!

یکی دیگر از اشتباهات خیلی رایج که غالباً مذاکره کننده‌ها یا فروشنده‌ها به آن توجه نمی‌کنند و در نتیجه مذاکره اثرگذار است، این هست که ما بیش از حد در مورد یک چیزی صحبت می‌کنیم یا در واقع می‌توان گفت که ما معمولاً بیش از حد صحبت می‌کنیم!

اولین گام این است که ما یاد بگیریم که در یک مذاکره، نباید مونولوگ و یک طرفه یا بیشتر از طرف مقابل صحبت بکنیم.

باید سعی کنیم اول از هر چیز یک شنونده خوب باشیم که این مبحث، بسیار مفصل است و قبلاً در مقالات دیگر به آن پرداختیم. گوش دادن موثر، خیلی کمک کننده است به این‌که شما در یک مذاکره با دست پر بیرون بیایید.

باید مدنظر داشته باشیم که در ارایه خدمت یا محصول، مخاطب را سردرگم نکنیم مثلاً با نشان دادن محصولات مختلف به مشتری، فکر نکنید که به او لطف کردید، بلکه برعکس، او را سردرگم کرده اید.
سعی کنید به جای چند پیشنهاد و آپشن، براساس نیاز او  2 یا نهایتا 3 گزینه را گلچین کنید و در مقابل او قرار دهید تا راحت‌تر تصمیم به خرید بگیرد.

بعد از این‌که نوعِ مذاکره ما مونولوگ نبود و دیالوگی بود، سعی کنیم که گزینه‌ها را محدود بکنیم  و از آن طرف در گام سوم حواسمان باشد که مواردی را که نیاز نیست، بیان نکنیم.
اینجا به تعبیر دیگر، زیاد صحبت کردن یعنی حرفی را بیش از نیاز بیان کردن.
یعنی مثلا مخاطب راضی شده بود که آن محصولی که داشتیم ارائه میکردیم را تهیه کند ولی با یک حرف اضافه، کلاً در فکر فرورفت و گفت بگذار به این قضیه بیشتر فکر کنم و این باعث شد که هیچ وقت دیگر آن محصول را از ما تهیه نکرد: لعنت بر زبانی که بی موقع باز شود / کم گوی و گزیده گوی چون دور و ...


5. اعلام بی موقعِ قیمت

یکی دیگر از اشتباهات فروشنده‌ها این است که در مذاکرات، در جای نامناسبی مثلاً در اوایل مذاکره شروع می‌کنند در رابطه با قیمت صحبت کردن.
ممکن است که مخاطب یا مشتریان شما در رابطه با قیمت در همان ابتدای مذاکره، سوال بپرسد یا بگوید که لطفاً ابتدا قیمت محصول را بفرمایید و در این شرایط فروشنده آماتور در همان ابتدا، قیمت را اعلام می‌کند.
این به این معنی نیست که ما نباید قیمت را اعلام کنیم، منظورم این است که ما باید یک سری استانداردها و روال‌هایی را در ابتدا رعایت کنیم بعد اگر استثناً لازم شد قیمت را زودتر اعلام کنیم.
با رعایت این نکته می توان قیمت را اعلام کرد که به صورت بازه ای قیمت بدهیم یا بگوییم که بستگی به شرایط و نیاز شما از فلان قیمت تا فلان قیمت داریم. ولی در کل قالب اصلی به این شکل است که بعد از مراحل اولیه مذاکره (گرم گرفتن و حس خوب ایجاد کردن) اطلاعات اولیه را بر اساس نیاز مخاطب بگیریم و حالا بر اساس نیاز او، شروع کنیم یکی از محصولاتی که می تواند به او کمک کند یا نیازش را برطرف نماید را معرفی کنیم و بعد از اینکه ویژگی‌های محصولمان را بر اساس نیاز مخاطب توضیح دادیم و در واقع، ارزش محصول مان در چشم مخاطب برجسته شد، زمان آن می‌رسد که در مورد قیمت و مساِل مالی صحبت کنیم.

6. سلیقه‌ای رفتار کردن

ما خیلی از مواقع نظر شخصی خودمان را در مذاکره یا در ارتباطاتمان  یا حتی در رفتار و صحبتمان دخیل می‌کنیم یعنی مثلا من وقتی دارم با یک مشتری صحبت می‌کنم، به محض اینکه متوجه می‌شوم ایشان برای مثلاً یک قومیت خاصی هستند، در نگاهم یا رفتارم یک گاردی اتفاق می‌افتد، چون مثلاً من با آن قومیت خاطره خوبی ندارم یا دیگران در موردشان فلان نظر را دارند و این در مذاکره من تاثیر می‌گذارد. در صورتی که ما بعنوان یک شخص حرفه‌ای می‌دانیم که طبیعتاً در هر قومیتی آدم های خوب یا بد وجود دارند و این نوع نگاه‌ها نباید در رفتار ما و ارتباطات ما تاثیر بگذارد.
یا مثال دیگر موارد مذهبی، مثلا مخاطب من ممکن است گرایش مذهبی اش با من فرق داشته باشد و نباید بگذاریم که این موارد تاثیری در روابط مالی و کاریِ ما ایجاد کند.
 یا مثال دیگر در مورد می‌تواند اثر گذاری این سلیقه ها در میزان تحصیلات طرف مقابل باشد.
پس در واقع سلیقه ذهنی‌ِ ما و آن چیزی که در ذهن من و شما کاشته شده  است را نباید در ارتباطمان  دخیل کنیم.
این نکته به ظاهر ساده می‌تواند حتی در روابط زناشویی و ارتباطات دوستانه تاثیرات منفی ایجاد کند.
به عنوان یک تمرین ساده، از امروز به رفتارهای خودتان در مقابل هر شخصی که به هر نحوی با شما در تماس است، راننده تاکسی، فروشنده های فروشگهایی که از آنها خرید می‌کنید، دوستان و اطرافیانتان، دقت کنید و ببینید که آیا در رفتارتان موردی هست که باعث پیش داوری یا اثرگذاری در تصمیم یا نوع رفتارتان باشد؟

____________________________________

*مدرس فروش و مشاور کسب و کارها
نویسنده و مدرس مدرسه کار و کسب عصر ایران



کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ۶ استراتژی مهم برای بهبود عملکرد تیم فروش "کار عمیق" چیست و 4 سبک اجرای آن کدامند؟ (+6 درس برای سال) 3 اشتباه رایج در فروش

دیگر خبرها

  • قیمت روغن مایع ۲۲۵ هزار تومان شد! + جدول
  • ۷۰ درصد خون‌های اهدایی «فیلتر» می‌شوند
  • نشانه های کمبود روی در بدن
  • مدام احساس خستگی می‌کنید؟ احتمالا با کمبود این ویتامین روبه‌رو هستید
  • تعویض الکترو پمپ در چاه شماره ۵ دشت تقی آباد شهرستان میاندوآب
  • توزیع ۳ هزار بسته معیتشی و ۱۰۰ سری جهیزیه
  • تامین اقلام اساسی هیات‌های مذهبی برای شب قدر
  • 3 اشتباه دیگر فروش
  • تولید روغن بیش از ۶ درصد افزایش یافت
  • اقلام اساسی هیئت‌های مذهبی برای شب قدر تامین شد