Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@11:37:06 GMT

کرونا گَزیده از ریسمان قرمز و نارنجی باید بترسد

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۶۲۳۸۱

کرونا گَزیده از ریسمان قرمز و نارنجی باید بترسد

به گزارش ایرنا، رعایت فاصله اجتماعی در شب یلدا، کاهش دورهمی های خانوادگی، مراسم های ازدواج و ترحیم در ماه های اخیر موجب شده است که شمار بستری های کرونا در آذربایجان شرقی از یکهزار و ۷۰۰ نفر به زیر ۶۰۰ نفر برسد، ضمن اینکه آمار فوتی ها نیز از بیش از ۷۰ نفر به متوسط ۱۰ نفر در روز رسیده است.

در واقع عزم ملی برای مقابله با کرونا موجب شد که وضعیت قرمز کرونایی آذربایجان شرقی پس از چند ماه تداوم، اکنون به هفت شهر نارنجی و ۱۴ شهر زرد از جمله کلان در شهر ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ میلیون نفری تبریز بهبود پیدا کند؛ البته این وضعیت بسیار شکننده است و کارشناسان بهداشت و درمان بر لزوم سخت گیری شهروندان در رعایت دستورالعمل های بهداشتی برای تداوم این وضعیت و جلوگیری از اوج گیری دوباره بیماری کویید ۱۹ تاکید دارند.

البته نباید از نظر دور داشت که بنا بر اعلام نظر کارشناسان حوزه بهداشت و درمان، همچنان امکان اوج گیری کرونا در ماه های باقی مانده زمستان بسیار است و مردم و مسوولان تا رسیدن واکسن باید مراقبت ها و هشدارهای پزشکی از جمله استفاده از ماسک را بسیار جدی بگیرند تا این ویروس هزار چهره، فرصت نمایش چهره جدیدی از خود را نداشته باشد. 

مردم و مسوولان باید بدانند که کار تمام نشده و همچنان باید مثل روزهای گذشته با حساسیت با کرونا مقابله کنیم و پیشگیری های لازم را داشته باشیم تا به قول معروف از یک سوراخ چند بار گزیده نشویم. 

اظهارات مسوولان بهداشت و درمان آذربایجان شرقی نشان می دهد که وضعیت شیوع ویروس کرونا در استان تا حد زیادی مدیریت و مهار شده است، به گونه ای که نگرانی و دغدغه مسوولان از پر شدن ظرفیت همه تخت های بیمارستانی اکنون رفع شده است. 

موفقیت نسبی در مدیریت بیماری کویید ۱۹ در آذربایجان شرقی، بار کادر بهداشت و درمان را تا حدودی سبک کرده است، به گونه ای که هم اکنون میزان مراجعین اورژانس و بخش های بستری بیمارستان ها و مراکز درمانی استان بیش از ۶۰ درصد کاهش یافته است. 

با این وجود، کارشناسان تاکید می کنند که تداوم موفقیت در بهبود وضعیت رنگی آذربایجان شرقی از نظر شیوع کرونا، اجتناب از هر گونه اهمال با هر استدلالی است و مسوولان نباید به خود و دیگران اجازه هر گونه دورهمی و اجتماعی احتمالی را بدهند تا بتوان به ریشه کنی این بیماری مرگبار پس از دسرتسی به واکسن امیدوار بود.

دکتر سیمین خیاط زاده مدیر کارگروه بیماری های واگیر آذربایجان‌شرقی

تعداد بستری های روزانه آذربایجان شرقی به زیر ۹۰ نفر در روز رسیده است 

مدیر کارگروه بیماری های واگیر آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه شهر قرمزی از نظر شیوع کرونا در استان وجود ندارد، گفت: اما شرایط کرونایی ما بسیار شکننده است.

دکتر سیمین خیاط زاده با تاکید بر ضرورت تداوم رعایت اصول بهداشتی برای کاهش شیوع ویروس کرونا در آذربایجان شرقی، اظهار کرد: تعداد بستری های روزانه استان به زیر ۹۰ نفر در روز رسیده که آمار خوبی است اما در صورت عدم رعایت نکات و پروتکل های بهداشتی بلافاصله کرونا شیوع خواهد یافت و مردم باید ترس از این موضوع را داشته باشند.  

وی همچنین با بیان اینکه شهرهای قرمز در استان تبدیل به نارنجی شده اند و نارنجی ها نیز زرد شده اند که تعداد آنها ۹ شهرستان است، گفت: اکنون یک سوم از نمونه برداری‌ها مثبت می‌شود، در حالیکه قبلا یک دوم و بیشتر از آن، مثبت می‌شد.اکنون یک سوم از نمونه برداری‌ها مثبت می‌شود، در حالیکه قبلا یک دوم و بیشتر از آن، مثبت می‌شد.

خیاط‌زاده تاکید کرد: با دورهمی‌های شب‌های طولانی زمستان، مشکلات بعدی دامن‌گیرمان شده و شاهد پیک بعدی و افزایش موارد و بالا رفتن مجدد آمار و موارد بدحال خواهیم بود.

 وی در سخنانش بر ضرورت خودداری از دورهمی‌های فامیلی، حتی با خواهر و برادر و اعضای نزدیک فامیل و خانواده برای کنترل بیماری تاکید کرد.

دکتر محمدحسین صومی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز 

تعداد بستری ها در آذربایجان‌شرقی از حدود یک هزار و ۷۰۰ نفر به ۵۶۰ نفر کاهش یافت

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: خریدهای شب عید از تهدیدات جدید شیوع کرونا است که مردم باید از حالا مراقب تجمع و شلوغ های خریدهای شب عید باشند تا عید سیاهی را نداشته باشیم و برعکس وضعیت به حالت سفید برسد. 

دکتر محمد حسین صومی تاکید کرد: همچنان شرایط خطرناک و شکننده است و هر زمان امکان بازگشت شرایط به حالت قرمز وجود داردهمچنان شرایط خطرناک و شکننده است و هر زمان امکان بازگشت شرایط به حالت قرمز وجود دارد. 

وی همچنین اظهار کرد: با اجرای طرح جامع محدودیت های کرونایی، مجموع تعداد بستری ها در آذربایجان‌شرقی از حدود یک هزار و ۷۰۰ نفر به ۵۶۰ نفر کاهش یافت.

صومی با اشاره به اینکه از این تعداد ۸۰ نفر زیر تهویه مکانیکی هستند، افزود: براساس آمار روز گذشته ۹۷ بیمار مبتلا به کرونا از بیمارستان های استان ترخیص و ۸۱ نفر نیز بستری شدند.

وی اظهار کرد: این آمار نشان دهنده کاهش میزان ویروس است ولی نباید عادی انگاری کنیم و باید اقدامات پیشگیرانه همچنان به شدت ادامه یابد.

صومی در خصوص اجرای طرح بسیج محله محور نیز گفت: شناسایی بیماران کرونایی و اطرافیان، قرنطینه خانگی و معکوس، درمان خانگی و تامین نیازهای بیماران کرونایی و سالمندان از محورهای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی است.

وی با بیان اینکه باید همت کنیم تا ریشه کرونا را در آذربایجان شرقی با این طرح و مشارکت بسیج و سپاه بخشکانیم، افزود: بر اساس طرح حاج قاسم سلیمانی، بسیجیان در قالب گروه‌های معین دانشگاه علوم پزشکی را در کنترل و درمان بیماری کرونا و بیماران کرونایی همراهی خواهند کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: اطلاعات افراد مثبت پس از شناسایی توسط مراقب سلامت به بسیج ارایه می شود تا افرادی را که با بیمار در ارتباط بودند، پیدا و رصد کنند.

وی ادامه داد: در این طرح هر بسیجی موظف است حداقل ۱۰ نفر از اطرافیان فرد بیمار را شناسایی و رصد کند.

حدود ۱۴ درصد از افراد پرخطر در آذربایجان شرقی قرنطینه معکوس شده اند

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این جلسه با اشاره به انجام تست رپید (سریع) کرونا گفت: با انجام این تست در عرض ۲۰ دقیقه، منفی یا مثبت بودن ابتلای فرد مشخص می شود و اگر نیاز باشد در داخل منزل تحت مراقبت قرار گرفته و در صورت لزوم برای حضور در مراکز بهداشت و یا انتقال به بیمارستان، از طریق همین مجموعه اقدام خواهد شد.

عباسعلی درستی افزود: از افراد پرخطر در  درب منزل تست انجام می شود که در حدود ۱۴ درصد از افراد پرخطر در استان قرنطینه معکوس شده اند.

وی ادامه داد: در اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی، اقدامات فنی همچون ویزیت، نمونه گیری، تست و نوشتن نسخه توسط کادر مراکز بهداشت انجام می گیرد و کارهای غیرفنی همچون رصد و شناسایی برعهده بسیج می باشد.در اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی، اقدامات فنی همچون ویزیت، نمونه گیری، تست و نوشتن نسخه توسط کادر مراکز بهداشت انجام می گیرد و کارهای غیرفنی همچون رصد و شناسایی برعهده بسیج می باشد.

طرح شهید قاسم سلیمانی با مشارکت مردمی درحال اجراست

معاون هماهنگ کننده فرمانده سپاه عاشورا گفت: بسیجیان در سال های گذشته در هر عرصه ای که نیاز بوده، حضور داشته و کارنامه ای درخشان از خود به جای گذاشته اند و اینک با طرح شهید سلیمانی و در جهادی دیگر وارد کارزار شده اندبسیجیان در سال های گذشته در هر عرصه ای که نیاز بوده، حضور داشته و کارنامه ای درخشان از خود به جای گذاشته اند و اینک با طرح شهید سلیمانی و در جهادی دیگر وارد کارزار شده اند.

سرهنگ الیاس گل محمدزاده افزود: طرح شهید قاسم سلیمانی با مشارکت مردمی درحال اجراست و توان بسیج، خانه ها و شبکه های بهداشت برای اجرای آن به خدمت گرفته شده است.

بیماران کرونایی بیمارستان امام رضا تبریز نزدیک ۷۰ درصد کاهش داشت

رییس بیمارستان امام‌رضا(ع) تبریز به عنوان کانون اصلی بستری بیماران کرونایی آذربایجان‌شرقی با اشاره به کاهش یک هفتمی بیماران کرونایی بستری شده در این بیمارستان گفت: مردم خریدهای خود به خصوص مربوط به خرید عید را برای سال آینده موکول کنند تا دوباره شاهد اوج بیماری کرونا نباشیم، مردم همچنان احتیاط خود را از دست ندهند و به پروتکل‌های بهداشتی و توصیه‌های پزشکی پایبند باشندتا کرونا شدت مجدد نگیرد.

دکتر مسعود فقیه دینوری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: آمار مراجعان در ۲هفته گذشته به اورژانس بیمارستان امام رضا تبریز ۵۰درصد کاهش یافته است. 

وی افزود: بر این اساس در همین مدت تعداد فوتی ها نیز کاهش محسوسی یافته است، کاهش بستری و فوت بیماران کرونایی حاصل رعایت پروتکل های بهداشتی از طرف مردم است که باید استمرار یابد در غیر این صورت شاهد شیوع و اوج مجدد بیماری خواهیم بود. 

علیار راستگو معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌شرقی

هفت شهرستان آذربایجان شرقی در وضعیت نارنجی هستند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌شرقی نیز با بیان اینکه محدودیت‌های شبانه از ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد در تمام شهرهای زرد و نارنجی اعمال می‌شود، گفت: در استان هفت شهرستان در وضعیت نارنجی و ۱۴ شهرستان نیز در وضعیت زرد قرار دارد.

علیار راستگو اظهار کرد: شهرستان‌های آذرشهر، میانه، مراغه، جلفا، اهر، سراب و عجب‌شیر هفت شهرستانی هستند که در وضعیت نارنجی قرار دارند.

وی ادامه داد: متاسفانه شهرستان عجب‌شیر از وضعیت زرد به نارنجی تبدیل شده است که ضروری است در این شهرستان اقدامات پیشگیرانه بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و وضعیت شهرستان جلفا نیز همچنان در حالت نارنجی باقی مانده است.شهرستان عجب‌شیر از وضعیت زرد به نارنجی تبدیل شده است که ضروری است در این شهرستان اقدامات پیشگیرانه بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و وضعیت شهرستان جلفا نیز همچنان در حالت نارنجی باقی مانده است.

راستگو گفت: محدودیت تردد بین شهری برای شهرستان‌های با وضعیت زرد نداریم ولی در شهرستان‌ها با وضعیت نارنجی محدودیت‌های تردد بین شهری اعمال می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه باید از تجمعات غیر ضروری جلوگیری کرد، افزود: در برخی شهرستان‌ها گزارش‌هایی مبنی بر برگزاری برخی مراسم‌ها همچون مجالس ترحیم ارائه می‌شود که فرمانداران باید به جد به این موضوع ورود کنند.

برچسب‌ها کرونا آذربایجان شرقی محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا آذربایجان شرقی محدودیت های کرونا کرونا آذربایجان شرقی محدودیت های کرونا اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی تبریز طرح شهید قاسم سلیمانی آذربایجان شرقی آذربایجان شرقی بیماران کرونایی تعداد بستری ها بهداشت و درمان وضعیت نارنجی شهرستان ها اجرای طرح وضعیت زرد شده اند هفت شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۲۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت قرمز بازار گوشت

هر کیلو گرم شقه و سردست گوسفند ۶۲۰ تا ۶۵۰، راسته ۶۳۰، ران و کف دست ۸۵۰، راسته و فیله تازه بدون استخوان ۹۲۰، گوشت چرخ کرده ۲۷۵ تا ۵۰۰ هزار تومان در حال فروش است.

به گزارش مشرق، رصد هفتگی بازار کالاهای اساسی، جزئیات تغییرات را ممکن می‌کند و در این راستا سال گذشته بازار گوشت قرمز نوسان قیمتی بسیاری داشت.

ریشه یک علت

سال گذشته، یکی‌دو هفته پیش از اعیاد قربان و غدیر خم (خرداد و تیر ۱۴۰۲) افزایش نرخ گوشت قرمز روی دور تند قرار گرفت؛ به طوری که تیر و مرداد نرخ گوشت گوساله از گوسفند هم پیشی گرفت. علت، کمبود دام و کشتار دام سنگین از سوی برخی مناطق ایران در این ایام بود.

از سوی دیگر، به گفته مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور، اتفاقی که در اواخر سال ۱۴۰۱ رخ داد نتیجه آن در نیمه دوم سال گذشته بازتاب پیدا کرد؛ البته ریشه موضوع به عملکرد سال‌های قبل تر و به حدود سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ برمی‌گردد. سامانه بازارگاه راه‌اندازی شد و برای نهاده دامی سهمیه ارز ۴۲۰۰ تومانی در نظر گرفته نشد. حتی این موضوع برای پروار بندها هم منتفی شد؛ بنابراین قیمت تمام شده گوشت از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ بالا بود چون دامداران نهاده مورد نیاز خود را از بازار آزاد تهیه می‌کردند. در مقابل شاهد قیمت دستوری بودیم.

افشین صدر دادرس در ادامه توضیحات گفت، در این دوره تولید دام زیاد بود و بازار تقاضا هم تغییری نداشت؛ از این رو قیمت تمام شده خودش را نشان نمی‌داد. در نیمه نخست سال ۱۴۰۱ دو اتفاق این چالش را بر ملأ کرد؛ نخست صادرات بی موقع بود که مجوز آن را وزارت جهاد کشاورزی صادر کرد به این ترتیب تعدادی دام از کشور خارج شد. دوم، تعداد بالایی دام از سوی شرکت پشتیبانی امور دام خریداری شد و قرار بود دو ماه بعد پول آن پرداخت شود که این پول با ۱۰ تا ۱۱ ماه تأخیر انجام شد.

در ادامه این روند، تعداد دام کاهش پیدا کرد زیرا تأخیر در پرداخت پول دام، مشکل تولید را حادتر کرده و بخش زیادی از دامداران از چرخه تولید خارج شدند.

تیر خلاص به این بازار بیمار حذف ارز ترجیحی در اردیبهشت ۱۴۰۱ بود. قیمت نهاده‌های دامی ۶ برابر شد. به این ترتیب پیش از این که عرضه زیاد دام قیمت تمام شده را در سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ نشان نمی‌داد، با کاهش جمعیت دامی سال ۱۴۰۲ نمود پیدا کرد.

بلای خانمان‌سوز اقتصاد

در این راستا نباید از پدیده «قاچاق» هم غافل بود.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران کشور درباره پیشی گرفتن قیمت گوشت گوساله نسبت به گوسفند عنوان کرده که یکی از دلایل به کمبود نقدینگی دامداران و عدم پرواربندی دام بر می‌گردد.

مجتبی عالی با اشاره به آمار قاچاق دام هم اظهار کرده، بر اساس آمار به دست آمده از کشور مقصد این دام‌ها، روزانه ۴ تا ۵ هزار دام سبک از کشور به مقصد بندر خصب عمان قاچاق می‌شود. در این بخش، دام سنگین از مرز عراق قاچاق شده که آمار دقیقی در این خصوص وجود ندارد.

دام پایه پروار و ضد و نقیض‌های دولتی

عالی سال گذشته (مرداد ماه) با بیان اینکه مذاکرات برای واردات دام سنگین پایه پروار انجام شده و قرار است در وزن‌های مختلف ۲۰۰ تا ۴۰۰ کیلو گرمی دام سنگین خریداری شود، اعلام کرده بود پس از ۴ ماه از واردات دام پایه پروار، گوشت آن وارد بازار می‌شود؛ اما پرونده این موضوع بدون نتیجه همچنان باز است.

مجتبی نوروزی، رئیس سازمان دامپزشکی کشور روز گذشته در پاسخ به این پرسش که سال گذشته برای تنظیم بازار گوشت قرمز قرار بود دام پایه پروار وارد شود، توضیح داد: مجوز واردات دام پایه پروار از برخی کشورها از سوی سازمان دامپزشکی کشور صادر شده و در این خصوص مشکلی وجود ندارد. واردکنندگان و بخش خصوصی برای این امر باید اقدام کنند که استقبال نشده است.

وی اظهار کرد: واردات از کشورهای روسیه، گرجستان، قزاقستان، اروگوئه، استرالیا، نیوزلند و برزیل (البته برزیل هنوز اطلاعات درخواست شده ایران را ارسال نکرده است اگر این اطلاعات از سرویس دامپزشکی این کشور ارسال شود) امکان واردات دام پایه پروار از این کشورها ممکن است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به واردات دام آماده کشتار که در حال انجام است، افزود: دام سبک و سنگین از سال گذشته از مرز قفقاز وارد و در کشور کشتار و گوشت آن در بازار توزیع شده و می‌شود. این امر امسال سرعت می‌گیرد و به زودی منجر به شکسته شدن قیمت‌ها در بازار گوشت قرمز می‌شود.

نوروزی درباره واردات دام از پاکستان هم گفت: با مصوبه هیأت دولت از پاکستان هم دام در حال وارد شدن است که در استان سیستان و بلوچستان پرورش یافته و سپس کشتار می‌شود. این دام‌ها اجازه خروج از استان را ندارند.

در حالی که رئیس سازمان دامپزشکی عنوان می‌کند مجوز واردات دام پایه پروار صادر شده اما بخش خصوصی استقبال نکرده، احمد خانی نوذری، سرپرست معاونت بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی درباره عدم واردات دام پایه پروار، دی ماه سال گذشته گفته بود، معاونت تخصصی در حال برنامه ریزی است که چه حجمی دام پایه پروار نیاز به واردات دارد. محدودیتی هم برای منابع ارزی وجود ندارد و با توجه به تولید دام پروار در داخل، میزان کسری در حال برآورد است که بر اساس آن تأمین ارز شود.

در نهایت گویا صرفه اقتصادی در واردات دام آماده کشتار و گوشت گرم و منجمد است زیرا در فاصله زمانی مرداد ۱۴۰۲ تا امروز دام پایه پروار وارد نشده در حالی که شاید واردات دام پایه پروار منجر به اشتغالزایی در کشور شده و فعالیت صنعت دامپروری را استمرار ببخشد.

همچنین، قائم مقام وزارت جهاد کشاورزی در امور تجارت و تنظیم بازار در روزهای پایانی سال گذشته درباره واردات گوشت قرمز گفته بود، با توجه به نیاز بازار روزانه به طور میانگین ۲۰۰ تن گوشت گرم وارد کشور می‌شود.

علیرضا پیمان پاک برای تأمین بازار گوشت امسال هم گفته، در بودجه ارز مورد نیاز واردات گوشت قرمز اختصاص داده شده و تا پایان سال ارز مورد نیاز گوشت قرمز تأمین است. سال گذشته ۱۰۰ هزار تن گوشت منجمد و ۳۰ هزار تن گوشت گرم وارد شد امسال تمرکز بر واردات گوشت منجمد بوده که قرار است ۱۴۰ هزار تن افزایش یابد. حجم واردات گوشت گرم ثابت باقی خواهد ماند.

همچنین گفتنی است؛ عمده واردات، گوشت گوساله بوده که ۸۰ درصد پیش بینی می‌شود و باقی گوشت گوسفندی است.

ضد و نقیض‌های سرانه مصرف

در ادامه ببینیم مصرف سرانه گوشت قرمز در کشور چقدر است.

آمارهای اعلامی از سرانه مصرف گوشت در کشور دقیق نبوده و متناقض است. این عدد برای گوشت قرمز از ۷۰۰ گرم تا ۷ کیلو گرم در سال برای هر نفر متغیر اعلام می‌شود. تا پیش از سال ۱۴۰۰ حدود یک میلیون تن مصرف گوشت قرمز کشور اعم از گوسفندی و گوساله بود؛ سال‌هایی که هر فرد ۱۲ کیلو گرم مصرف سرانه داشت.

مجتبی نوروزی، رئیس سازمان دامپزشکی کشور درباره سرانه مصرف گوشت قرمز اظهار کرد: بر اساس آمار سال گذشته سرانه مصرف در کشور ۷ کیلو گرم است. این عدد برای گوشت مرغ به طور دقیق استخراج نشده اما به طور قطع آمار مصرف گوشت سفید نسبت به سال‌های قبل در کشور روند افزایش داشته است.

این مسؤول دولتی عنوان کرد: امکان صادرات بیش از ۱۰۰۰ تن گوشت مرغ از کشور وجود دارد و می‌توان بخشی از نیازمندی ۲.۲ میلیون تنی گوشت مرغ مورد نیاز کشورهای اطراف را تأمین کرد.

وی تاکید کرد: تولید باید با هدف صادرات انجام شود.

قیمت گوشت در بازار

در حال حاضر هر کیلو گرم گوشت قرمز به شرح زیر است؛

هر کیلو گرم شقه و سردست گوسفند ۶۲۰ تا ۶۵۰، راسته ۶۳۰، ران و کف دست ۸۵۰، راسته و فیله تازه بدون استخوان ۹۲۰، گوشت چرخ کرده ۲۷۵ تا ۵۰۰ هزار تومان در حال فروش است.

هر کیلو گرم سردست گوساله ۵۶۰، ران گوساله ۵۸۰ و فیله گوساله تازه ۸۸۰ هزار تومان نیز قیمت گذاری شده است.

گفتنی است؛ قیمت دولتی گوشت گوسفند هر کیلو گرم ۳۱۰ و گوساله ۲۹۹ هزار تومان است که توزیع آن محدود انجام می‌شود.

وضعیت در سایر بازارها

هر کیلو گرم گوشت مرغ ۷۸، گوشت مرغ بدون کمر ۸۴، سینه مرغ بدون استخوان ۱۴۴، چرخ کرده ۱۲۰، قزل‌آلا ۱۷۴، میگو پرورشی ۳۹۰ و میگو دریایی ۷۴۰ هزار تومان در پروتئین فروشی‌ها در حال فروش است.

گفتنی است هر بسته مغز ران بدون پوست مرغ با وزن ۱۶۰۰ گرم ۲۲۰.۸۰۰ و با وزن ۱۸۰۰ گرم ۲۳۹.۴۰۰ تومان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای در حال توزیع و فروش است.

نهادهای متولی باید برای تأمین بازار اعیاد عید قربان و غدیر خم تدابیر لازم را اندیشیده تا همچون سال گذشته شاهد سیر نجومی قیمت‌ها برای امسال در بازار گوشت کشور نباشیم.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • کشف حدود ۶ هزار ماینر غیرمجاز در آذربایجان شرقی
  • رتبه نخست بستان آباد در تولید قارچ دکمه‌ای در آذربایجان شرقی
  • یک شهرستان جدید به کشور اضافه شد | ترکمانچای کجاست و چرا شهرستان شد؟
  • کشف حدود ۶ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز در آذربایجان شرقی
  • بخش ترکمانچای آذربایجان شرقی شهرستان شد
  • خروش آبشار شیرلان از دل کوه‌های هریس + فیلم
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • ترکمانچای شهرستان شد
  • لایروبی ۱۲۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اولویت‌دار آذربایجان شرقی
  • وضعیت قرمز بازار گوشت