Web Analytics Made Easy - Statcounter

نامزدهای جشنواره نقد کتاب در گروه «ادبیات داستانی» از سوی دبیرخانه این جشنواره معرفی شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از  روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، هشت مقاله در گروه «ادبیات داستانی» به دور نهایی هفدهمین دوره جشنواره نقد کتاب راه پیدا کردند.

مقاله‌های «انعکاس مضامین تاریخی اجتماعی در رمان وقت جنگ دوتارت را کوک کن» نوشته محمود رنجبر و مهیار حجرین، مطالعات تاریخی جنگ، ش ۷، بهار ۱۳۹۸، «بررسی پس‌زمینه‌­های تاریخی و ایدئولوژیک داستان امیر ارسلان نامدار» از زهرا درّی، متن‌پژوهی ادبی، ش ۸۲، زمستان ۱۳۹۸، «بررسی جامعه‌شناختی رمان طوبی و معنای شب، اثر شهرنوش پارسی‌­پور» نوشته زینب رحمانیان، پروانه عادل­زاده و کامران پاشایی‌فخری، بهارستان سخن، ش ۴۵، پاییز ۱۳۹۸، «بررسی رمان گذری به هند اثر فورستر از منظر فمنیسم پسااستعمار» نوشته احمد شیرخانی، مطالعات شبه‌قاره، ش ۳۷، پاییز و زمستان ۱۳۹۸، «پیش‌افتادن فرم از محتوا: نقد و فرانقدی بر کتاب طریق بسمل‌شدن» از مهدی ابراهیمی‌لامع، نقد کتاب ادبیات و هنر، ش ۷ـ۸، پاییز و زمستان ۱۳۹۸، «ریخت­‌شناسی قصه­‌های تقدیر، تمتی و تیزتن از افسانه­‌های مردم ایران با الگوی پراپ» نوشته ذوالفقار علامی و حدیث احمدی، پژوهشنامه ادبیات داستانی، ش ۲۶، بهار ۱۳۹۸، «کهن‌الگوی فردیت در رمان چهل‌سالگی با رویکرد کهن­‌الگویی، اسطوره­‌ای» از غلامعلی فلاح و شیرین میرشاه‌ولد، ادب فارسی، ش ۲۴، پاییز و زمستان ۱۳۹۸ و «ملت عشق یا دولت هوس: بررسی و تحلیل رمان ملت عشق و کیمیاخاتون با رویکرد به زندگی مولوی» نوشته مصطفی گرجی و آیدا چهرقانی، نقد کتاب ادبیات و هنر، ش ۶، تابستان ۱۳۹۸ به عنوان نامزدهای جشنواره نقد کتاب در گروه «ادبیات داستانی» شناخته شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراسم پایانی هفدهمین دوره جشنواره «نقد کتاب» با اعلام اسامی برگزیدگان و مقالات شایسته قدردانی در دی‌ماه برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره نقد کتاب جشنواره نقد کتاب ادبیات داستانی زمستان ۱۳۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۲۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامزدهای نهایی چهره سال هنر انقلاب معرفی شدند / رقابت پنج هنرمند برای «تندیس انتظار»

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، فرایند انتخاب «چهره سال 1402 هنر انقلاب اسلامی» با یک نظرخواهی سراسری از مدیران فرهنگی، هنرمندان، فعالان فرهنگی و رسانه‌ای آغاز شد.

پس از برگزاری این نظرسنجی که با جامعه آماری بیش از هزار نفر صورت گرفت، نام 86 هنرمند به‌عنوان نامزدهای اولیه عنوان «چهره سال هنر انقلاب» مشخص و به «کمیته انتخاب نامزدهای نهایی چهره سال هنر انقلاب» ارائه شد.

این کمیته با ترکیب آقایان مرتضی سرهنگی، علیرضا قزوه، احمدرضا درویش، کورش زارعی، سیدمسعود شجاعی طباطبایی و محسن مومنی شریف تشکیل جلسه داد و از میان گزینه‌های پیشنهادشده توسط اهالی فرهنگ و هنر، پنج هنرمند را به عنوان «نامزدهای نهایی چهره سال 1402» هنر انقلاب معرفی کرد. اسامی نامزدهای نهایی عنوان «چهره سال 1402 هنر انقلاب اسلامی» به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر است.


1- امیر بشیری برای نویسندگی و کارگردانی کنسرت‌نمایش «کلنل»

2- کمال تبریزی و علیرضا طالب‌زاده برای نویسندگی و کارگردانی مجموعه تلویزیونی «سرزمین مادری»

3- راضیه تجار برای انتشار رمان «یاس کبود» و تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «اسم تو مصطفاست»

4- افشین علاء برای نقش‌آفرینی موثر و بهنگام در سپهر شعر انقلاب اسلامی

5- مسعود نجابتی برای فعالیت‌های موثر  در حوزه گرافیک از جمله ترسیم دیوارنگاره "و فتح قریب" در مرز سرزمین‌های اشغالی

گفتنی است انتخاب چهره سال هنر انقلاب از میان نامزدهای نهایی کسب این عنوان توسط گروهی از نخبگان و خبرگان هنر انقلاب انجام می‌شود.

آیین اختتامیه هفته هنر انقلاب اسلامی و معرفی چهره سال 1402 هنر انقلاب روز چهارشنبه 29 فروردین در پردیس مرکزی حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار می‌شود. حوزه هنری از سال 1394 معرفی «چهره سال هنر انقلاب» را با مشارکت هنرمندان و فعالان عرصه فرهنگ و هنر در دستور کار خود قرار داده است.  

«تندیس انتظار» اثر استاد علی‌اصغر یوزباشی به‌عنوان نماد «چهره سال هنر انقلاب» شناخته شده و هرسال به هنرمند منتخب تقدیم می‌شود.

تاکنون چهره‌هایی همچون حمید حسام، ابراهیم حاتمی‌کیا، محمدمهدی سیار، عبدالحمید قدیریان و مجید مجیدی موفق به کسب این عنوان شده‌اند و در سال جاری دهمین منتخب این عنوان معرفی خواهدشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نامزدهای نهایی چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب معرفی شدند
  • نامزدهای نهایی چهره سال هنر انقلاب معرفی شدند / رقابت پنج هنرمند برای «تندیس انتظار»
  • نامزدهای نهایی چهره سال هنر انقلاب معرفی شدند/ رقابت پنج هنرمند
  • نامزدهای نهایی چهره سال هنر انقلاب معرفی شدند
  • معرفی داوران بخش فیلم‌های داستانی کوتاه جشنواره فیلم اقوام ایرانی
  • داوران بخش فیلم‌های داستانی کوتاه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی معرفی شدند
  • چرا در ایران از مارکز استقبال شد؟
  • نامزدهای بخش های اصلی، ویژه و مردمی جشنواره پژواک اردیبهشت اعلام می شوند
  • نامزدهای بخش مستندنگاری اعلام شد
  • نامزدهای بخش مستمر جشنواره پژواک اعلام شد