Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، "فروزان رادمهر"، گفت: تعداد بیمه نامه ها دلیلی برتوسعه بازار یک شرکت بیمه ای نبوده و ملاک مناسبی برای بررسی همچنین ظرفیتی هم نیست.

وی افزود: گاهی قراردادی ثبت می شود و کل بیمه نامه های یک مجموعه زیر مجموعه یک قرارداد ، قرار می گیرد وسال بعد بیمه نامه به تعداد ثبت می شود که یک آمارغیرواقعی را القا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیربیمه های اشخاص شرکت بیمه ما،دلیل اصلی افزایش این اتفاق در صنعت بیمه را اینگونه توضیح داد: اینکاربه دلیل آمارسازی بابت تعداد بیمه نامه نیست زیرا مشکل اصلی در کارمزد بیمه نامه ها است.

رادمهر ادامه داد: به دلیل اینکه کارمزد پلکانی نشود بیمه نامه ها را به جای اینکه درقالب یک قرارداد و یک بیمه نامه ثبت کنند شکسته و خرد میکنند تا از کارمزد پلکانی خارج شوند.

وی، با اشاره به اینکه تعداد بیمه نامه ملاک مناسبی به خصوص برای بیمه نامه های گروهی نیست، اظهارکرد: در بیمه نامه گروهی یک قرارداد می تواند 20 هزار بیمه شده داشته باشد یا درقراردادهای کشوری 400 هزار بیمه شده در یک قرارداد ثبت می شوند.

مدیربیمه های اشخاص شرکت بیمه ما، گفت: آیین نامه 83 کارمزد، در سال 92 مصوب شده ومبنای هزینه ای که درآیین نامه درنظر گرفته شده و برای شروع پلکان 50 میلیون تومان است که درآن سال عدد قابل توجهی بوده است.

رادمهر با اشاره به تورم سال 92 که تک رقمی بوده و تورم سالجاری که دورقمی است، گفت: این آیین نامه از آن سال تاکنون بازنگری نشده، درحالیکه  الان کمترین بیمه نامه دررشته درمان از 400 میلیون تومان شروع می شود.

وی ادامه داد: با این اوصاف تمامی بیمه نامه ها پلکانی می شوند و باتوجه به اینکه شبکه فروش نمی تواند هزینه های اجرای بیمه نامه را جبران کند مجبور است تابیمه نامه ها را تفکیک کرده تااز کارمزد بیشتری برخوردارشود.

مدیربیمه های اشخاص شرکت بیمه ما، خاطرنشان کردکه، آیین نامه 83 نیاز به بازنگری دارد و هرسال باید عددهای داخل آیین نامه براساس تورم بازنگری شود.

رادمهربا بیان اینکه دربسیاری از کشورها بیمه گران پایه و صندوق های خودگردانی که کار بیمه گری انجام می دهند به صورت تجمیعی داده های آماری خودرا منتشر می کنند، گفت: در ایران آمار تامین اجتماعی جداگانه و آمار شرکت های بیمه ای توسط بیمه مرکزی منتشر می شود.

وی ادامه داد: هیچ وقت یک آمار تجمیعی از کل عملیات بیمه گری که درکشور اتفاق افتاده منتشر نشده و نکته بعدی این است که شرکت های بیمه ای به یک سامانه متمرکز که برای همه قابل استفاده باشدوصل نیستند.

مدیربیمه های اشخاص شرکت بیمه ما، گفت: از وقتی سامانه سنهاب راه اندازی شده قسمتی از داده های آماری توسط بیمه مرکزی استخراج می شود و دردسترس شرکت ها قرارگرفته است.

رادمهرتصریح کردکه، سنهاب هنوز قابلیت استخراج داده های ترکیبی با یک مبنا از شرکت ها را ندارد زیرا خیلی از داده ها در شرکت ها سلیقه ای وبراساس نظر مدیران در سیستم ها ارائه می شود.

وی، با بیان اینکه سیستمی که آمار ریز و جداگانه در یک رشته بیمه ای و یک مورد خاص آن رشته را تحلیل کند در سیستم فناوران وجود ندارد، گفت: هر آماری که شرکت ها ارائه می دهند تقریبی است!

پربیننده ترین نماد ۴ بانک و موسسه اعتباری در تالار شیشه‌ای سبزپوش شد بیشترین رشد قیمت سهام بیمه به اتکایی امین رسید نماد ۹بانک و موسسه اعتباری در بازار سرمایه سبزپوش شد بیمه تجارت‌نو به باشگاه هزار میلیاردی‌ها پیوست صندوق بیمه کشاورزی خسارت دامداران را دیر می‌پردازد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیمه صنعت بیمه بیمه ما شرکت های بیمه ای بیمه نامه ها یک قرارداد آیین نامه بیمه ای شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۲۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و یک شرکت صنعتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و شرکت توسعه آزاد پاسارگاد در راستای تسریع در اجرایی و عملیاتی شدن پروژه ساخت مسکن برای کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه، استفاده از ظرفیت‌های موجود در مراکز رشد و سرا‌های نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه‌ای با حضور رئیس و معاونان این واحد دانشگاهی، مدیرعامل شرکت توسعه آزاد پاسارگاد (شتاپ) و مدیران شرکت‌های فناور در حوزه صنعت ساختمان به امضا رسید.

فریده دوکانه‌ای‌فرد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در این جلسه با معرفی ظرفیت‌های مرکز رشد این واحد دانشگاهی اظهار کرد: این مرکز رشد با مجوز ۷۰ درصدی در صنعت ساختمان و فناوری نوین و مصالح ساختمانی در این حوزه با استفاده از ظرفیت‌های علمی و گروه‌های متخصص متقاضی استقرار در مرکز رشد، در پرورش و رشد کسب‌وکار‌ها در زمینه تولید و تجهیز ساختار صنعت ساختمان با الگوی جامع و با بهره‌گیری از تحقیقات روزآمد با وجود فضا‌های کارگاهی به‌منظور راه‌اندازی خط تولید از مزیت‌های این مجموعه و افزایش فعالیت‌های ساختمانی تأثیر بسزایی داشته است.
به گزارش آنا، در پایان از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن مزرعه آموزشی کولیک بازدید شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • رانندگان آژانس شاغل در شهرداری بیمه تکمیلی شوند
  • خراسان جنوبی در جایگاه چهارم طرح مسطورا
  • پایش صلاحیت حرفه‌ای ۲۷۰ نیروی پیمانکاری منطقه غرب فارس
  • نصب ۵۲ دستگاه کنتور هوشمند حجمی توسط شرکت آب‌منطقه‌ای
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و یک شرکت صنعتی
  • اخذ موافقت نامه اصولی احداث واحد اتانول سنتزی در پتروشیمی فارابی
  • توزیع ۱.۵ میلیون لیتر سوخت میان ناوگان هوایی منطقه بوشهر در ایام نوروز
  • بیش از هزار و ۲۰۰ حلقه چاه‌غیرمجاز در آذربایجان‌غربی مسدود شد
  • افشاگری درباره بیمه تکمیلی رانندگان کامیون ؛ سوء استفاده کنندگان کیستند؟