Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره بر ضرورت راه اندازی برق متروی تهران برای مواقع بحران، گفت: همچنین لازم است که سازمان ها و دستگاه های زیرساختی به سیستم هشدار سریع زلزله تهران متصل شوند.
محسن هاشمی، رییس شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با شهر، با تاکید بر ضرورت تامین برق اضطراری برای متروی تهران، توضیح داد: درصورتی‌که در تهران زلزله رخ دهد امکان ارائه خدمات توسط مترو به دلیل نبود برق اضطراری غیرفعال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: از این‌رو راه‌اندازی برق اضطراری برای متروی تهران باید در دستور کار مجموعه‌های ذی ربط قرار گیرد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه هنگام وقوع انواع بحران‌های طبیعی و غیرطبیعی مترو به‌عنوان یک پناهگاه امن می‌تواند برای حوزه بحران عمل کند، بیان کرد: تحقق این امر در صورتی ممکن است که مترو مجهز به پدافند NBC شامل نیروهای بازدارنده (Counterforce)، پدافند عامل (active defense) و پدافند غیرعامل (passive defense) شود.
هاشمی در پایان با تاکید بر لزوم تکمیل سیستم هشدار سریع زلزله در تهران افزود: همچنین سازمان‌ها و دستگاه‌های زیرساختی باید به این سیستم متصل شوند و اطلاع‌رسانی عمومی نیز به‌تدریج در دستور کار قرار گیرد.
به گزارش شهر، راه اندازی فاز آزمایشی سامانه هشدار سریع در ابتدا با مشارکت آژانس همکاری‌های بین المللی ژاپن (جایکا) آغاز شد و در همین راستا نیز اقدام به نصب و راه اندازی سامانه ای مشتمل بر چهار ایستگاه شتاب نگاری مدرن بر روی بخشی از گسل مشا در شمال شرقی تهران در فاصله حدود 40 کیلومتری از مرز شرقی شهر شد. در سال گذشته و نیمه اول امسال عملیات ساخت و تکمیل زیر ساخت‌های عمرانی و تأسیسات برقی در 22 ایستگاه شتاب نگاری دیگر نیز برسیستم هشدار سریع زلزله انجام شد. این ایستگاه‌ها در اطراف تهران و محدوده گسل‌های فعال، لرزه زای و تهدید کننده شهر تهران احداث شده اند. این سیستم در مجموع به 200 ایستگاه نیاز دارد که تاکنون 26 ایستگاه آن راه اندازی شده است.
همچنین در اجرای بند 9 و 2 سند طرح جامع شهر تهران (1386) در رابطه با ارتقاء سیستم مدیریت بحران و کیفیت و دفاع غیرعامل شهرتهران و همچنین تبصره یکم (1) ذیل ماده نهم (9) و بخش­های دوازدهم، سیزدهم و چهاردهم (مواد 56، 61، 64، 65، 66، 76 و 79 الی 83 و 88) برنامه پنج ساله دوم شهرداری تهران (1393ـ 1397) به منظور بهبود سیستم ایمنی و مدیریت بحران، کاربست اصول پدافند غیرعامل و ایمن سازی فضاهای زیر سطحی شهرتهران در برابر سوانح طبیعی و انسان ساخت، شهرداری تهران موظف است راهبردهای ذیل را در تدوین سند و برنامه ­های عملیاتی موضوع مصوبه «الزام شهرداری تهران به تدوین برنامه عملیاتی مدیریت بحران و برنامه واکنش اضطراری در مترو و فضاهای زیر سطحی» ـ ابلاغی به شماره 160/1966/21623 مورخ 93/8/7، ملاک عمل قرار دهد.
خبرنگار: ملیکا هاشمی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سیستم هشدار سریع زلزله برق اضطراری راه اندازی شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۵۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلزله در مرزن‌آباد ؛ جدیدترین گزارش‌ها از زلزله ۳.۷ ریشتری در نزدیکی چالوس

به گزارش همشهری آنلاین،‌ مدیر بحران استان مازندران با اعلام این خبر به همشهری آنلاین گفت: «زلزله‌ای به بزرگی ۳.۷ ریشتر، ساعت ۱۷ و ۲۸ دقیقه عصر سه‌شنبه( ۴اردیبهشت) حوالی مرزن‌آباد، واقع در مازندران را لرزاند. هم اکنون بعد از گذشت یک شبانه روز و بررسی ارزیابان هیچ خسارتی از این زلزله گزارش نشده است.»
حسینعلی محمدی افزود: «این زلزله در محدوده ای رخ داده که خالی از سکنه بوده و برای همین هیچ خسارتی با خود نداشته‌است.»
این زمین‌لرزه در عمق ۱۲ کیلومتری زمین و پنج کیلومتری مرزن‌آباد، ۱۸ کیلومتری کلاردشت و ۲۴ کیلومتری پول بوده است.
محمدی با اشاره به بارش‌های اخیر و سیلابی شدن برخی رودخانه‌های استان نیز گفت: «همه راه‌ها و مسیرهای دسترسی بازگشایی شده و راه ۱۰ روستای محور امیری در بخش لاریجان آمل که به دلیل بارش شدید باران بسته شده‌بود تا پایان امشب بازگشایی می‌شود. ۳ گروه ماشین آلات و ۲ تیم امدادی مشغول بازگشایی مسیر هستند.»

بیشتر بخوانید:
سیل بهاری با سیستان و بلوچستان چه کرد؟ | امدادرسانی تا کی ادامه دارد؟

کد خبر 847019 برچسب‌ها استان مازندران سيل زلزله خبر مهم مدیریت بحران

دیگر خبرها

  • مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه پارس منصوب شد
  • زلزله در مرزن‌آباد ؛ جدیدترین گزارش‌ها از زلزله ۳.۷ ریشتری در نزدیکی چالوس
  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  • قبرستان‌ تاریخی طرشت زیر پای مسافران ایستگاه مترو دانشگاه شریف
  • زلزله مرزن آباد مازندران خسارتی نداشت
  • آماده باش کامل اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد 
  • یک اتفاق خوب که در بین خبرهای بد گم شد | قطار ملی بالاخره مسافرگیری کرد | این قطار در کدام خط مترو کار می کند؟
  • رفتار عجیب یک شهروند در مترو تهران ؛ پارک موتور مقابل پله‌های ورودی ایستگاه! | ویدئو
  • از خط قرمز برداشت از آب‌های زیرزمینی عبور کرده‌ایم