Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، قدرت الله حمزه نماینده مردم شهرستان‌های اردل، فارسان، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی گفت: با دستور وزیر نفت مقرر شد تا کارشناسان برای بررسی جابه‌جایی لوله نفت مارون در میانکوه اردل، برآورد هزینه‌ها و جانمایی مسیر جدید به شهرستان اردل اعزام شوند تا این خط لوله جابه‌جا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در نشست اخیری که به منظور رسیدگی به وضعیت آلودگی نفتی بخش میانکوه شهرستان اردل با وزیر نفت برگزار شد، جابه‌جایی لوله انتقال نفت یکی از مهمترین مطالبات مطرح شده در این نشست بود که وزیر نفت در این خصوص قول مساعد داد که در صورتی که جابه‌جایی لوله امکانپذیر باشد این مطالبه به حق مردم اجرایی شود.

حمزه ادامه داد: در همین راستا مقرر شد تا ۲۰ کیلومتر از خط لوله انتقال نفت مارون به اصفهان در بخش میانکوه جابه‌جا و به منطقه امن‌تری انتقال داده شود.

بیشتر بخوانید

آلودگی نفتی سرخون در کوتاهترین زمان در دستور کار وزا‌رت نفت قرار گیرد

نماینده مردم شهرستان‌های اردل، فارسان، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی گفت: اعتقاد کارشناسان استانی بر این است که فرسودگی لوله‌های نفت منجر به نشت و آلودگی نفتی در منطقه میانکوه می‌شود، اما از سوی دیگر شرکت نفت بر این موضوع تاکید دارد که رانش زمین منجر به شکل‌گیری حوادث شکستگی لوله شده است و به استناد اظهارات شرکت نفت تاکید ما بر این است که خطوط لوله از این منطقه جابه‌جا شود تا از شکل‌گیری حوادث ناگوار بعدی جلوگیری شود.

حمزه در ادامه به خسارت‌های تحمیل شده بر منطقه بر اثر آلودگی نفتی اشاره کرد و گفت: همچنان خسارت اصلی که بر محیط‌زیست، منابع طبیعی و آب منطقه وارد آمده برآورد نشده، اما به شدت پیگیر هستیم که این خسارت‌ها هرچه سریع‌تر جبران شود.

او با بیان اینکه آب آشامیدنی مردم بخش میانکوه و شهر سرخون هنوز آلوده به نفت نشده است، افزود: با این وجود از آنجا که منابع موجود تامین کننده آب شرب مردم منطقه منابع پایداری به شمار نمی‌رود و در معرض خطر آلودگی نفتی قرار دارد بنا شده تا مطالعاتی برای تامین آب شرب منطقه از کارون۴ و یا چاه‌های جدید در دستور کار قرار گیرد.

حمزه افزود: همچنین در نشست اخیر با وزیر نفت مقرر شد تا خدمات‌دهی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران خدمات‌دهی خود در منطقه را افزایش دهد و امکانات خدماتی مورد نیاز را در اختیار مردم قرار دهد.

نشت نفت در ۲ دهه گذشته برای چهارمین بار در روز یکشنبه (۲۳ آذر) بر اثر شکستگی خط لوله نفت مارون به اصفهان در منطقه تلمبه‌خانه روستای گندمکار شهرستان اردل استان چهارمحال و بختیاری رخ داد و منجر به ورود نفت به رودخانه سرخون و اراضی اطراف آن به طول ۶ کیلومتر شد.

انتهای پیام/خ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزیر نفت جابه جایی لوله آلودگی نفتی نفت مارون وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۶۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده شایعه قطع درختان بوستان ستارخان چیست؟ | واکنش شهرداری منطقه به این شایعه

همشهری آنلاین-مهدی اسماعیل پور: ماجرا از این قرار است که صبح روز جمعه یکی از سایت‌های خبری اغلب منتقد و مخالف شهرداری تهران مدعی قطع درختان ضلع شمال‌شرقی پارک ستارخان در مجاورت خیابان نازگل شد و به نقل از یک شهروند از تخریب محدوده‌ای بالغ بر ۲۰۰مترمربع در این بوستان خبر داد. در این رابطه حتی تصویری مجهول در فضای مجازی منتشر شده است که مثلا نشان از قطع تعداد قابل توجهی از درختان پارک ستارخان دارد.

در بخشی از این خبر که در ادامه دیگر سایت‌های خبری هم عین آن را کپی و منتشر کرده‌اند، آمده است: «به‌گفته شاهدان، شهرداری حتی از نصب یک تابلو یا بنر برای اطلاع‌رسانی به شهروندان در این خصوص هم دریغ کرده است تا حساسیتی در ساکنان محله ایجاد نکند. صرفا نصب داربست و خط‌کشی برای خاک‌برداری و اجرای پروژه‌ای نامشخص انجام گرفته است.»

سیاسی‌کردن درختان

در همین رابطه مهدی بابایی، عضو کمیسیون محیط‌زیست شورای شهر، با انتقاد از تلاش برای سیاسی‌کردن درختان شهر تهران گفت: «این شائبه را که آقای زاکانی با درختان مشکلی دارد قبول ندارم و منتقدان قصد سیاسی‌کردن ماجرا را دارند. برای جابه‌جایی درخت، درخواست‌ها به کمیسیون ماده۷ ارجاع می‌شود و باید از این طریق این موضوع را پیگیری کنیم. با وجود این الان فصل جابه‌جایی درخت تمام شده است و علت این موضوع روشن نیست.»

کاشت ۴هزار هکتار درخت در سال گذشته

بابایی با اشاره به آمار و ارقام مربوط به کاشت درخت توسط شهرداری تهران در سال گذشته افزود: «شهرداری تهران در سال گذشته ۴هزار هکتار درخت کاشت. وقتی ۴هزار هکتار درخت‌کاری فقط در یک سال در پایتخت انجام می‌شود، این را که شهردار تهران با درختان مشکل دارد قبول نمی‌کنم.

عضو کمیسیون محیط‌زیست شورای شهر در ادامه تاکید کرد: «باید موضوع را بررسی کرد و اینکه عکسی بفرستند و از موضوعی خبر بدهند، دلیلی برای قطع درختان نیست.»

جابه‌جایی مخزن آب، نه قطع درختان

برخلاف خبرسازی صورت‌گرفته حتی یک درخت هم در این بوستان قدیمی و پررفت‌وآمد شهر تهران قطع یا جابه‌جا نشده است؛ اما اصل ماجرا چیست؟

قرار است در هر کدام از مناطق ۲۲گانه شهر تهران یک بوستان دوستدار کودک ایجاد شود که در همین رابطه منطقه۲ و بوستان ستارخان به‌عنوان طرح پایلوت انتخاب شده است و قرار شده پارک ستارخان با نصب برخی تجهیزات و المان‌ها به نخستین بوستان «دوستدار کودک» تبدیل شود. در همین راستا یکی از آسیب‌هایی که در این پارک شناسایی شده، مخزن آبی به عمق ۲متر است که در وسط میدان بوستان قرار گرفته و نیاز به جابه‌جایی دارد.

در پی انتشار خبری در برخی رسانه ها و فضای مجازی مبنی بر قطع درختان بوستان ستارخان، مهدی بابایی، عضو شورای شهر تهران توضیح داد که شهرداری قصد دارد در این منطقه مخازن بتنی آب قطره‌ای نصب کند و به همین منظور در این بوستان حصارکشی شده و اطمینان داد که درختی قطع و جابه‌جا نشده است.

حصار کارگاهی بوستان ستارخان برای جلوگیری از بروز حوادث ناگوار است

همچنین روابط عمومی شهرداری منطقه ۲ نیز در اطلاعیه ای اعلام کرد که پیرو پیام منتشر شده در شبکه های اجتماعی تحت عنوان قطع درختان بوستان ستارخان، ضمن تشکر از حساسیت و احساس مسئولیت شهروندان به اطلاع می رساند، اقدامات اجرایی در بوستان ستارخان به دنبال طرح مصوب احداث بوستان دوستدار کودک، با تغییر در طراحی و کارکرد المان های موجود در حال انجام است.

بنابر اعلام روابط عمومی شهرداری منطقه ۲؛ در باز طراحی بوستان، احداث مخزن آب بتنی دفنی در بخشی از فضای مازاد بوستان پیش بینی شد که این طرح با هدف افزایش ایمنی بوستان برای گروه مخاطب و بهینه کردن مصارف منابع آبی با رعایت کلیه ضوابط اعم از حفظ و نگهداری درختان و عرصه های فضای سبز دردستور کار قرار گرفت. از این رو نصب حصار کارگاهی به منظور حفظ حریم کارگاه و جلوگیری از بروز حوادث ناگوار صورت گرفته و هیچ یک از درختان داخل حصار جابجا یا قطع نمی شود.

بر اساس اعلام روابط عمومی مدیریت شهری منطقه ۲ پایتخت؛ پس از احداث مخزن، حصار مربوطه جمع آوری و مجدد در فضای بوستان در اختیار شهروندان محترم قرار خواهد گرفت.

کد خبر 845951 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها شهردارى تهران گیاهان و درختان تهران منطقه ۲ بوستان

دیگر خبرها

  • دیدار نماینده منتخب مردم شهرستان های ابر با وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی
  • قزاقستان ساخت خط لوله در دریای خزر را بررسی می‌کند
  • بررسی امکان جریمه افراد بی‌خانمان در آمریکا
  • افتتاح بیمارستان دامپزشکی در شهرستان اردل
  • بازارچه عرضه آبزیان در بهبهان به زودی ایجاد می‌شود
  • اصلاح شبکه آبرسانی روستای گیروناویک شهرستان خوی
  • آغاز ساخت ۹۰ واحد مسکونی همزمان در سه نقطه شهرستان اردل
  • واکنش شهرداری به قطع درختان بوستان ستارخان
  • پشت پرده شایعه قطع درختان بوستان ستارخان چیست؟ | واکنش شهرداری منطقه به این شایعه
  • ضبط ۱۳۸ قلم داروی تاریخ مصرف گذشته در سرخون